Põhiline Suhted Lyanka gryu

Lyanka gryu

Teie Homseks Horoskoop

Lyanka gryu AbielusVanus 33 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted 1 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Lyanka Gryu ja Mihhail VaynbergMihhail Vaynberg ja Lyanka gryu olnud abielus 10 aastat alates juulist 2010. vaata suhet

Suhted

Lyanka Gryul pole olnud muid suhteid, millest me teaksime.








Umbes

Lyanka Gryu on 33-aastane vene näitleja. 22. novembril 1987 Venemaal Moskvas sündinud Lyana Georgiyevna Ilnitskaja on ta kuulus Malenkaya printsessa (1997), La prima notte della luna (2010) ja Test na beremennost (2015). Tema Tähtkuju on Skorpion.



d trix ja lauren lähevad lahku

Lyanka Gryu kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1987 sündinud, Moskva inimesed ja Gerasimovi Kinematograafia Instituudi vilistlased.






Panustage

Aidake meil luua Lyanka Gryu profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus110 aastat, 9 kuud--
Kokku110 aastat, 9 kuud--

Üksikasjad

EesnimiLyanka
PerekonnanimiGryu
Täisnimi sündidesLyana Georgiyevna Ilnitskaya
Alternatiivne nimiLeanca Grâu, Лянка Грыу
Vanus33 aastat
Sünnipäev22. november 1987
SünnikohtMoskva, Venemaa
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuSkorpion
RahvusValge
RahvusVene keel
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustMalenkaya printsessa (1997), La prima notte della luna (2010) ja Test na beremennost (2015).
Aasta (d) aktiivne1992 – tänapäev

Lyanka Georgievna Gryu (vene keeles Ля́нка Гео́ргиевна Гры́у, rumeenia keeles: Leanca Gheorghievna Grâu; sündinud 22. novembril 1987) on vene teatri- ja filminäitleja.

janis oliver ja viinapuu
Lisateave Lyanka Gryu kohta Lyanka Gryu kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Mihhail VaynbergAbielus9. juuli 2010kohal10 aastat
Mihhail Vaynberg #1

Mihhail Vaynberg

2010

Mihhail Vaynberg ja Lyanka Gryu on olnud ...[vaata paari] #1

Mihhail Vaynberg

2010

Mihhail Vaynberg ja Lyanka Gryu on abielus olnud 10 aastat.



Suhe 10 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus44%'> Ühilduvus 26% Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Lyanka gryu 33 SkorpionNäitleja
Vene keel
Mihhail VaynbergNeli, viis Kaksikuddirektor
Vene keel

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
MaksimMees20. veebruar 201110 aastat vana Mihhail Vaynberg

Pildigalerii

Ameeriklased (2013) Ameeriklased (2013) Lyanka Gryu - esietendus ‘Blindspotting’ New Yorgis Lyanka Gryu - esietendus ‘Blindspotting’ New Yorgis Lyanka Gryu - esietendus ‘Blindspotting’ New Yorgis Lyanka Gryu - esietendus ‘Blindspotting’ New Yorgis Lyanka Gryu - esietendus ‘Blindspotting’ New Yorgis Lyanka Gryu - esietendus ‘Blindspotting’ New Yorgis Lyanka Gryu - esietendus ‘Blindspotting’ New Yorgis Lyanka Gryu - esietendus ‘Blindspotting’ New Yorgis Lyanka Gryu - esietendus ‘Blindspotting’ New Yorgis Lyanka Gryu - esietendus ‘Blindspotting’ New Yorgis

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Võimatud koletised2019. aastaShaynaFilm
FBI2018Katya BeniovTelesaade
Ameeriklased2013ElinaTelesaade
Sherlok Kholms2012Iiri kotkas (2012)Telesaade
Õhtu kiireloomuline2012Ise - külalineTelesaade
Siniverelised2010AnyaTelesaade
Detyam do 16 ...2010DashaFilm
Musketäride tagasitulek ehk kardinal Mazarini aarded2009JacquelineFilm
Barvikha2009Ženja (2009)Telesaade
Popsa2005(Lyana Ilnitskajana)Film
Triumf2000(Lyana Ilnitskajana)Film
Kto, esli ne my1999(Lyana Ilnitskajana)Film
Malenkaya printsessa1997Bekky (Lyana Ilnitskaja rollis)Film
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi