Põhiline Suhted Liam Neeson

Liam Neeson

Teie Homseks Horoskoop

Liam NeesonKoht 941 -207Vanus 68 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted kokku 8 Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Liam Neeson tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Liam Neeson oli varem abielus Natasha Richardsoniga(1994 - 2009).



on suhtes lara spencer

Liam Neeson on olnud suhetes Laura Brentiga(2010), Freya St. Johnston(2010 - 2012), Brooke Shields(1992), Barbra Streisand(1991 - 1992), Julia Roberts(1988 - 1990), Helen Mirren(1980 - 1985)ja Janice Dickinson.






Umbes

Liam Neeson on 68-aastane Põhja-Iiri näitleja. 7. juunil 1952 Põhja-Iirimaal Ballymenas sündinud Liam John Neesonist on ta kuulus Schindleri nimekirja, Rob Roy ja New Yorgi jõukude poolest 1976. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Kaksikud.



Liam Neeson on osalenud 21 ekraanil peetud kohtumises, sealhulgas Andie MacDowell Ruby Kairo (1993), Daryl Hannah sisse Heas tujus (1988), Debbie Harry sisse Rahulolu (1988), Joanne Whalley sisse Liini ületamine (1990)ja Julia Roberts sisse Michael Collins (üheksateist üheksakümmend kuus).

Liam Neeson kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika häälnäitlejad.



Panustage

Aidake meil Liam Neesoni profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus116 aastat, 2 kuud--
Tutvumisleht710 aastat, 5 kuud2 aastat, 11 kuud3 kuud, 1 päev
Kokku816 aastat, 2 kuud4 aastat, 7 kuud3 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiLiam
Keskmine nimiJohn
PerekonnanimiNeeson
Täisnimi sündidesLiam John Neeson
Vanus68 aastat
Sünnipäev7. juuni 1952
SünnikohtBallymena, Põhja-Iirimaa
Kõrgus6 '4' (193 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
Eristav tunnusIiri aktsent, kõrguv kõrgus
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusPõhja-Iiri
ÜlikoolBelfasti kuninganna ülikool (katkestas), Gaiety draamakool Iirimaal Dublinis
AmetitekstNäitleja, häälekunstnik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustSchindleri nimekiri, Rob Roy ja New Yorgi jõugud
Aasta (d) aktiivne1978 – praegune, 1976 – praegune
Talentide agentuur (nt modelleerimine)ARG Talent Agentuur, Celebrity Talent International
Ametlikud veebisaididwww.nndb.com/people/667/000023598/, www.biography.com/people/liam-neeson-9421118, www.behindthevoiceactors.com/Liam-Neeson/
IsaBernard Neeson
EmaKatherine Brown Neeson
ÕdeElizabeth Neeson, Bernadette Neeson, Rosaline Neeson
SõberRalph Fiennes, Henry Herman

Liam John Neeson OBE (sündinud 7. juunil 1952) on Põhja-Iirimaa näitleja. Teda on nomineeritud mitmetele auhindadele, sealhulgas Oscari parimale näitlejale, BAFTA auhinnale parima osatäitjana peaosas ja kolmele Kuldgloobuse auhinnale parima draamanäitlejana. Ta on üks kõigi aegade enim teeninud näitlejaid.

Lisateave Liam Neesoni kohta Liam Neesoni kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
8Laura brentTeadmata R Detsember 2010Detsember 2010-
7Freya St. JohnstonSuheAugust 2010Oktoober 20122 aastat
6Natasha RichardsonAbielusJaanuar 199318. märts 200916 aastat
5Brooke ShieldsSuheJaanuar 1992Aprill 19923 kuud
4Barbra StreisandSuhe199119921 aasta
3Julia RobertsSuheVeebruar 198819901 aasta
kaksHelen MirrenSuhe198019855 aastat
1Janice DickinsonSuhe -
Laura brent #8Kuulujutt

Laura brent

2010

Laura Brent ja Liam Neeson kuulutasid, et nad ...[vaata paari] Freya St. Johnston #7

Freya St. Johnston

2010 - 2012

Freya St. Johnston ja Liam Neeson läksid lahku ...[vaata paari] Natasha Richardson #6

Natasha Richardson

1993 - 2009

Natasha Richardson ja Liam Neeson olid abielus ...[vaata paari] Brooke Shields #5

Brooke Shields

1992

Liam Neeson ja Brooke Shields eraldusid ...[vaata paari] Barbra Streisand #4

Barbra Streisand

1991 - 1992

Liam Neeson ja Barbra Streisand läksid lahku ...[vaata paari] Julia Roberts #3

Julia Roberts

1988 - 1990

Liam Neeson ja Julia Roberts läksid lahku 19 ...[vaata paari] Helen Mirren #kaks

Helen Mirren

1980 - 1985

Liam Neeson ja Helen Mirren on lahus ...[vaata paari] Janice Dickinson #1

Janice Dickinson

Liam Neeson ja Janice Dickinson on eraldi ...[vaata paari] #8

Laura brent

2010 (kuulujutt)

Laura Brent olevat kuulunud Liam Neesoni juurde 2010. aasta detsembris.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #7

Freya St. Johnston

2010 - 2012

Freya St. Johnston ja Liam Neeson on dateeritud augustist 2010 kuni oktoobrini 2012.

Suhe 2 aastat vaata suhet #6

Natasha Richardson

1993 - 2009

Natasha Richardson ja Liam Neeson olid enne Natasha Richardsoni surma 14 aastat abielus, jättes endast maha elukaaslase ja 2 last.

Suhe 16 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 55% Lapsed 2 last vaata suhet #5

Brooke Shields

1992

Liam Neeson ja Brooke Shields dateerisid 1992. aasta jaanuarist aprillini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 40% vaata suhet #4

Barbra Streisand

1991 - 1992

Liam Neeson ja Barbra Streisand on dateeritud septembrist 1991 kuni 1992.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 28% vaata suhet #3

Julia Roberts

1988 - 1990

Liam Neeson ja Julia Roberts on dateeritud märtsist 1988 kuni 1990.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus13%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #kaks

Helen Mirren

1980 - 1985

Liam Neesoni ja Helen Mirreni suhe oli aastatel 1980–1985.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #1

Janice Dickinson

Liam Neesonil ja Janice Dickinsonil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 69% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Liam Neeson68 KaksikudNäitleja
Põhja-Iiri
Laura brent33 SõnnNäitleja
Austraallane
Freya St. Johnston- Äri
Briti
Natasha RichardsonNeli, viis SõnnNäitleja
Briti
Brooke Shields55 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Barbra Streisand79 SõnnLaulja
Ameeriklane
Julia Roberts53 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Helen Mirren75 LõviNäitleja
Briti
Janice Dickinson66 VeevalajaMudel
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
MichaelMees22. juuni 199525 aastat vana Natasha Richardson
Daniel JackMees27. august 199624 aastat vana Natasha Richardson

Pildigalerii

Aus varas - Liam Neeson Marksman - Jacob Perez, Liam Neeson Liberty lapsed: hinnanguliselt 1776 - Liam Neeson Brooke Shields ja Liam Neeson Brooke Shields ja Liam Neeson Mehed mustas: rahvusvaheline (2019) Mehed mustas: rahvusvaheline (2019) Mehed mustas: rahvusvaheline (2019) Külm jälitamine (2019) Külm jälitamine (2019) Külm jälitamine (2019) Külm jälitamine (2019)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Jäätee2021MikeFilm
Marksman2021JimFilm
Aus varas2020Tom dolanFilm
Tehtud Itaalias2020RobertFilm
Mehed mustas: rahvusvaheline2019. aastaAgent Kõrge TFilm
Tähesõjad: IX episood - Skywalkeri tõus2019. aastaQui-Gon Jinn (hääl)Film
Külm jälitamine2019. aastaNels CoxmanFilm
Tavaline armastus2019. aastaTomFilm
Pendeldaja2018Michael MacCauleyFilm
Lesed2018Harry RawlingsFilm
Buster Scruggsi ballaad2018Impresario (segment „Söögipilet”)Film
Paavst2018JutustajaTelesaade
Mark Felt: Mees, kes tõi Valge Maja alla2017Mark FeltFilm
Issi kodu 22017Liam Neeson (krediteerimata)Film
Orville2017Jahavus DorahlTelesaade
Punase nina päev tegelikult2017DanielTelesaade
Elu mustas2017RobTelefilm
Vaikus2016FerreiraFilm
Jahimees: Talvine sõda2016Jutustaja (hääl, krediteerimata)Film
Koletis kutsub2016Koletis (hääl)Film
Lahing Incheoni pärast: operatsioon Chromite2016Douglas MacArthurFilm
Dream Corp OÜ2016Joey oma meele keskmesTelesaade
Entourage2015.Liam NeesonFilm
Prohvet2015.Mustafa (hääl)Film
Ted 22015.KlientFilm
Jookse terve öö2015.Jimmy ConlonFilm
Jõulutäht2015.Jutustaja, raadio DJ (hääl)Film
Hiline saade koos Stephen Colbertiga2015.Hr ToffeeTelesaade
Klannide kokkupõrge: kättemaks2015.Liam (krediteerimata)Lühifilm
Pähklitöö2014Kährik (hääl)Film
Lego-film2014Halb võmm, hea võmm, pa-politseiFilm
Jalutuskäik hauakivide vahel2014Matt ScudderFilm
Peatumata2014Bill MarksFilm
Pildistatud 32014Bryan MillsFilm
Miljon võimalust surra läänes2014ClinchFilm
Päästke NYC hobuvankrid2014Jutustaja (hääl)Lühifilm
Loodus räägib2014JääTelesaade
Nahk2013Phango (hääl)Film
Charlie Johnson leekides2013Film
Ankrumees 2: Legend jätkub2013Ajalookanali host (krediteerimata)Film
Kolmas isik2013MichaelFilm
Amy Schumeri sees2013Don CheadleTelesaade
Laval on Jeff Wayne'i muusikaline versioon maailmasõjast! Uus põlvkond2013George Herbert, ajakirjanikFilm
Lahingulaev2012Admiral ShaneFilm
Pimeduse rüütel tõuseb2012Ra on Al GhulFilm
Pildistatud 22012Bryan MillsFilm
Titaanide raev2012ZeusFilm
Teadmata2011Dr Martin HarrisFilm
Hall2011OttwayFilm
Elu on liiga lühike2011Liam NeesonTelesaade
Titanite kokkupõrge2010ZeusFilm
A-Rühm2010HannibalFilm
Narnia kroonikad: Koidupüüdja ​​reis2010Lõvi (hääl)Film
Järgmised kolm päeva2010Damon PenningtonFilm
Kõige metsikum unistus2010Jutustaja (hääl)Film
Suur C2010MesilaneTelesaade
Rev.2010VõõrasTelesaade
Pärast. Elu2009Eliot DiakonFilm
Viis minutit taevast2009Alistair - 2008Film
Chloe2009David StewartFilm
Kuubitud2009Liam NeesonTelesaade
Ponyo2008Fujimoto (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Pildistatud2008Bryan MillsFilm
Narnia kroonikad: prints Kaspian2008Lõvi (hääl)Film
Teine mees2008PeeterFilm
Tähesõjad: Kloonisõjad2008Qui-Gon JinnTelesaade
Serafimi juga2006NikerdajaFilm
Batman alustab2005DucardFilm
Hommikusöök Pluutol2005Isa LiamFilm
Taevariik2005Ibelini GodfreyFilm
Narnia kroonikad: lõvi, nõid ja riidekapp2005Lõvi (hääl)Film
Kinsey2004Alfred KinseyFilm
Patrick2004Jutustaja (hääl)Telefilm
Armastan tegelikult2003DanielFilm
Üle vee2003MartinTelefilm
New Yorgi banded2002'Preester' VallonFilm
K-19: Leskmeister2002Kapten Mihhail PoleninFilm
Evolutsioon2002JutustajaTelesaade
Liberty lapsed: hinnanguliselt 17762002John Paul JonesTelesaade
Gun häbelik2000CharlieFilm
Tähesõjad: I osa - fantoom ähvardus1999Qui-Gon JinnFilm
Kummitav1999Dr David MarrowFilm
Perepoiss1999Liam NeesonTelesaade
Veninud1998ValjeanFilm
Enne ja pärastüheksateist üheksakümmend kuusOlen RyanFilm
Michael Collinsüheksateist üheksakümmend kuusMichael CollinsFilm
Suur sõda ja 20. sajandi kujundamineüheksateist üheksakümmend kuusAdolf Hitler, John LucyTelesaade
Rob Royüheksateist üheksakümmend viisRob RoyFilm
Valgus ja seltskondüheksateist üheksakümmend viisFilm
Aastal1994Jerome LovellFilm
Ingel puudutas1994Liam NeesonTelesaade
Ethan Frome1993Ethan FromeFilm
Ruby Kairo1993Fergus TallFilm
Schindleri nimekiri1993Oskar SchindlerFilm
Abikaasad1992Michael GatesFilm
Usuhüpe1992TaheFilm
Läbi paistev1992Franze-Otto DietrichFilm
Kahtluse all1991Tony AaronFilm
Segage1991MeesLühifilm
Liini ületamine1990Danny scoularFilm
Tume mees1990Darkman, Peyton WestlakeFilm
Kinist järgmine1989Briar GatesFilm
Simpsonid1989Isa Sean, püha PeetrusTelesaade
Torm1989JutustajaLühifilm
Heas tujus1988Martin BroganFilm
Rahulolu1988Martin FalconFilm
Surnud bassein1988Peter SwanFilm
Hea Ema1988Leo CutterFilm
Palve surevate eest1987Liam DochertyFilm
Kahtlustatav1987Carl Wayne AndersonFilm
Vandetud vaikusele1987Vincent CauleyTelefilm
Duett ühele1986TotterFilm
Missioon1986FieldingFilm
Hoidke unistust1986Blackie O'NeillTelesaade
Kui homme tuleb1986Insp. André TrignantTelesaade
Tall1985Michael LambFilm
Süütu1985John CarnsFilm
Arthur kuningas1985BabuTelefilm
Teine ekraan1985Martin PerryTelesaade
Bounty1984ChurchillFilm
Aine naine1984Blackie O'NeillTelesaade
Ellise saar1984Kevin MurrayTelesaade
Miami Vice1984Sean CarroonTelesaade
Krull1983KeganFilm
Excaliburüheksateist kaheksakümmend üksÜlesandedFilm
Naelutatiüheksateist kaheksakümmend üksNoor katoliiklaneTelefilm
Charlie oli rikas meesüheksateist kaheksakümmend üksTelefilm
Palveränduri edenemine1979PalverändurFilm
Christiana1979GreatheartFilm
BBC2 mängumaja1973SeppTelesaade
Mängi täna1970DermotTelesaade
MarlowePhilip MarloweFilm
MäluFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Andie MacDowell ja Liam NeesonAndie MacDowell
    • Ruby Kairo
      1993
    [vaata sobivust]
  • Daryl Hannah ja Liam NeesonDaryl Hannah
    • Heas tujus
      1988
    [vaata sobivust]
  • Debbie Harry ja Liam NeesonDebbie Harry
    • Rahulolu
      1988
    [vaata sobivust]
  • Joanne Whalley ja Liam NeesonJoanne Whalley
    • Liini ületamine
      1990
    [vaata sobivust]
  • Julia Roberts ja Liam NeesonJulia Roberts
    • Michael Collins
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Justine Bateman ja Liam NeesonJustine Bateman
    • Rahulolu
      1988
    [vaata sobivust]
  • Liam Neeson ja Amanda SeyfriedAmanda Seyfried
    • Chloe
      2009
    [vaata sobivust]
  • Liam Neeson ja Beverly D.Beverly D'Angelo
    • Heas tujus
      1988
    [vaata sobivust]
  • Liam Neeson ja Caroline GoodallCaroline Goodall
    • Schindleri nimekiri
      1993
    [vaata sobivust]
  • Liam Neeson ja Claudia SchifferClaudia Schiffer
    • Armastan tegelikult
      2003
    [vaata sobivust]
  • Diane Lane
    • Mark Felt: Mees, kes tõi Valge Maja alla
      2017
    [vaata sobivust]
  • Liam Neeson ja Frances McDormandFrances McDormand
    • Tume mees
      1990
    [vaata sobivust]
  • Liam Neeson ja Jessica LangeJessica Lange
    • Rob Roy
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]
  • Liam Neeson ja Julianne MooreJulianne Moore
    • Chloe
      2009
    [+1 veel]
  • Liam Neeson ja Laura GiacomoLaura San Giacomo
    • Kahtluse all
      1991
    [vaata sobivust]
  • Liam Neeson ja Meryl StreepMeryl Streep
    • Enne ja pärast
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Liam Neeson ja Natasha RichardsonNatasha Richardson
    • Aastal
      1994
    [vaata sobivust]
  • Mary Coughlan
    • Hommikusöök Pluutol
      2005
    [vaata sobivust]
  • Patricia Arquette ja Liam NeesonPatricia arquette
    • Ethan Frome
      1993
    [vaata sobivust]
  • Sandra Bullock ja Liam NeesonSandra Bullock
    • Gun häbelik
      2000
    [vaata sobivust]
  • Viola Davis ja Liam NeesonViola Davis
    • Lesed
      2018
    [vaata sobivust]
Veel Liam Neesoni ekraanil kuvatavaid võistlusi Vähem Liam Neesoni ekraanil kuvatud vasteid





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...