Põhiline Suhted Lolita viisakas

Lolita viisakas

Teie Homseks Horoskoop

Lolita viisakas VallalineVanus 50 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted 2 kokku

Kellega ta praegu käib?

Lolita Cortés on praegu vallaline.








Suhted

Lolita Cortés oli varem abielus noorema Sergio Romoga.



Lolita Cortés on olnud suhtes Lorenzo Antonioga.






Umbes

Lolita Cortés on 50-aastane Mehhiko näitleja. Sündinud Dolores Vanessa Cortés Jiménezis 23. oktoobril 1970 Mehhikos Distrito Federalis Mexico Citys, on ta kuulus Frida (naturaleza viva) poolest. Tema sodiaagimärk on Skorpion.



Panustage

Aidake meil Lolita Cortés'i profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus1---
Tutvumisleht1---
Kokkukaks-

Üksikasjad

EesnimiLolita
PerekonnanimiLõiked
Täisnimi sündidesDolores Vanessa Cortés Jiménez
Alternatiivne nimiLolita Cortés, Lolita Cortez, Lola Cortés
Sünnipäev23. oktoober 1970
SünnikohtMexico City, Distrito Federal, Mehhiko
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - hele
JuuksevärvNet
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusOtse
RahvusMitmerealine
RahvusMehhiko
AmetitekstNäitleja, laulja, kirjanik, koomik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustFrida, elav loodus
Aasta (d) aktiivne1979 - kohal
Pill (tekst)Kerge sopran
Seotud aktidMyriam Montemayor, Carlos Rivera, Akadeemia
Lisateave Lolita Cortésest Lolita Cortésest vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksLorenzo AntonioTeadmata R -
1Sergio Romo, nooremAbielus -
Lorenzo Antonio #kaksKuulujutt

Lorenzo Antonio

Lorenzo Antonio ja Lolita Cortés olid ...[vaata paari] #1

Sergio Romo, noorem

Sergio Romo, noorem ja Lolita Cortés on ...[vaata paari] #kaks

Lorenzo Antonio

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on Lorenzo Antonio haakunud Lolita Cortésega.



MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus98%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #1

Sergio Romo, noorem

Sergio Romo, noorem ja Lolita Cortés on lahutatud.

vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Lolita viisakas viiskümmend SkorpionNäitleja
Mehhiko
Lorenzo Antonio51 KaaludLaulja
Ameeriklane
Sergio Romo, noorem-

Pildigalerii

Lolita viisakas Lolita viisakas Lolita viisakas Lolita viisakas Lolita viisakas Lolita viisakas Lolita viisakas Lolita viisakas

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Julge unistada2009Emilia (4 osa, 2009-2010)Telesaade
Akadeemia2002EnesekohtunikTelesaade
Diana Salazari kummaline tagasitulek1988Elizabeth 'Liz' EscandónTelesaade
Üksik isa1987Tania (18 osa, 1987-1994)Telesaade
Frida1986Noore Frida õdeFilm
Vaene noorus1986RebecaTelesaade
Naine, reaalse elu juhtumid19851 jagu, 1996Telesaade
Piduüheksateist kaheksakümmend üksCelestina, Alejo tütarFilm

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
28. mai 2021 ... hõivatud Philipps ja Marc Silverstein fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Justin Shenkarow
Justin Shenkarow
28. mai 2021 ... Justin Shenkarowi uudised, kuulujutud, fotod Justin Shenkarowist, elulugu, Justin Shenkarowi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Justin Shenkarowi suhteloend. Justin Shenkarow tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Justin Shenkarowi suhetest.
Columbus Lühike
Columbus Lühike
28. mai 2021 ... Columbuse lühiuudised, kuulujutud, fotod Columbus Shortist, elulugu, Columbuse lühike sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Columbus Lühike suhete loend. Columbuse lühike tutvumislugu, 2021, 2020, Columbuse lühikeste suhete loend.
Kristina hagan
Kristina hagan
28. mai 2021 ... Kristina Hagani uudised, kuulujutud, fotod Kristina Haganist, elulugu, Kristina Hagani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kristina Hagani suhteloend. Kristina Hagani tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kristina Hagani suhetest.
Lisa Distefano ja Paul Watson
Lisa Distefano ja Paul Watson
28. mai 2021 ... Lisa Distefano ja Paul Watsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Natalia Tena
Natalia Tena
28. mai 2021 ... Natalia Tena uudised, kuulujutud, fotod Natalia Tenast, elulugu, Natalia Tena poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Natalia Tena suhteloend. Natalia Tena tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Natalia Tena suhetest.
Gina Gershon
Gina Gershon
28. mai 2021 ... Gina Gershoni uudised, kuulujutud, fotod Gina Gershonist, elulugu, Gina Gershoni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gina Gershoni suhete loend. Gina Gershoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Gina Gershoni suhetest.