Põhiline Suhted Malaisia ​​Pargo

Malaisia ​​Pargo

Teie Homseks Horoskoop

Malaisia ​​PargoKoht 3733 203Vanus 40 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted 4 kokku

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Malaisia ​​Pargo tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Malaisia ​​Pargo oli varem abielus Jannero Pargoga(2006 - 2014).



kui vana on sammi kullake

Malaisia ​​Pargo on olnud suhetes O.T. Genasis(2016)ja James Harden(2016).






Malaisia ​​Pargol on olnud kohtumisi Jamal Rashidiga(2015).



Umbes

Malaisia ​​Pargo on 40-aastane Ameerika Reality TV võistleja. Laquisha Pargo sündis 12. augustil 1980 Comptonis, Los Angelese maakonnas, Californias, Ameerika Ühendriikides. Ta on kuulus korvpallinaisede: Los Angeles. Tema Tähtkuju on Lõvi.

Panustage

Aidake meil Malaisia ​​Pargo profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus112 aastat--
Tutvumislehtkaks4 aastat, 9 kuud2 aastat, 5 kuud2 kuud, 1 päev
Kohtumine1---
Kokku412 aastat4 aastat, 2 kuud2 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiMalaisia
PerekonnanimiPargo
Täisnimi sündidesLaquisha Pargo
Alternatiivne nimiMalaisia ​​Pargo
Vanus40 aastat
Sünnipäev12. august 1980
SünnikohtCompton, Los Angelese maakond, California, Ameerika Ühendriigid
Kõrgus5 '8' (173 cm)
Kaal143 naela (65 kg)
Silmade värvMust
JuuksevärvVärvitud blond
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
AmetitekstReaalsuselevisiooni persoon, näitleja, ettevõtja ja ehtekunstnik
OkupatsioonTõsielu TV
Taotle kuulsustKorvpallinaised: Los Angeles
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusD
Vöökoht (tollides)26
Puusad (tollides)38
Ametlikud veebisaididfacebook.com/RealMalaysiaPargo, twitter.com/MalaysiaPargo, instagram.com/malaysiainthecity/?hl=et
Lisateave Malaisia ​​Pargo kohta Malaisia ​​Pargo kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
4O.T. genastSuhe16. august 2016 -
3James HardenSuheVeebruar 2016Mai 20162 kuud
kaksJamal RashidKohtumine2015.2015.-
1Jannero PargoAbielus2002201412 aastat
O.T. genast #4

O.T. genast

2016

O.T. Genasis hakkas Malaisia ​​Pargoga tutvuma ...[vaata paari] James Harden #3

James Harden

2016

Malaisia ​​Pargo ja James Harden läksid lahku ...[vaata paari] Jamal Rashid #kaks

Jamal Rashid

2015.

Malaisia ​​Pargo ja Jamal Rashid on lahus ...[vaata paari] Jannero Pargo #1

Jannero Pargo

2002 - 2014

Malaisia ​​Pargo ja Jannero Pargo olid lahutatud ...[vaata paari] #4

O.T. genast

2016

O.T. Genasis ja Malaisia ​​Pargo on käinud alates 16. augustist 2016.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Vanus1%'> Ühilduvus 26% vaata suhet #3

James Harden

2016

Malaisia ​​Pargo ja James Harden dateerisid 2016. aasta märtsist maini.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #kaks

Jamal Rashid

2015.

Malaisia ​​Pargo ja Jamal Rashid kohtusid 2015. aastal.

alison krauss john waite abielus
MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #1

Jannero Pargo

2002 - 2014

Malaisia ​​Pargo ja Jannero Pargo olid abielus 8 aastat. Nad käisid 4 aastat pärast kooskäimist 2002. aastal ja abiellusid 2006. aastal. 8 aastat hiljem lahutasid nad 2014. aastal.

Suhe 12 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Malaisia ​​Pargo40 LõviTõsielu TV
Ameeriklane
O.T. genast33 KaksikudRäppar
Ameeriklane
James Harden31 NeitsiKorvpall
Ameeriklane
Jamal Rashid43 VähkProdutsent
Ameeriklane
Jannero Pargo41 NeitsiKorvpall
Ameeriklane

Pildigalerii

Blac Chyna, Vivica Fix, Malaisia ​​Pargo ja Tokyo Toni ööklubis Penthouse West West, California - 23. juuni 2014 Blac Chyna, Vivica Fix, Malaisia ​​Pargo ja Tokyo Toni ööklubis Penthouse West West, California - 23. juuni 2014 Blac Chyna, Vivica Fix, Malaisia ​​Pargo ja Tokyo Toni ööklubis Penthouse West West, California - 23. juuni 2014 Blac Chyna, Vivica Fix, Malaisia ​​Pargo ja Tokyo Toni ööklubis Penthouse West West, California - 23. juuni 2014

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Arsenio saalinäitus2013Ise - külaline 1. osa, 2014Telesaade
Ööd platanitoga2013Ise - külalineTelesaade
Eric Andre näitus2012IseTelesaade
Armastus ja hiphop: Atlanta2012IseTelesaade
Kodu ja perekond2012IseTelesaade
Suur hommikune buzz otseülekanne2011IseTelesaade
Korvpallinaised LA2011IseTelesaade
Korvpallinaised2010IseTelesaade





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Amy Allan
Amy Allan
28. mai 2021 ... Amy Allani uudised, kuulujutud, fotod Amy Allanist, elulugu, Amy Allani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amy Allani suhteloend. Amy Allani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Amy Allani suhetest.
Mattie Blaylock
Mattie Blaylock
28. mai 2021 ... Mattie Blaylocki uudised, kuulujutud, fotod Mattie Blaylockist, elulugu, Mattie Blaylocki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mattie Blaylocki suhteloend. Mattie Blaylocki tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Mattie Blaylocki suhetest.
Alexandra Chando
Alexandra Chando
28. mai 2021 ... Alexandra Chando uudised, kuulujutud, fotod Alexandra Chandost, elulugu, Alexandra Chando poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alexandra Chando suhete nimekiri. Alexandra Chando tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Alexandra Chando suhetest.
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
28. mai 2021 ... Kylie Jenneri ja Stitchesi (räppar) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Conrad Hilton Jr.
Conrad Hilton Jr.
28. mai 2021 ... Conrad Hilton juuniori uudised, kuulujutud, fotod Conrad Hilton juuniorist, elulugu, Conrad Hilton juuniori tüdruksõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Conrad Hilton juuniori suhteloend. Conrad Hilton Jr. tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Conrad Hilton Jr. suhetest.
Nädal
Nädal
28. mai 2021 ... The Weeknd'i uudised, kuulujutud, The Weeknd'i fotod, elulugu, The Weeknd'i tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nädalasuhete loend. The Weeknd tutvumislugu, 2021, 2020, The Weekndi suhete loend.
Uta Schorn
Uta Schorn
28. mai 2021 ... Uta Schorni uudised, kuulujutud, fotod Uta Schornist, elulugu, Uta Schorni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Uta Schorni suhete loend. Uta Schorni tutvumisajalugu, 2021, 2020, Uta Schorni suhete loend.