Põhiline Suhted Kevin James

Kevin James

Teie Homseks Horoskoop

Kevin James AbielusVanus 56 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted 1 kokku Lapsed
4 last

Kellega ta praegu tutvub?

Kevin James ja Steffiana De La CruzSteffiana De La Cruz ja Kevin James on alates 19. juunist 2004 abielus olnud 16 aastat. vaata suhet

Suhted

Kevin Jamesil pole olnud muid suhteid, millest me teaksime.








Umbes

Kevin James on 56-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Kevin George Knipfingis 26. aprillil 1965 Mineolas, Long Islandil, New Yorgis, Ameerika Ühendriikides, on ta kuulus kuninganna kuningaga (1998-2007). Tema Tähtkuju on Sõnn.



Kevin James on olnud seitsmel ekraanil peetud matšil, sealhulgas Erinn Hayes Kevin võib oodata (2016), Fran Drescher sisse Transilvaania hotell (2012), Amber Valletta aastal Haak (2005), Jayma Mays sisse Paul Blart: kaubanduskeskus (2009)ja Maria Bello sisse Täiskasvanud 2 (2013).






Kevin James kuulub järgmistesse nimekirjadesse: näitlejad New Yorgist, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika telenäitlejad.



Panustage

Aidake meil oma Kevin Jamesi profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus120 aastat, 4 kuud--
Kokku120 aastat, 4 kuud--

Üksikasjad

EesnimiKevin
Keskmine nimiGeorge
PerekonnanimiKnipfing
Täisnimi sündidesKevin George Knipfing
Alternatiivne nimiKevin James
Vanus56 aastat
Sünnipäev26. aprill 1965
SünnikohtMineola, Long Island, New York, Ameerika Ühendriigid
Kõrgus5 '8' (173 cm)
EhitamineSuur
Silmade värvPruun - hele
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolWard Melville'i keskkool, Ida-Setauket, Long Island, New York, Ameerika Ühendriigid (1983)
ÜlikoolNew Yorgi osariigi ülikool Cortlandis, Cortland, New York, Ameerika Ühendriigid (ei lõpetanud)
AmetitekstNäitleja, koomik, stsenarist, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKuningannade kuningas (1998-2007)
Muusikažanr (tekst)Füüsiline komöödia, sürreaalne huumor, vaatluskomöödia, muusikaline komöödia
Aasta (d) aktiivne1989 – tänapäev
VendGary Valentine (näitleja / koomik)

Kevin James (sündinud Kevin George Knipfing; 26. aprill 1965) on USA näitleja, koomik, stsenarist ja produtsent. Teda tuntakse kõige paremini Doug Heffernani rolli eest CBS-i komöödias „Kuningannade kuningas“ (1998–2007), mille eest ta nomineeriti 2006. aasta Primetime Emmy auhinnale komöödiasarja silmapaistva peaosatäitja eest. Ta mängis teises CBS-i komöödias Kevin Can Wait (2016–2018), mille eest ta esitati 2017. aasta People Choice Awardi kandidaadiks.



Lisateave Kevin Jamesi kohta Kevin Jamesist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Steffiana de la cruzAbielus2001kohal20 aastat
Steffiana de la cruz #1

Steffiana de la cruz

2001

Steffiana De La Cruz ja Kevin James on mesilased ...[vaata paari] #1

Steffiana de la cruz

2001

Steffiana De La Cruz ja Kevin James on olnud abielus 16 aastat. Pärast 2001. aastal kokku saamist olid nad kohtunud kolm aastat ja abiellusid 19. juunil 2004.

Suhe 20 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus69%'> Ühilduvus 47% Lapsed
4 last
vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Kevin James56 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Steffiana de la cruz46 NeitsiNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Sienna marieNaine30. september 200515 aastat vana Steffiana de la cruz
Shea JoelleNaine14. juuni 200713-aastane Steffiana de la cruz
Kannon ValentineMees24. aprill 201110 aastat vana Steffiana de la cruz
Sixtus SabellaNaineJaanuar 20156-aastane Steffiana de la cruz

Pildigalerii

Kevin James, Jessica Biel ja Adam Sandler 2007. aasta MTV filmiauhindade jagamise ajal Kevin James, Jessica Biel ja Adam Sandler 2007. aasta MTV filmiauhindade jagamise ajal Kevin James, Jessica Biel ja Adam Sandler 2007. aasta MTV filmiauhindade jagamise ajal Kevin James, Jessica Biel ja Adam Sandler 2007. aasta MTV filmiauhindade jagamise ajal Kevin James, Jessica Biel ja Adam Sandler 2007. aasta MTV filmiauhindade jagamise ajal Kevin James, Jessica Biel ja Adam Sandler 2007. aasta MTV filmiauhindade jagamise ajal Kevin James, Jessica Biel ja Adam Sandler 2007. aasta MTV filmiauhindade jagamise ajal Kevin James, Jessica Biel ja Adam Sandler 2007. aasta MTV filmiauhindade jagamise ajal Kevin James, Jessica Biel ja Adam Sandler 2007. aasta MTV filmiauhindade jagamise ajal Raymondit armastavad kõik - Kevin James Pikslid (2015) Pikslid (2015)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Meeskond2021Kevin GibsonTelesaade
Sound Guy saab Kevin Jamesiga intiimseks2021Heli kuttLühifilm
Kõik sisse2021Terry FlattsLühifilm
Becky2020DominickFilm
Hubie Halloween2020Sgt. Steve DowneyFilm
Lootused ja unistused2020ReggieTelesaade
Looduse planeet2020Hõberinnaline MontleLühifilm
Heli kutt2020Heli kuttTelesaade
Otsin mu vanaema lindu2020LinnuvaatlejaLühifilm
Ma igatsen pesapalli2020Lühifilm
Minu Elav õudusunenägu2020KinnisvaramaaklerLühifilm
Teil on seal midagi olemas2020Lühifilm
Hotell Transylvania 3: suvepuhkus2018Frankenstein (hääl)Film
Sandy Wexler2017Ted RaffertyFilm
Rahvusvahelise palgamõrvari tõelised mälestused2016Müürsepp Carver, Sam LarsonFilm
Kevin võib oodata2016Kevin GableTelesaade
Poisike2015Dr FoxFilm
Pikslid2015President Will CooperFilm
Hotell transilvaania 22015Frankenstein (hääl)Film
Paul Blart: Mall Cop 22015Paul BlartFilm
Täiskasvanud 22013Eric LamonsoffFilm
Liiv ja Maddie2013Hr ClodfelterTelesaade
Transilvaania hotell2012Frankenstein (hääl)Film
Siin tuleb buum2012Scott VossFilm
Loomaaiatalitaja2011Griffin KeyesFilm
Dilemma2011Nick BrannenFilm
Täiskasvanud2010Eric LamonsoffFilm
Paul Blart: kaubanduskeskus2009Paul BlartFilm
Sa ei sega Zohaniga2008Hacky Sacki turniiri kuulsuste kohtunik (krediteerimata)Film
Ma hääldan sind nüüd Chuck & Larry2007Larry ValentineFilm
Elmo jõulude loendus2007JõuluvanaTelefilm
Barnyard2006Lehm Otis (hääl)Film
Grillitud2006DaveFilm
Koletise maja2006Ohvitser Landers (hääl)Film
Haak2005AlbertFilm
50 esimest kohtingut2004TehasetöölineFilm
Pinocchio2002Hiiglane (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Becker1998Doug HeffernanTelesaade
Sõjaseisukord1998Dallas HamptonTelesaade
Kuninganna kuningas1998Doug Heffernan, Ed, nooremTelesaade
Arli $$üheksateist üheksakümmend kuusKevinTelesaade
Cosbyüheksateist üheksakümmend kuusDoug HeffernanTelesaade
Raymondit armastavad kõiküheksateist üheksakümmend kuusDoug Heffernan, Kevin, Kevin DanielsTelesaade
Mitte kuskil kiirestiüheksateist üheksakümmend viisDougTelefilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Erinn Hayes ja Kevin JamesErinn Hayes
    • Kevin võib oodata
      2016
    [vaata sobivust]
  • Fran Drescher ja Kevin JamesFran Drescher
    • Hotell transilvaania 2
      2015
    [+1 veel]
  • Kevin James ja Amber VallettaMerevaik Valletta
    • Haak
      2005
    [vaata sobivust]
  • Kevin James ja Jayma MaysJayma Mays
    • Paul Blart: kaubanduskeskus
      2009
    [vaata sobivust]
  • Kevin James ja Maria BelloMaria bello
    • Täiskasvanud 2
      2013
    [+1 veel]
  • Kevin James ja Rosario DawsonRosario Dawson
    • Loomaaiatalitaja
      2011
    [vaata sobivust]
  • Leah Remini ja Kevin JamesLeah Remini
    • Kuninganna kuningas
      1998
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...