Põhiline Tutvumisleht Leigh-Allyn Baker

Leigh-Allyn Baker

Teie Homseks Horoskoop

Leigh-Allyn BakerVanus 49 aastat vana Tähtkuju Jäär

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Leigh-Allyn Baker tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Meil pole Leigh-Allyn Bakeri varasemate suhete kohta andmeid.



Umbes

Leigh-Allyn Baker on 49-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Leigh Allyn Bakerist 3. aprillil 1972 Murrays, Kentucky osariigis, USAs, on ta kuulus Amy Holliday poolest filmis 'Good Luck Charlie' karjääris, mis kestab 1994. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Jäär.






Leigh-Allyn Baker on olnud ekraanil paarismängus Eric Allan Krameriga aastal Õnn kaasa Charlie (2010).



Leigh-Allyn Baker kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika häälnäitlejad.

Panustage

Aidake meil oma Leigh-Allyn Bakeri profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Üksikasjad

EesnimiLeigh
Keskmine nimiAllyn
PerekonnanimiPagar
Täisnimi sündidesLeigh Allyn Baker
Alternatiivne nimiLeigh Allyn-Baker, Leigh-Allyn Baker
Vanus49 aastat
Sünnipäev3. aprill 1972
SünnikohtMurray, Kentucky, USA
Kõrgus5 '1' (155 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
TähtkujuJäär
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustAmy Holliday filmis 'Õnn Charlie'
Aasta (d) aktiivne1990 – tänapäev, 1994 – tänapäev

Leigh-Allyn Baker (sündinud 13. märtsil 1972) on USA näitleja ja häälekunstnik. Tal olid korduvad rollid filmis Charmed ja Ellenina Will & Grace'is ning peaosa matriarh Amy Duncanina Disney Channel kanalil Good Luck Charlie. Samuti pakkus ta Abby häält arvutianimeeritud Nickelodeoni sarjas Tagasi Barnyardis.

Lisateave Leigh-Allyn Bakeri kohta Vähem Leigh-Allyn Bakeri kohta

Pildigalerii

Will & Grace - Leigh-Allyn Baker Will & Grace - Eric McCormack Will & Grace - Leigh-Allyn Baker Tahe ja arm - Debra Messing Tahe ja arm - Debra Messing Will & Grace - Leigh-Allyn Baker Will & Grace - Leigh-Allyn Baker Tahe ja arm - Debra Messing Will & Grace - Leigh-Allyn Baker Will & Grace - Leigh-Allyn Baker Will & Grace - Leigh-Allyn Baker Will & Grace - Eric McCormack

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Jõulud mändides2021Amy ColtFilm
Malibu päästetöö2019. aastaDylani emaTelesaade
Pühkinud2018Leah SingerFilm
Sobimatud2017Roxy GainesFilm
Miki-hiire segased seiklused2017Fiona Featherstone, Lisa, proua McBillyTelesaade
Väikesed metslased2016Tädi JackieFilm
Soov jõuludeks2016Elizabeth MacLarenFilm
Toakaaslased2016Proua CampbellTelesaade
Täht vs kurjuse jõud2015Lisahääled, ükssarvikTelesaade
Päris Rob2015Proua BettyTelesaade
Jubeda soengu päev2015LizTelefilm
7D2014Kuninganna veetlev, Snazzy ShazamTelesaade
Koer blogiga2012Kirsi pickfordTelesaade
Jake ja kunagi maa piraadid2011Merineitsi nr 1, merineitsi nr 2, kuninganna CoralieTelesaade
Edu Charlie, on jõulud!2011Amy DuncanTelefilm
Jessie2011Amy DuncanTelesaade
Õnn kaasa Charlie2010Amy Duncan, Jamie BlankenhooperTelesaade
Madagaskari pingviinid2008Bella Bon Noh, naineTelesaade
12 miili halba teed2007Marilyn HartsongTelesaade
Tagasi Barnyardi juurde2007Abby, lehma Abby, lambad nr 1Telesaade
Hädaolukorras2007MaureenTelesaade
Hannah Montana2006MikiTelesaade
Minust piisavalt2005Mona (nagu Leigh Allyn Baker)Telefilm
Ameerika isa!2005MargieTelesaade
Minu nimi on Earl2005Nicole MosesTelesaade
Kolmekordne mäng2004Maggie Fuller (Leigh Allyn Bakeri rollis)Telesaade
Boston Legal2004Frannie HuberTelesaade
Maja M.D.2004ClaireTelesaade
Crux2004Trossi küljes rippuv naine (nagu Leigh Allyn Baker)Lühifilm
Külmutatud mõju2003Õde Debbie (rollis Leigh Allyn Baker)Telefilm
Las Vegas2003CharleneTelesaade
Väga kurjad mehed2000Mary MulroneyFilm
Geena Davise näitus2000Preili SusieTelesaade
Jah, kallis2000StaceyTelesaade
Äratus Providence'is1999Connie (nagu Leigh Allyn Baker)Film
Perekonnaseadus1999Laurie CarrigaloTelesaade
Võlunud1998Hannah WebsterTelesaade
See on 70ndate näitus1998Ohvitser DebbieTelesaade
Kuninganna kuningas1998JessicaTelesaade
Will & Grace1998VastuTelesaade
Rinnamehed1997Implantaadi eemaldamise patsient (nagu Leigh Allyn Baker)Telefilm
Kiigtera1997Lauranne (Leigh Allyn Bakeri rollis)Lühifilm
Vallandati1997JanetTelesaade
Sisemine vari1997Gaika (Leigh Allyn Bakeri rollis)Film
Varajane väljaanneüheksateist üheksakümmend kuusKate O'RourkeTelesaade
Uskumatu Hulküheksateist üheksakümmend kuusMaureen, TaylorTelesaade
Viimane piirüheksateist üheksakümmend kuusRõõm GarfieldTelesaade
Peaaegu täiusliküheksateist üheksakümmend viisGinaTelesaade
Kahanenud pead1994MitziFilm
Ämblikmees: animeeritud sari1994Alisa Silver, Alisa SilvermaneTelesaade
Usu jaoks võta 2Vanessa ReynoldsFilm
PerelaagerGrace AckermanFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Eric Allan Kramer ja Leigh-Allyn BakerEric Allan Kramer
    • Õnn kaasa Charlie
      2010
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.