Põhiline Suhted Lawrence O'Donnell

Lawrence O'Donnell

Lawrence O PikaajalineKoht 2348 -868Vanus 69 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted 3 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Lawrence O'Donnell and Tamron HallTamron Hall ja Lawrence O'Donnell on olnud pikaajalises suhtes alates 2011. aastast. vaata suhet

Suhted

Lawrence O'Donnell oli varem abielus Kathryn Harroldiga(1994 - 2008).

Lawrence O'Donnell on olnud suhetes Kerry Washingtoniga(2008).



stephanie hogan kus ta praegu on

Umbes

Lawrence O'Donnell on 69-aastane Ameerika poliitik. Sündinud 7. novembril 1951 USA-s Massachusettsis Bostonis, on ta Lawrence O'Donnelliga kuulus viimase sõna poolest. Tema Tähtkuju on Skorpion.

Lawrence O'Donnell kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika telenäitlejad, Ameerika teletegijad ja 1951. aasta sünd.

Panustage

Aidake meil Lawrence O'Donnelli profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



christopher meloni ja mariska hargitay tutvumine

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus114 aastat--
Tutvumislehtkaks10 aastat, 4 kuud5 aastat, 2 kuud-
Kokku314 aastat8 aastat, 1 kuu10 aastat, 4 kuud

Üksikasjad

EesnimiLawrence
PerekonnanimiO'Donnell
Alternatiivne nimiLarry O'Donnell
Vanus69 aastat
Sünnipäev7. november 1951
SünnikohtBoston, Massachusetts, USA
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstPoliitika, kirjanik, näitleja
OkupatsioonPoliitik
Taotle kuulsustViimane sõna Lawrence O'Donnelliga
Seotud inimesedBill Clinton, Kristal Ball

Lawrence Francis O'Donnell juunior (sündinud 7. novembril 1951) on Ameerika televisiooni ankur, näitleja, poliitiline kommentaator ja saatejuht Viimane sõna saatejuht Lawrence O'Donnelliga, MSNBC arvamus- ja uudistesaade, mis jõuab ekraanile nädalaõhtuti.

Lisateave Lawrence O'Donnelli kohta Vähem Lawrence O'Donnelli kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Tamroni saalSuhe20112011-
kaksKerry WashingtonSuhe20082008-
1Kathryn HarroldAbielus1994200814 aastat
Tamroni saal #3

Tamroni saal

2011

Tamron Hall ja Lawrence O'Donnell on olnud ...[vaata paari] Kerry Washington #kaks

Kerry Washington

2008

Lawrence O'Donnell ja Kerry Washington on ...[vaata paari] Kathryn Harrold #1

Kathryn Harrold

1994 - 2008

Lawrence O'Donnell ja Kathryn Harrold on di ...[vaata paari] #3

Tamroni saal

2011

Tamron Hallil ja Lawrence O'Donnellil oli suhe aastatel 2011–2011.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Vanus13%'> Ühilduvus 24% vaata suhet #kaks

Kerry Washington

2008

Lawrence O'Donnell ja Kerry Washington dateerisid 2008. aastal.



MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Vanus1%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #1

Kathryn Harrold

1994 - 2008

Lawrence O'Donnell ja Kathryn Harrold lahutatakse pärast 14-aastast abielu.

lucero (meelelahutaja) vanus
Suhe 14 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus98%'> Ühilduvus 30% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Lawrence O'Donnell69 SkorpionPoliitik
Ameeriklane
Tamroni saalviiskümmend NeitsiTV uudised
Ameeriklane
Kerry Washington44 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Kathryn Harrold70 LõviNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Infiltrator (2016) Infiltrator (2016) Lawrence O'Donnell ja Kerry Washington Lawrence O'Donnell ja Kerry Washington Lawrence O'Donnell ja Kerry Washington Lawrence O'Donnell Lawrence O'Donnell Lawrence O'Donnell Lawrence O'Donnell Lawrence O'Donnell Lawrence O'Donnell Lawrence O'Donnell

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ma armastan sind, Ameerika2017Lawrence O'DonnellTelesaade
London on langenud2016Lawrence O'Donnell (krediteerimata)Film
Jim Gaffigani näitus2015Lawrence O'DonnellTelesaade
Kaardimajake2013Lawrence O'DonnellTelesaade
Kampaania2012Lawrence O'DonnellFilm
Mäge taga ajamas2012Gov Jack RossTelesaade
Naabrid2012Lawrence O'DonnellTelesaade
Franklin ja Bash2011Kohtunik Paul W. RedfordTelesaade
Kodumaa2011Lawrence O'DonnellTelesaade
Kiigehääletus2008Lawrence O'DonnellFilm
Tõeline veri2008Lawrence O'DonnellTelesaade
Kahjud2007Viimase sõna hostTelesaade
Suur armastus2006Lee HatcherTelesaade
Proua Harris2005Kohtunik Leggett (Lawrence O'Donnell Jr.)Telefilm
Lyoni Den2003Kohtunik CallowayTelesaade
Munk2002Kohtunik Lawrence BarrTelesaade
Ohjeldage oma entusiasmi2000Lawrence O'DonnellTelesaade
Läänetiib1999Dr BartletTelesaade
Praktika1997Kohtunik Franklin BrownTelesaade
Simpsonid1989Lawrence O'DonnellTelesaade
Murphy Brown1988Lawrence O'DonnellTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Huvitavad Artiklid

Toimetaja Valik

Racquel Darrian
Racquel Darrian
28. mai 2021 ... Racquel Darrian uudised, kuulujutud, fotod Racquel Darrianist, elulugu, Racquel Darrian poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Racquel Darriani suhete loend. Racquel Darriani tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Racquel Darriani suhetest.
Mario Lopez
Mario Lopez
28. mai 2021 ... Mario Lopezi uudised, kuulujutud, fotod Mario Lopezist, elulugu, Mario Lopezi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mario Lopezi suhete nimekiri. Mario Lopezi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Mario Lopezi suhetest.
Eric Dane ja Chyler Leigh
Eric Dane ja Chyler Leigh
28. mai 2021 ... Eric Dane ja Chyler Leigh fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Ciro Batelli
Ciro Batelli
28. mai 2021 ... Ciro Batelli uudised, kuulujutud, fotod Ciro Batellist, elulugu, Ciro Batelli sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ciro Batelli suhete nimekiri. Ciro Batelli tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ciro Batelli suhetest.
David Lemieux (poksija)
David Lemieux (poksija)
28. mai 2021 ... David Lemieux (poksija) uudised, kuulujutud, fotod David Lemieux'st (poksija), elulugu, David Lemieux (poksija) sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. David Lemieux (poksija) suhete nimekiri. David Lemieux (poksija) tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu David Lemieux (poksija) suhetest.
Aglaja Brix
Aglaja Brix
28. mai 2021 ... Aglaja Brixi uudised, kuulujutud, fotod Aglaja Brixist, elulugu, Aglaja Brixi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aglaja Brixi suhete loend. Aglaja Brixi tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aglaja Brixi suhetest.
Frits Lambrechts
Frits Lambrechts
28. mai 2021 ... Frits Lambrechti uudised, kuulujutud, fotod Frits Lambrechtsist, elulugu, Frits Lambrechti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Frits Lambrechtsi suhete loend. Frits Lambrechtsi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Frits Lambrechti suhetest.