Põhiline Suhted Kevin Hart

Kevin Hart

Teie Homseks Horoskoop

Kevin Hart AbielusKoht 2201 640Vanus 41 aastat vana Tähtkuju Vähk Suhted 4 kokku Lapsed
4 last

Kellega ta praegu tutvub?

Kevin Hart ja Eniko ParrishEniko Parrish ja Kevin Hart on olnud abielus neli aastat alates 13. augustist 2016. vaata suhet

Suhted

Kevin Hart oli varem abielus Torrei Hartiga(2003 - 2011).








Kevin Hartil on olnud kohtumist Nastassia Smithiga.



Kevin Hart on kuuldavasti haakinud Simply Jessi.






Umbes

Kevin Hart on 41-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Kevin Darnell Hartist 6. juulil 1979 Põhja-Philadelphias, Philadelphias, Pennsylvania osariigis, Ameerika Ühendriikides, on ta kuulus paberist sõdurite (2002)., Jumanji Welcome to the Jungle (2017) karjääri jooksul, mis kestab 1999– tänapäev ja 2001 - Olevik ja 2001 – tänapäev ja 2001 – tänapäev. Tema Tähtkuju on Vähk.



Kevin Hart kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika teletegijad ja Ameerika stand-up koomikud.

Panustage

Aidake meil oma Kevin Harti profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks11 aastat, 9 kuud11 aastat, 1 kuu10 aastat, 5 kuud
Kohtumine1---
Kuuldavasti1---
Kokku411 aastat, 9 kuud5 aastat, 6 kuud10 aastat, 5 kuud

Üksikasjad

EesnimiKevin
Keskmine nimiDarnell
PerekonnanimiSüda
Täisnimi sündidesKevin Darnell Hart
Alternatiivne nimiLil Kev, Fridge, Franklini hiir Finbar
Vanus41 aastat
Sünnipäev6. juuli 1979
SünnikohtPõhja-Philadelphia, Philadelphia, Pennsylvania, Ameerika Ühendriigid
Kõrgus5 '4' (163 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
Eristav tunnusLühike kuju
TähtkujuVähk
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolGeorge Washingtoni keskkool, Philadelphia, Pennsylvania, Ameerika Ühendriigid
AmetitekstKoomik, näitleja, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustPaberisõdurid (2002)., Jumanji Welcome to the Jungle (2017)
Muusikažanr (tekst)Vaatluskomöödia, must huumor, sürreaalne huumor, satiir, enesehinnang, must komöödia, solvamiskomöödia, sarkasm
Aasta (d) aktiivne2000– tänapäev, 1999 – tänapäev, 2001 - tänapäev, 2001 – tänapäev, 2001 – tänapäev
Ametlikud veebisaididhttp://www.kevinhartnation.com/, http://kevinhartnation.com

Kevin Darnell Hart (sündinud 6. juulil 1979) on Ameerika stand-up koomik, näitleja ja produtsent. Pennsylvanias Philadelphias sündinud ja kasvanud Hart alustas oma karjääri võideldes mitmel amatöörkomöödia võistlusel klubides kogu Uus-Inglismaal, mis kulmineerus esimese tõelise vaheajaga 2001. aastal, kui Judd Apatow valis ta korduvaks rolliks telesarjas Undeclared. Sari kestis ainult ühe hooaja, kuid peagi sai ta muudes rollides filmides nagu Paberisõdurid (2002), Scary Movie 3 (2003), Hingelennuk (2004), In Mix (2005) ja Little Fockers (2010).

Lisateave Kevin Harti kohta Kevin Harti kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
4Nastassia SmithKohtumineJaanuar 2012Juuni 20125 kuud
3Eniko ParrishAbielusAugust 2009kohal11 aastat
kaksTorrei HartAbielusJuuni 2001November 201110 aastat
1Lihtsalt JessKohtumine R -
Nastassia Smith #4

Nastassia Smith

Nastassia Smith ja Kevin Hart on lahus ...[vaata paari] Eniko Parrish #3

Eniko Parrish

2009

Eniko Parrish ja Kevin Hart on olnud abielus ...[vaata paari] Torrei Hart #kaks

Torrei Hart

2001 - 2011

Torrei Hart ja Kevin Hart lahutati N ...[vaata paari] Lihtsalt Jess #1Kuulujutt

Lihtsalt Jess

Jess ja Kevin Hart on lahus ...[vaata paari] #4

Nastassia Smith

Nastassia Smith ja Kevin Hart kohtusid 2012. aasta jaanuaris.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Vanus69%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #3

Eniko Parrish

2009

Eniko Parrish ja Kevin Hart on olnud abielus 4 aastat. Pärast 2009. aasta augustis kokku saamist olid nad kohtunud viis aastat. Pärast üheaastast kihlumist abiellusid nad 13. augustil 2016.

Suhe 11 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak60%Kõrgus37%Vanus72%'> Ühilduvus 57% Lapsed 2 last vaata suhet #kaks

Torrei Hart

2001 - 2011

Torrei Hart ja Kevin Hart olid abielus 8 aastat. Nad käisid 8 kuud pärast kooskäimist juunis 2001. Pärast üheaastast kaasamist abiellusid nad 22. mail 2003. 8 aastat hiljem läksid nad lahku veebruaris 2010 ja lahutasid 2011. aasta novembris.

Suhe 10 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 88% Lapsed 2 last vaata suhet #1

Lihtsalt Jess

(Kuulujutt)

Jess on lihtsalt kuulnud, et ta on Kevin Hartiga haakunud.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus69%'> Ühilduvus 2. 3% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Kevin Hart41 VähkNäitleja
Ameeriklane
Nastassia Smith33 SkorpionTõsielu TV
Ameeriklane
Eniko Parrish36 LõviMuu
Ameeriklane
Torrei Hart43 kalaNäitleja
Ameeriklane
Lihtsalt Jess36 JäärMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Taevas LeighNaine22. märts 200516 aastat vana Torrei Hart
HendrixMees8. november 200713-aastane Torrei Hart
Kenzo KashMees21. november 20173 aastat vana Eniko Parrish
Kaori MaiNaine29. september 20207 kuud vana Eniko Parrish

Pildigalerii

Lemmikloomade salajane elu 2 - Kevin Hart Lemmikloomade salajane elu 2 - Kevin Hart Kevin Hart Kevin Hart Kevin Hart Untitled Jumanji: Tere tulemast Jungle Sequeli (2019) Michael G. Rubin Ülaosa (2017) Ülaosa (2017) Ülaosa (2017) Ülaosa (2017) Ülaosa (2017)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Isadus2021MattFilm
Hart2020Kevin HartTelesaade
Mees Torontost2020Film
Lemmikloomade salajane elu 22019. aastaLumepall (hääl)Film
Jumanji: järgmine tase2019. aastaHiirFilm
Kiired ja vihased kingitused: Hobbs & Shaw2019. aastaAir Marshall Dinkley (krediteerimata)Film
Öökool2018TeddyFilm
Öökool: Unistuste meeskond2018KevinLühifilm
Tagurpidi2017Dell ScottFilm
Jumanji: Tere tulemast džunglisse2017KülmkappFilm
Kapten Aluspüksid: esimene eepiline film2017George (hääl)Film
Keskluure2016Calvin JoynerFilm
Sõitke mööda 22016Ben BarberFilm
Lemmikloomade salajane elu2016Lumepall (hääl)Film
H & M on teekond2016KevinLühifilm
Kevin Hart Feat. Trey Songz: lükake see minu peale2016Šokolaad DroppaLühifilm
Surnud vanaema (feat. Kevin Hart & Ice Cube)2016Kevin HartLühifilm
Pulmaring2015.Bic, Jimmy CallahanFilm
Saage kõvaks2015.DarnellFilm
Sõida mööda2014Ben BarberFilm
Eilse õhtu kohta2014BernieFilm
Koolitants2014Film
Mõtle ka nagu mees2014CedricFilm
Esiviisik2014CharlesFilm
See on lõpp2013Kevin HartFilm
Vimma matš2013Dante Slate, nooremFilm
Teise põlvkonna Wayanid2013Kevin HartTelesaade
Viieaastane kihlus2012DougFilm
Mõtle nagu mees2012CedricFilm
Välju strateegiast2012Mannekeeni pea meesFilm
9mm2012Bret Walker (kuulujutuga)Film
Kevin Hart: Agent H2012Agent HLühifilm
Uptown laupäeva õhtul2011Film
35 ja tiksumine2011CleavonFilm
Lase lahti2011KrisFilm
Töönarkomaanid2011KevinTelesaade
Pealkirjata Burr ja Hart projekt2011KevinTelefilm
Vähe ühist2011Ty BurlesonTelefilm
Kevin Hart: Agent H (lõhkeaine)2011Agent HLühifilm
Kevin Hart-Rocket kingad2011Agent HLühifilm
Väikesed Fockersid2010Õde LouisFilm
Midagi nagu äri2010JoJoFilm
Pealkirjata monopoliprojekt2010Film
Surm matustel2010BrianFilm
Conan2010Jaga jääkuubiku ja Conaniga Lyftiga autotTelesaade
Pole kergesti purunev2009PuuFilm
Pidu maha2009Dro GrizzleTelesaade
Kröd Mändoon ja leegitsev tulemõõk2009ZezelryckTelesaade
Moodne perekond2009TeisedTelesaade
Kuubitud2009TurvameesTelesaade
Drillbit Taylor2008Pandimaja töötajaFilm
Äärmuslik film2008BarryFilm
Kassikuld2008Suur jänkuFilm
Saage tuttavaks Dave'iga2008Nr 17Film
Superkangelase film2008TreyFilm
Eepiline film2007Silas (krediteerimata)Film
Nädalavahetus2007TuhandedTelefilm
Õudne film 42006CJFilm
Viimane seis2006F Peatus, G-punktFilm
Aidake mul teid aidata2006KevinTelesaade
Mixis2005ÜmbrikFilm
40-aastane neitsi2005Smart Techi klientFilm
Juuksur2005James RickyTelesaade
Jake on pooleli2005Nugget DawsonTelesaade
Love, Inc.2005JamesTelesaade
Dante2005Telefilm
Mööda tuli Polly2004VicFilm
Hingelennuk2004NashawnFilm
Suur maja2004Kevin HartTelesaade
Dünastia surm2003Võmm 1, tantsutreener, P-DiddyFilm
Õudne film 32003CJFilm
Me kõik2003GregTelesaade
Paberisõdurid2002ShawnFilm
Klass '062002TonyTelefilm
Põhja-Hollywood2001Kevin HeartTelefilm
Deklareerimata2001LukeTelesaade
Hoidke seda koosTelefilm
Sõitke mööda 3Ben BarberFilm
Suur õuesFilm
Minu enda halvim vaenlaneFilm
Treeneri kogemusTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.