Põhiline Suhted Macaulay Culkin

Macaulay Culkin

Teie Homseks Horoskoop

Macaulay Culkin TutvumislehtKoht 672 97Vanus 40 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted 5 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu tutvub?

Brenda Song ja Macaulay CulkinMacaulay Culkin alustas Brenda Songiga tutvumist 2017. aasta septembris. vaata suhet

Suhted

Macaulay Culkin oli varem abielus Rachel Mineriga(1998 - 2002).








Macaulay Culkin on olnud suhetes Jordan Lane Price'iga(2013 - 2017)ja Mila Kunis(2003 - 2012).



Kuuldavasti on Macaulay Culkin Irene Lopezi külge haakinud(2011 - 2013).






Umbes

Macaulay Culkin on 40-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Macaulay Carson Culkin 26. augustil 1980 Manhattanil, New Yorgis, New Yorgis, USAs ja saanud hariduse Blanchine'i Ameerika Balleti koolis NY-s ja New Yorgi St. Joseph's Schoolis, on ta karjääri jooksul kuulus üksi kodus. mis hõlmab aastaid 1985–1994, 2003 – tänapäev ja 2013–2017 ning 1985–1994 ja 1998 – tänapäev ja 2013 – tänapäev. Tema Tähtkuju on Neitsi.



Macaulay Culkin on osalenud neljal ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Anna Chlumsky Minu tüdruk (1991), Eliza Dushku sisse Seks ja hommikusöök (2007), Eva Amurri Martino aastal Salvestatud! (2004)ja Seth Green sisse Peo koletis (2003).

Macaulay Culkin kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika lastenäitlejad.



Panustage

Aidake meil oma Macaulay Culkini profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus16 aastat--
Tutvumisleht39 aastat, 1 kuu5 aastat, 7 kuud3 aastat, 8 kuud
Kuuldavasti12 aastat--
Kokku59 aastat, 1 kuu4 aastat, 11 kuud2 aastat

Üksikasjad

EesnimiMacaulay
Keskmine nimiCarson
PerekonnanimiCulkin
Täisnimi sündidesMacaulay Carson Culkin
Alternatiivne nimiMac, Macaulay Macaulay Culkin Culkin
Vanus40 aastat
Sünnipäev26. august 1980
SünnikohtManhattan, New York City, New York, USA
Kõrgus5 '7' (170 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusRoosakad huuled
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolProfessionaalne lastekool, NY (1998), Blanchine'i Ameerika Balleti kool, NY, St. Joosepi kool, Yorkville, NY
AmetitekstNäitleja, režissöör, produtsent, muusik, podcaster
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustÜksinda kodus
Muusikažanr (tekst)Komöödiarokk, Anti-Folk
Aasta (d) aktiivne1985 – tänapäev, 1985–1994, 2003 – tänapäev, 2013–2017, 1985–1994, 1998 – praegus, 2013 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaal, Kazoo, Löökriistad
Seotud aktidPizza metroo, RedLetterMedia
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Uuenduslikud artistid L.A.
Brändi kinnitusReklaam 'Sprite' (1992)
Kinga suurus41
Ametlikud veebisaididwww.thesuperficial.com/macaulay-culkin-knows-how-to-handle-a-break-up-01-2011#comment-5497811, https://bunnyears.com
IsaKit Culkin (sakristlane, mänedžer, näitleja)
EmaPatricia Brentrup (telefonioperaator)
VendRory Culkin, Kieran (näitleja), Christian Culkin (näitleja), Shane Culkin
ÕdeQuinn Culkin, Dakota Culkin (surnud)
PereliigeBonnie Bedelia (tädi) (näitleja), prints Michael Jackson noorem (jumalapoeg), Pariisi Katherine Jackson (jumalatütar)
SõberDylan Martenez, Lisa-Marie Martenez, Justin Bieber (laulja), Dylan Sprouse, Jeydon Wale, Cole Sprouse, Michael Jackson (laulja)
Seotud inimesedMichael Jackson (laulja)

Macaulay Macaulay Culkin Culkin (sündinud Macaulay Carson Culkin; 26. august 1980) on USA näitleja, muusik ja podcaster. Üheksakümnendate üheks edukaimaks lapsnäitlejaks peetuna pandi ta VH1 nimekirja '100 suurimat lastetähte' ja E! '50 suurima lastestaari' nimekirja.

Lisateave Macaulay Culkini kohta Vähem Macaulay Culkini kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Brenda SongSuheSeptember 2017kohal3 aastat
4Jordan Lane HindSuhe10. detsember 201220174 aastat
3Irene lopezKohtumine R 201120132 aastat
kaksMila KunisSuheVeebruar 2003Veebruar 20129 aastat
1Rachel MinerAbielusüheksateist üheksakümmend kuus20026 aastat
Brenda Song #5

Brenda Song

2017

Macaulay Culkin alustas Brenda Songiga tutvumist ...[vaata paari] Jordan Lane Price #4

Jordan Lane Price

2013 - 2017

Jordan Lane Price ja Macaulay Culkin eraldasid ...[vaata paari] Irene lopez #3Kuulujutt

Irene lopez

2011 - 2013

Irene Lopez ja Macaulay Culkin olid kuulujutuga ...[vaata paari] Mila Kunis #kaks

Mila Kunis

2003 - 2012

Mila Kunis ja Macaulay Culkin lahku ...[vaata paari] Rachel Miner #1

Rachel Miner

1996 - 2002

Rachel Miner ja Macaulay Culkin olid lahutatud ...[vaata paari] #5

Brenda Song

2017

Macaulay Culkin ja Brenda Song on kohtamas alates septembrist 2017.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 76% Lapsed 1 laps vaata suhet #4

Jordan Lane Price

2013 - 2017

Jordan Lane Price ja Macaulay Culkin on dateeritud 10. detsembrist 2012 kuni 2017.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #3

Irene lopez

2011 - 2013 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Irene Lopez 2011. aastal Macaulay Culkini külge haakinud.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus37%Vanus72%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #kaks

Mila Kunis

2003 - 2012

Mila Kunis ja Macaulay Culkin dateerisid veebruarist 2003 kuni märtsini 2012.

Suhe 9 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #1

Rachel Miner

1996 - 2002

Rachel Miner ja Macaulay Culkin olid abielus 3 aastat. Nad käisid kaks aastat pärast kooskäimist 1996. aastal ja abiellusid 21. juunil 1998. 3 aastat hiljem lahutasid nad 2002. aastal.

kui vana on philip bolden
Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Macaulay Culkin40 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Brenda Song33 JäärNäitleja
Ameeriklane
Jordan Lane Hind32 kalaNäitleja
Ameeriklane
Irene lopez37 kalaNäitleja
Hispaania keel
Mila Kunis37 LõviNäitleja
Ameeriklane
Rachel Miner40 LõviNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
DakotaMees5. aprill 20211 kuu vana Brenda Song

Pildigalerii

Macaulay Culkin Macaulay Culkin - ajakirja Esquire Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (märts 2020) Macaulay Culkin - ajakirja Esquire Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (märts 2020) Macaulay Culkin - ajakirja Esquire Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (märts 2020) Macaulay Culkin - ajakirja Esquire Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (märts 2020) Macaulay Culkin - ajakirja Esquire Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (märts 2020) Macaulay Culkin - ajakirja Esquire Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (märts 2020) Macaulay Culkin - ajakirja Esquire Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (märts 2020) Macaulay Culkin - ajakirja Esquire Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (märts 2020) Macaulay Culkin Macaulay Culkin Macaulay Culkin

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Changeland2019. aastaIanFilm
Nukunägu2019. aastaDan HackettTelesaade
Adam Greeni Aladdin2016RalphFilm
Jim Gaffigani näitus2015.Macaulay CulkinTelesaade
: Dryvrs2015.Kangelane, Kevin McCallisterFilm
Pool kotis2012Tim McGarbleTelesaade
Ameerika õuduslugu2011Telesaade
Vale Ferarri2011Film
Kuningad2009Andrew CrossTelesaade
Seks ja hommikusöök2007JamesFilm
Kana robot2005Billy, Kevin McCallister, KidTelesaade
Jerusalemski sündroom2004Film
Salvestatud!2004RolandFilm
Fosteri saal2004Clark HallTelefilm
Vihane videomängu Nerd2004Macaulay Culkin, pitsapoissTelesaade
Peo koletis2003MichaelFilm
Will & Grace1998Jason 'J.T.' TowneTelesaade
Isaga tasa saamine1994TimmyFilm
Ri ¢ hie Ri ¢ h1994Richie RichFilm
Pagemaster1994Richard TylerFilm
Hea Poeg1993HenryFilm
Pähklipureja1993Drosselmeieri vennapoeg, PähklipurejaFilm
Frasier1993ElliottTelesaade
Üksinda kodus 2: kadunud New Yorgis1992KevinFilm
Minu tüdruk1991Thomas J. SennettFilm
Ainult Üksikud1991Billy MuldoonFilm
Soovin Kid1991Nick McClaryTelesaade
Üksinda kodus1990KevinFilm
Jaakobi redel1990Gabe (krediteerimata)Film
Näeme hommikul1989Billy LivingstoneFilm
Onu Buck1989Miles RussellFilm
Rakett Gibraltar1988Cy Sinine MustFilm
Kesköö tund1985Halloweeni poiss (krediteerimata)Telefilm
Ekvalaiser1985Paul GephardtTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Macaulay Culkin ja Anna ChlumskyAnna Chlumsky
    • Minu tüdruk
      1991
    [vaata sobivust]
  • Macaulay Culkin ja Eliza DushkuEliza Dushku
    • Seks ja hommikusöök
      2007
    [vaata sobivust]
  • Macaulay Culkin ja Eva AmurriEva Amurri Martino
    • Salvestatud!
      2004
    [vaata sobivust]
  • Seth Green ja Macaulay CulkinSeth Green
    • Peo koletis
      2003
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.