Põhiline Suhted Lady Gaga

Lady Gaga

Teie Homseks Horoskoop

Lady Gaga Tutvumisleht101. koht 103Vanus 35 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted 11 kokku

Kellega ta praegu käib?

Lady Gaga ja Michael PolanskyMichael Polansky kohtub Lady Gagaga vaata suhet

Suhted

Lady Gaga on kihlatud Christian Carinoga(2018 - 2019), Taylor Kinney(2015 - 2016)ja Lüc Carl(2010 - 2011).








Lady Gaga on olnud suhetes Dan Hortoniga(2019), Matthew 'Dada' Williams(2009 - 2010), Kiire Gonzales(2009), Robert Fusari(2008 - 2009)ja Amber Rose.



Kuuldavasti on Lady Gaga end ühendanud Angelina Jolie'ga(2010)ja Tara Savelo(2009).






kes on serena williamsi poiss

Umbes

Lady Gaga on 35-aastane Ameerika laulja. 28. märtsil 1986 New Yorgis, USA-s New Yorgis sündinud Stefani Joanne Angelina Germanotta, on ta kuulus just tantsu, pokkerinäo, halva romaani poolest karjääris, mis ulatub 2005. aastast kuni tänapäevani. Tema Tähtkuju on Jäär.



Lady Gaga on osalenud seitsmel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Bradley Cooper aastal Täht on sündinud (2018), Evan Peters aastal Ameerika õuduslugu (2011), Alexander Skarsgård aastal Paparazzi (2009), Angela Bassett sisse Ameerika õuduslugu (2011)ja Cheyenne Jackson aastal Ameerika õuduslugu (2011).

Lady Gaga kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika kontraltod, Ameerika tantsumuusikud ja Ameerika poplauljad.



Panustage

Aidake meil luua Lady Gaga profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatud36 aastat, 4 kuud4 aastat, 5 kuud-
Tutvumisleht61 aasta, 3 kuud5 kuud, 12 päeva3 kuud, 2 päeva
Kuuldavastikaks---
Kokkuüksteist6 aastat, 4 kuud1 aasta, 5 kuud3 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiStefani
Keskmine nimiJoanne Angelina
PerekonnanimiGermanotta
Täisnimi sündidesStefani Joanne Angelina Germanotta
Alternatiivne nimiEma koletis, GodGa, Lady Gaga, Stefani Joanne Angelina Germanotta, Stefani Germanotta, Stefani Angelina Germanotta
Vanus35 aastat
Sünnipäev28. märts 1986
SünnikohtNew York City, New York, USA
Kõrgus5 '1' (155 cm)
Kaal50 kg (110 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvRoheline
JuuksevärvVärvitud blond
Eristav tunnusAinulaadsed varustus
TähtkujuJäär
SeksuaalsusBiseksuaalne
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolPüha Südame klooster, New York (2003)
ÜlikoolTischi kunstikool, New Yorgi ülikool (katkestas 2003)
AmetitekstLaulja, laulukirjutaja, näitleja, plaadiprodutsent
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustLihtsalt tants, pokkerinägu, halb romantika
Muusikažanr (tekst)Electropop, Synthpop, Pop, Dance, Electronic, Dance-Pop
MuusikažanrPop
Muusikažanr AltPop / Rock
Aasta (d) aktiivne2001 – tänapäev, 2005 – tänapäev
MuusikaandmedR & B
MuusikastiilPop, Dance-Pop, Urban
Muusika meeleoluTänavatark, trippy, hedonistlik, viimistletud, seksikas, ambitsioonikas, seksuaalne, pidu / pidu, stiilne, lõbus, enesekindel
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaalid, klaviatuurid, klaver
PlaadifirmaDef Jam, Cherrytree, KonLive, Streamline, Interscope
Seotud aktidTony Bennett, Stefani Germanotta ansambel, Lady Starlight, Bradley Cooper
Talentide agentuur (nt modelleerimine)William Morris Endeavour, Live Nation Entertainment, Inc., Richard De La Font, loovkunstnike agentuur (LA)
Brändi kinnitusGoogle Chrome'i telereklaam (2011), MAC Cosmetics'i kampaania Viva Glam trükireklaamid, mis annavad huulepulkade ja huuleläike müügist saadud tulu HIV / AIDSi nakatunud inimestele (2011), Versace'i reklaamreklaam „Rahakotid“ (märts-aprill 2014) )
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)26
Puusad (tollides)37
Kinga suurus7
Ametlikud veebisaididladygaga.com, myspace.com/ladygaga, facebook.com/ladygaga, twitter.com/ladygaga, youtube.com/ladygaga, http://www.ladygaga.com, instagram.com/ladygaga, www.nndb.com/ inimesed / 339/000206718 /, www.biography.com/people/lady-gaga-481598, http://ladygaga.com, https://ladygaga.com/, www.caa.com/entertainmenttalent/touring/artist/ Lady Gaga
IsaJoseph Germanotta
EmaCynthia Germanotta
ÕdeNatali Germanotta
Seotud inimesedAkon, R. Kelly, Taylor Kinney
LemmikbändidRaudneits, Must hingamispäev, tänulikud surnud, The Beatles
LemmikkohadHollywood, New York
LemmikvärvidMust, lilla, türkiissinine
Lemmikud tarvikudRaske meik, Sky kõrged kontsad, naistepesu, imelikud asjad

Stefani Joanne Angelina Germanotta (sündinud 28. märtsil 1986), ametialaselt tuntud kui Lady Gaga, on USA laulja, laulukirjutaja ja näitleja. Ta on tuntud oma mainekujunduste ja muusikalise mitmekülgsuse poolest. Gaga alustas esinemist teismelisena, laulis avatud mikrofoniõhtutel ja näitles kooli näidendites. Ta õppis New Yorgi ülikooli Tischi kunstikooli kaudu kunstiteoste koostööprojektis 21, enne kui ta muusikakarjääri lõpetas. Pärast seda, kui Def Jam Recordings lepingu üles ütles, töötas ta Sony / ATV Music Publishing laulukirjutajana, kus ta sõlmis Interscope Recordsi ja Akoni plaadifirma KonLive Distributioniga 2007. aastal ühise lepingu. Gaga tõusis järgmisel aastal oma debüütstuudioga esile. album, The Fame ning selle edetabeli tipusinglid 'Just Dance' ja 'Poker Face'. Hiljem ilmus album uuesti välja, sisaldades EP, The Fame Monster (2009), mille tulemuseks olid edukad singlid „Bad Romance“, „Telephone“ ja „Alejandro“.

Lisateave Lady Gaga kohta Vähem Lady Gagast

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
üksteistMichael PolanskySuheVeebruar 2020kohal1 aasta
10Dan HortonSuheMai 2019Oktoober 20195 kuud
9Christian CarinoSuheVeebruar 2017Veebruar 20192 aastat
8Taylor KinneySuheJuuli 2011Juuli 20165 aastat
7Angelina JolieKohtumine R 20102010-
6Matthew 'Dada' WilliamsSuheSeptember 2009Jaanuar 20104 kuud
5Kiire GonzalesSuheVeebruar 2009August 20095 kuud
4Tara saveloKohtumine R 20092009-
3Robert FusariSuheNovember 2008Veebruar 20093 kuud
kaksLüc CarlSuhe2005Mai 20116 aastat
1Merevaigukollane roosTeadmata -
Michael Polansky #üksteist

Michael Polansky

2020

Michael Polansky kohtub Lady Gaga ...[vaata paari] Dan Horton #10

Dan Horton

2019. aasta

Dan Horton ja Lady Gaga on lahus ...[vaata paari] Christian Carino #9

Christian Carino

2017 - 2019

Christian Carino ja Lady Gaga läksid lahku F ...[vaata paari] Taylor Kinney #8

Taylor Kinney

2011 - 2016

Lady Gaga ja Taylor Kinney läksid juulis lahku ...[vaata paari] Angelina Jolie #7Kuulujutt

Angelina Jolie

2010

Lady Gaga ja Angelina Jolie on lahus ...[vaata paari] Matthew #6

Matthew 'Dada' Williams

2009 - 2010

Matthew 'Dada' Williams ja Lady Gaga eraldavad ...[vaata paari] Kiire Gonzales #5

Kiire Gonzales

2009

Lady Gaga ja Speedy Gonzales lahkusid Au ...[vaata paari] Tara savelo #4Kuulujutt

Tara savelo

2009

Tara Savelo ja Lady Gaga on lahus ...[vaata paari] Robert Fusari #3

Robert Fusari

2008 - 2009

Robert Fusari ja Lady Gaga läksid veebruaris lahku ...[vaata paari] Lüc Carl #kaks

Lüc Carl

2005 - 2011

Lüc Carl ja Lady Gaga läksid lahku 2011. aasta mais ...[vaata paari] Merevaigukollane roos #1

Merevaigukollane roos

Lady Gaga ja Amber Rose olid suhetes ...[vaata paari] #üksteist

Michael Polansky

2020

Michael Polansky ja Lady Gaga on kohtamas olnud alates 2020. aasta veebruarist.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusHiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 36% vaata suhet #10

Dan Horton

2019. aasta

Dan Horton ja Lady Gaga dateeriti maist oktoobrini 2019.

Suhe 5 kuud vaata suhet #9

Christian Carino

2017 - 2019

Christian Carino ja Lady Gaga olid kihlatud 4 kuud. Nad said ühe aasta pärast kokkutulekut 2017. aasta veebruaris. Nad olid kihlatud 2018. aasta oktoobris, kuid läksid hiljem lahku veebruaris 2019.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus13%'> Ühilduvus 22% vaata suhet #8

Taylor Kinney

2011 - 2016

Lady Gaga ja Taylor Kinney olid kihlatud 1 aasta. Pärast kuupäeva, mil nad said kokku 2011. aasta juulis, käisid nad kolm aastat. Nad olid kihlatud 14. veebruaril 2015, kuid lahutasid hiljem juulis 2016.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #7

Angelina Jolie

2010 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Lady Gaga 2010. aastal Angelina Jolie külge haakinud.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #6

Matthew 'Dada' Williams

2009 - 2010

Matthew 'Dada' Williams ja Lady Gaga käisid 2009. aasta septembrist kuni 2010. aasta jaanuarini.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Vanus98%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #5

Kiire Gonzales

2009

Lady Gaga ja Speedy Gonzales käisid 2009. aasta märtsist augustini.

Suhe 5 kuud vaata suhet #4

Tara savelo

2009 (kuulujutt)

Tara Savelo olevat kuulunud Lady Gagaga 2009. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus52%'> Ühilduvus 18% vaata suhet #3

Robert Fusari

2008 - 2009

Robert Fusari ja Lady Gaga on dateeritud novembrist 2008 kuni veebruarini 2009.

Suhe 3 kuud vaata suhet #kaks

Lüc Carl

2005 - 2011

Lüc Carl ja Lady Gaga olid kihlatud 7 kuud. Nad käisid viis aastat pärast kokkutulekut 2005. aastal. Nad olid kihlatud 2010. aasta oktoobris, kuid lahutasid hiljem 2011. aasta mais.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus 60% vaata suhet #1

Merevaigukollane roos

Lady Gagal ja Amber Rose'il oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 89% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Lady Gaga35 JäärLaulja
Ameeriklane
Michael Polansky43 Äri
Ameeriklane
Dan Horton-
Christian Carino52 Agent
Ameeriklane
Taylor Kinney39 VähkNäitleja
Ameeriklane
Angelina JolieNeli, viis KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Matthew 'Dada' Williams35 KaaludKunstnik
Ameeriklane
Kiire Gonzales-
Tara savelo37 KaljukitsJumestaja
Ameeriklane
Robert Fusari- Muusikaprodutsent
Ameeriklane
Lüc Carl40 AmburÄri
Ameeriklane
Merevaigukollane roos37 KaaludIseloom
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

Lady Gaga - pildil The Abbey Food and Baris West Hollywoodis Lady Gaga - pildil The Abbey Food and Baris West Hollywoodis Lady Gaga - pildil The Abbey Food and Baris West Hollywoodis Lady Gaga - pildil The Abbey Food and Baris West Hollywoodis Lady Gaga - pildil The Abbey Food and Baris West Hollywoodis Lady Gaga - astus välja Los Angeleses Lady Gaga - astus välja Los Angeleses Lady Gaga - astus välja Los Angeleses Lady Gaga - astus välja Los Angeleses Lady Gaga - astus välja Los Angeleses Lady Gaga - astus välja Los Angeleses Lady Gaga - astus välja Los Angeleses

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Täht on sündinud2018AllyFilm
Patulinn: Mure tapmiseks2014BerthaFilm
Muppetid, keda kõige rohkem tahetakse2014Lady GagaFilm
Machete tapab2013KameeleonFilm
Mehed mustas 32012Tulnukas telerimonitorides (krediteerimata)Film
Ameerika õuduslugu2011Vari, krahvinnaTelesaade
Sopranid1999Tüdruk basseinis nr 2Telesaade
Simpsonid1989Lady GagaTelesaade
Pealkirjata Gucci projektPatrizia ReggianiFilm
KiirrongFilm

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Bradley Cooper ja Lady GagaBradley Cooper
    • Täht on sündinud
      2018
    [vaata sobivust]
  • Evan Peters ja Lady GagaEvan Peters
    • Ameerika õuduslugu
      2011
    [vaata sobivust]
  • Lady Gaga ja Alexander SkarsgårdAleksander Skarsgard
    • Paparazzi
      2009
    [vaata sobivust]
  • Lady Gaga ja Angela BassettAngela Bassett
    • Ameerika õuduslugu
      2011
    [vaata sobivust]
  • Lady Gaga ja Cheyenne JacksonCheyenne Jackson
    • Ameerika õuduslugu
      2011
    [vaata sobivust]
  • Lady Gaga ja Finn WittrockSoomlane Wittrock
    • Ameerika õuduslugu
      2011
    [vaata sobivust]
  • Lady Gaga ja Matt BomerMatt Bomer
    • Ameerika õuduslugu
      2011
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Amy Allan
Amy Allan
28. mai 2021 ... Amy Allani uudised, kuulujutud, fotod Amy Allanist, elulugu, Amy Allani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amy Allani suhteloend. Amy Allani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Amy Allani suhetest.
Mattie Blaylock
Mattie Blaylock
28. mai 2021 ... Mattie Blaylocki uudised, kuulujutud, fotod Mattie Blaylockist, elulugu, Mattie Blaylocki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mattie Blaylocki suhteloend. Mattie Blaylocki tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Mattie Blaylocki suhetest.
Alexandra Chando
Alexandra Chando
28. mai 2021 ... Alexandra Chando uudised, kuulujutud, fotod Alexandra Chandost, elulugu, Alexandra Chando poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alexandra Chando suhete nimekiri. Alexandra Chando tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Alexandra Chando suhetest.
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
28. mai 2021 ... Kylie Jenneri ja Stitchesi (räppar) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Conrad Hilton Jr.
Conrad Hilton Jr.
28. mai 2021 ... Conrad Hilton juuniori uudised, kuulujutud, fotod Conrad Hilton juuniorist, elulugu, Conrad Hilton juuniori tüdruksõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Conrad Hilton juuniori suhteloend. Conrad Hilton Jr. tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Conrad Hilton Jr. suhetest.
Nädal
Nädal
28. mai 2021 ... The Weeknd'i uudised, kuulujutud, The Weeknd'i fotod, elulugu, The Weeknd'i tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nädalasuhete loend. The Weeknd tutvumislugu, 2021, 2020, The Weekndi suhete loend.
Uta Schorn
Uta Schorn
28. mai 2021 ... Uta Schorni uudised, kuulujutud, fotod Uta Schornist, elulugu, Uta Schorni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Uta Schorni suhete loend. Uta Schorni tutvumisajalugu, 2021, 2020, Uta Schorni suhete loend.