Põhiline Suhted Keke Palmer

Keke Palmer

Teie Homseks Horoskoop

Keke Palmer TutvumislehtKoht 1297 157Vanus 27 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted kokku 7

Kellega ta praegu käib?

Keke Palmer ja Styn (muusik)Styn (muusik) alustas Keke Palmeriga tutvumist novembris 2019. vaata suhet

Suhted

Keke Palmer on olnud suhetes Elvin Jacksoniga(2018 - 2019), Ty Dolla märk, YG(2014 - 2015), Quincy Brown(2013 - 2017), Rodney King(2010 - 2013)ja krahv Benjamin.








Umbes

Keke Palmer on 27-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Lauren Keyana Palmeris 26. augustil 1993 Harvey linnas, Illinoisi osariigis USA-s, on ta kuulus True Jacksoni asepresidendi, hüppe, rõõmsa müra, Akeelahi ja mesilase, vennaliku armastuse, Scream Queensiga karjääris, mis ulatub aastasse 2002 - praegune ja muusikaline. karjäär. Tema sodiaagimärk on Neitsi.



Keke Palmer on osalenud 12 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Corbin Bleu Hüppa sisse! (2007), Evan Ross sisse CrazySexyCool: TLC lugu (2013), Jeremy Sumpter sisse Loom (2014), Adam Devine sisse Jääaeg: kokkupõrkekursus (2016)ja Andrew kutsuvad sisse Määrige otse! (2016).






Keke Palmer kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika poplauljad, Ameerika lauljate ja laulukirjutajate ning Atlantic Recordsi artistid.



Panustage

Aidake meil oma Keke Palmeri profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht73 aastat, 4 kuud1 aasta, 3 kuud3 kuud, 2 päeva
Kokku73 aastat, 4 kuud1 aasta, 3 kuud3 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiKeke
Keskmine nimiKeyana
PerekonnanimiPalmer
Täisnimi sündidesLauren Keyana Palmer
Alternatiivne nimiKeke, Lauren Keyana Palmer, Keke Palmer
Vanus27 aastat
Sünnipäev26. august 1993
SünnikohtHarvey, Illinois, USA
Kõrgus5 '6' (168 cm)
Kaal57 kg (126 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
Eristav tunnusPõsesarnad, armas naeratus
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja • laulja • laulukirjutaja • räppar • telesaatejuht • telenägu
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustTõeline Jacksoni asepresident, Hüppa sisse, rõõmsat müra, Akeelah ja mesilane, vennalik armastus, karjuvad kuningannad
Muusikažanr (tekst)Hiphop, pop, R & B
MuusikažanrPop
Aasta (d) aktiivne2004 – tänapäev, 2002 – tänapäev, muusikaline karjäär
Pill (tekst)Vokaal, klaver
PlaadifirmaAtlandi ookean, Interscope, Island, Nick, eOne
Seotud aktidToby Gad, Sean Garrett
Talentide agentuur (nt modelleerimine)William Morris Endeavour (WME), Brian Clisham ja Joel Brandt, helihalduse agent, Robert Hayes, punaste laternate halduse juht (LA)
Brändi kinnitusAcuvue reklaam
Rind (tollides)32
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)33
Riiete suurus4
Kinga suurus8
Ametlikud veebisaididwww.saynow.com/kekepalmer, http://kekepalmer.com/, www.facebook.com/KekePalmer, www.twitter.com/KekePalmer, www.instagram.com/KekePalmer, www.youtube.com/KekePalmerVideos, www .behindthevoiceactors.com / Keke-Palmer /, www.biography.com/people/keke-palmer-20691475
IsaLarry Palmer
EmaSharon Palmer
VendLawrence Palmer
ÕdeLawrencia Palmer, L'Oreal Palmer
SõberDrake Bell, Matt Shively, Justin Bieber, James Maslow, Carlos Pena, Logan Henderson, Kendall Schmidt, Miranda Cosgrove, Jennette McCurdy, Ashley Argota, Victoria Justice, Austin Butler, Robbie Amell, Skyler Samuels, Lea Michele, Emma Roberts
Seotud inimesedNathan Kress, Josh Peck
LemmikinimesedWilliam H. Macy (näitleja)

Lauren Keyana 'Keke' Palmer (sündinud 26. augustil 1993) on Ameerika näitleja, laulja ja telenägu. Näitlejadebüüdi tegi Palmer filmis Barbershop 2: Tagasi äris (2004) ning peagi pälvis ta tunnustuse peaosa eest filmis Akeelah and the Bee (2006), mille eest ta võitis Chicago filmikriitikute assotsiatsiooni ja noore kunstniku auhinna . Tema karjäär edenes rollidega filmides Madea Perekokkutulek (2006), The Longshots (2008) ja Shrink (2009), samuti telefilmides The Wool Cap (2004) ja Hüppa! (2007), pälvides ekraaninäitlejate gildi nominatsiooni esinemise eest filmis The Wool Cap.



Lisateave Keke Palmeri kohta Keke Palmerist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
7Styn (muusik)SuheNovember 2019kohal1 aasta
6Elvin JacksonSuheJaanuar 2018Juuni 20191 aasta
5Ty Dolla märkSuheJuuli 2016Detsember 20165 kuud
4YGSuheOktoober 2014Jaanuar 20153 kuud
3Quincy BrownSuheOktoober 2013Veebruar 20173 aastat
kaksRodney KingSuheDetsember 2010September 20132 aastat
1Earl BenjaminSuheNovember 2009Detsember 20101 aasta
Styn (muusik) #7

Styn (muusik)

2019. aasta

Styn (muusik) hakkas Keke Palmeriga tutvuma ...[vaata paari] Elvin Jackson #6

Elvin Jackson

2018 - 2019

Elvin Jackson ja Keke Palmer lahkusid juunis[vaata paari] Ty Dolla märk #5

Ty Dolla märk

Ty Dolla Sign ja Keke Palmer on lahus ...[vaata paari] YG #4

YG

2014 - 2015

YG ja Keke Palmer läksid 2015. aasta jaanuaris lahku ...[vaata paari] Quincy Brown #3

Quincy Brown

2013 - 2017

Quincy Brown ja Keke Palmer lahkusid veebruaris ...[vaata paari] Rodney King #kaks

Rodney King

2010 - 2013

Rodney King ja Keke Palmer on lahus ...[vaata paari] Earl Benjamin #1

Earl Benjamin

Earl Benjamin ja Keke Palmer on lahus ...[vaata paari] #7

Styn (muusik)

2019. aasta

Styn (muusik) ja Keke Palmer kohtuvad alates novembrist 2019.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 58% vaata suhet #6

Elvin Jackson

2018 - 2019

Elvin Jackson ja Keke Palmer on dateeritud jaanuarist 2018 kuni juunini 2019.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusKõrgus73%'> Ühilduvus 18% vaata suhet #5

Ty Dolla märk

Ty Dolla Signil ja Keke Palmeril oli suhe juulist 2016 kuni detsembrini 2016.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 76% vaata suhet #4

YG

2014 - 2015

YG ja Keke Palmer dateerisid oktoobrist 2014 kuni jaanuarini 2015.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Vanus84%'> Ühilduvus 22% vaata suhet #3

Quincy Brown

2013 - 2017

Quincy Brown ja Keke Palmer dateerisid oktoobrist 2013 kuni veebruarini 2017.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #kaks

Rodney King

2010 - 2013

Rodney King ja Keke Palmer dateerisid 2013. aasta septembris.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 40% vaata suhet #1

Earl Benjamin

Earl Benjaminil ja Keke Palmeril oli suhe 2009. aasta novembrist kuni 2010. aasta detsembrini.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 54% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Keke Palmer27 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Styn (muusik)27 JäärLaulja
Hollandi
Elvin Jackson-
Ameeriklane
Ty Dolla märk36 JäärRäppar
Ameeriklane
YG31 kalaRäppar
Ameeriklane
Quincy Brown29 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Rodney King30 KaljukitsMuu
Guatemala
Earl Benjamin29 KaaludRäppar
Ameeriklane

Pildigalerii

Määrige otse! - Keke Palmer Keke Palmer Keke Palmer Keke Palmer Keke Palmer Keke Palmer - ajakirja InStyle Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (mai 2021) Keke Palmer - ajakirja InStyle Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (mai 2021) Keke Palmer - Lawrence S. Murray Photoshoot oma singli “Snack” jaoks (juuli 2020) Keke Palmer - Lawrence S. Murray Photoshoot oma singli “Snack” jaoks (juuli 2020) Keke Palmer - Lawrence S. Murray Photoshoot oma singli “Snack” jaoks (juuli 2020) Keke Palmer - Lawrence S. Murray Photoshoot oma singli “Snack” jaoks (juuli 2020) Keke Palmer - Lawrence S. Murray Photoshoot oma singli “Snack” jaoks (juuli 2020)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Pealkirjata Jordan Peele õudusüritus2022Film
2 minutit kuulsust2020TaevasFilm
Tayloritega üles keeratud2020Barbie, Miranda, RickTelesaade
Parim presidendiamet kunagi2020Telesaade
Hustlerid2019. aastaMercedesFilm
Pimp2018KolmapäevFilm
See on kitt2017Keke PalmerTelesaade
Jääaeg: kokkupõrkekursus2016Virsikud (hääl)Film
Määrige otse!2016Marty MaraschinoTelefilm
Berliini jaam2016Aprill LewisTelesaade
Täht2016HammasTelesaade
Jääaeg: suur munaraku2016Virsikud (hääl)Telesaade
Rikas Homie Quan: kõige rohkem2016Lühifilm
Vennalik armastus2015JackieFilm
Karje: telesari2015Kelle pooltTelesaade
Karju kuningannad2015Zayday WilliamsTelesaade
Projekt Mc²2015NOV8 agentTelesaade
Loom2014AlissaFilm
Reis rikkaliku juurde2014ThelmaTelefilm
Keiserlikud unenäod2014SamaaraFilm
Raymond & Lane2014KeyanaTelesaade
CrazySexyCool: TLC lugu2013TšilliTelefilm
Seksimeistrid2013KorallTelesaade
Täisring2013Chan'dra StevensTelesaade
Kohupiimaga2013TaraLühifilm
Jääaeg: mandri triiv2012Virsikud (hääl)Film
Rõõmus müra2012Olivia HillFilm
Kaltsukad2012Kadee WorthTelefilm
Key ja Peele2012Malia viha tõlkijaTelesaade
Röövitud: Carlina Valge lugu2012CarlinaTelefilm
Winxi klubi: Believixi jõud2012AishaTelesaade
Bubble Guppies2011StyleeTelesaade
Vallalised naised2011Keke PalmerTelesaade
Winxi klubi: Enchantix2011AishaTelesaade
Winx Club 3D: maagiline seiklus2010Aisha (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Nickelodeon Osades: Jingle Bells 2010 versioon2010Keke PalmerLühifilm
Clevelandi näitus2009BrandiTelesaade
Kahanda2009JemmaFilm
Pikad kaadrid2008JasmineFilm
Tõeline Jackson, asepresident2008Tõeline JacksonTelesaade
902102008Elizabeth Royce HarwoodTelesaade
Puhtam2007Rose CutlerFilm
Hüppa sisse!2007Mary ThomasTelefilm
Winxi klubi: kadunud kuningriigi saladus2007Aisha (hääl)Film
Akeelah ja mesilane2006AkeelahFilm
Madea perekondlik kokkutulek2006NikkiFilm
Payne'i maja2006NikkiTelesaade
Keke ja Jamal2005Keke StewartTelefilm
Lõuna-Bronxi rüütlid2005Kenya RussellTelefilm
Grey anatoomia2005Sheryll JeffriesTelesaade
Kana robot2005Telesaade
Barbershop 2: tagasi äris2004Gina vennatütar (Lauren 'Keke' Palmer)Film
Villakork2004LouTelefilm
Teine kord ümber2004SharleneTelesaade
Winx klubi2004AishaTelesaade
Külmjuhtum2003Arlene (1939)Telesaade
Degrassi: järgmine põlvkond2001Keke PalmerTelesaade
Tugev meditsiin2000SarinaTelesaade
Perepoiss1999PamTelesaade
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Tasha WrightTelesaade
ON1994Janell ParkersonTelesaade
AliceAliceFilm
Uhke perekond: valjem ja uhkem (telesari)Telesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Corbin Bleu ja Keke PalmerCorbin Bleu
    • Hüppa sisse!
      2007
    [vaata sobivust]
  • Evan Ross ja Keke PalmerEvan Ross
    • CrazySexyCool: TLC lugu
      2013
    [vaata sobivust]
  • Jeremy Sumpter ja Keke PalmerJeremy Sumpter
    • Loom
      2014
    [vaata sobivust]
  • Keke Palmer ja Adam DevineAdam Devine
    • Jääaeg: kokkupõrkekursus
      2016
    [vaata sobivust]
  • Keke Palmer ja Andrew CallAndrew Call
    • Määrige otse!
      2016
    [vaata sobivust]
  • Keke Palmer ja Avan JogiaAvan Jogia
    • Kaltsukad
      2012
    [vaata sobivust]
  • Keke Palmer ja Jeremy JordanJeremy Jordan
    • Rõõmus müra
      2012
    [vaata sobivust]
  • Keke Palmer ja Lucien LaviscountLucien Laviscount
    • Karju kuningannad
      2015
    [vaata sobivust]
  • Keke Palmer ja Matt ShivelyMatt Shively
    • Tõeline Jackson, asepresident
      2008
    [vaata sobivust]
  • Keke Palmer ja Max SchneiderMax Schneider
    • Kaltsukad
      2012
    [vaata sobivust]
  • Keke Palmer ja Quincy BrownQuincy Brown
    • Vennalik armastus
      2015
    [vaata sobivust]
  • Robbie Amell ja Keke PalmerRobbie Amell
    • Tõeline Jackson, asepresident
      2008
    [vaata sobivust]
Veel Keke Palmeri ekraanil olevaid matše Vähem Keke Palmeri ekraanil kuvatavaid matše





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi