Põhiline Suhted Keshia rüütel Pulliam

Keshia rüütel Pulliam

Teie Homseks Horoskoop

Keshia rüütel Pulliam KihlatudKoht 3454 518Vanus 42 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted kokku 7 Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Keshia rüütel Pulliam ja Brad JamesBrad James ja Keshia rüütel Pulliam kihlusid 15. detsembril 2020. vaata suhet

Suhted

Keshia rüütel Pulliam oli varem abielus Ed Hartwelliga(2016).








kui vana on Jackie pikk

Keshia rüütel Pulliam on olnud suhetes Tiggeriga(2012 - 2015), Quentin Richardson(2005 - 2006)ja David Webber(2005 - 2007).



Keshia rüütel Pulliam on kohtunud Tyrese Gibsoniga(üheksateist üheksakümmend viis).






Kuuldavasti olevat Keshia rüütel Pulliam Chingyga haakunud.



Umbes

Keshia rüütel Pulliam on 42-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Keisha rüütli Pulliamina 9. aprillil 1979 Newarkis, New Jersey osariigis USA-s, on ta kuulus Tyler Perry Payne'i maja Cosby näitusega. Tema sodiaagimärk on Jäär.

Keshia rüütel Pulliam on osalenud neljal ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Derek Luke Madea läheb vanglasse (2009), Deon Richmond aastal Cosby näitus (1984), Merlin Santana aastal Cosby näitus (1984)ja Lance Gross aastal Payne'i maja (2006).



Keshia rüütel Pulliam kuulub järgmistesse nimekirjadesse: New Jersey näitlejad, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Keshia rüütel Pulliam profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

ross lynch sõbranna, kes käinud kellega

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus11 aasta--
Kihlatud11 aasta, 10 kuud--
Tutvumisleht33 aastat, 1 kuu1 aasta, 9 kuud3 kuud, 2 päeva
Kohtumine12 kuud, 1 päev--
Kuuldavasti1---
Kokku73 aastat, 1 kuu1 aasta, 2 kuud2 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiKeshia
Keskmine nimiRüütel
PerekonnanimiPulliam
Täisnimi sündidesKeisha rüütel Pulliam
Vanus42 aastat
Sünnipäev9. aprill 1979
SünnikohtNewark, New Jersey osariik, USA
Kõrgus5 '1' (155 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
Eristav tunnusIlus nägu
TähtkujuJäär
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolFoxcrofti kool
ÜlikoolSpelmani kolledž, BS sotsioloogia, Spelmani kolledž (2001)
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustCosby Show, Tyler Perry Payne'i maja
Aasta (d) aktiivne1982 – praegune
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Kujutage ette ärijuhtimise gruppi
Ametlikud veebisaididhttp://www.KeshiaKnightPulliam.me, twitter.com/peachespulliam, www.biography.com/people/keshia-knight-pulliam-17183836, instagram.com/keshiaknightpulliam/?hl=et, www.facebook.com/TheRealKeshiaKnightPulliam /, http://KeshiaKnightPulliam.me
IsaJames Pulliam
EmaDenise Pulliam

Keshia rüütel Pulliam (sündinud 9. aprillil 1979) on USA näitleja. Ta on tuntud oma lapsepõlves mängitud rolli eest Rudy Huxtable, Cliffi ja Clair Huxtable'i noorim tütar vanuses 5–13, NBC telekomitees The Cosby Show (1984–1992) ja täiskasvanuna Miranda Lucas-Payne’i rollis. TBSi komöödiadraama Tyler Perry Payne'i maja (2007– tänapäev).

Lisateave Keshia rüütel Pulliam kohta Keshia rüütel Pulliamist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
7Brad JamesSuheJuuli 2019kohal1 aasta
6Ed HartwellAbielusJuuli 201525. juuli 20161 aasta
5TiigerSuheMai 2012Juuni 20153 aastat
4Quentin RichardsonSuheOktoober 200520063 kuud
3David webberTeadmata200520072 aastat
kaksTyrese GibsonKohtumineSeptember 1995November 19952 kuud
1ChingyKohtumine R -
Brad James #7

Brad James

2019. aasta

Brad James ja Keshia rüütel Pulliam said enge ...[vaata paari] Ed Hartwell #6

Ed Hartwell

2015 - 2016

Ed Hartwell ja Keshia rüütel Pulliam eraldasid ...[vaata paari] Tiiger #5

Tiiger

2012 - 2015

Tiiger ja Keshia rüütel Pulliam lahkusid ...[vaata paari] Quentin Richardson #4

Quentin Richardson

2005 - 2006

Quentin Richardson ja Keshia rüütel Pulliam ...[vaata paari] #3

David webber

2005 - 2007

David Webber ja Keshia rüütel Pulliam olid ...[vaata paari] Tyrese Gibson #kaks

Tyrese Gibson

üheksateist üheksakümmend viis

Keshia rüütel Pulliam ja Tyrese Gibson lahutavad ...[vaata paari] Chingy #1Kuulujutt

Chingy

Keshia rüütel Pulliam ja Chingy on eraldi ...[vaata paari] #7

Brad James

2019. aasta

Brad James ja Keshia rüütel Pulliam on olnud kihlatud 3 kuud pärast kihlumist 15. detsembril 2020.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #6

Ed Hartwell

2015 - 2016

Ed Hartwell ja Keshia rüütel Pulliam olid abielus 6 kuud. Nad käisid 5 kuud pärast koosviibimist juulis 2015. Pärast ühepäevast kihlust nad abiellusid 1. jaanuaril 2016. 6 kuud hiljem lahutasid nad 25. juulil 2016.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 73% Lapsed 1 laps vaata suhet #5

Tiiger

2012 - 2015

Tiiger ja Keshia rüütel Pulliam on dateeritud maist 2012 kuni juunini 2015.

kes on sophie simmons dating
Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak60%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #4

Quentin Richardson

2005 - 2006

Quentin Richardson ja Keshia rüütel Pulliam on dateeritud oktoobrist 2005 kuni 2006.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 92% vaata suhet #3

David webber

2005 - 2007

David Webberil ja Keshia rüütel Pulliamil oli suhe aastatel 2005–2007.

kellele on loositud hoolikad kohtingud
Suhe 2 aastat vaata suhet #kaks

Tyrese Gibson

üheksateist üheksakümmend viis

Keshia rüütel Pulliam ja Tyrese Gibson kohtusid 1995. aasta septembris.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #1

Chingy

(Kuulujutt)

Kuuldavasti olevat Keshia rüütel Pulliam Chingyga haakunud.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 82% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Keshia rüütel Pulliam42 JäärNäitleja
Ameeriklane
Brad James39 VähkNäitleja
Ameeriklane
Ed Hartwell43 KaksikudAmeerika jalgpall
Ameeriklane
Tiiger48 KaljukitsRäppar
Ameeriklane
Quentin Richardson41 JäärKorvpall
Ameeriklane
David webber- Näitleja
Tyrese Gibson42 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Chingy41 kalaMuusik
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Ta armuNaine23. jaanuar 20174 aastat vana Ed Hartwell

Pildigalerii

Mis iganes juhtus? - Keshia rüütel Pulliam Keshia rüütel Pulliam, suur tiiger Keshia rüütel Pulliam, suur tiiger Keshia rüütel Pulliam, suur tiiger Keshia Pulliam - eksklusiivne kokteilide õhtu ja privaatne ostmine Ludacrise fondi kasuks Ralph Laureni Atlanta poes 21. aprillil 2010, Gruusias Atlantas Keshia Pulliam - eksklusiivne kokteilide õhtu ja privaatne ostmine Ludacrise fondi kasuks Ralph Laureni Atlanta poes 21. aprillil 2010, Gruusias Atlantas Keshia Pulliam - eksklusiivne kokteilide õhtu ja privaatne ostmine Ludacrise fondi kasuks Ralph Laureni Atlanta poes 21. aprillil 2010, Gruusias Atlantas Keshia Pulliam - eksklusiivne kokteilide õhtu ja privaatne ostmine Ludacrise fondi kasuks Ralph Laureni Atlanta poes 21. aprillil 2010, Gruusias Atlantas Keshia Pulliam - eksklusiivne kokteilide õhtu ja privaatne ostmine Ludacrise fondi kasuks Ralph Laureni Atlanta poes 21. aprillil 2010, Gruusias Atlantas Keshia Pulliam - eksklusiivne kokteilide õhtu ja privaatne ostmine Ludacrise fondi kasuks Ralph Laureni Atlanta poes 21. aprillil 2010, Gruusias Atlantas Keshia Pulliam - QVC punase vaiba stiilis üritus hotellis Four Seasons 5. märtsil 2010 Californias Beverly Hillsis Keshia Pulliam - QVC punase vaiba stiilis üritus hotellis Four Seasons 5. märtsil 2010 Californias Beverly Hillsis

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Lunastatud2021AngelaFilm
Kiusatus Oht2020Angela BrooksTelefilm
Jõulutädi2020RebeccaTelefilm
Mu venna hoidja2019. aastaTiffanyFilm
Uhkus ja eelarvamus: Atlanta2019. aastaCarolineTelefilm
Raadio jõulud2019. aastaKaraTelefilm
Ooteruum2019. aastaDr BennettFilm
BET Tema esitleb: Ooteruum2019. aastaDr BennettTelesaade
3-aastane plaan2018Tracey Tarpley-Spatafora, MFTTelesaade
Jingle Belle2018TurgTelefilm
Armastamise tahe2015Rachel ParisTelefilm
Armastuskiri2013ParkerTelefilm
Härra kassas2012Vanessa OwensTelesaade
Poisid lastega2012BridgetTelesaade
Madea läheb vanglasse2009Candace WashingtonFilm
Cuttin Da Sinep2008WendyFilm
Surmatasu2008MirieFilm
Payne'i maja2006Jazmine Payne, Miranda Lucas, Miranda PayneTelesaade
Psühh2006StranjayTelesaade
Ilupood2005DarnelleFilm
Evangeelium2005Maya WalkerFilm
Jõulud veepiiril2004Leila TurnerTelefilm
Aga teie sõbrad: nädalavahetuse puhkus2002TempelTelefilm
Cosbyüheksateist üheksakümmend kuusKitarristTelesaade
Polly: Tulge koju!1990PollyTelefilm
Maapäeva eripära1990Rudy HuxtableTelesaade
Connecticuti jänki kuningas Arthuri õukonnas1989KarenTelefilm
Väike tikutüdruk1987MollyTelefilm
Erinev maailm1987Rudy HuxtableTelesaade
Viimane draakon1985Sophia (Keshia rüütlina)Film
Tagasi järgmise laupäeva juurde1985Rudy HuxtableTelefilm
Cosby näitus1984Rudy HuxtableTelesaade
Disney maagiline maailm1954PollyTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Derek Luke
    • Madea läheb vanglasse
      2009
    [vaata sobivust]
  • Keisha Knight-Pulliam ja Deon RichmondDeon Richmond
    • Cosby näitus
      1984
    [vaata sobivust]
  • Merlin Santana
    • Cosby näitus
      1984
    [vaata sobivust]
  • Lance Gross
    • Payne'i maja
      2006
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Amy Allan
Amy Allan
28. mai 2021 ... Amy Allani uudised, kuulujutud, fotod Amy Allanist, elulugu, Amy Allani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amy Allani suhteloend. Amy Allani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Amy Allani suhetest.
Mattie Blaylock
Mattie Blaylock
28. mai 2021 ... Mattie Blaylocki uudised, kuulujutud, fotod Mattie Blaylockist, elulugu, Mattie Blaylocki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mattie Blaylocki suhteloend. Mattie Blaylocki tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Mattie Blaylocki suhetest.
Alexandra Chando
Alexandra Chando
28. mai 2021 ... Alexandra Chando uudised, kuulujutud, fotod Alexandra Chandost, elulugu, Alexandra Chando poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alexandra Chando suhete nimekiri. Alexandra Chando tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Alexandra Chando suhetest.
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
28. mai 2021 ... Kylie Jenneri ja Stitchesi (räppar) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Conrad Hilton Jr.
Conrad Hilton Jr.
28. mai 2021 ... Conrad Hilton juuniori uudised, kuulujutud, fotod Conrad Hilton juuniorist, elulugu, Conrad Hilton juuniori tüdruksõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Conrad Hilton juuniori suhteloend. Conrad Hilton Jr. tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Conrad Hilton Jr. suhetest.
Nädal
Nädal
28. mai 2021 ... The Weeknd'i uudised, kuulujutud, The Weeknd'i fotod, elulugu, The Weeknd'i tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nädalasuhete loend. The Weeknd tutvumislugu, 2021, 2020, The Weekndi suhete loend.
Uta Schorn
Uta Schorn
28. mai 2021 ... Uta Schorni uudised, kuulujutud, fotod Uta Schornist, elulugu, Uta Schorni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Uta Schorni suhete loend. Uta Schorni tutvumisajalugu, 2021, 2020, Uta Schorni suhete loend.