Põhiline Suhted Larry Cable Guy

Larry Cable Guy

Teie Homseks Horoskoop

Larry Cable Guy AbielusVanus 58 aastat vana Tähtkuju Veevalaja Suhted 1 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Larry The Cable Guy ja Cara WhitneyCara Whitney ja Larry Cable Guy on alates 2005. aastast abielus olnud 16 aastat. vaata suhet

Suhted

Larry Cable Guyl pole olnud muid suhteid, millest me teame.








Umbes

Larry Cable Guy on 58-aastane Ameerika koomik. Sündinud Daniel Lawrence Whitney'st 17. veebruaril 1963 Pawnee Citys Nebraska osariigis, Ameerika Ühendriikides. Ta on kuulus sinise kaelarihmaga karjäärist, mis ulatub 1989. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.



Larry Cable Guy on osalenud neljal ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Christina Moore Delta Farce (2007), Marisol Nichols aastal Delta Farce (2007), Jenny McCarthy sisse Teravmeelne kaitse (2008)ja Megyn Price aastal Larry Cable Guy: terviseinspektor (2006).






Larry Cable Guy kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Warner Recordsi artistid ja Ameerika häälnäitlejad.



Panustage

Aidake meil kujundada meie Cable Guy profiili! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus118 aastat, 2 kuud--
Kokku118 aastat, 2 kuud--

Üksikasjad

EesnimiLarry
Keskmine nimiLawrence
PerekonnanimiWhitney
Täisnimi sündidesDaniel Lawrence Whitney
Alternatiivne nimiDan Whitney, Daniel Lawrence Whitney, Daniel Whitney
Vanus58 aastat
Sünnipäev17. veebruar 1963
SünnikohtPawnee City, Nebraska, Ameerika Ühendriigid
Kõrgus5 '10' (178 cm)
EhitamineSuur
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuVeevalaja
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
ÜlikoolAmeerika baptisti ülikool, Decatur, Georgia, Ameerika Ühendriigid (langes pärast kolme semestrit välja)
AmetitekstStand-up koomik, näitleja, häälnäitleja ja endine raadiopersoon.
OkupatsioonKoomik
Taotle kuulsustSinine krae
Muusikažanr (tekst)Karakterikomöödia, Rednecki komöödia, maakomöödia, vaatluskomöödia, satiir, sinine komöödia, solvamiskomöödia, poliitiline satiir
Aasta (d) aktiivne1991 – tänapäev, 1989 – tänapäev
Ametlikud veebisaididhttp://www.larrythecableguy.com/, http://larrythecableguy.com, https://larrythecableguy.com/

Daniel Lawrence Whitney (sündinud 17. veebruaril 1963), professionaalselt tuntud lavanime Larry the Cable Guy nime all, on Ameerika stand-up koomik, näitleja, produtsent, laulja ja raadioisik, kelle karjäär kestab üle 30 aasta.



Lisateave Larry Cable Guy kohta Larry Cable Guy kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Cara WhitneyAbielus2003kohal18 aastat
Cara Whitney #1

Cara Whitney

2003

Cara Whitney ja Larry Cable Guy on mesilased ...[vaata paari] #1

Cara Whitney

2003

Cara Whitney ja Larry Cable Guy on olnud abielus 16 aastat. Pärast 2003. aastal kokku saamist käisid nad kaks aastat ja 2005. aastal abiellusid.

Suhe 18 aastat Lapsed 2 last vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Larry Cable Guy58 VeevalajaKoomik
Ameeriklane
Cara Whitney-

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
WyattMeesAugust 200614-aastane Cara Whitney
ReaganNaine29. oktoober 200713-aastane Cara Whitney

Pildigalerii

Autod 3 (2017) Autod 3 (2017) Teravmeelne kaitse Studio Stills fotod autodest: Larry Cable Guy (vasakul), John Lasseter (paremal) Paremal: Larry (Larry Cable Guy) filmis Larry The Cable Guy: Health Inspector 2006 Larry The Cable Guy: Tervishoiuinspektori taustpilt Delta Farce tapeet Delta Farce tapeet Delta Farce tapeet Delta Farce teaseri plakat ILMA KAITSE Tapeet ILMA KAITSE Tapeet

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Naljakas multifilmide saade2021Telesaade
Mangina dialoogid (Podcast)2019. aastaTelesaade
Autod 32017Mater (hääl)Film
Headusekütid2013LarryTelesaade
Tyler Perry 'Madea jõulud'2013SõberFilm
Lood radiaatorvedrudest2013MaterTelesaade
Autod 22011Mater (hääl)Film
Larry Cable Guy Hula-Palooza jõulu Luau2009Telefilm
Suur koera issi2009Ma RoyLühifilm
Pixari lühifilmid2009Mater (hääl)Telefilm
Teravmeelne kaitse2008Asetäitja Larry StalderFilm
Materi kõrged lood2008MaterTelesaade
Delta Farce2007LarryFilm
Larry Cable Guy jõulusilm2007Telefilm
Autod2006Mater (hääl)Film
Larry Cable Guy: terviseinspektor2006LarryFilm
Sinise kaelusega teler2004Erinevad, erinevad tegelasedTelesaade
Autode telesaade nimetustetaMaterFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Christina Moore ja Larry Cable GuyChristina Moore
    • Delta Farce
      2007
    [vaata sobivust]
  • Larry Guy ja Marisol NicholsMarisol Nichols
    • Delta Farce
      2007
    [vaata sobivust]
  • Larry The Cable Guy ja Jenny McCarthyJenny McCarthy
    • Teravmeelne kaitse
      2008
    [vaata sobivust]
  • Megyn Price
    • Larry Cable Guy: terviseinspektor
      2006
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Bruce Dickinson ja Leana Dolci
Bruce Dickinson ja Leana Dolci
28. mai 2021 ... Bruce Dickinsoni ja Leana Dolci fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Sophie karbjinski
Sophie karbjinski
28. mai 2021 ... Sophie Karbjinski uudised, kuulujutud, fotod Sophie Karbjinskist, elulugu, Sophie Karbjinski poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Sophie Karbjinski suhete loend. Sophie Karbjinski tutvumisajalugu, 2021, 2020, Sophie Karbjinski suhete loend.
Tara Booher
Tara Booher
28. mai 2021 ... Tara Booheri uudised, kuulujutud, fotod Tara Booherist, elulugu, Tara Booheri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tara Booheri suhete loend. Tara Booheri tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Tara Booheri suhetest.
Matt Kaplan ja Claire Holt
Matt Kaplan ja Claire Holt
28. mai 2021 ... Matt Kaplani ja Claire Holti fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Reza Jahangiri
Reza Jahangiri
28. mai 2021 ... Reza Jahangiri uudised, Gossip, fotod Reza Jahangirist, elulugu, Reza Jahangiri sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Reza Jahangiri suhete loend. Reza Jahangiri tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Reza Jahangiri suhetest.
Robert Lee
Robert Lee
28. mai 2021 ... Robert Lee uudised, kuulujutud, fotod Robert Lee'st, elulugu, Robert Lee sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Robert Lee suhete loend. Robert Lee tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Robert Lee suhetest.
Magdaléna Rybáriková
Magdaléna Rybáriková
28. mai 2021 ... Magdaléna Rybáriková uudised, kuulujutud, fotod Magdaléna Rybáriková'st, elulugu, Magdaléna Rybáriková poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Magdalena Rybarikova suhete loend. Magdalena Rybáriková tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Magdaléna Rybáriková suhetest.