Põhiline Suhted Keenen Ivory Wayans

Keenen Ivory Wayans

Teie Homseks Horoskoop

Keenen Ivory Wayans VallalineKoht 3381 -506Vanus 62 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted 2 kokku Lapsed
5 last

Kellega ta praegu tutvub?

Keenen Ivory Wayans on praegu vallaline.








Suhted

Keenen Ivory Wayans oli varem abielus Daphne Wayansiga(2001 - 2006).



Keenen Ivory Wayans on olnud suhtes Bretagne Danieliga(2007 - 2014).






Umbes

Keenen Ivory Wayans on 62-aastane Ameerika filmi- ja teletegija. 8. juunil 1958 USA-s New Yorgis sündinud Keenen Ivory Wayans seeniorist on ta kuulus In Living Colori poolest aastatel 1979–2009 kestnud karjääri poolest; 2013 – tänapäev. Tema Tähtkuju on Kaksikud.



on suhtes jessie graff

Keenen Ivory Wayans kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Emmy auhinna võitjad, Ameerika filmirežissöörid ja Ameerika stsenaristid.

Panustage

Aidake meil luua Keenen Ivory Wayansi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus116 aastat, 11 kuud--
Tutvumisleht16 aastat, 5 kuud--
Kokkukaks16 aastat, 11 kuud11 aastat, 8 kuud6 aastat, 5 kuud

Üksikasjad

EesnimiKeenen
Keskmine nimiElevandiluu
PerekonnanimiWayans
Täisnimi sündidesKeenen Ivory Wayans Sr.
Alternatiivne nimiKeenen Wayans
Vanus62 aastat
Sünnipäev8. juuni 1958
SünnikohtNew York City, NY, USA
Kõrgus6 '3' (191 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvVarsti
Eristav tunnusPikk kasv
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
ReligioonJahova tunnistaja
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolSeward Parki keskkool
ÜlikoolTuskegee ülikool (katkestas)
AmetitekstNäitleja, koomik, režissöör, stsenarist, produtsent
OkupatsioonFilmi- / teletegija
Taotle kuulsustElavas värvitoonis
Aasta (d) aktiivne1979 – tänapäev, 1979–2009; 2013 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Kuulsuste talent International
Brändi kinnitusKFC restoranide telereklaam (1984), Pepsi (koos Damon Wayansiga) telereklaam (1998)
Ametlikud veebisaididtwitter.com/keeneniwayans?lang=en, www.instagram.com/keeneniwayans/, www.facebook.com/keeneniwayans/, www.youtube.com/user/keeneniwayans

Keenen Ivory Desuma Wayans vanem (sündinud 8. juunil 1958) on Ameerika näitleja, koomik, filmitegija ja Wayansi meelelahutajate perekonna liige. Esmakordselt tuli ta esile Foxi sketšikomöödiasarja In Living Colour (1990–1994) saatejuhi ja loojana. Ta on produtseerinud, lavastanud ja / või kirjutanud mitu filmi, alustades Hollywood Shuffle'ist, mille ta 1997. aastal kirjutas.

Lisateave Keenen Ivory Wayansi kohta Keenen Ivory Wayansi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksBretagne DanielSuheNov 2007Aprill 20146 aastat
1Daphne WayansAbielus199011. detsember 200616 aastat
Bretagne Daniel #kaks

Bretagne Daniel

2007 - 2014

Keenen Ivory Wayans ja Brittany Daniel lahutasid ...[vaata paari] Daphne Wayans #1

Daphne Wayans

1990 - 2006

Keenen Ivory Wayans ja Daphne Wayans olid di ...[vaata paari] #kaks

Bretagne Daniel

2007 - 2014

Keenen Ivory Wayans ja Brittany Daniel on dateeritud novembrist 2007 kuni aprillini 2014.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus13%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #1

Daphne Wayans

1990 - 2006

Keenen Ivory Wayans ja Daphne Wayans olid abielus 5 aastat. Nad käisid seitse aastat pärast kokkutulekut 1990. aastal ja abiellusid 16. juunil 2001. Viis aastat hiljem lahutasid nad 11. detsembril 2006.

Suhe 16 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Vanus44%'> Ühilduvus 31% Lapsed
5 last
vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Keenen Ivory Wayans62 KaksikudFilmi- / teletegija
Ameeriklane
Bretagne DanielNeli, viis kalaNäitleja
Ameeriklane
Daphne Wayansviiskümmend SõnnNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
ilus üksNaine25. juuni 199228 aastat vana Daphne Wayans
NalaNaine4. märts 199625-aastane Daphne Wayans
KeenenMees14. september 199822-aastane Daphne Wayans
PärisNaine7. märts 200120 aastat vana Daphne Wayans
Daphne IvoryNaine12. juuli 200317-aastane Daphne Wayans

Pildigalerii

Keenan Ivory Wayans ja Brittany Daniels Keenen Ivory Wayans Keenen Ivory Wayans Keenen Ivory Wayans Keenen Ivory Wayans Keenen Ivory Wayans Keenen Ivory Wayans Keenen Ivory Wayans Keenen Ivory Wayans Keenen Ivory Wayans Keenen Ivory Wayans Keenen Ivory Wayans

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Hollywoodi tõelised abikaasad2013Keenen Ivory WayansTelesaade
Õnnelikult lahutatud2011TonyTelesaade
Tantsu Flick2009Hr StacheFilm
Minu naine ja lapsed2001Ken KyleTelesaade
Õudusfilm2000OriFilm
Enim tahetud1997James DunnFilm
Ära ole ähvardav kesklinna lõunaosas, kui sa juua oma mahla kapuutsigaüheksateist üheksakümmend kuusMailmanFilm
Glimmer Manüheksateist üheksakümmend kuusThe. Jim CampbellFilm
Madal madal räpane häbi1994HäbiFilm
Ma teen sulle Sucka1988Jack SpadeFilm
Hollywoodi segamine1987Donald, Jheri CurlFilm
Erinev maailm1987Professor LawrenceTelesaade
Täht 801983KoomiksFilm
Armastuse ja au eest1983Pvt. Hertsog JohnsonTelesaade
Renegaadid1983Lloyd WayneTelesaade
Armastuse ja au eest1983Pvt. Hertsog JohnsonTelefilm
Maanteekärjed1983Tätoveering Calhoune (Keenan Wayans)Telefilm
Terviseks1982Klient nr 1Telesaade
Hill Street Bluesüheksateist kaheksakümmend üksRaymond JacksonTelesaade
Ireneüheksateist kaheksakümmend üksRay BrewsterTelefilm
Benson1979Clete HawkinsTelesaade
CHiP-id1977RobertsTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Khalil Barrage
Khalil Barrage
28. mai 2021 ... Khalil Barrage'i uudised, kuulujutud, fotod Khalil Barrage'ist, elulugu, Khalil Barrage'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Khalil Barrage'i suhete loend. Khalil Barrage'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Khalil Barrage'i suhetest.
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
28. mai 2021 ... Milla Jovovichi ja Shawn Andrewsi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Grace Kelly
Grace Kelly
28. mai 2021 ... Grace Kelly uudised, kuulujutud, fotod Grace Kellyst, elulugu, Grace Kelly poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Grace Kelly suhete loend. Grace Kelly tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Grace Kelly suhetest.
Don Dacus
Don Dacus
28. mai 2021 ... Don Dacuse uudised, kuulujutud, fotod Don Dacusest, elulugu, Don Dacuse sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Don Dacuse suhete loend. Don Dacuse tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Don Dacuse suhetest.
Heather Tom
Heather Tom
28. mai 2021 ... Heather Tomi uudised, kuulujutud, fotod Heather Tomist, elulugu, Heather Tomi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Heather Tomi suhete nimekiri. Heather Tomi tutvumislugu, 2021, 2020, Heather Tomi suhete loend.
Idris Elba ja Kim Elba
Idris Elba ja Kim Elba
28. mai 2021 ... Idris Elba ja Kim Elba fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Mayte Rodriguez
Mayte Rodriguez
28. mai 2021 ... Mayte Rodríguezi uudised, kuulujutud, fotod Mayte Rodríguezist, elulugu, Mayte Rodríguezi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mayte Rodríguezi suhete loend. Mayte Rodríguezi tutvumislugu, 2021., 2020. aasta, Mayte Rodríguezi suhete loend.