Põhiline Suhted Lou Diamond Phillips

Lou Diamond Phillips

Teie Homseks Horoskoop

Lou Diamond Phillips AbielusVanus 59 aastat vana Tähtkuju Veevalaja Suhted kokku 6 Lapsed
4 last

Kellega ta praegu tutvub?

Lou Diamond Phillips ja Yvonne BoismierYvonne Boismier Phillips ja Lou Diamond Phillips on alates 16. augustist 2007 abielus olnud 13 aastat. vaata suhet

Suhted

Lou Diamond Phillips oli varem abielus Kelly Phillipsiga(1994 - 2007)ja Julie Cypher(1986 - 1990).








Lou Diamond Phillips on olnud suhtes Jennifer Tillyga(1990 - 1994).



Lou Diamond Phillipsil on olnud kohtumisi Ginger Lynniga(1990).






Kuuldavasti on Lou Diamond Phillips ühendanud end Jerri Manthey'ga(1992).



Umbes

Lou Diamond Phillips on 59-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Lou Diamond Upchurchis 17. veebruaril 1962 Filipiinidel Zambalesis, Olongapos, USA mereväebaasi Subic Bay's, on ta kuulus La Bambaga. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.

Lou Diamond Phillips on osalenud viiel ekraanil peetud matšil, sealhulgas Danielle von Zerneckil La Bamba (1987), Mia Kirshner aastal Hundijärv (2001), Priscilla Presley aastal Lood krüptist (1989), Mykelti Williamson aastal Esimene võim (1990)ja Sondra Spriggs sisse Esimene võim (1990).



Lou Diamond Phillips kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1962 sündi, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil oma Lou Diamond Phillipsi profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus317 aastat, 4 kuud12 aastat, 1 kuu4 aastat, 7 kuud
Tutvumisleht13 aastat, 2 kuud--
Kohtumine1---
Kuuldavasti1---
Kokku617 aastat, 4 kuud6 aastat, 7 kuud3 aastat, 2 kuud

Üksikasjad

EesnimiLou
Keskmine nimiTeemant
PerekonnanimiPhillips
Täisnimi sündidesLou Diamond Upchurch
Alternatiivne nimiLouis Diamond Phillips, Lou Diamond Phillips
Vanus59 aastat
Sünnipäev17. veebruar 1962
SünnikohtUSA Mereväebaas Subic Bay, Olongapo, Zambales, Filipiinid
Kõrgus6 '1' (185 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
Eristav tunnusTšerokee päritolu, eksootiline ilu
TähtkujuVeevalaja
SeksuaalsusOtse
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
KeskkoolJahu Bluffi keskkool, Corpus Christi, Texas, USA
ÜlikoolTexase ülikool Arlingtonis, Arlington, Texas, USA
AmetitekstNäitleja, filmirežissöör, telerežissöör, äriinvestor koos Tribeca Grilliga
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustLa Bamba
Aasta (d) aktiivne1984 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Thruline Entertainment, Inc.
Brändi kinnitus(2004) telereklaam (PSA): California PTA
Ametlikud veebisaididtwitter.com/#!/LouDPhillips, www.loudiamondphillips.co.uk/, www.imbd.com/name/nm/0001617/, www.ibdb.com/person.php?id=56121, www.worldpokerout.com /Shared/Players/Bios/L/Lou_Phillips.aspx, pokerdb.thehendonmob.com/player.php?a=r&n=34178
IsaGerald Upchurch (USA mereväe ohvitser)
EmaLucita Aranas
PereliigeGrace Moorea Phillips (tütar), Isabella Patricia Phillips (tütar), Indigo Sanara Phillips (tütar)
Seotud inimesedEmilio Estevez, Charlie Sheen, Kiefer Sutherland, Mark Wahlberg, Esai Morales
LemmikinimesedClint Eastwood, Brandon Lee, Donald Sutherland

Louis Diamond Phillips (sündinud Upchurch; sündinud 17. veebruaril 1962) on Filipiinide-Ameerika näitleja ja filmirežissöör. Tema läbimurre saabus siis, kui ta mängis Ritchie Valensina biograafilises draamafilmis La Bamba (1987). Akadeemia auhinnale nomineeritud Stand and Deliver (1988) kandideeris Phillips Kuldgloobuse auhinnale ja võitis Independent Spirit auhinna.

Lisateave Lou Diamond Phillipsi kohta Vähem Lou Diamond Phillipsi kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
6Yvonne Boismier PhillipsAbielus2004kohal17 aastat
5Kelly PhillipsAbielus1993Juuli 200714 aastat
4Jerri MantheyKohtumine R 19921992-
3Jennifer TillySuheNovember 1990Jaanuar 19943 aastat
kaksIngver LynnKohtumine19901990-
1Julie CypherAbielus1986August 19904 aastat
Yvonne Boismier Phillips #6

Yvonne Boismier Phillips

2004

Yvonne Boismier Phillips ja Lou Diamond Phil ...[vaata paari] Kelly Phillips #5

Kelly Phillips

1993 - 2007

Kelly Phillips ja Lou Diamond Phillips olid ...[vaata paari] Jerri Manthey #4Kuulujutt

Jerri Manthey

1992

Jerri Manthey ja Lou Diamond Phillips ...[vaata paari] Jennifer Tilly #3

Jennifer Tilly

1990 - 1994

Lou Diamond Phillips ja Jennifer Tilly on ...[vaata paari] Ingver Lynn #kaks

Ingver Lynn

1990

Lou Diamond Phillips ja Ginger Lynn on eraldi ...[vaata paari] Julie Cypher #1

Julie Cypher

1986 - 1990

Julie Cypher ja Lou Diamond Phillips olid di ...[vaata paari] #6

Yvonne Boismier Phillips

2004

Yvonne Boismier Phillips ja Lou Diamond Phillips on olnud abielus 13 aastat. Pärast kohtumist 2004. aastal käisid nad 2 aastat. Pärast üheaastast kihlumist abiellusid nad 16. augustil 2007.

Suhe 17 aastat MõõdaTulemusKõrgus55%'> Ühilduvus 14% Lapsed 1 laps vaata suhet #5

Kelly Phillips

1993 - 2007

Kelly Phillips ja Lou Diamond Phillips olid abielus 13 aastat. Pärast kohtumist 1993. aastal käisid nad ühe aasta ja abiellusid 24. aprillil 1994. 13 aastat hiljem lahutasid nad 30. juulil 2007.

Suhe 14 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak40%Vanus72%'> Ühilduvus 28% Lapsed 3 last vaata suhet #4

Jerri Manthey

1992 (kuulujutt)

Jerri Manthey olevat kuulunud Lou Diamond Phillipsi külge 1992. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #3

Jennifer Tilly

1990 - 1994

Lou Diamond Phillips ja Jennifer Tilly pärinesid 1992. aastast kuni 1994. aasta jaanuarini.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 37% vaata suhet #kaks

Ingver Lynn

1990

Lou Diamond Phillips ja Ginger Lynn kohtusid 1990. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #1

Julie Cypher

1986 - 1990

Julie Cypher ja Lou Diamond Phillips lahutatakse pärast 3-aastast abielu.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Vanus84%'> Ühilduvus 56% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Lou Diamond Phillips59 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Yvonne Boismier Phillips- Jumestaja
Saksa keel
Kelly Phillips53 Jumestaja
Ameeriklane
Jerri Mantheyviiskümmend NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Jennifer Tilly62 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Ingver Lynn58 AmburPornotäht
Ameeriklane
Julie Cypher56 Neitsidirektor
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Grace MooreaNaine5. oktoober 199723-aastane Kelly Phillips
Isabella PatriciaNaine5. oktoober 199723-aastane Kelly Phillips
Lily JordanNaine26. september 199921 aastat vana Kelly Phillips
Indigo SanaraNaine9. oktoober 200713-aastane Yvonne Boismier Phillips

Pildigalerii

Videviku tsoon - Lou Diamond Phillips Julgus tule all - Lou Diamond Phillips See 1996. aasta KUNINGA JA MINU Broadway Revivel mängisid peaosa Lou Diamond Phillips ja Donna Murphy. Camelot 2007 rahvustuur, peaosades Lou Diamond Phillips Kaugus - Lou Diamond Phillips 33 (2015) 33 (2015) 33 (2015) 33 (2015) 33 (2015) 33 (2015) 33 (2015)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ebasoodne2020Dr. CruzFilm
Kadunud poeg2019. aastaGil ArroyoTelesaade
Linnamaa2018Korrapidaja toonFilm
Suur tapmine2018Johnny KaneFilm
Quest2017GusFilm
Viimane rong2017GunnerFilm
Treeningupäev2017Thurman BallesterosTelesaade
Vestlused L.A.2017MartinTelesaade
Võta varesed kätte2017CasperFilm
Loodud võrdsed2017Monsignor RenzulliFilm
Politsei ja pool: uus värbaja2017Detektiiv SimmonsTelefilm
Öine jälitaja2016Richard RamirezTelefilm
Tao surfamisest2016MickFilm
Lõvivaht2016SurakTelesaade
Koljat2016Oscar SuarezTelesaade
Elena Avalorist2016Victor, Victor DelgadoTelesaade
Tõsine2016Telesaade
Rantšo2016ClintTelesaade
Ajaloo ristteel2016Taino pealikTelesaade
332015.Don LuchoFilm
Taevas2015.Duane - veokijuhtFilm
Pariah2015.WadeTelefilm
Varjatud koht2015.Saul GuerreroTelesaade
Sequoia2014ColinFilm
Sa oled halvim2014Lou Diamond PhillipsTelesaade
NCIS: New Orleans2014Ülemjuhataja asetäitja Cedric GossettTelesaade
Brooklyn Üheksa-Üheksa2013Jeff romeroTelesaade
Raudselt2013Stuart WhiteTelesaade
Sanatoorium2013James Silo (segment 'Kuni viimase meheni')Film
Tarkus teada erinevust2013CarlosFilm
Teine periood2013LagundoTelesaade
Kaugus2012Henry alaline karuTelesaade
Filly Brown2012Jose TonorioFilm
Aquabatid! Super show!2012Päikese vaimTelesaade
Lucy taevas koos teemandiga2012LDPLühifilm
Metallist Tornado2011Michael EdwardsTelefilm
Õnnelikult lahutatud2011DavidTelesaade
Kuritegelik käitumine2011Leitnant Henry EnriquezTelefilm
Kutsutud2010GarrettFilm
Siniverelised2010Louis DelgadoTelesaade
Läbipaistvus2010DavidFilm
Hawaii viis-02010Wes LincolnTelesaade
Koletis2009KaponeTelesaade
Armastus võtab tiiva2009Ray RussellTelefilm
Southland2009Ohvitser Danny FergusonTelesaade
Puumaja linn2009Lou Diamond PhillipsTelesaade
Tähevärava universum2009Kolonel David TelfordTelesaade
Ingel ja paha mees2009Quirt EvansTelefilm
Carny2009AtlasTelefilm
Surmatasu2008Major PadialFilm
Che: Teine osa2008Mario MonkFilm
Ära kunagi unusta2008Frank HillFilm
Üksik ratsanik2008Bobby HattawayTelefilm
Kihlvedu2007Henry (Lou Diamond rollis)Lühifilm
Tagahoovid ja kuulid2007Telefilm
Lõpetuspunkt2007Dr Daniel WinterTelefilm
Chuck2007GaezTelesaade
Cortez2006Manny DeSilvaFilm
Sõrmejäljed2006DougFilm
Rabav vahemik2006Jevgeni 'Vash' VasherFilm
Aquaman2006Tom CurryTelefilm
Psühh2006Spetsiaalagent Lars EwingTelesaade
Chance'i seadused2006Telesaade
Tulnukate ekspress2005Vic HoldenTelefilm
Kadunud, kuid mitte unustatud2005Alan PageTelefilm
Mõrv Presidios2005CWO James ChandlerTelefilm
Sci Fi sees: 'Kolmnurk'2005Meeno PalomaTelefilm
Kolmnurk2005Meeno PalomaTelesaade
Ameerika isa!2005RoostesTelesaade
Kriminaalsed meeled2005Šerif Clifford MasonTelesaade
Numb3rs2005Agent Ian EdgertonTelesaade
Rada lootuseni tõusis2004Keenan DeerfieldTelefilm
Jack & Bobby2004Juan Roberto AlbaTelesaade
Hollywoodi mõrv2003WandaFilm
Punane vesi2003John SandersTelefilm
Käitleja2003Andy TorresTelesaade
Üksik kangelane2002BartFilm
Pahatahtlik2002Jack LucasFilm
Stark Raving Mad2002GregoryFilm
George Lopez2002George LopezTelesaade
Videviku tsoon2002Ritchie AlmaresTelesaade
Absolon2001Agent WaltersFilm
Rüütliklubi2001Dirk GueronFilm
Marsruut 6662001Jack kaljuFilm
Hangman2001Detektiiv Nick RoosTelefilm
242001Mark DeSalvoTelesaade
Öised nägemused2001Tom kukub (segment 'Surnud õhk')Telesaade
Hundijärv2001John Kanin, Noah CassidyTelesaade
Parem viis surra2000William DexterFilm
Tükkide ülesvõtmine2000Ohvitser AlfonsoFilm
Supernova2000Yerzy PenalosaFilm
Resurrection Blvd.2000Harry TranTelesaade
Nahkhiired1999Šerif Emmett KimseyFilm
Brokenowni palee1999Roy KnoxFilm
Omaette klassis1999Ricardo 'Rikas' DonatoTelefilm
Perepoiss1999HõimujuhtTelesaade
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Victor Paul MustlaneTelesaade
Veel üks päev paradiisis1998Juveelid (krediteerimata)Film
Suur hitt1998CiscoFilm
Vastased1998Telefilm
Julgus tule allüheksateist üheksakümmend kuusMonfriezFilm
Undertowüheksateist üheksakümmend kuusJack KetchumTelefilm
Seiklused vooruste raamatustüheksateist üheksakümmend kuusMartinTelesaade
Spin Cityüheksateist üheksakümmend kuusNateTelesaade
Õnnelikult kunagi hiljem: muinasjutud igale lapseleüheksateist üheksakümmend viisCoatlTelesaade
Välised piiridüheksateist üheksakümmend viisKapten Cotter McCoyTelesaade
Wharfi rottüheksateist üheksakümmend viisPetey MartinTelefilm
Boulevard1994HassanFilm
Ohtlik puudutus1994Mick BurroughsFilm
Sioux linn1994Jesse Rainfeather GoldmanFilm
Teresa tätoveering1994RatturFilm
Alista1994CalTelefilm
Äärmuslik õiglus1993Jeff PowersFilm
Tuul traadis1993Telefilm
Ütlemata lääs1993JutustajaTelesaade
Hundi vari1992AgagukFilm
Ambitsioon1991Mitchell OsgoodFilm
Harley1991HarleyFilm
Tume tuul1991Ohvitser Jim CheeFilm
General Motorsi näitekirjanike teater1991KokkupõrgeTelesaade
Jõudemonstratsioon1990Jeesus FuentesFilm
Deemontuul1990Deemon (Louis Gem Phips)Film
Esimene võim1990Russell LoganFilm
Noored relvad II1990Chavez ja ChavezFilm
Raske Kuu1990BobLühifilm
Organiseerimata kuritegevus1989Ray ForgyFilm
Renegades1989Hank StormFilm
Lood krüptist1989JerryTelesaade
Dakota1988John DakotaFilm
Seisa ja vii kohale1988IngelFilm
Noored relvad1988Chavez ja ChavezFilm
La Bamba1987Ritchie ValensFilm
Kolm kuningat1987SiltTelefilm
Ületused1986Drifters (Lou Diamond)Film
Liides1985Punk 1Film
Ajapomm1984Terrorist (krediteerimata)Telefilm
Miami Vice1984Detektiiv Bobby DiazTelesaade
Dallas1978Kõnnitee pättiTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Lou Diamond Phillips ja Danielle von ZerneckDanielle von Zerneck
    • La Bamba
      1987
    [vaata sobivust]
  • Mia Kirshner
    • Hundijärv
      2001
    [vaata sobivust]
  • Priscilla Presley
    • Lood krüptist
      1989
    [vaata sobivust]
  • Mykelti Williamson
    • Esimene võim
      1990
    [vaata sobivust]
  • Sondra Spriggs
    • Esimene võim
      1990
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi