Põhiline Suhted Kass Williams

Kass Williams

Teie Homseks Horoskoop

Kass Williams Tutvumisleht351. koht 458Vanus 47 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted 3 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Katt Williams ja Jhonni BlazeJhonni Blaze hakkas Katt Williamsiga kohtuma 2016. aasta aprillil. vaata suhet

Suhted

Katt Williams on olnud suhetes Arica Kane'iga(2014 - 2016).








Katt Williamsil on olnud kohtumist Loni Love'iga.



Umbes

Katt Williams on 47-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Micah Sierra Williamsist 2. septembril 1973 Cincinnatis (Ohio, USA), on ta kuulus Norbiti (2007) poolest karjääris, mis ulatub 1991. aastast kuni praeguseni. Tema Tähtkuju on Neitsi.






Katt Williams kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filmitootjad, Warner Recordsi artistid ja Ameerika häälnäitlejad.



Panustage

Aidake meil luua Katt Williamsi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumislehtkaks5 aastat, 1 kuu3 aastat, 3 kuud1 aasta, 6 kuud
Kohtumine1---
Kokku35 aastat, 1 kuu2 aastat, 2 kuud1 aasta, 6 kuud

Üksikasjad

EesnimiKass
PerekonnanimiWilliams
Täisnimi sündidesMicah Sierra Williams
Alternatiivne nimiKatt Williams, Money Mike
Vanus47 aastat
Sünnipäev2. september 1973
SünnikohtCincinnati, Ohio, Ameerika Ühendriigid
Kõrgus5 '5' (165 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
Eristav tunnusMütsid, õhukesed juuksed
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja, koomiks, räppar
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustNorbit (2007)
Muusikažanr (tekst)Must komöödia, sinine komöödia, satiir, vaatluskomöödia, füüsiline komöödia
Aasta (d) aktiivne1990 – tänapäev, 1991 – tänapäev
Ametlikud veebisaididhttp://www.therealkattwilliams.com/, www.kattwilliams.com, http://www.kattwilliams.com/

Micah Sierra 'Katt' Williams (sündinud 2. septembril 1971) on Ameerika stand-up koomik, näitleja, räppar, laulja ja häälnäitleja. Tal oli reedel After Next roll Money Mike'ina, ta oli mänginud filmi Wild 'n Out, mängis Bobby Shawi filmis Minu naine ja lapsed, pakkus A Pimp nimega Slickback filmi The Boondocks, Seamus Cats & Dogs: The Revenge häält. of Kitty Galore ja kujutas Norbitis lordi halastust. 2008. aastal andis ta endast teada videomängus Grand Theft Auto IV.



Lisateavet Katt Williamsi kohta Vähem Katt Williamsi kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Jhonni BlazeSuheAprill 2016kohal5 aastat
kaksArica KaneSuheSeptember 2014Veebruar 20161 aasta
1Loni ArmastusKohtumine -
Jhonni Blaze #3

Jhonni Blaze

2016

Jhonni Blaze hakkas Katt Williamsiga kohtuma ...[vaata paari] Arica Kane #kaks

Arica Kane

2014 - 2016

Arica Kane ja Katt Williams läksid lahku märtsis[vaata paari] Loni Armastus #1

Loni Armastus

Loni Love ja Katt Williams on lahus ...[vaata paari] #3

Jhonni Blaze

2016

Jhonni Blaze ja Katt Williams on kohtunud alates 2016. aasta aprillist.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 22% vaata suhet #kaks

Arica Kane

2014 - 2016

Arica Kane ja Katt Williams said 2014. aasta septembrist kuni 2016. aasta märtsini.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus69%'> Ühilduvus 77% vaata suhet #1

Loni Armastus

Loni Love'il oli kohtumine Katt Williamsiga.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak60%Kõrgus37%Vanus52%'> Ühilduvus 62% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Kass Williams47 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Jhonni Blaze30 KaksikudMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Arica Kane41 SõnnRäppar
Ameeriklane
Loni Armastus49 VähkKoomik
Ameeriklane

Pildigalerii

Kass Williams Kass Williams Kass Williams Kass Williams Kass Williams Kass Williams Kass Williams Kass Williams Kass Williams Kass Williams Kass Williams Kass Williams

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Maja kõrval2021Dr. MamuwaldeFilm
2 minutit kuulsust2020BrändidFilm
Jack Boyz2019. aastaFilm
Viimane O.G.2018FredTelesaade
Eelmine reede2018Money Mike (kuulujutuga)Film
Isa figuurid2017SõitjaFilm
Atlanta2016WillyTelesaade
Ameerika paha poiss2015.BruceFilm
Koolitants2014DarrenFilm
Must-ish2014PerryTelesaade
Õudne film 52013BlaineFilm
Obama efekt2012MLKFilm
Kassid ja koerad: Kitty Galore kättemaks2010Seamus (hääl)Film
Üksildane tänav2009NärilineFilm
Noor Ameerika Gangstas2009Joe Jack BrownFilm
Esimene pühapäev2008RickeyFilm
Eepiline film2007Harry Beaver (hääl, Katt M. Williams)Film
Norbit2007Issand halastaFilm
Ideaalne puhkus2007MaitsevFilm
Larry Cable Guy jõulusilm2007Tark meesTelefilm
Nick Cannon esitleb: lühis2007Katt Williams, ErinevadTelesaade
Naeratuse taga2006KoomiksFilm
Lil Scrappy: raha pangas2006Lühifilm
Tagasilöök2005Jutlustaja Don's Sidekick (Katt Micah Williams)Film
Aare n tha kapuuts2005Reverend IkeFilm
Lõiked2005BarryTelesaade
Boondockid2005Pimp nimega SlickbackTelesaade
Suga tasuta funktsioon. Katt Williams ja Max Julien: Thinkin '2004Lühifilm
Tracy Morgani näitus2003FreddieTelesaade
Reede pärast järgmist2002Raha MikeFilm
Minu naine ja lapsed2001Bobby ShawTelesaade
Sõbrannad2000Rick BeattyTelesaade
NYPD sinine1993Martel CatesTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jennifer Kessy
Jennifer Kessy
28. mai 2021 ... Jennifer Kessy uudised, kuulujutud, fotod Jennifer Kessyst, elulugu, Jennifer Kessy poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jennifer Kessy suhete nimekiri. Jennifer Kessy tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Jennifer Kessy suhetest.
Bryan Singer ja Michelle Clunie
Bryan Singer ja Michelle Clunie
28. mai 2021 ... Bryan Singeri ja Michelle Clunie fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Marisol santacruzi kohahoidja pilt
Marisol santacruzi kohahoidja pilt
28. mai 2021 ... Marisol Santacruzi uudised, kuulujutud, fotod Marisol Santacruzist, elulugu, Marisol Santacruzi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marisol Santacruzi suhteloend. Marisol Santacruzi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Marisol Santacruzi suhetest.
Madeline Mulqueen
Madeline Mulqueen
28. mai 2021 ... Madeline Mulqueeni uudised, kuulujutud, fotod Madeline Mulqueenist, elulugu, Madeline Mulqueeni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Madeline Mulqueeni suhete nimekiri. Madeline Mulqueeni tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Madeline Mulqueeni suhetest.
Ana López Mercado
Ana López Mercado
28. mai 2021 ... Ana López Mercado uudised, kuulujutud, fotod Ana López Mercadost, elulugu, Ana López Mercado poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ana López Mercado suhete loend. Ana López Mercado tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Ana López Mercado suhetest.
Salvei Stallone
Salvei Stallone
28. mai 2021 ... Sage Stallone'i uudised, kuulujutud, fotod Sage Stallonest, elulugu, Sage Stallone sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Sage Stallone suhete loend. Sage Stallone tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Sage Stallone suhetest.
Aaron Yan
Aaron Yan
28. mai 2021 ... Aaron Yani uudised, kuulujutud, fotod Aaron Yanist, elulugu, Aaron Yani sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aaron Yani suhteloend. Aaron Yani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Aaron Yani suhetest.