Põhiline Suhted Kaitlyn Dever

Kaitlyn Dever

Teie Homseks Horoskoop

Kaitlyn Dever Vallaline331. koht 316Vanus 24 aastat vana Tähtkuju Ambur Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu käib?

Kaitlyn Dever on praegu vallaline.








Suhted

Kaitlyn Dever on olnud suhtes Ansel Elgortiga(2014).



Umbes

Kaitlyn Dever on 24-aastane Ameerika näitleja. 21. detsembril 1996 Phoenixis, Arizonas, USA-s sündinud Kaitlyn Rochelle Dever on sündinud halva õpetaja Sasha Abernathy, Eve Baxteri nimega Last Man Standing. Tema sodiaagimärk on Ambur.






Kaitlyn Dever on olnud ekraanil kohtumises Timothée Chalametiga aastal Ilus poiss (2018).



Kaitlyn Dever kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika lastenäitlejad.

Panustage

Aidake meil oma Kaitlyn Deveri profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht1---
Kokku1--

Üksikasjad

EesnimiKaitlyn
Keskmine nimiRochelle
PerekonnanimiVõlgu
Täisnimi sündidesKaitlyn Rochelle Dever
Alternatiivne nimiKait
Vanus24 aastat
Sünnipäev21. detsember 1996
SünnikohtPhoenix, Arizona, USA
Kõrgus5 '3' (160 cm)
Kaal53 kg (117 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - hele
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusTumepruunid silmad ja juuksed, mitmekülgselt andekas isiksus
TähtkujuAmbur
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja, modell
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustSasha Abernathy halva õpetaja juures, Eve Baxter viimase mehe seistes
Aasta (d) aktiivne2009 – tänapäev
Rind (tollides)32
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)3. 4
Riiete suuruskaks
Kinga suurus6
LemmikloomadKoer

Kaitlyn Rochelle Dever (DEE-ver; sündinud 21. detsembril 1996) on USA näitleja. Ta on esinenud mitmes telesarjas, sealhulgas 'Justified' (2011–2015) ja 'Last Man Standing' (2011 - praegune) ning on mänginud seksuaalse rünnaku ellujäänuna Netflixi minisarjas 'Uskumatu' (2019), mille eest pälvis Kuldgloobuse auhinna nominatsioon.

Lisateave Kaitlyn Deveri kohta Kaitlyn Deverist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Ansel ElgortSuhe R 20142014-
Ansel Elgort #1Kuulujutt

Ansel Elgort

2014

Ansel Elgort ja Kaitlyn Dever on lahus ...[vaata paari] #1

Ansel Elgort

2014 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Ansel Elgort 2014. aastal Kaitlyn Deveri külge haakinud.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus84%'> Ühilduvus 69% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Kaitlyn Dever24 AmburNäitleja
Ameeriklane
Ansel Elgort27 kalaNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Kaitlyn Dever Wrap Coveri eest (juuni 2020) Kaitlyn Dever - Watch Magazine (mai / juuni 2020) lisab Kaitlyn Dever - Watch Magazine (mai / juuni 2020) lisab Kaitlyn Dever - Watch Magazine (mai / juuni 2020) lisab Kaitlyn Dever - Watch Magazine (mai / juuni 2020) lisab Kaitlyn Dever - Watch Magazine (mai / juuni 2020) lisab Kaitlyn Dever - Watch Magazine (mai / juuni 2020) lisab Kaitlyn Dever - Watch Magazine (mai / juuni 2020) lisab Kaitlyn Dever - Watch Magazine (mai / juuni 2020) lisab Kaitlyn Dever - Watch Magazine (mai / juuni 2020) lisab Kaitlyn Dever - Watch Magazine (mai / juuni 2020) lisab Kaitlyn Dever - Watch Magazine (mai / juuni 2020) lisab

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kallis Evan Hansen2021Zoe MurphyFilm
Avatud teed2021Tess Devine (hääl)Film
Monsterland2020Jennifer, ToniTelesaade
Kodufilm: Printsessi pruut2020WestleyTelesaade
Booksmart2019. aastaAmyFilm
Neid, kes järgnevad2019. aastaDillyFilm
Uskumatu2019. aastaMarie adlerTelesaade
Platvorm2019. aastaTelesaade
Ilus poiss2018LaurenFilm
Esijooksja2018Andrea HartFilm
Kõik suved lõppevad2017Grace TurnerFilm
Me ei kuulu siia2017Lily GreenFilm
Detroit2017KarenFilm
Väljaspool2017HildyFilm
Naerab vähe2014UduneFilm
Mehed, naised ja lapsed2014Brandy BeltmeyerFilm
Vaatemänguline nüüd2013KristallFilm
Lühiajaline 122013JaydenFilm
Halb õpetaja2011Sasha AbernathyFilm
J. Edgar2011Palmeri tütarFilm
Kino Verite2011Michele LoudTelefilm
Viimne mees seisab2011Eve, Eve BaxterTelesaade
Põhjendatud2010Loretta McCreadyTelesaade
Pidu maha2009Dunfree GetawayTelesaade
Moodne perekond2009BiancaTelesaade
Tehke seda või purustage2009Armas tüdrukTelesaade
Mentalist2008TrinaTelesaade
Erapraksis2007PaigeTelesaade
Ohjeldage oma entusiasmi2000Kyra O'DonnellTelesaade
DopesickBetsyFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Timothée Chalamet ja Kaitlyn DeverTimothée Chalamet
    • Ilus poiss
      2018
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi