Põhiline Suhted Kate Jackson

Kate Jackson

Teie Homseks Horoskoop

Kate Jackson VallalineKoht 3265 548Vanus 72 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted kokku 8

Kellega ta praegu käib?

Kate Jackson on praegu vallaline.








kes on abielus jeff dye

Suhted

Kate Jackson oli varem abielus Tom Hartiga(1991 - 1994), David Greenwald (äri)(1982 - 1984)ja Andrew Stevens(1978 - 1980).



Kate Jackson on olnud suhetes Rock Brynneriga(üheksateist kaheksakümmend üks), Nick Nolte(1977), Robert Evans(1973)ja Edward Albert(1970 - 1972).






Kate Jacksonil on olnud kohtumist Warren Beattyga(1977).



Umbes

Kate Jackson on 72-aastane Ameerika näitleja. Alcamas Birminghamis 29. oktoobril 1948 sündinud Lucy Kate Jacksonist on ta kuulus Sabrina Duncani nimega Charlies Angels filmis aastatel 1969–2007. Tema sodiaagimärk on Skorpion.

Kate Jackson on osalenud 12 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Greg Mullavey Bonanza (1959), Art Hindle aastal Abielurikkumise vaikus (üheksateist üheksakümmend viis), Bruce Boxleitner aastal Hirmutis ja proua kuningas (1983), David Carradine aastal Äike ja välk (1977)ja Don Yesso sisse Tühi häll (1993).



Kate Jackson kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika Draamakunstide Akadeemia vilistlased.

Panustage

Aidake meil luua Kate Jacksoni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus35 aastat3 aastat, 9 kuud3 aastat
Tutvumisleht42 aastat7 kuud, 18 päeva2 kuud, 2 päeva
Kohtumine1---
Kokku85 aastat1 aasta, 8 kuud2 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiLucy
Keskmine nimiKate
PerekonnanimiJackson
Täisnimi sündidesLucy Kate Jackson
Alternatiivne nimiKatie
Vanus72 aastat
Sünnipäev29. oktoober 1948
SünnikohtBirmingham, Alabama
Kõrgus5 '9' (175 cm)
Kaal130 kg (59 kg)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
ÜlikoolMississippi ülikool, Birmingham-Lõuna ülikool, Ameerika draamakunsti akadeemia (1971)
AmetitekstNäitleja, produtsent, režissöör
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustSabrina Duncan Charlies Angelsil
Aasta (d) aktiivne1969 – tänapäev, 1969–2007
Talentide agentuur (nt modelleerimine)William Morris püüab meelelahutust
Brändi kinnitusTelereklaam ainult 5 juuksevärvi jaoks (1999), telereklaamid Lincoln-Mercury's Automotive Line'ile (1993-95)
Rind (tollides)36
Kinga suurus8.5
Ametlikud veebisaididwww.nndb.com/people/924/000024852/

Lucy Kate Jackson (sündinud 29. oktoobril 1948) on Ameerika näitleja ja televisiooni produtsent, kes on tuntud oma telerollide poolest nagu Sabrina Duncan sarjas Charlie inglid (1976–79) ja Amanda King sarjas Scarecrow and Mrs. King (1983– 87). Tema filmirollide hulka kuuluvad Armastamine (1982) ja Loverboy (1989). Ta on kolm korda Emmy auhinna ja neli korda Kuldgloobuse auhinna nominent.

Lisateave Kate Jacksoni kohta Kate Jacksoni kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
8Tom HartAbielus198919945 aastat
7David Greenwald (äri)AbielusSeptember 1981Detsember 19843 aastat
6Rock BrynnerSuheJuuli 1981September 19812 kuud
5Andrew StevensAbielus1977Jaanuar 19803 aastat
4Warren BeattyKohtumine19771977-
3Nick NolteSuhe19771977-
kaksRobert EvansSuheJaanuar 1973Mai 19734 kuud
1Edward AlbertSuhe197019722 aastat
Tom Hart #8

Tom Hart

1989 - 1994

Tom Hart ja Kate Jackson lahutasid 19 ...[vaata paari] David Greenwald (äri) #7

David Greenwald (äri)

1981 - 1984

David Greenwald (äri) ja Kate Jackson ...[vaata paari] Rock Brynner #6

Rock Brynner

üheksateist kaheksakümmend üks

Rock Brynner ja Kate Jackson lahkusid Se ...[vaata paari] Andrew Stevens #5

Andrew Stevens

1977 - 1980

Andrew Stevens ja Kate Jackson lahutati ...[vaata paari] Warren Beatty #4

Warren Beatty

1977

Kate Jackson ja Warren Beatty on lahus ...[vaata paari] Nick Nolte #3

Nick Nolte

1977

Nick Nolte ja Kate Jackson on lahus ...[vaata paari] Robert Evans #kaks

Robert Evans

1973

Robert Evans ja Kate Jackson läksid lahku 19 ...[vaata paari] Edward Albert #1

Edward Albert

1970 - 1972

Edward Albert ja Kate Jackson läksid lahku ...[vaata paari] #8

Tom Hart

1989 - 1994

Tom Hart ja Kate Jackson olid abielus 2 aastat. Nad käisid 2 aastat pärast kokkutulekut 1989. aastal ja abiellusid 29. septembril 1991. 2 aastat hiljem lahutasid nad 1993. aastal.

Suhe 5 aastat vaata suhet #7

David Greenwald (äri)

1981 - 1984

David Greenwald (äri) ja Kate Jackson olid abielus 2 aastat. Nad käisid 8 kuud pärast kokkutulekut septembris 1981 ja abiellusid 1. mail 1982. 2 aastat hiljem lahutasid nad 20. detsembril 1984.

Suhe 3 aastat vaata suhet #6

Rock Brynner

üheksateist kaheksakümmend üks

Rock Brynner ja Kate Jackson käisid juulis kuni septembris 1981.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus84%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #5

Andrew Stevens

1977 - 1980

Andrew Stevens ja Kate Jackson olid abielus 1 aasta. Nad käisid ühe aasta pärast kokkutulekut 1977. aastal ja abiellusid 23. augustil 1978. Aasta hiljem lahutasid nad 4. jaanuaril 1980.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 3. 4% vaata suhet #4

Warren Beatty

1977

Kate Jackson ja Warren Beatty kohtusid 1977. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #3

Nick Nolte

1977

Nick Nolte ja Kate Jackson olid suhetes aastatel 1977–1977.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak60%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #kaks

Robert Evans

1973

Robert Evans ja Kate Jackson dateerisid jaanuarist maini 1973.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus13%'> Ühilduvus 33% vaata suhet #1

Edward Albert

1970 - 1972

Edward Albert ja Kate Jackson on dateeritud aastatel 1970–1972.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 52% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Kate Jackson72 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Tom Hart- Trikid
Ameeriklane
David Greenwald (äri)- Äri
Ameeriklane
Rock Brynner74. KaljukitsKirjanik
Ameeriklane
Andrew Stevens65 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Warren Beatty84 JäärNäitleja
Ameeriklane
Nick Nolte80 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Robert Evans89 VähkFilmi- / teletegija
Ameeriklane
Edward Albert55 kalaNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Kate Jackson Armuke Õhuke jää Kate Jackson - ajakirja Roadshow pilt [Jaapan] (aprill 1979) Tumedad varjud - Kate Jackson Tumedad varjud - Kate Jackson Tumedad varjud - Kate Jackson Kate Jackson - Filmiajakiri [Poola] (23. detsember 1979) Mesilased tapjad - Gloria Swanson Mesilased tapjad - Gloria Swanson Mesilased tapjad - Kate Jackson Mesilased tapjad - Kate Jackson

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Tütre veendumus2006Maureen HansenTelefilm
Kriminaalsed meeled2005Suursaadik Elizabeth PrentissTelesaade
Larceny2004EmaFilm
Ei kahetse2004Suzanne KennerlyFilm
Imekoerad2003Terri LoganTelefilm
Ema tunnistus2001Sharon CarlsonTelefilm
Zeta projekt2001PommTelesaade
Saatana tüdrukute kool2000DekaanTelefilm
Batman Beyond1999PommTelesaade
Kanasupp hingele1999Professor FoleyTelesaade
Perepoiss1999Proua Amanda KingTelesaade
Kolmas vaht1999Jan MartinTelesaade
Kaks korda elus1999Julie Smith, MildredTelesaade
Viga kohtuotsuses1998ShelleyFilm
Armas pettus1998Kit GallagherTelefilm
Mis juhtus Bobby Earliga?1997Rose EarlTelefilm
Ally McBeal1997Barbara PliitTelesaade
Surnud mehe relv1997Katherine MorrisonTelesaade
Rööv perekonnasüheksateist üheksakümmend kuusDeDe CooperTelefilm
Tapja külm südaüheksateist üheksakümmend kuusJessie ArnoldTelefilm
Paanika taevasüheksateist üheksakümmend kuusLaurie Ann PickettTelefilm
Sabrina, teismelise nõidüheksateist üheksakümmend kuusKommidTelesaade
Abielurikkumise vaikusüheksateist üheksakümmend viisDr Rachel LindseyTelefilm
Relvastatud ja süütu1994Patsy HollandTelefilm
Õiglus väikelinnas1994Sandra ClaytonTelefilm
Adrift1993Katie NastTelefilm
Tühi häll1993Rita DonohueTelefilm
Arly Hanks1993Arly hanksTelefilm
Kodu purustaja1992Lucy (hääl)Telefilm
Vaikne tapja1992Dr Nora HartTelefilm
Videviku poisid1992Preili DuttonTelesaade
Võõras sees1990Suur BlackburnTelefilm
Armuke1989Diane, emaFilm
Beebibuum1988J.C. WiattTelesaade
Kuula oma südant1983Frannie GreeneTelefilm
Hirmutis ja proua kuningas1983Proua Amanda KingTelesaade
Armastama1982ClaireFilm
Räpased trikidüheksateist kaheksakümmend üksPolly piiskopFilm
Vangid: armastusluguüheksateist kaheksakümmend üksJane MountTelefilm
Õhuke jääüheksateist kaheksakümmend üksLinda jõedTelefilm
Topper1979Marion KerbyTelefilm
Äike ja välk1977Nancy Sue HunnicuttFilm
James kell 161977RobinTelesaade
San Pedro rannabummid1977Sabrina DuncanTelesaade
Surm Armumajas1976Donna GregoryTelefilm
Charlie inglid1976Sabrina DuncanTelesaade
Surmakarje1975CarolTelefilm
Surmakruiis1974Mary Frances RadneyTelefilm
Tapjamesilased1974Victoria WellsTelefilm
Saatana tüdrukute kool1973RobertaTelefilm
Rookies1972Jill DankoTelesaade
Limbo1972Sandy LawtonFilm
Liigub1972CoryTelefilm
Uued tervendajad1972Õde Michelle JohnsonTelefilm
Pimedate varjude öö1971Tracy CollinsFilm
Jimmy Stewarti näitus1971Janice MortonTelesaade
Tumedad varjud1966Daphne Collins, Daphne Harridge, Voiceoveri avamineTelesaade
Bonanza1959VastuTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Greg Mullavey ja Kate JacksonGreg Mullavey
    • Bonanza
      1959
    [vaata sobivust]
  • Art Hindle
    • Abielurikkumise vaikus
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]
  • Kate Jackson ja Bruce BoxleitnerBruce Boxleitner
    • Hirmutis ja proua kuningas
      1983
    [vaata sobivust]
  • Kate Jackson ja David CarradineDavid carradine
    • Äike ja välk
      1977
    [vaata sobivust]
  • Don Yesso
    • Tühi häll
      1993
    [vaata sobivust]
  • Kate Jackson ja Gerald McRaneyGerald McRaney
    • Relvastatud ja süütu
      1994
    [vaata sobivust]
  • Kate Jackson ja Perry KingPerry King
    • Vangid: armastuslugu
      üheksateist kaheksakümmend üks
    [vaata sobivust]
  • Kate Jackson ja Robert DesiderioRobert Desiderio
    • Abielurikkumise vaikus
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]
  • Kate Jackson ja Robert GintyRobert Ginty
    • Armuke
      1989
    [vaata sobivust]
  • Scott Gurney
    • Sabrina, teismelise nõid
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Michael Ontkean ja Kate JacksonMichael Ontkean
    • Armastama
      1982
    [vaata sobivust]
  • Peter Haskell
    • Charlie inglid
      1976
    [vaata sobivust]
Veel Kate Jacksoni ekraanil kuvatud matše Vähem Kate Jacksoni ekraanil kuvatud vasteid





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Amy Allan
Amy Allan
28. mai 2021 ... Amy Allani uudised, kuulujutud, fotod Amy Allanist, elulugu, Amy Allani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amy Allani suhteloend. Amy Allani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Amy Allani suhetest.
Mattie Blaylock
Mattie Blaylock
28. mai 2021 ... Mattie Blaylocki uudised, kuulujutud, fotod Mattie Blaylockist, elulugu, Mattie Blaylocki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mattie Blaylocki suhteloend. Mattie Blaylocki tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Mattie Blaylocki suhetest.
Alexandra Chando
Alexandra Chando
28. mai 2021 ... Alexandra Chando uudised, kuulujutud, fotod Alexandra Chandost, elulugu, Alexandra Chando poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alexandra Chando suhete nimekiri. Alexandra Chando tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Alexandra Chando suhetest.
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
28. mai 2021 ... Kylie Jenneri ja Stitchesi (räppar) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Conrad Hilton Jr.
Conrad Hilton Jr.
28. mai 2021 ... Conrad Hilton juuniori uudised, kuulujutud, fotod Conrad Hilton juuniorist, elulugu, Conrad Hilton juuniori tüdruksõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Conrad Hilton juuniori suhteloend. Conrad Hilton Jr. tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Conrad Hilton Jr. suhetest.
Nädal
Nädal
28. mai 2021 ... The Weeknd'i uudised, kuulujutud, The Weeknd'i fotod, elulugu, The Weeknd'i tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nädalasuhete loend. The Weeknd tutvumislugu, 2021, 2020, The Weekndi suhete loend.
Uta Schorn
Uta Schorn
28. mai 2021 ... Uta Schorni uudised, kuulujutud, fotod Uta Schornist, elulugu, Uta Schorni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Uta Schorni suhete loend. Uta Schorni tutvumisajalugu, 2021, 2020, Uta Schorni suhete loend.