Põhiline Suhted Kathie Lee Gifford

Kathie Lee Gifford

Teie Homseks Horoskoop

Kathie Lee Gifford TutvumislehtVanus 67 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted 5 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu käib?

Randy Cronk ja Kathie Lee GiffordRandy Cronk on tutvumas Kathie Lee Giffordiga vaata suhet

Suhted

Kathie Lee Gifford oli varem abielus Frank Giffordiga(1986 - 2015)ja Paul Johnson.








Kathie Lee Gifford on olnud suhetes Anson Carteriga(2000)ja Carl Weathers(1984 - 1985).



kes on sophia bush dating

Umbes

Kathie Lee Gifford on 67-aastane Ameerika jutusaatejuht. Kathryn Lee Epstein sündis 16. augustil 1953 Prantsusmaal Pariisis ja on kuulus Live with Regis & Kathie Lee poolest. Tema Tähtkuju on Lõvi.






Kathie Lee Gifford kuulub järgmistesse nimekirjadesse: NBC News, Ameerika naislauljad ja Ameerika lauljate-laulukirjutajad.



Panustage

Aidake meil luua Kathie Lee Giffordi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks32 aastat, 7 kuud19 aastat, 9 kuud-
Tutvumisleht31 aasta4 kuud, 22 päeva2 kuud, 1 päev
Kokku532 aastat, 7 kuud8 aastat, 1 kuu2 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiKathie
Keskmine nimilugeda
PerekonnanimiGifford
Neiupõlve nimiEpstein
Täisnimi sündidesKathryn Lee Epstein
Alternatiivne nimiKathryn Lee Epstein, Kathryn Lee Gifford, Kathie Lee Gifford, Kathie Lee Epstein
Vanus67 aastat
Sünnipäev16. august 1953
SünnikohtPariis, Prantsusmaa
Kõrgus5 '6' (168 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvVärvitud blond
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
ÜlikoolSuuline Robertsi ülikool
AmetitekstTelenägu
OkupatsioonVestlussaate juht
Taotle kuulsustElage koos Regise ja Kathie Lee'ga
Aasta (d) aktiivne1970 – tänapäev
Brändi kinnitusGifft veinid, karnevali kruiis
Rind (tollides)40
Tassi suurusD
Vöökoht (tollides)30
Puusad (tollides)38
Riiete suurus14
Kinga suurus7.5
Ametlikud veebisaididhttp://www.kathieleegifford.com, http://www.kathieleegifford.com/, http://www.kathieleegifford.com/ https://www.wikidata.org/wiki/Q465695#P856, www.instagram .com / KathieLGifford /, www.rottentomatoes.com/celebrity/kathie_lee_gifford, www.allmovie.com/artist/kathie-lee-gifford-p272098, twitter.com/KathieLGifford, www.facebook.com/kathieleegiffordspage/
LemmikloomadTeetass Maltipoo nimega Bambino Vino Gifford

Kathryn Lee Gifford (sündinud Epstein; sündinud 16. augustil 1953) on Ameerika televisiooni saatejuht, laulja, laulukirjutaja, aeg-ajalt näitleja ja autor. Ta on tuntud oma 15-aastase jooksu (1985–2000) poolest jutusaates Live! koos Regise ja Kathie Lee'ga, mida ta koos Regis Philbiniga võõrustas. Ta on tuntud ka 11-aastase jooksu eest Hoda Kotbiga NBC Today saate (2008–2019) neljandal tunnil. Ta on saanud 11 Daytime Emmy nominatsiooni ja võitnud Today meeskonna koosseisus oma esimese Daymy Emmy 2010. aastal. Giffordi esimene televisiooniroll oli olnud aastatel 1974–1978 Tom That Kennedy laulja / kaasosaline nime That Tune sündikaatversioonis. Ta esines aeg-ajalt ka Today esimesel kolmel tunnil ja oli NBC Newsi korrespondent.



Lisateave Kathie Lee Giffordi kohta Vähem Kathie Lee Giffordi kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Anson CarterSuhe R Juuni 2000August 20002 kuud
4Carl WeathersSuhe198419851 aasta
3Frank GiffordAbielus1983August 201532 aastat
kaksPaul JohnsonAbielus197619837 aastat
1Randy CronkSuhe kohal-
Anson Carter #5Kuulujutt

Anson Carter

2000

Anson Carter ja Kathie Lee Gifford olid rumo ...[vaata paari] Carl Weathers #4

Carl Weathers

1984 - 1985

Carl Weathers ja Kathie Lee Gifford on eraldi ...[vaata paari] Frank Gifford #3

Frank Gifford

1983 - 2015

Kathie Lee Gifford ja Frank Gifford olid märtsis ...[vaata paari] #kaks

Paul Johnson

1976 - 1983

Paul Johnson ja Kathie Lee Gifford on lahutatud ...[vaata paari] Randy Cronk #1

Randy Cronk

Randy Cronk kohtub Kathie Lee Giffordiga ...[vaata paari] #5

Anson Carter

2000 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Anson Carter end 2000. aasta juunis Kathie Lee Giffordiga sidunud.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 29% vaata suhet #4

Carl Weathers

1984 - 1985

Carl Weathers ja Kathie Lee Gifford dateerisid aastatel 1984-1985.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak60%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #3

Frank Gifford

1983 - 2015

Kathie Lee Gifford ja Frank Gifford olid enne Frank Giffordi surma 28 aastat abielus, jättes endast maha oma elukaaslase ja 2 last.

Suhe 32 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 49% Lapsed 2 last vaata suhet #kaks

Paul Johnson

1976 - 1983

Paul Johnson ja Kathie Lee Gifford on lahutatud.

kes on meg deangelis tutvumas 2016. aastaga
Suhe 7 aastat vaata suhet #1

Randy Cronk

Randy Cronk on tutvumas Kathie Lee Giffordiga.

vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Kathie Lee Gifford67 LõviVestlussaate juht
Ameeriklane
Anson Carter46 KaksikudJäähoki
Kanada
Carl Weathers73 KaljukitsAmeerika jalgpall
Ameeriklane
Frank Gifford84 LõviAmeerika jalgpall
Ameeriklane
Paul Johnson-
Randy Cronk- Agent

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
CodyMees22. märts 199031 aastat vana Frank Gifford
CassidyNaine2. august 199327 aastat vana Frank Gifford

Pildigalerii

Frank Gifford, Kathie Lee Gifford, Cassidy Gifford ja Cody Gifford 15. novembril 2012 toimunud Broadway skandaalsel avaõhtul | Foto: GettyImages Kathie Lee Gifford Kathie Lee Gifford Kathie Lee Gifford - 2018. aasta Hallmarki õhtune gala TCA suvine pressituur LA-s Kathie Lee Gifford - 2018. aasta Hallmarki õhtune gala TCA suvine pressituur LA-s Kathie Lee Gifford - 2018. aasta Hallmarki õhtune gala TCA suvine pressituur LA-s Kathie Lee Gifford - 2018. aasta Hallmarki õhtune gala TCA suvine pressituur LA-s Kathie Lee Gifford - 2018. aasta Hallmarki õhtune gala TCA suvine pressituur LA-s Kathie Lee Gifford - 2018. aasta Hallmarki õhtune gala TCA suvine pressituur LA-s Kathie Lee Gifford - 2018. aasta Hallmarki õhtune gala TCA suvine pressituur LA-s Kathie Lee Gifford - 2018. aasta Hallmarki õhtune gala TCA suvine pressituur LA-s Kathie Lee Gifford

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Siis tuli sind2020Annabelle WilsonFilm
Teised kaks2019. aastaKathie Lee GiffordTelesaade
Jumalaema jõulud: mõeldud armastuse jaoks2019. aastaOlgaTelefilm
Baxters (telesari)2018Lillian Asford, Lillian AshfordTelesaade
Godwinki jõulud2018Tädi JaneTelefilm
Sharknado 5: ülemaailmne sülemlemine2017.Kathie Lee GiffordTelefilm
Tule aeda2016Pühakirja lugeja, laulja (hääl)Film
Noorem2015.Kathie Lee GiffordTelesaade
Sharknado 3: Oh kurat ei!2015.Kathie Lee GiffordTelefilm
Rasked inimesed2015.Kathie Lee GiffordTelesaade
Donny!2015.Kathie Lee GiffordTelesaade
Sõbrannade abielulahutuse juhend2014Kathie Lee GiffordTelesaade
Laura müsteeriumid2014Dr CarlinTelesaade
Nashville2012Kathie Lee GiffordTelesaade
Seeriaviisiliste seiklused2011Kathie Lee GiffordFilm
Kuum Clevelandis2010ChristalTelesaade
Huulepulga džungel2008Kathie Lee GiffordTelesaade
Sviit Elu tekil2008CindyTelesaade
30 Rock2006Kathie Lee GiffordTelesaade
Käepärane Manny2006Proua HillaryTelesaade
Higglytown Heroes2004Kirjakandja, kirjakandja kangelaneTelesaade
Lootus usk2003MarginaalTelesaade
See on nii Raven2003ClaireTelesaade
Kontrolli alt välja keerutamine2001Amanda BerkeleyTelefilm
Dudley õigesti1999Kathie Lee GiffordFilm
Amanda näitus1999Printsess WhiffTelesaade
Herakles1998EchidnaTelesaade
LateLine1998Kathie Lee GiffordTelesaade
Stiil ja sisu1998Kathie Lee GiffordTelesaade
Kuulus Jett Jackson1998Kathie Lee GiffordTelesaade
Ema hani: Rappini ja Rhymini eripära1997Jill (hääl)Telefilm
Kallis, ma tõmbasin lapsed kokku: telesaade1997Kathie Lee GiffordTelesaade
Tulista mind lihtsalt!1997Allison SpencerTelesaade
Hingemees1997Kathie Lee GiffordTelesaade
Tomi näitus1997Kathie Lee GiffordTelesaade
Esimeste Naiste Klubiüheksateist üheksakümmend kuusKathie Lee GiffordFilm
Teine Noaüheksateist üheksakümmend kuusKathie Lee GiffordTelesaade
Spin Cityüheksateist üheksakümmend kuusKathie Lee GiffordTelesaade
Caroline linnasüheksateist üheksakümmend viisKathie Lee GiffordTelesaade
Õnnelikult kunagi hiljem: muinasjutud igale lapseleüheksateist üheksakümmend viisJillTelesaade
Drew Carey näitusüheksateist üheksakümmend viisVanessa BobeckTelesaade
Disney imeline maailmüheksateist üheksakümmend viisDeirdreTelesaade
Maja naisedüheksateist üheksakümmend viisKathie Lee GiffordTelesaade
Hei Arnold!1994Jackie LeeTelesaade
Cosby müsteeriumid1994Kathie Lee GiffordTelesaade
Ingel puudutas1994Jolene, WendyTelesaade
Diagnoos mõrv1993Mary MontgomeryTelesaade
Õhtune varjund1990Stephanie RodgersTelesaade
Treener1989Kathie Lee GiffordTelesaade
Seinfeld1989Kathie Lee GiffordTelesaade
Simpsonid1989Kathie Lee GiffordTelesaade
Hee Haw Mesi1978Kathie Honey (1978–1979) (Kathie Lee Johnson)Telesaade
Meie elupäevad1965Õde Callahan (1978) Kathie Lee Johnsoni rollisTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.