Põhiline Suhted Kenya Moore

Kenya Moore

Teie Homseks Horoskoop

Kenya MooreKoht 1592 242Vanus 50 aastat vana Tähtkuju Veevalaja Suhted 5 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Kenya Moore tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Kenya Moore on olnud suhetes Marc Daly'ga (Preson Sündinud 1972)(2017 - 2019), Ludacris, Allen Iverson ja Mike Tyson.



Keenia Moore olevat kuulunud Terrell Owensi külge(2010).






Umbes

Kenya Moore on 50-aastane Ameerika näitleja. Sündinud 24. jaanuaril 1971 Detroitis (Michigan, USA) Kenya Summer Moore'is, on ta kuulus Miss Michigan 1993 ja Miss USA 1993 karjääri jooksul, mis ulatub 1992. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.



Kenya Moore kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja People from Detroit.

Panustage

Aidake meil luua Kenya Moore'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht42 aastat, 3 kuud6 kuud, 25 päeva-
Kuuldavasti1---
Kokku52 aastat, 3 kuud5 kuud, 14 päeva-

Üksikasjad

EesnimiKeenia
Keskmine nimiSuvi
PerekonnanimiMoore
Täisnimi sündidesKenya Summer Moore
Vanus50 aastat
Sünnipäev24. jaanuar 1971
SünnikohtDetroit, Michigan, USA
Kõrgus5 '10' (178 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - hele
JuuksevärvMust
Eristav tunnusPikk, sportlik keha
TähtkujuVeevalaja
SeksuaalsusOtse
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolKassi tehnikakeskkool
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustMiss Michigan 1993 ja Miss USA 1993
Aasta (d) aktiivne1991 – tänapäev, 1992 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Hõbeda Massetti ja Szatmary agentuur
Rind (tollides)32
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)2. 3
Puusad (tollides)33
Kinga suurus7
Ametlikud veebisaididwww.kenyamoore.org, http://kenyamoore.com

Kenya Summer Moore Daly (sündinud Moore; sündinud 24. jaanuaril 1971) on Ameerika näitleja, modell, produtsent, autor, telenägu ja ettevõtja. Ta mängis alates 2012. aastast Bravo sarjas Atlanta tõelised koduperenaised ja kuulus 2015. aastal kuulsuste õpipoisi 7 koosseisu. Moore tõusis esile 1993. aastal pärast Miss USA võistluse võitmist, mis viis ta selles võistlema. aasta Miss Universumi võistlus viis ta lõpuks kuue parema hulka. Seejärel esines ta filmides ja telesaadetes, sealhulgas Waiting To Exhale (1995) ja Deliver Us From Eva (2003), The Steve Harvey Show (1998) ja Girlfriends (2000 telesari) (2004). Moore on produtseerinud mitmeid filmiprojekte, lasknud avaldada raamatu ja mängida omaenda treeningvideos. Ta on tuntud ka seotuse poolest ettevõtlusega ja on juuksehooldusvahendite kaubamärgi Moore Hair asutaja.

Lisateave Kenya Moore kohta Kenya Moore kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Marc Daly (Preson, sündinud 1972)TeadmataJuuni 2017September 20192 aastat
4Terrell OwensKohtumine R Juuli 2010Juuli 2010-
3Allen IversonSuhe R -
kaksMike TysonSuhe -
1LudacrisTeadmata -
Marc Daly (Preson, sündinud 1972) #5

Marc Daly (Preson, sündinud 1972)

2017 - 2019

Marc Daly (Preson, sündinud 1972) ja Kenya Moore ...[vaata paari] Terrell Owens #4Kuulujutt

Terrell Owens

2010

Kenya Moore ja Terrell Owens on lahus ...[vaata paari] Allen Iverson #3Kuulujutt

Allen Iverson

Kenya Moore ja Allen Iverson on lahus ...[vaata paari] Mike Tyson #kaks

Mike Tyson

Kenya Moore ja Mike Tyson on lahus ...[vaata paari] Ludacris #1

Ludacris

Kenya Moore ja Ludacris olid suhetes ...[vaata paari] #5

Marc Daly (Preson, sündinud 1972)

2017 - 2019

Marc Daly (Preson, sündinud 1972) ja Kenya Moore lahutatakse pärast kaheaastast abielu. Neil oli 1 laps.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak100%Vanus1%'> Ühilduvus 25% Lapsed 1 laps vaata suhet #4

Terrell Owens

2010 (kuulujutt)

Keenia Moore olevat kuulunud Terrell Owensiga 2010. aasta juulis.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak60%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #3

Allen Iverson

(Kuulujutt)

Keenia Moore olevat kuulunud Allen Iversoni külge.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus33%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #kaks

Mike Tyson

Kenya Moore ja Mike Tyson olid omavahelistes suhetes.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #1

Ludacris

Kenya Moore ja Ludacris olid omavahelises suhtes.

kes on sophia bush nüüd
MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus kakskümmend% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Kenya Mooreviiskümmend VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Marc Daly (Preson, sündinud 1972)3. 4
Ameeriklane
Terrell Owens47 AmburAmeerika jalgpall
Ameeriklane
Allen IversonNeli, viis KaksikudKorvpall
Ameeriklane
Mike Tyson54 VähkPoks
Ameeriklane
Ludacris43 NeitsiRäppar
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Brooklyn DorisNaine4. november 20182 aastat vana Marc Daly (Preson, sündinud 1972)

Pildigalerii

Halvimad kokad Ameerikas Pühakud ja patused (2016) Pühakud ja patused (2016) Kenya Moore Kenya Moore - ajakirja Sheen pilt [Ameerika Ühendriigid] (jaanuar 2015) Kenya Moore - sile Kenya Moore - sile Kenya Moore - sile Kenya Moore - sile Kenya Moore - sile Kenya Moore - sile Kenya Moore - sile

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Suguvõsa kokkutulek2019. aastaKenya MooreTelesaade
Pühad ja patused2016Nina CollierTelesaade
Sharknado 4: 4. ärkab2016MoniqueTelefilm
Elu keerleb edasi2015.Kenya BrownTelesaade
Voodoo nukud2013NadineFilm
Kõnni seda teed2013Kenya MooreTelesaade
Kenya Moore: Tuulest vapustav2013KeeniaLühifilm
Rickey Smiley show2012EvetteTelesaade
Usaldusisik2010Eden PattersonFilm
Lõksus: Haiti ööd2010NadineFilm
Tutvuge pruunidega2009TamikoTelesaade
Ma tean, kes mind tappis2007JasmineFilm
Pilv 92006ŠampanjaFilm
Vennad relvades2005MaraFilm
Ülestõusmine: J.R. Richardi lugu2005LeticiaFilm
Vabasta meid Evast2003Renee JohnsonFilm
Ei ole tagasiteed2001LiaFilm
Mehed, naised ja koerad2001CarmenTelesaade
Kolm2000Jasmine DavisFilm
Sõbrannad2000KaraTelesaade
Arutu1998LorraineFilm
Damon1998Julia BurtonTelesaade
Nutikas poiss1997Vivian KennedyTelesaade
Nuubia jumalanna1997Saatejuht (1999)Telesaade
Kodupojad avakosmosesüheksateist üheksakümmend kuusNefertitiTelesaade
Sädemedüheksateist üheksakümmend kuusPr CollinsTelesaade
Jamie Foxxi saadeüheksateist üheksakümmend kuusHeidiTelesaade
Steve Harvey näitusüheksateist üheksakümmend kuusPreili GerardTelesaade
Ootab väljahingamistüheksateist üheksakümmend viisDeniseFilm
Majasüheksateist üheksakümmend viisValerie BridgeforthTelesaade
Vanemate kapuutsüheksateist üheksakümmend viisHelesinineTelesaade
Elav vallaline1993Lisa DeLongpreTelesaade
Martin1992Lena BozackTelesaade
Bel-Airi värske prints1990PäevadTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Damien Chazelle
Damien Chazelle
28. mai 2021 ... Damien Chazelle uudised, kuulujutud, fotod Damien Chazellest, elulugu, Damien Chazelle tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Damien Chazelle suhteloend. Damien Chazelle tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Damien Chazelle suhetest.
Fred Durst
Fred Durst
28. mai 2021 ... Fred Dursti uudised, kuulujutud, fotod Fred Durstist, elulugu, Fred Dursti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Fred Dursti suhteloend. Fred Dursti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Fred Dursti suhetest.
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
28. mai 2021 ... Ahu Türkpençe ja Ozan Guveni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Arvind Swamy
Arvind Swamy
28. mai 2021 ... Arvind Swamy uudised, kuulujutud, fotod Arvind Swamyst, elulugu, Arvind Swamy sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Arvind Swamy suhteloend. Arvind Swamy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Arvind Swamy suhetest.
Laure Sainclair
Laure Sainclair
28. mai 2021 ... Laure Sainclairi uudised, kuulujutud, fotod Laure Sainclairist, elulugu, Laure Sainclairi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laure Sainclairi suhete loend. Laure Sainclairi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Laure Sainclairi suhetest.
Dave Allen ja Karin Stark
Dave Allen ja Karin Stark
28. mai 2021 ... Dave Alleni ja Karin Starki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jan Schlichtmann
Jan Schlichtmann
28. mai 2021 ... Jan Schlichtmanni uudised, kuulujutud, fotod Jan Schlichtmannist, elulugu, Jan Schlichtmanni sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jan Schlichtmanni suhete loend. Jan Schlichtmanni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jan Schlichtmanni suhetest.