Põhiline Tutvumisleht Kentarô Sakaguchi

Kentarô Sakaguchi

Teie Homseks Horoskoop

Kentarô SakaguchiVanus 29 aastat vana Tähtkuju Vähk

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Kentarô Sakaguchi tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Meil pole Kentarô Sakaguchi varasemate suhete kohta andmeid.



Umbes

Kentarô Sakaguchi on 29-aastane Jaapani näitleja. Tema Tähtkuju on Vähk.






Kentarô Sakaguchi kuulub järgmistesse loenditesse: 1991 sünd, jaapanlased ja jaapani meesmodellid.



Ashanti ja ja reegel suhe

Panustage

Aidake meil luua Kentarô Sakaguchi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Üksikasjad

EesnimiKentarô
PerekonnanimiSakaguchi
Sünnipäev11. juuli 1991
Kõrgus6 '0' (183 cm)
JuuksevärvMust
TähtkujuVähk
SeksuaalsusOtse
RahvusAasiapärane
RahvusJaapani keel
AmetitekstNäitlejaMudel
OkupatsioonNäitleja
Aasta (d) aktiivne2010 — praegune
Ametlikud veebisaididhttp://tristone.co.jp/actors/sakaguchi/

Kentaro Sakaguchi (坂 口 健 太郎, Sakaguchi Kentarō, sündinud 11. juulil 1991) on Jaapani näitleja ja modell. Modellina debüteeris ta ajakirjas Men's Non-no 2010. aastal ja näitlejana Tristone Entertainmenti juhtimisel 2014. aastal. Pärast seda mängis ta telesarjades Tokyo Tarareba Musume (2017) ja Signal (2018) ning filmides The 100th Love teiega (2017) ja Color Me True (2018).



Lisateave Kentarô Sakaguchi kohta Kentarô Sakaguchi kohta vähem

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kon'ya, romansu geki jô de2018KenjiFilm
Signaal2018Kento SaegusaTelesaade
Meie väike õde2016Tomoaki FujiiFilm
64: 2. osa2016Ajalehe reporter, TeshimaFilm
64: I osa2016Ajalehe reporter, TeshimaFilm
Kôda ike no hitobito2016Film
Itsuka kono koi wo omoidashite kitto naiteshimau2016Telesaade
Kangelanna diskvalifitseeritud2015.HiromitsuFilm
Inerasable2015.Tetsuo MisawaFilm
Minu armulugu !!2015.Film
Otoko no on shô2014Film
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Rory McIlroy
Rory McIlroy
28. mai 2021 ... Rory McIlroy uudised, kuulujutud, fotod Rory McIlroy'st, elulugu, Rory McIlroy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Rory McIlroy suhteloend. Rory McIlroy tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Rory McIlroy suhetest.
Mary Pierce
Mary Pierce
28. mai 2021 ... Mary Pierce'i uudised, kuulujutud, fotod Mary Pierce'ist, elulugu, Mary Pierce'i poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mary Pierce'i suhteloend. Mary Pierce'i tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Mary Pierce'i suhetest.
Ragnheidur Melsted
Ragnheidur Melsted
28. mai 2021 ... Ragnheidur Melstedi uudised, kuulujutud, fotod Ragnheidur Melstedist, elulugu, Ragnheidur Melstedi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ragnheidur Melstedi suhteloend. Ragnheidur Melstedi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ragnheidur Melstedi suhetest.
August Alsina
August Alsina
28. mai 2021 ... August Alsina uudised, kuulujutud, August Alsina fotod, elulugu, August Alsina tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. August Alsina suhete nimekiri. August Alsina tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu August Alsina suhetest.
Nathaniel Buzolic
Nathaniel Buzolic
28. mai 2021 ... Nathaniel Buzolici uudised, kuulujutud, fotod Nathaniel Buzolicist, elulugu, Nathaniel Buzolici tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nathaniel Buzolici suhteloend. Nathaniel Buzolici tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nathaniel Buzolici suhetest.
Bobby Andonov
Bobby Andonov
28. mai 2021 ... Bobby Andonovi uudised, kuulujutud, fotod Bobby Andonovist, elulugu, Bobby Andonovi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Bobby Andonovi suhete nimekiri. Bobby Andonovi tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Bobby Andonovi suhetest.
Firenze Cagnasso
Firenze Cagnasso
28. mai 2021 ... Florencia Cagnasso uudised, kuulujutud, fotod Florencia Cagnasso'st, elulugu, Florencia Cagnasso poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Florencia Cagnasso suhete loend. Florencia Cagnasso tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Florencia Cagnasso suhetest.