Põhiline Suhted LL Lahe J

LL Lahe J

Teie Homseks Horoskoop

LL Lahe J AbielusKoht 980 -119Vanus 53 aastat vana Tähtkuju Kaljukits Suhted kokku 6 Lapsed
4 last

Kellega ta praegu tutvub?

LL Cool J ja Simone JohnsonSimone Smith ja LL Cool J on alates 7. augustist 1995 olnud abielus 25 aastat. vaata suhet

Suhted

LL Cool J on olnud suhetes Kidada Jonesiga(1992 - 1994)ja Jennifer Lopez.








Kuuldavasti on LL Cool J haakinud end Karrine Steffansiga(2007), Pilar Sanders(üheksateist üheksakümmend kuus)ja Gabrielle Union.



Umbes

LL Cool J on 53-aastane Ameerika räppar. Sündinud 14. jaanuaril 1968 New Yorgis Long Islandil Bay Shore'is James Todd Smithis, on ta kuulus Ladies Love Cool Jamesi poolest. Tema Tähtkuju on Kaljukits.






LL Cool J on osalenud kahel ekraanil peetud matšil, sealhulgas Debbie Allenil Majas (üheksateist üheksakümmend viis)ja Gabrielle Union aastal Vabasta meid Evast (2003).



LL Cool J kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Grammy auhinna võitjad, Kennedy keskuse autasustatavad ja Ameerika näitlejad.

Panustage

Aidake meil oma LL Cool J profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus133 aastat, 4 kuud--
Tutvumislehtkaks2 aastat1 aasta-
Kuuldavasti3---
Kokku633 aastat, 4 kuud5 aastat, 10 kuud2 aastat

Üksikasjad

EesnimiLl
Keskmine nimiLahe
PerekonnanimiJ
Täisnimi sündidesJames Todd Smith
Alternatiivne nimiOnu L, Funki tulevik, G.O.A.T. (Suurepärane kogu aeg) ,, Nickelhead, Jack Ripper, L.L. Cool J, Ladies Love Cool James, Luv, Cool J, Ll, The G.O.A.T., hr Smith, onu LL, James Todd Smith
Vanus53 aastat
Sünnipäev14. jaanuar 1968
SünnikohtBay Shore, Long Island, New York, Ameerika Ühendriigid
Kõrgus6 '2' (188 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvVarsti
TähtkujuKaljukits
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
AmetitekstRäppar, muusik, plaadiprodutsent, näitleja, autor, ettevõtja
OkupatsioonRäppar
Taotle kuulsustDaamid armastavad Cool Jamesit.
Muusikažanr (tekst)Hiphop, räpprokk, popräpp, R&B
MuusikažanrHip Hop, räpp
PäritoluBay Shore, New York, USA
Aasta (d) aktiivne1984 – tänapäev
MuusikastiilIdaranniku räpp, pop-räpp, kuldne aeg
Muusika meeleoluEnesekindel, ärritav, energiline, ülemeelik, vaenulik, kärakas, vastandlik, ähvardav, intensiivne, vaprus, vihane, lennukad, agressiivsed, aserbiidsed, vaimukad, vaprad, tänavatarkad, vabakäigulised, lõdvestunud, küünilised / sarkastilised, siseelundid, produtsendid
PillVokaal, laulukirjutaja
Pill (tekst)Vokaalid, Plaadimängijad, trummimasin
Plaadifirma429 plaati, Def Jam, rikkuja, 429, paha poiss, S-Bro
Seotud aktidJennifer Lopez, 50 sentimeetrit, meetodimees, Canibus, Redman, Boyz II mehed, Amerie, Kool Moe Dee, kokku, dr Dre, Dmx
Ametlikud veebisaididhttp://llcoolj.com/
IsaJames Smith
EmaOndrea Smith

James Todd Smith (sündinud 14. jaanuaril 1968), paremini tuntud lavanime LL Cool J (lühidalt Ladies Love Cool James) all, on Ameerika Ühendriikide räppar, plaadiprodutsent, näitleja, autor ja ettevõtja New Yorgist Queensist. Oma hitt-singli 'I Need a Beat' ja Radio LP läbimurdelise eduga sai LL Cool J-st varakult hiphop, et saavutada peavoolu edu koos Kurtis Blowi ja Run-DMC-ga.

Lisateave LL Cool J kohta LL Cool J kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
6Karrine SteffansKohtumine R 20072007-
5Pilar SandersKohtumine R üheksateist üheksakümmend kuusüheksateist üheksakümmend kuus-
4Kidada JonesSuhe199219942 aastat
3Simone SmithAbielus1988kohal33 aastat
kaksJennifer LopezTeadmata R -
1Gabrielle LiitKohtumine R -
Karrine Steffans #6Kuulujutt

Karrine Steffans

2007

Karrine Steffans ja LL Cool J on lahus ...[vaata paari] Pilar Sanders #5Kuulujutt

Pilar Sanders

üheksateist üheksakümmend kuus

Pilar Sanders ja LL Cool J on lahus ...[vaata paari] Kidada Jones #4

Kidada Jones

1992 - 1994

LL Cool J ja Kidada Jones on lahus ...[vaata paari] Simone Smith #3

Simone Smith

1988

Simone Smith ja LL Cool J on olnud abielus ...[vaata paari] Jennifer Lopez #kaksKuulujutt

Jennifer Lopez

LL Cool J ja Jennifer Lopez olid suguluses ...[vaata paari] Gabrielle Liit #1Kuulujutt

Gabrielle Liit

Gabrielle Union ja LL Cool J olid omavahel seotud ...[vaata paari] #6

Karrine Steffans

2007 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Karrine Steffans 2007. aastal liitunud LL Cool J-ga.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #5

Pilar Sanders

1996 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Pilar Sanders ühendanud end 1996. aastal LL Cool J-ga.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #4

Kidada Jones

1992 - 1994

LL Cool J ja Kidada Jones olid suhetes aastatel 1992–1994.

on Logan Paul tutvumiskuulutuste loend
Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #3

Simone Smith

1988

Simone Smith ja LL Cool J on olnud abielus 25 aastat. Pärast kohtumist 1988. aastal käisid nad seitse aastat ja abiellusid 7. augustil 1995.

Suhe 33 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak80%Vanus98%'> Ühilduvus Neli, viis% Lapsed
4 last
vaata suhet #kaks

Jennifer Lopez

(Kuulujutt)

LL Coolil J ja Jennifer Lopezil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet #1

Gabrielle Liit

(Kuulujutt)

Gabrielle Unionil oli kohtumine LL Cool J-ga.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 76% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
LL Lahe J53 KaljukitsRäppar
Ameeriklane
Karrine Steffans42 NeitsiAutor
Ameeriklane
Pilar Sanders47 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Kidada Jones47 JäärNäitleja
Ameeriklane
Simone Smith53 Abikaasa
Ameeriklane
Jennifer Lopez51 LõviLaulja
Ameeriklane
Gabrielle Liit48 SkorpionNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
NajeeMees18. september 198931 aastat vana Simone Smith
ItaaliaNaine3. jaanuar 199130 aastat vana Simone Smith
SamaariaNaine15. september 199525 aastat vana Simone Smith
Nina SimoneNaine200120 aastat vana Simone Smith

Pildigalerii

LL Cool J ja Kidada Jones LL Cool J ja Kidada Jones LL Cool J ja Kidada Jones LL Cool J ja Kidada Jones LL Cool J ja Kidada Jones LL Cool J ja Kidada Jones LL Cool J ja Kidada Jones LL Cool J ja Kidada Jones Huulte sünkroniseerimise lahing - LL Cool J Huulte sünkroniseerimise lahing - LL Cool J Huulte sünkroniseerimise lahing - LL Cool J Huulte sünkroniseerimise lahing - LL Cool J

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Vimma matš2013Frankie BriteFilm
Hawaii viis-02010Sam HannaTelesaade
NCIS: Los Angeles2009Sam HannaTelesaade
Diil2008Bobby MasonFilm
Mees2007Manny BaxterTelefilm
Eelmine puhkus2006Sean MatthewsFilm
30 Rock2006NaeruväärneTelesaade
Edison2005TeguFilm
Aeglane põlemine2005Luther Pinks (James Todd Smith)Film
Ameerika isa!2005Sam HannaTelesaade
Mindhunters2004Gabe Jensen (James Todd Smithi nimega LL Cool J)Film
Maja M.D.2004SelgusTelesaade
Vabasta meid Evast2003Raymond 'Ray' Adams (nagu James Todd Smith ehk LL Cool J)Film
S.W.A.T.2003Diakon 'Deke' Kaye (James Todd Smith ehk LL Cool J)Film
NCIS2003Sam HannaTelesaade
Rullpall2002Marcus RidleyFilm
Kuningriik Tule2001Ray Bud SlocumbFilm
Charlie inglid2000Härra JonesFilm
Igasugune pühapäev1999Julian WashingtonFilm
Sügav sinine meri1999JutlustajaFilm
Liiga sügaval1999Dwayne Gittens, jumalFilm
Haaratud1998RogerFilm
Halloween H20: 20 aastat hiljem1998RonnyFilm
Woo1998DarrylFilm
B * A * P * S1997LL Lahe JFilm
Puudutage1997LL Lahe JFilm
Oz1997Jiggy WalkerTelesaade
Õigus vaikidaüheksateist üheksakümmend kuusCharles Red TaylorTelefilm
Sünkroonist väljasüheksateist üheksakümmend viisJason St. JulianFilm
Majasüheksateist üheksakümmend viisMarion Hill, minaTelesaade
Mänguasjad1992Kapten Patrick ZevoFilm
Pete & Pete seiklused1992Härra TroonikasTelesaade
Raske tee1991BillyFilm
Metskassid1986Räppar (nagu L.L. Cool J)Film
Video üks1984Intervjuu ise (1987)Telesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Debbie Allen
    • Majas
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]
  • Gabrielle Union ja LL Cool JGabrielle Liit
    • Vabasta meid Evast
      2003
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Khalil Barrage
Khalil Barrage
28. mai 2021 ... Khalil Barrage'i uudised, kuulujutud, fotod Khalil Barrage'ist, elulugu, Khalil Barrage'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Khalil Barrage'i suhete loend. Khalil Barrage'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Khalil Barrage'i suhetest.
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
28. mai 2021 ... Milla Jovovichi ja Shawn Andrewsi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Grace Kelly
Grace Kelly
28. mai 2021 ... Grace Kelly uudised, kuulujutud, fotod Grace Kellyst, elulugu, Grace Kelly poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Grace Kelly suhete loend. Grace Kelly tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Grace Kelly suhetest.
Don Dacus
Don Dacus
28. mai 2021 ... Don Dacuse uudised, kuulujutud, fotod Don Dacusest, elulugu, Don Dacuse sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Don Dacuse suhete loend. Don Dacuse tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Don Dacuse suhetest.
Heather Tom
Heather Tom
28. mai 2021 ... Heather Tomi uudised, kuulujutud, fotod Heather Tomist, elulugu, Heather Tomi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Heather Tomi suhete nimekiri. Heather Tomi tutvumislugu, 2021, 2020, Heather Tomi suhete loend.
Idris Elba ja Kim Elba
Idris Elba ja Kim Elba
28. mai 2021 ... Idris Elba ja Kim Elba fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Mayte Rodriguez
Mayte Rodriguez
28. mai 2021 ... Mayte Rodríguezi uudised, kuulujutud, fotod Mayte Rodríguezist, elulugu, Mayte Rodríguezi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mayte Rodríguezi suhete loend. Mayte Rodríguezi tutvumislugu, 2021., 2020. aasta, Mayte Rodríguezi suhete loend.