Põhiline Suhted Katie Holmes

Katie Holmes

Teie Homseks Horoskoop

Katie Holmes Vallaline288. koht -98Vanus 42 aastat vana Tähtkuju Ambur Suhted kokku 6 Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Katie Holmes on praegu vallaline.








Suhted

Katie Holmes oli varem abielus Tom Cruise'iga(2006 - 2012).



Katie Holmes on kihlatud Chris Kleiniga(2003 - 2005).






kes on nia kaua tutvunud

Katie Holmes on olnud suhetes Emilio Vitologa(2020–2021), Jamie Foxx(2014 - 2019)ja Joshua Jackson(1998 - 1999).



Kuuldavasti olevat Katie Holmes haakinud Peter Cincottiga(2013).

Umbes

Katie Holmes on 42-aastane Ameerika näitleja. Kate Noelle Holmes sündis 18. detsembril 1978 Toledos (Ohio, Ameerika Ühendriigid). Ta on kuulus Dawsons Creeki karjääri jooksul, mis kestab 1997. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Ambur.



kes on Alex Aiono tutvumine

Katie Holmes on osalenud 18 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Adam Sandler Jack ja Jill (2011), Christian Bale aastal Batman alustab (2005), Greg Kinnear aastal Kingitus (2000), James Marsden sisse Häiriv käitumine (1998)ja Josh Duhamel sisse Romantikud (2010).

Katie Holmes kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika scientoloogid, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Katie Holmesi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus17 aastat, 3 kuud--
Kihlatud15 aastat, 2 kuud--
Tutvumisleht34 aastat, 11 kuud2 aastat, 4 kuud1 aasta
Kuuldavasti1---
Kokku67 aastat, 3 kuud3 aastat, 3 kuud1 aasta

Üksikasjad

EesnimiKate
Keskmine nimiNoelle
PerekonnanimiHolmes
Täisnimi sündidesKate Noelle Holmes
Alternatiivne nimiKatie Holmes, Kate Noelle Holmes
Vanus42 aastat
Sünnipäev18. detsember 1978
SünnikohtToledo, Ohio, Ameerika Ühendriigid
Kõrgus5 '9¼' (176 cm)
Kaal57 kg (125 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuAmbur
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolNotre Dame'i akadeemia, Toledo, Ohio, USA (1997)
ÜlikoolColumbia ülikool (katkestas)
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustDawsons Creek
Aasta (d) aktiivne1997 - tänapäev, 1997 – tänapäev
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)33
Kinga suurus11 (USA), 44 (EL), 9,5 (Ühendkuningriik), 280 (J)
Ametlikud veebisaididkatieholmes.com/, katie-holmes.org/, twitter.com/holmeskatie
IsaMartin Joseph Holmes vanem
EmaKathleen Stothers
VendMartin Joseph Holmes noorem
ÕdeTamera Holmes, Holly Ann Holmes, Nancy Kay Holmes
PereliigeSuri Cruise (tütar)
SõberVictoria Beckham, Penelope Cruz
Seotud inimesedSuri kruiis
LemmikloomadLaLa (koer)
LemmikinimesedDwayne Johnson, Kelly Rutherford, Tiffani Thiessen, Alicia Silverstone
LemmikfilmidJack ja Jill
Lemmikud telesaatedGrey anatoomia

Kate Noelle Holmes (sündinud 18. detsembril 1978) on USA näitleja. Esmakordselt saavutas ta kuulsuse Joey Potterina telesarjas Dawson's Creek (1998–2003).

Lisateave Katie Holmesi kohta Katie Holmesist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
6Emilio VitoloSuhe20202021. aasta aprill1 aasta
5Jamie FoxxSuheAugust 2014Juuli 20194 aastat
4Peter CincottiKohtumine R 20132013-
3Tom CruiseAbielusAprill 20059. juuli 20127 aastat
kaksChris KleinSuheJaanuar 2000Veebruar 20055 aastat
1Joshua JacksonSuhe199819991 aasta
Emilio Vitolo #6

Emilio Vitolo

2020 - 2021

Emilio Vitolo ja Katie Holmes on lahus ...[vaata paari] Jamie Foxx #5

Jamie Foxx

2014 - 2019

Jamie Foxx ja Katie Holmes lahkusid juulis ...[vaata paari] Peter Cincotti #4Kuulujutt

Peter Cincotti

2013

Peter Cincotti ja Katie Holmes on lahus ...[vaata paari] Tom Cruise #3

Tom Cruise

2005 - 2012

Katie Holmes ja Tom Cruise lahutati ...[vaata paari] Chris Klein #kaks

Chris Klein

2000 - 2005

Chris Klein ja Katie Holmes läksid lahku märtsis ...[vaata paari] Joshua Jackson #1

Joshua Jackson

1998 - 1999

Joshua Jackson ja Katie Holmes lahkusid ...[vaata paari] #6

Emilio Vitolo

2020 - 2021

Emilio Vitolol ja Katie Holmesil oli suhe 2020. aastast kuni 2021. aasta aprillini.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #5

Jamie Foxx

2014 - 2019

Jamie Foxx ja Katie Holmes on dateeritud augustist 2014 kuni juulini 2019.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 75% vaata suhet #4

Peter Cincotti

2013 (kuulujutt)

Kuuldavasti ühendas Peter Cincotti Katie Holmesi 2013. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Vanus33%'> Ühilduvus 33% vaata suhet #3

Tom Cruise

2005 - 2012

Katie Holmes ja Tom Cruise olid abielus 5 aastat. Nad käisid 2 kuud pärast kokkusaamist aprillis 2005. Pärast üheaastast kihlust abiellusid nad 18. novembril 2006. Viis aastat hiljem lahutasid nad 9. juulil 2012.

kes on toimetanud sheeraniga
Suhe 7 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus13%'> Ühilduvus 43% Lapsed 1 laps vaata suhet #kaks

Chris Klein

2000 - 2005

Chris Klein ja Katie Holmes olid kihlatud 1 aasta. Pärast kohtumist jaanuaris 2000 käisid nad kolm aastat. Nad olid kihlatud 2003. aasta detsembris, kuid lahkusid hiljem 2005. aasta märtsis.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #1

Joshua Jackson

1998 - 1999

Joshua Jackson ja Katie Holmes käisid aastatel 1998–1999.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 64% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Katie Holmes42 AmburNäitleja
Ameeriklane
Emilio Vitolo33 LõviNäitleja
Itaalia keel
Jamie Foxx53 AmburNäitleja
Ameeriklane
Peter Cincotti37 Vähk
Ameeriklane
Tom Cruise58 VähkNäitleja
Ameeriklane
Chris Klein42 kalaNäitleja
Ameeriklane
Joshua Jackson42 KaksikudNäitleja
Kanada

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
SuriNaine18. aprill 200615 aastat vana Tom Cruise

Pildigalerii

Katie Holmes - teda nähakse ruudulises kleidis ja saabastes New Yorgis Katie Holmes - teda nähakse ruudulises kleidis ja saabastes New Yorgis Katie Holmes - teda nähakse ruudulises kleidis ja saabastes New Yorgis Katie Holmes - teda nähakse ruudulises kleidis ja saabastes New Yorgis Katie Holmes - teda nähakse ruudulises kleidis ja saabastes New Yorgis Katie Holmes - Denim-mini seelik New Yorgis Katie Holmes - Denim-mini seelik New Yorgis Katie Holmes - Denim-mini seelik New Yorgis Katie Holmes - Denim-mini seelik New Yorgis Katie Holmes - Denim-mini seelik New Yorgis Katie Holmes - astub New Yorgis välja jalutama Katie Holmes - astub New Yorgis välja jalutama

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Saladus: julge unistada2020Miranda WellsFilm
Brahms: Poiss II2020LizaFilm
Saba2019. aastaHelen MorrisonFilm
Ookeani kaheksa2018Katie Holmes (krediteerimata)Film
Poiss Poiss Tüdruk2018Lühifilm
Kennedys pärast Camelot2017Jackie Kennedy, Jacqueline KennedyTelesaade
Monumentaalsete proportsioonide juhtumine2017Parameedik nr 1Film
Logan Lucky2017Bobbie Jo ChapmanFilm
Kallis diktaator2017Darlene MillsFilm
Kõik, mis meil oli2016Rita CarmichaelFilm
Naine kullas2015Pam SchoenbergFilm
Puudutatud tulega2015CarlaFilm
Andja2014EmaFilm
Päevad ja ööd2014AlexFilm
Preili Meadows2014Preili MeadowsFilm
Richard LaGravenese projekt pealkirjata2014Ann WalkerTelefilm
Alamkoerad2013Vanem Laura (USA versioon, hääl)Film
Ray Donovan2013Paige FinneyTelesaade
Jack ja Jill2011ErinFilm
Kennedys2011Jackie KennedyTelesaade
Kellegi Poeg2011Kerry WhiteFilm
Lisamees2010Mary PowellFilm
Romantikud2010Laura RosenFilm
Ära karda pimedust2010KimFilm
Meeletu raha2008Jackie TrumanFilm
Eli Stone2008Grace FullerTelesaade
Batman alustab2005Rachel DawesFilm
Täname suitsetamise eest2005Heather HollowayFilm
Kuidas ma kohtasin sinu ema2005NaomiTelesaade
Kana robot2005Anna Mary Jones, Dee DeeTelesaade
Esimene tütar2004Samantha MackenzieFilm
Aprilli tükid2003Aprill põlebFilm
Laulev detektiiv2003Õde MillsFilm
Loobu2002Katie BurkeFilm
Telefonikiosk2002Pamela McFaddenFilm
Kingitus2000Jessica KingFilm
Wonder Boys2000Hannah GreenFilm
Mine1999Claire MontgomeryFilm
Kosmosest pärit nukud1999Joey Potter (krediteerimata)Telesaade
Proua Tingle õpetamine1999Leigh Ann WatsonFilm
Häiriv käitumine1998Rachel WagnerFilm
Dawsoni oja1998Joey PotterTelesaade
Jäätorm1997Libbets CaseyFilm
E! Kaamerate taga1985Telesaade
Pealkirjata FBI / Foxi projektHazel OtisTelefilm
Pealkirjata Ilene Chaiken / Melissa Scrivner-Love / Foxi projektFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Adam Sandler ja Katie HolmesAdam Sandler
    • Jack ja Jill
      2011
    [vaata sobivust]
  • Christian Bale ja Katie HolmesChristian Bale
    • Batman alustab
      2005
    [vaata sobivust]
  • Greg Kinnear ja Katie HolmesGreg Kinnear
    • Kingitus
      2000
    [+1 veel]
  • James Marsden ja Katie HolmesJames Marsden
    • Häiriv käitumine
      1998
    [vaata sobivust]
  • Josh Duhamel ja Katie HolmesJosh Duhamel
    • Romantikud
      2010
    [vaata sobivust]
  • Joshua Jackson ja Katie HolmesJoshua Jackson
    • Dawsoni oja
      1998
    [vaata sobivust]
  • Katie Holmes ja Aaron EckhartAaron Eckhart
    • Täname suitsetamise eest
      2005
    [vaata sobivust]
  • Katie Holmes ja Barry WatsonBarry Watson
    • Proua Tingle õpetamine
      1999
    [vaata sobivust]
  • Katie Holmes ja Charlie HunnamCharlie Hunnam
    • Loobu
      2002
    [vaata sobivust]
  • Katie Holmes ja Colin FarrellColin Farrell
    • Telefonikiosk
      2002
    [vaata sobivust]
  • Katie Holmes ja James Van Der BeekJames Van Der Beek
    • Dawsoni oja
      1998
    [vaata sobivust]
  • Katie Holmes ja Josh RadnorJosh Radnor
    • Kuidas ma kohtasin sinu ema
      2005
    [vaata sobivust]
  • Katie Holmes ja Oliver HudsonOliver Hudson
    • Dawsoni oja
      1998
    [vaata sobivust]
  • Katie Holmes ja Timothy OlyphantTimothy Olyphant
    • Mine
      1999
    [vaata sobivust]
  • Keanu Reeves ja Katie HolmesKeanu Reeves
    • Kingitus
      2000
    [vaata sobivust]
  • Kerr Smith ja Katie HolmesKerr Smith
    • Dawsoni oja
      1998
    [vaata sobivust]
  • Marc Blucas ja Katie HolmesMarc Blucas
    • Esimene tütar
      2004
    [vaata sobivust]
  • Tobey Maguire ja Katie HolmesTobey Maguire
    • Jäätorm
      1997
    [vaata sobivust]
Veel Katie Holmesi ekraanil olevad võistlused Vähem Katie Holmesit ekraanil





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...