Põhiline Suhted LisaRaye McCoy

LisaRaye McCoy

LisaRaye McCoy VallalineKoht 2080 -408Vanus 53 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted kokku 12 Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

LisaRaye McCoy on praegu vallaline.

Suhted

LisaRaye McCoy oli varem abielus Michael Misickiga(2006 - 2008).



LisaRaye McCoy on olnud suhetes Datari Turneriga(2009), Benzino, Jalen Rose, Robert Horry, R. L., Kenji Pace, Ginuwine, Al Sharpton ja Gary Payton.

LisaRaye McCoy on olnud kohtumisi Game ja Terry Norrisega(1997).

Umbes

LisaRaye McCoy on 53-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Lisa Raye McCoy 23. septembril 1967 Chicagos (Illinois, USA) ja saanud hariduse Kenwoodi akadeemias ja Thornridge'i keskkoolis. Ta on kuulus Neesee Jamesi poolest UPN / CW sitcomil „Kõik meist“, Diana 'Diamond' Armstrong 1998 film Mängijate klubi karjääris, mis kestab 1994. aastast kuni tänapäevani. Tema Tähtkuju on Neitsi.



LisaRaye McCoy kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja 1967. aasta sünd.

Panustage

Aidake meil luua LisaRaye McCoy profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

peytoni nimekiri ja zachary gordon

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus12 aastat, 11 kuud--
Tutvumisleht9---
Kohtuminekaks---
Kokku122 aastat, 11 kuud2 kuud, 28 päeva-

Üksikasjad

EesnimiLisaraye
PerekonnanimiMcCoy
Täisnimi sündidesLisa Raye McCoy
Alternatiivne nimiLisa Raye McCoy-Misick, Lisa Raye, LisaRaye McCoy, LisaRaye McCoy-Misick, endine Turksi ja Caicose saarte esimene leedi, LisaRaye, LRaye, LR, LisaRaye McCoy – Misick
Vanus53 aastat
Sünnipäev23. september 1967
SünnikohtChicago, Illinois, USA
Kõrgus5 '6½' (169 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
KeskkoolSt. James College Prep, Kenwoodi akadeemia, Thornridge'i keskkool
ÜlikoolIllinoisi idaosa ülikool
AmetitekstNäitleja, modell, ärinaine, moekunstnik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustNeesee James UPN / CW sitcomil Me kõik, Diana 'Diamond' Armstrong 1998. aasta filmis The Players Club
Aasta (d) aktiivne1995 – tänapäev, 1994 – tänapäev
Ametlikud veebisaididwww.lisaraye.com, www.imdb.com/name/nm0513964, http://www.lisaraye.com/, http://lisaraye.com
Lemmikud tarvikudValged riided

LisaRaye McCoy (sündinud 23. septembril 1967), tuntud kui LisaRaye, on Ameerika näitleja, modell, ärinaine ja moekunstnik. McCoy on tuntud Diana 'Diamond' Armstrongi kujutamise poolest 1998. aasta filmis 'Mängijate klubi', Neesee Jamesi UPN / CW sitcomil 'Kõik meist 2003' kuni 2007 ja Keisha Greene VH1 romantilises komöödiasarjas 'Single Ladies', mis algselt eetris oli 2011–2014. Ta on ka Türkide ja Caicose saarte esimese peaministri Michael Misicki endine naine. Sel ajal oli ta Türgi ja Caicose esimese leedi ametis.



Lisateavet LisaRaye McCoy kohta LisaRaye McCoy kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
12MängKohtumineVeebruar 2014August 20146 kuud
üksteistDatari TurnerSuhe20092009-
10Michael MisickAbielusAprill 2005Veebruar 20082 aastat
9Terry NorrisKohtumine19971997-
8Al SharptonTeadmata -
7Gary PaytonSuhe -
6BensiinTeadmata -
5Jalen RoseTeadmata -
4Robert HorryTeadmata -
3R.L.Teadmata -
kaksKenji PaceSuhe -
1GinuwineTeadmata -
Mäng #12

Mäng

LisaRaye McCoy ja Game on lahus ...[vaata paari] Datari Turner #üksteist

Datari Turner

2009

Datari Turner ja LisaRaye McCoy on eraldi ...[vaata paari] Michael Misick #10

Michael Misick

2005 - 2008

Michael Misick ja LisaRaye McCoy olid lahutatud ...[vaata paari] Terry Norris #9

Terry Norris

1997

Terry Norris ja LisaRaye McCoy on lahus ...[vaata paari] Al Sharpton #8

Al Sharpton

Al Sharpton ja LisaRaye McCoy olid suhetes ...[vaata paari] Gary Payton #7

Gary Payton

Gary Payton ja LisaRaye McCoy on lahus ...[vaata paari] Bensiin #6

Bensiin

Benzino ja LisaRaye McCoy olid suhtes ...[vaata paari] Jalen Rose #5

Jalen Rose

Jalen Rose ja LisaRaye McCoy olid suguluses ...[vaata paari] Robert Horry #4

Robert Horry

Robert Horry ja LisaRaye McCoy olid ...[vaata paari] R.L. #3

R.L.

R.L. ja LisaRaye McCoy olid suhetes ...[vaata paari] #kaks

Kenji Pace

Kenji Pace ja LisaRaye McCoy on lahus ...[vaata paari] Ginuwine #1

Ginuwine

Ginuwine ja LisaRaye McCoy olid suhtes ...[vaata paari] #12

Mäng

LisaRaye McCoy ja Game kohtusid 2014. aasta veebruaris.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 54% vaata suhet #üksteist

Datari Turner

2009

Datari Turneril ja LisaRaye McCoyl oli suhe aastatel 2009–2009.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 54% vaata suhet #10

Michael Misick

2005 - 2008

Michael Misick ja LisaRaye McCoy olid abielus 1 aasta. Nad käisid 3 kuud pärast kokkusaamist aprillis 2005. Pärast kaheksat kuud kestnud kihlumist abiellusid nad 8. aprillil 2006. Aasta hiljem lahutasid nad märtsis 2008.

kes on Harry stiilide tutvumine wdw
Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Vanus98%'> Ühilduvus 60% vaata suhet #9

Terry Norris

1997

Terry Norris ja LisaRaye McCoy kohtusid 1997. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #8

Al Sharpton

Al Sharptonil ja LisaRaye McCoyl oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Vanus44%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #7

Gary Payton

Gary Paytonil ja LisaRaye McCoyl oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 88% vaata suhet #6

Bensiin

Benzinol ja LisaRaye McCoyl oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus84%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #5

Jalen Rose

Jalen Rose'il ja LisaRaye McCoyl oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 33% vaata suhet #4

Robert Horry

Robert Horry ja LisaRaye McCoy suhe oli.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus52%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #3

R.L.

R. L. ja LisaRaye McCoy'l oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Vanus1%'> Ühilduvus 16% vaata suhet #kaks

Kenji Pace

Kenji Pace'il ja LisaRaye McCoyl oli suhe.

Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Ginuwine

Ginuwine ja LisaRaye McCoy olid omavahelistes suhetes.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 42% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
LisaRaye McCoy53 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Mäng41 AmburRäppar
Ameeriklane
Datari Turner42 JäärMudel
Ameeriklane
Michael Misick55 VeevalajaRiigipea
Türklased ja Caicose saarlased
Terry Norris53 KaksikudPoks
Ameeriklane
Al Sharpton66 KaaludAktivist
Ameeriklane
Gary Payton52 VähkKorvpall
Ameeriklane
Bensiin56 SkorpionMuusikaprodutsent
Ameeriklane
Jalen Rose48 VeevalajaKorvpall
Ameeriklane
Robert Horryviiskümmend NeitsiKorvpall
Ameeriklane
R.L.44 JäärRäppar
Ameeriklane
Kenji Pace-
Ginuwineviiskümmend KaaludLaulja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Kai MoraeNaine5. detsember 198931 aastat vana Kenji Pace

Pildigalerii

Ilupood LisaRaye McCoy LisaRaye, Al Sharpton Lisa Raye - mustad mehed LisaRaye McCoy - NAACPi 20-aastane aastaauhind 30. augustil 2010 LA-s LisaRaye McCoy - 20 iga-aastast NAACPi teatripreemiat LA-s 30. augustil 2010 LisaRaye McCoy - 20 iga-aastast NAACPi teatripreemiat LA-s 30. augustil 2010 LisaRaye McCoy - NAACPi 20-aastane aastaauhind 30. augustil 2010 LA-s LisaRaye McCoy - 20 iga-aastast NAACPi teatripreemiat LA-s 30. augustil 2010 LisaRaye McCoy - NAACPi 20-aastane aastaauhind 30. augustil 2010 LA-s LisaRaye McCoy - LisaRaye mustades meestes aprill 2010 LisaRaye McCoy - LisaRaye mustades meestes aprill 2010

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kuninglik2021ElsieFilm
Scarlett2021Allyson DavisTelefilm
Hallis2021ReneeFilm
Kaks korda hammustatud2021MoniqueFilm
Pühade südamevalu2020Suvine JaanipäevTelefilm
Love Dot Com: sotsiaalne eksperiment2019. aastaDeloris QuinnFilm
Maja jagatud2019. aastaAlexisTelesaade
Lõuna pool2019. aastaLisaRaye McCoyTelesaade
Sa Hittin Dat2019. aastaDr ReidTelesaade
Ei enam härra kena kutt2018Bridget St. JohnFilm
Pereettevõte2018Donna DuncanTelesaade
Chocolate City 3: otseülekanne2018Shawna DivaFilm
Sellised2017MavisTelesaade
Armastus uue juhtimise all: Miki Howardi lugu2016SylviaFilm
Pallurid2015.Merevaigu emaTelesaade
Sületants2014Suhkur (nagu LisaRaye)Film
Nülitud2014EmaFilm
Lubadus2012Pr Fuller (LisaRaye rollis)Lühifilm
Videotüdruk2011Patricia (Lisa Raye rollis)Film
Vallalised naised2011Keisha GreeneTelesaade
Hawthorne2009ChandraTelesaade
Ilupood2005Rochelle (Lisaraye McCoy rollis)Film
Kadedus2005Film
Uhke koguperefilm2005Koreograaf (hääl)Telefilm
Rooside jõuk2003Maria (LisaRaye rollis)Film
Armastuse kroonikad2003Marie Toursaant (as LisaRaye)Film
Me kõik2003Neesee JamesTelesaade
Tsiviilbränd2002Frances Shepard (LisaRaye rollis)Film
Mine murtud2002Belinda, Täht (LisaRaye rollis)Film
Kõik sinust2001Lisa (as LisaRaye)Film
Kuupäev pärineb põrgust2001Lühifilm
Kunagi tehtud odavaim film2000Film
Rapsoodia2000Victoria (LisaRaye rollis)Telefilm
Puit1999Lisa (as Lisaraye)Film
Mängijate klubi1998Teemant (Lisa Raye rollis)Film
Põhjusedüheksateist üheksakümmend kuusFilm
Majasüheksateist üheksakümmend viisSünnitaja, sünnitaja # 1Telesaade
Martin1992Swinger naineTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Huvitavad Artiklid