Põhiline Suhted Lyle Lovett

Lyle Lovett

Teie Homseks Horoskoop

Lyle Lovett KihlatudKoht 2617 71Vanus 63 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted 3 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Lyle Lovett ja April KimbleApril Kimble ja Lyle Lovett kihlusid 2003. aastal. vaata suhet

Suhted

Lyle Lovett oli varem abielus Julia Robertsiga(1993 - 1995).








Lyle Lovett on olnud suhtes Ashley Juddiga(1991 - 1992).



Umbes

Lyle Lovett on 63-aastane Ameerika kantrimuusik. 1. novembril 1957 Kleinis (TX) sündinud Lyle Pearce Lovettist on ta kuulus Lovetti poolest, kes on võitnud neli Grammy auhinda, sealhulgas parima meessoost vokaaletenduse ja parima kantrialbumi. Tema Tähtkuju on Skorpion.






Lyle Lovett kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika laulja-laulukirjutajad, Grammy auhinna võitjad ja MCA Recordsi artistid.



Panustage

Aidake meil luua Lyle Lovetti profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus11 aasta, 7 kuud--
Kihlatud124 aastat, 4 kuud--
Tutvumisleht11 aasta--
Kokku324 aastat, 4 kuud8 aastat, 11 kuud1 aasta

Üksikasjad

EesnimiLyle
Keskmine nimiPearce
PerekonnanimiLovett
Täisnimi sündidesLyle Pearce Lovett
Vanus63 aastat
Sünnipäev1. november 1957
SünnikohtKlein, TX
Kõrgus6 '0' (183 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvVärvitud must
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusOtse
ReligioonLuterlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolKleini keskkool, Klein, TX
ÜlikoolBA ajakirjandus, Texas A & M, College Station, TX
AmetitekstLaulja, laulukirjutaja, muusik, plaadiprodutsent ja näitleja
OkupatsioonKantrimuusik
Taotle kuulsustLovett on võitnud neli Grammy auhinda, sealhulgas parima mees kantri vokaalse esituse ja parima kantri albumi.
Muusikažanr (tekst)Texase riik, Americana, alt-country, sinilill, läänekiik, kantri, kantrimuusika, kantrirokk, keelatud riik, jazz
MuusikažanrPop / Rock
Aasta (d) aktiivne1980 – tänapäev
MuusikastiilAlt-Country, Alternatiiv- / Indie-rokk, kaasaegne laulja / laulukirjutaja
Muusika meeleoluVilets, kogenud, kirjaoskaja, omapärane, irooniline, teravmeelne, aupaklik, küüniline / sarkastiline, elegantne, aju, vaoshoitud, sõbralik / heatahtlik, orgaaniline, rafineeritud / kombekas, mänguline, humoorikas, peegeldav, mõrkjasmagus, tavaline, eneseteadlik, Edasipüüdlik
PillKitarr, vokaal
Pill (tekst)Vokaal, kitarr, klaver
PlaadifirmaMCA / Curb, Lost Highway / Curb, MCA, Curb, Lost Highway
Seotud aktidRandy Newman, John Hiatt, Joe Ely, Guy Clark, Los Super Seven, Francine Reed
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Paradigma talent, Macklam Feldmani juhtkond
Brändi kinnitusTexase turismi telereklaam (1999)
Ametlikud veebisaididwww.lylelovett.com/, www.facebook.com/LyleLovett, www.twitter.com/LyleLovett, www.instagram.com/Lyle_Lovett, myspace.com/lylelovett, http://www.lylelovett.com, http: / /lylelovett.com

Lyle Pearce Lovett (sündinud 1. novembril 1957) on USA laulja, laulukirjutaja, näitleja ja plaadiprodutsent. Aktiivne alates 1980. aastast on ta lindistanud 13 albumit ja avaldanud 25 singlit, sealhulgas oma kõrgeima sissekande, USA Billboard Hot Country Songsi edetabelis 'Cowboy Man' edetabeli number 10. Lovett on võitnud neli Grammy auhinda, sealhulgas parima mees kantri vokaalse esituse ja parima kantri albumi. See pole suur See on suur ilmus 2007. aastal, kus see debüteeris ja jõudis tipp-albumite edetabelis 2. kohale. Lost Highway Records andis 20. oktoobril 2009 välja uue stuudioalbumi Natural Forces. Tema Curb Recordsi lepingu viimane stuudioalbum Release Me ilmus 2012. aasta veebruaris.



Lisateave Lyle Lovetti kohta Lyle Lovetti kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Aprill KimbleSuhe1997kohal24 aastat
kaksJulia RobertsAbielusJuuni 1993üheksateist üheksakümmend viis1 aasta
1Ashley JuddSuhe199119921 aasta
Aprill Kimble #3

Aprill Kimble

1997

April Kimble ja Lyle Lovett kihlusid 2 ...[vaata paari] Julia Roberts #kaks

Julia Roberts

1993 - 1995

Lyle Lovett ja Julia Roberts olid lahutatud ...[vaata paari] Ashley Judd #1

Ashley Judd

1991 - 1992

Lyle Lovett ja Ashley Judd on lahus ...[vaata paari] #3

Aprill Kimble

1997

April Kimble ja Lyle Lovett on kihlatud 18 aastat. Nad hakkasid kohtama 1999. aastal ja pärast nelja aastat olid nad kihlatud 2003. aastal.

Suhe 24 aastat vaata suhet #kaks

Julia Roberts

1993 - 1995

Lyle Lovett ja Julia Roberts olid abielus 1 aasta. Nad käisid 23 päeva pärast kokkutulekut juunis 1993. Pärast 3-päevast kihlust abiellusid 27. juunil 1993. Aasta hiljem lahutasid nad 1995. aasta märtsis.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #1

Ashley Judd

1991 - 1992

Lyle Lovettil ja Ashley Juddil oli suhe aastatel 1991–1992.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 60% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Lyle Lovett63 SkorpionKantrimuusik
Ameeriklane
Aprill Kimble- Muusikaprodutsent
Ameeriklane
Julia Roberts53 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Ashley Judd53 JäärNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Julia Roberts - Biograafiaajakirja pilt [Venemaa] (detsember 2017) Lyle Lovett ja April Kimble Lyle Lovett ja April Kimble Lyle Lovett ja April Kimble Lyle Lovett ja April Kimble Lyle Lovett ja April Kimble Lyle Lovett ja April Kimble Lyle Lovett ja April Kimble Lyle Lovett ja April Kimble Lyle Lovett ja April Kimble Lyle Lovett ja April Kimble Lyle Lovett ja April Kimble

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Elu tükkidena2015.Ned GawlerTelesaade
Red Steagall asub kuskil Wall Streetist läänes2014LauljaTelesaade
Inglid laulavad2013GriffinFilm
Sild2013P. Lippmani mägiTelesaade
Siniverelised2010Waylon GatesTelesaade
Avatud tee2009Peabody baarmenFilm
loss2009Agent WestfieldTelesaade
Kõndige kõvasti: Dewey Coxi lugu2007Lyle LovettFilm
Uus kutt2002KaruFilm
Kolm päeva vihma2002DiskorFilm
Küpsise varandus1999Manny HoodFilm
Hirm ja jälestus Las Vegases1998TeeinimeneFilm
Seksi vastand1998Šerif Carl TippettFilm
Rinnamehed1997TeadusteadlaneTelefilm
Bastard Carolinast väljasüheksateist üheksakümmend kuusWadeFilm
Kandmiseks valmis1994Clint LammerauxFilm
Lühikesed lõiked1993Andy BitkowerFilm
Metsik lääs1993Telesaade
Mängija1992Detektiiv DeLongpreFilm
Hull sinu pärast1992LennyTelesaade
Soone taga1990Telesaade
Bill: omal käel1983Laulja rannasTelefilm
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.