Põhiline Tutvumisleht Keesha Sharp

Keesha Sharp

Teie Homseks Horoskoop

Keesha SharpVanus 47 aastat vana Tähtkuju Kaksikud

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Keesha Sharp tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Meil pole Keesha Sharpi varasemate suhete kohta andmeid.



Umbes

Keesha Sharp on 47-aastane Ameerika näitleja, sündinud 9. juunil 1973 New Yorgis Brooklynis. Tema sodiaagimärk on Kaksikud






Keesha Sharp on olnud ekraanil Chadwick Bosemaniga Marshall (2017).



Keesha Sharp kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja People from Brooklyn.

Panustage

Aidake meil luua Keesha Sharpi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Üksikasjad

EesnimiKeesha
PerekonnanimiTerav
Vanus47 aastat
Sünnipäev9. juuni 1973
SünnikohtBrooklyn, New York
EhitamineKeskmine
Silmade värvMust
JuuksevärvMust
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Aasta (d) aktiivne2000 – tänapäev

Keesha Ulricka Sharp (neiuna Fletch; sündinud 9. juunil 1973) on USA näitleja ja lavastaja. Ta alustas oma karjääri teledraamades, enne oma tavalist rolli Monica Charles Brooksina UPN / The CW komöödiasarjas Girlfriends (2002–08), mille eest sai ta NAACPi pildipreemia silmapaistva naiskõrvalosatäitjana komöödiasarja nominatsioonis.

Lisateave Keesha Sharpi kohta Keesha Sharpi kohta vähem

Pildigalerii

Keesha Sharp - Gladys Knighti 75. sünnipäevapidu Los Angeleses Keesha Sharp - Gladys Knighti 75. sünnipäevapidu Los Angeleses Keesha Sharp - Gladys Knighti 75. sünnipäevapidu Los Angeleses Keesha Sharp - Gladys Knighti 75. sünnipäevapidu Los Angeleses Keesha Sharp - Gladys Knighti 75. sünnipäevapidu Los Angeleses Keesha Sharp - Gladys Knighti 75. sünnipäevapidu Los Angeleses Keesha Sharp - Gladys Knighti 75. sünnipäevapidu Los Angeleses Keesha Sharp - Gladys Knighti 75. sünnipäevapidu Los Angeleses Keesha Sharp - Gladys Knighti 75. sünnipäevapidu Los Angeleses Keesha Sharp - Gladys Knighti 75. sünnipäevapidu Los Angeleses Keesha Sharp - Gladys Knighti 75. sünnipäevapidu Los Angeleses Marshall (2017)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Tee paremini2021TarkusLühifilm
Jõuluüllatus2020DemetriaTelefilm
Teil on kena lend2017KristenFilm
Sündinud süüdi2017LeslieFilm
Parandatud2017DaisyFilm
Marshall2017Buster MarshallFilm
Hea võitlus2017Naomi NivolaTelesaade
Ameerika krimilugu2016Dale cochranTelesaade
Surmav relv2016Trish MurtaughTelesaade
Tapja treener2016Gina morganTelefilm
Impeerium2015.Dr Paula WickTelesaade
Mängija2015.MayaTelesaade
Kristlane2015.RobynLühifilm
Sayeneshin2015.NaineLühifilm
Halb õpetaja2014DeniseTelesaade
6362014Loodan, et RigbyLühifilm
Kiire ema2013Lynn LawsonTelesaade
Elementaarne2012Armuke FeliciaTelesaade
Exes2011Dee DeeTelesaade
Kas me oleme seal veel?2010HammasTelesaade
Detroit 1-8-72010Keri RaderTelesaade
Melissa ja Joey2010MaggieTelesaade
Purustatud!2008AngelaFilm
Miks ma abiellusin?2007PamFilm
Mäng2006KeeshaTelesaade
Kõik vihkavad Chrisi2005Sheila RidenhourTelesaade
Mis siis, kui selles elus2005Vägistamise ohverLühifilm
Ära sure kunagi üksi2004EdnaFilm
Malibu kõige tagaotsitavamad2003Õde nr 1Film
Külmjuhtum2003Chantel JonesTelesaade
Tracy Morgani näitus2003Linda BerryTelesaade
Ikka püsti2002LexiTelesaade
Ameeriklane Adobo2001DebbieFilm
Pootie Tang2001PeotüdrukFilm
Sõbrannad2000Monica Charles, Monica Charles BrooksTelesaade
Tere tulemast New Yorki2000LaurenTelesaade
Korraldus: ohvrite eriüksus1999CharleneTelesaade
Kolmas vaht1999ArmuTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Chadwick Boseman ja Keesha SharpChadwicki boseman
    • Marshall
      2017
    [vaata sobivust]

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jennifer Kessy
Jennifer Kessy
28. mai 2021 ... Jennifer Kessy uudised, kuulujutud, fotod Jennifer Kessyst, elulugu, Jennifer Kessy poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jennifer Kessy suhete nimekiri. Jennifer Kessy tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Jennifer Kessy suhetest.
Bryan Singer ja Michelle Clunie
Bryan Singer ja Michelle Clunie
28. mai 2021 ... Bryan Singeri ja Michelle Clunie fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Marisol santacruzi kohahoidja pilt
Marisol santacruzi kohahoidja pilt
28. mai 2021 ... Marisol Santacruzi uudised, kuulujutud, fotod Marisol Santacruzist, elulugu, Marisol Santacruzi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marisol Santacruzi suhteloend. Marisol Santacruzi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Marisol Santacruzi suhetest.
Madeline Mulqueen
Madeline Mulqueen
28. mai 2021 ... Madeline Mulqueeni uudised, kuulujutud, fotod Madeline Mulqueenist, elulugu, Madeline Mulqueeni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Madeline Mulqueeni suhete nimekiri. Madeline Mulqueeni tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Madeline Mulqueeni suhetest.
Ana López Mercado
Ana López Mercado
28. mai 2021 ... Ana López Mercado uudised, kuulujutud, fotod Ana López Mercadost, elulugu, Ana López Mercado poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ana López Mercado suhete loend. Ana López Mercado tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Ana López Mercado suhetest.
Salvei Stallone
Salvei Stallone
28. mai 2021 ... Sage Stallone'i uudised, kuulujutud, fotod Sage Stallonest, elulugu, Sage Stallone sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Sage Stallone suhete loend. Sage Stallone tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Sage Stallone suhetest.
Aaron Yan
Aaron Yan
28. mai 2021 ... Aaron Yani uudised, kuulujutud, fotod Aaron Yanist, elulugu, Aaron Yani sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aaron Yani suhteloend. Aaron Yani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Aaron Yani suhetest.