Põhiline Suhted Linda Evans

Linda Evans

Teie Homseks Horoskoop

Linda EvansKoht 2171 253Vanus 78 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted 10 kokku

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Linda Evans tõenäoliselt vallaline.








kes on Jesse Spenceri tutvumine

Suhted

Linda Evans oli varem abielus Stan Hermaniga(1975 - 1979)ja John Derek(1968 - 1975).



Linda Evans on olnud suhetes Yanniga(1989 - 1998), Dennis Stein(1985 - 1986), Richard Cohen(1985 - 1988), George Saint Peter(1981 - 1985), Lee Majors(1963 - 1964), Patrick Curtis(1960 - 1962)ja Oleg Cassini.






Linda Evansil on olnud kohtumist Jon Petersiga.



Umbes

Linda Evans on 78-aastane Ameerika näitleja. Linda Evenstadist sündinud 18. novembril 1942 Hartfordis, Connecticuti osariigis USA-s ja saanud hariduse Hollywoodi keskkoolis. Ta on kuulus Krystle Carringtoni dünastial karjääris, mis kestab 1960–1997 ja 1960–1997. Tema sodiaagimärk on Skorpion.

Linda Evans on osalenud viiel ekraanil peetud matšil, sealhulgas Bo Hopkinsil Dünastia (üheksateist kaheksakümmend üks), Geoffrey Scott aastal Dünastia (üheksateist kaheksakümmend üks), James Farentino aastal Dünastia (üheksateist kaheksakümmend üks), John Forsythe aastal Dünastia (üheksateist kaheksakümmend üks)ja Rock Hudson sisse Dünastia (üheksateist kaheksakümmend üks).



Linda Evans kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika telenäitlejad, People Los Angelesest, Californiast ja Näitlejad Connecticutist.

Panustage

Aidake meil luua Linda Evansi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks10 aastat7 aastat, 6 kuud-
Tutvumisleht78 aastat, 6 kuud2 aastat, 9 kuud1 aasta
Kohtumine1---
Kokku1010 aastat3 aastat, 5 kuud1 aasta

Üksikasjad

EesnimiArmas
PerekonnanimiEvans
Neiupõlve nimiEvenstad
Täisnimi sündidesLinda Evenstad
Alternatiivne nimiLinda Evenstad
Vanus78 aastat
Sünnipäev18. november 1942
SünnikohtHartford, Connecticut, USA
Kõrgus5 '7¼ (171 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusPlantinum Blonde juuksed
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusOtse
ReligioonBaptist
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolDavid Glasgow Farraguti keskkool Chicagos, IL, Hollywoodi keskkool
ÜlikoolHowardi ülikool Washingtonis
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKrystle Carrington dünastial
Aasta (d) aktiivne1960. aastast kuni tänapäevani, 1960–1997, 1960–1997
Brändi kinnitus(1989) Trükireklaamid: juuksevärv Clairol's Ultress, (1987) telereklaam: Forever Krystle & Carrington Fragrance parfüüm, (80ndate algus) telereklaam: Crystal Light dieediga karastusjook, (80ndate lõpus) ​​telereklaamid: Clairol's Ultress juuksevärv
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)3. 4
Ametlikud veebisaididwww.lindaevansofficial.com/, www.nndb.com/people/437/000024365/, http://www.lindaevansofficial.com/
SõberLana Turner (peretuttav) (näitleja)

Linda Evans (sündinud Linda Evenstad; 18. november 1942) on Ameerika näitleja, kes on tuntud peamiselt rollide poolest televisioonis. 1960. aastatel mängis ta Lääne telesarjas The Big Valley (1965–1969) Victoria Barkley (tütar Barbara Stanwycki) tütart Audra Barkleyt. Ta on tuntud Krystle Carringtoni kujutamise poolest 1980ndate ABC peamise seebiooperi Dünastia rollis, mida ta mängis aastatel 1981–1989.

Lisateave Linda Evansi kohta Linda Evansi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
10YanniSuheJuuli 198919988 aastat
9Richard CohenSuhe198519883 aastat
8Dennis SteinSuhe198519861 aasta
7George Saint PeterSuheüheksateist kaheksakümmend üks19854 aastat
6Stan HermanAbielus197419795 aastat
5John DerekAbielus1965197510 aastat
4Lee MajorsSuhe196319641 aasta
3Patrick CurtisSuhe196019622 aastat
kaksJon PetersKohtumine -
1Oleg CassiniSuhe -
Yanni #10

Yanni

1989 - 1998

Linda Evans ja Yanni läksid lahku 1998. aastal pärast ...[vaata paari] Richard Cohen #9

Richard Cohen

1985 - 1988

Richard Cohen ja Linda Evans on lahus ...[vaata paari] #8

Dennis Stein

1985 - 1986

Dennis Stein ja Linda Evans läksid lahku 198 ...[vaata paari] George Saint Peter #7

George Saint Peter

1981 - 1985

George Santo Pietro ja Linda Evans on lahus ...[vaata paari] Stan Herman #6

Stan Herman

1974 - 1979

Stan Herman ja Linda Evans lahutati ...[vaata paari] John Derek #5

John Derek

1965 - 1975

Linda Evans ja John Derek lahutasid 1 ...[vaata paari] Lee Majors #4

Lee Majors

1963 - 1964

Linda Evans ja Lee Majors läksid lahku 1964. aastal ...[vaata paari] Patrick Curtis #3

Patrick Curtis

1960 - 1962

Patrick Curtis ja Linda Evans läksid lahku ...[vaata paari] Jon Peters #kaks

Jon Peters

Linda Evans ja Jon Peters on lahus ...[vaata paari] Oleg Cassini #1

Oleg Cassini

Linda Evans ja Oleg Cassini on lahus ...[vaata paari] #10

Yanni

1989 - 1998

Linda Evans ja Yanni on dateeritud aastatel 1989–1998.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 19% vaata suhet #9

Richard Cohen

1985 - 1988

Richard Cohenil ja Linda Evansil oli suhe aastatel 1985–1988.

Suhe 3 aastat vaata suhet #8

Dennis Stein

1985 - 1986

Dennis Stein ja Linda Evans dateerisid aastatel 1985-1986.

Suhe 1 aasta vaata suhet #7

George Saint Peter

1981 - 1985

George Santo Pietrol ja Linda Evansil oli suhe aastatel 1981 - 1985.

Suhe 4 aastat vaata suhet #6

Stan Herman

1974 - 1979

Stan Herman ja Linda Evans olid abielus 3 aastat. Nad said ühe aasta pärast kokkutulekut 1974. aastal ja abiellusid 4. juulil 1975. 3 aastat hiljem lahutasid nad 1979. aastal.

Suhe 5 aastat vaata suhet #5

John Derek

1965 - 1975

Linda Evans ja John Derek olid abielus 7 aastat. Nad käisid 3 aastat pärast kooskäimist 1965. aastal ja abiellusid 1968. aastal. 7 aastat hiljem lahutasid nad 1975. aastal.

Suhe 10 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 27% vaata suhet #4

Lee Majors

1963 - 1964

Linda Evans ja Lee Majors dateerisid aastatel 1963–1964.

iain glen ja charlotte emmerson
Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #3

Patrick Curtis

1960 - 1962

Patrick Curtis ja Linda Evans dateerisid aastatel 1960–1962.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Vanus84%'> Ühilduvus 31% vaata suhet #kaks

Jon Peters

Linda Evansil oli kohtumine Jon Petersiga.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus52%'> Ühilduvus 28% vaata suhet #1

Oleg Cassini

Linda Evansil ja Oleg Cassinil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Vanus1%'> Ühilduvus 30% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Linda Evans78 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Yanni66 SkorpionHelilooja
Kreeka keel
Richard Cohen- Äri
Dennis Stein-
George Saint Peter-
Stan Herman- Äri
Ameeriklane
John Derek71 LõviNäitleja
Ameeriklane
Lee Majors82 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Patrick Curtis81 KaksikudFilmi- / teletegija
Ameeriklane
Jon Peters75 KaksikudFilmi- / teletegija
Ameeriklane
Oleg Cassini92 JäärMoedisainer
Vene keel

Pildigalerii

Lee Majors ja Linda Evans Lee Majors ja Linda Evans Linda Evans Joe Don Baker ja Linda Evans Linda Evans Linda Evans Linda Evans Linda Evans Linda Evans Linda Evans Linda Evans Linda Evans

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Luigelaul2020Rita Parker SloanFilm
Kasuõde1997Joan Curtis Shaw CanfieldTelefilm
Pimestamaüheksateist üheksakümmend viisSylvie Norberg KilkullenTelefilm
Dünastia: kokkutulek1991Krystle CarringtonTelesaade
Mängur naaseb: loosiõnn1991Kate MuldoonTelefilm
Ta võtab romantikat1990Jane McMillanTelefilm
Põhi ja Lõuna, II raamat1986Rose SinclairTelesaade
Viimane piir1986Kate HannonTelefilm
Sära1984Linda EvansTelesaade
Kenny Rogers mängurina: seiklus jätkub1983Kate MuldoonTelefilm
Paljas olemus1982Bobbi RowanTelefilm
Dünastiaüheksateist kaheksakümmend üksKrystle Carrington, Rita LesleyTelesaade
Kukkuv meesüheksateist kaheksakümmend üksLinda EvansTelesaade
Unistuste laevüheksateist kaheksakümmend üksTelesaade
Tom Horn1980Glendolene KimmelFilm
Laviiniekspress1979Elsa LangFilm
Kuskile joosta1978Amy KesslerTelefilm
Seisab pikk1978Jill ShastaTelefilm
Armastuspaat1977Barbara Fields, Jessica Halberson, Monica BrandonTelesaade
Jahimees1976Marty ShawTelesaade
Mitchell1975GretaFilm
McCoy1975Telesaade
Klansman1974Nancy PoteetFilm
Rockfordi toimikud1974Audrey Wyatt, Claire PrescottTelesaade
Nakia1974Samantha LowellTelesaade
Harry O1973Marian SawyerTelesaade
Naiste suurtükivägi1973Charlotte PaxtonTelefilm
Banacek1972Cherry Saint-SaënsTelesaade
McMillan ja naine1971Nicole AveryTelesaade
McCloud1970Geri märtsTelesaade
Lapsikud asjad1969Pat JenningsFilm
Mannix1967Lorna WilderTelesaade
Rannateki bingo1965Sugar KaneFilm
Need Calloways1965Bridie MellottFilm
Suur org1965Audra BarkleyTelesaade
Au hämarus1963Alice ClintonFilm
Minu lemmik marslane1963Sally FarrowTelesaade
Leitnant1963HilandisTelesaade
Üheteistkümnes tund1962Joan ClaytonTelesaade
Nööbid ja tema Beaus1962NööbidTelefilm
Dr Kildare1961Õppurõde nr 1Telesaade
Seadusevälised1960Wilma NeelyTelesaade
Puutumatud1959Gert LittlesmithTelesaade
Poissmees1957Liz McGavinTelesaade
Vagunirong1957Marta tempelTelesaade
Ozzie & Harriet seiklused1952Linda, Sally, ShirleyTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Bo Hopkins
    • Dünastia
      üheksateist kaheksakümmend üks
    [vaata sobivust]
  • Linda Evans ja Geoffrey ScottGeoffrey Scott
    • Dünastia
      üheksateist kaheksakümmend üks
    [vaata sobivust]
  • James Farentino
    • Dünastia
      üheksateist kaheksakümmend üks
    [vaata sobivust]
  • John Forsythe
    • Dünastia
      üheksateist kaheksakümmend üks
    [vaata sobivust]
  • Linda Evans ja Rock HudsonRock Hudson
    • Dünastia
      üheksateist kaheksakümmend üks
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi