Põhiline Suhted Marc Anthony

Marc Anthony

Teie Homseks Horoskoop

Marc Anthony PikaajalineKoht 690 -168Vanus 52 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted kokku 8 Lapsed
5 last

Kellega ta praegu tutvub?

Marc Anthony ja Mariana DowningMariana Downing ja Marc Anthony on olnud pikaajalises suhtes alates 31. detsembrist 2016. vaata suhet

Suhted

Marc Anthony oli varem abielus Shannon De Limaga(2014 - 2017), Jennifer Lopez(2004 - 2014)ja Dayanara Torres(2000–2003).








Marc Anthony on olnud suhetes Chloe Greeniga(2013 - 2014), Mira Sorvino(1998), Claudette Lali(1996 - 1998)ja Debbie Rosado(1993 - 1995).



matthew hall gubler muu oluline

Umbes

Marc Anthony on 52-aastane Ameerika laulja. Sündinud Marco Antonio Muñiz Rivera 16. septembril 1968 Manhattanil, New Yorgis, New Yorgis, USA-s, on ta kuulus Salsa Stari poolest karjääris, mis kestab 1988– tänapäev ja 1985 - praeguseni. Tema Tähtkuju on Neitsi.






Marc Anthony on olnud ekraanil Jennifer Lopeziga Laulja (2006).



Marc Anthony kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika tantsumuusikud, Columbia Recordsi artistid ja Grammy auhinna võitjad.

Panustage

Aidake meil luua Marc Anthony profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus310 aastat, 2 kuud6 aastat, 6 kuud-
Tutvumisleht54 aastat, 4 kuud1 aasta, 10 kuud1 aasta
Kokku810 aastat, 2 kuud3 aastat, 7 kuud1 aasta

Üksikasjad

EesnimiRaam
Keskmine nimiAntonio
PerekonnanimiMuniz
Täisnimi sündidesMarco Antonio Muñiz Rivera
Alternatiivne nimiSkinny, Marc Anthony, El Flaco de Oro, Salsa kuningas, Marco Antonio Muñiz Rivera, Marco Antonio Muñiz
Vanus52 aastat
Sünnipäev16. september 1968
SünnikohtManhattan, New York City, New York, USA
Kõrgus5 '6½' (169 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
AmetitekstLaulja, laulukirjutaja, näitleja, moekunstnik, plaaditootja, teletootja, filantroop, ettevõtja
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustTähekaste
Muusikažanr (tekst)Ladina pop, ladina, freestyle, pop, Música Latina, Salsa, Bolero, Pop Latino, Balada, Salsa Choke, ladina muusika, ballaadid, ballaadid, troopiline, kaasaegne täiskasvanutele, R & B, pehme rock
MuusikažanrLadina keel
Aasta (d) aktiivne1989 – tänapäev, 1988 – tänapäev, 1985 - tänapäev
MuusikastiilLadina pop, Salsa, Ladina tants, klubi / tants, troopiline, elektrooniline, pop / rock, merengue, rock en Español, pop, Dominikaani traditsioonid, kaasaegne täiskasvanu, mambo, Kuuba pop, Kuuba traditsioonid
Muusika meeleoluPidu / pidulik, hooletu, teatraalne, sensuaalne, õrn, mänguline, kirglik, peegeldav, romantiline, teeniv, kirglik, armas, stiilne, ülevoolav
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaSinine koer (1988), Atlandi ookean (1991), RMM (1992–1998), Columbia / Sony Music Latin (1999– tänapäev), RMM Records & Video, Sony BMG, Sony, Sinine koer, Atlandi ookean, RMM, Colombia
Seotud aktidAlejandro Sanz, Pitbull, India, Tito El Bambino, Dayanara Torres, Romeo Santos, Carlos Vives, Gente de Zona, Laura Pausini, José Luis Perales, Jennifer Lopez, Gian Marco, Luis Miguel, La Quinta Estación, Thalía, Belinda, Shakira, Draco Rosa, Juan Gabriel, Maluma, Sandra Echeverria, Rubén Blades, Will Smith
Ametlikud veebisaididhttp://www.marcanthonyonline.com
IsaFelipe Muñiz (muusik ja haigla söögitoa töötaja Guayamast, Puerto Rico).
EmaGuillermina (koduperenaisele.)

Marco Antonio Muñiz (sündinud 16. septembril 1968), rohkem tuntud lavanime Marc Anthony all, on USA laulja, laulukirjutaja, näitleja, plaadijuht, teletegija ja filantroop. Anthony on ka kõigi aegade enimmüüdud troopilise salsakunstnik. Kahekordne Grammy auhind ja kuuekordne Ladina Grammy auhinna võitja on kogu maailmas müünud ​​üle 12 miljoni albumi. Ladina salsanumbrite ja ballaadide poolest tuntud Anthony on võitnud arvukalt auhindu ning tema saavutusi on austatud erinevate tunnustuste kaudu. Ta sai 2009. aasta Kongressi Hispanic Caucus Instituudi (CHCI) elutööpreemia. Ta pälvis 16. septembril 2009. aastal ka CHCI õppetooli 2009. aasta elutööpreemia. Ta omab Guinnessi maailmarekordit enimmüüdud troopiliste / salsaartistide ja Billboard Tropical Albums aasta lõpu edetabelis enim albumite eest. Ta on ka Billboard Latin Tropical Airplay edetabelis kõige rohkem lugusid esitav esitaja 32 lauluga.

Lisateavet Marc Anthony kohta Vähem Marc Anthony kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
8Mariana DowningSuhe31. detsember 201631. detsember 2016-
7Chloe GreenSuheVeebruar 2013Veebruar 20141 aasta
6Shannon De LimaAbielusJaanuar 201213. veebruar 20175 aastat
5Jennifer LopezAbielusAprill 200416. juuni 201410 aastat
4Dayanara torresAbielusJuuli 1999Oktoober 20034 aastat
3Vaata sorvinoSuhe19981998-
kaksClaudette LaliSuheüheksateist üheksakümmend kuus19982 aastat
1Debbie PinkSuhe1993üheksateist üheksakümmend viis2 aastat
Mariana Downing #8

Mariana Downing

2016

Mariana Downing ja Marc Anthony on olnud ...[vaata paari] Chloe Green #7

Chloe Green

2013 - 2014

Chloe Green ja Marc Anthony läksid veebruaris lahku ...[vaata paari] Shannon De Lima #6

Shannon De Lima

2012 - 2017

Shannon De Lima ja Marc Anthony olid lahutatud ...[vaata paari] Jennifer Lopez #5

Jennifer Lopez

2004 - 2014

Marc Anthony ja Jennifer Lopez lahutasid ...[vaata paari] Dayanara torres #4

Dayanara torres

1999 - 2003

Dayanara Torres ja Marc Anthony olid lahutus ...[vaata paari] Vaata sorvino #3

Vaata sorvino

1998

Mira Sorvino ja Marc Anthony on lahus ...[vaata paari] Claudette Lali #kaks

Claudette Lali

1996 - 1998

Claudette Lali ja Marc Anthony läksid lahku ...[vaata paari] Debbie Pink #1

Debbie Pink

1993 - 1995

Debbie Rosado ja Marc Anthony läksid lahku ...[vaata paari] #8

Mariana Downing

2016

Mariana Downingu ja Marc Anthony suhe oli 31. detsembrist 2016 kuni 31. detsembrini 2016.

MõõdaTulemusHiina sodiaak80%Vanus1%'> Ühilduvus kakskümmend% vaata suhet #7

Chloe Green

2013 - 2014

Chloe Green ja Marc Anthony kuupäevad veebruarist 2013 kuni veebruarini 2014.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Vanus1%'> Ühilduvus 40% vaata suhet #6

Shannon De Lima

2012 - 2017

Shannon De Lima ja Marc Anthony olid abielus 2 aastat. Nad said kahe aasta jooksul pärast kokkutulekut jaanuaris 2012. Pärast 8-kuulist kaasamist abiellusid nad 11. novembril 2014. 2 aastat hiljem läksid nad lahku 2016. aastal ja lahutasid 18. detsembril 2016.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus 65% vaata suhet #5

Jennifer Lopez

2004 - 2014

Marc Anthony ja Jennifer Lopez olid abielus 10 aastat. Nad käisid 2 kuud pärast kokkusaamist aprillis 2004 ja abiellusid 5. juunil 2004. 10 aastat hiljem lahutasid nad 16. juunil 2014.

Suhe 10 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 58% Lapsed 2 last vaata suhet #4

Dayanara torres

1999 - 2003

Dayanara Torres ja Marc Anthony olid abielus 3 aastat. Nad said kümme kuud pärast kokkutulekut juulis 1999 ja abiellusid 9. mail 2000. 3 aastat hiljem lahutasid nad 1. juunil 2004.

logan lerman ja alexandra daddario tutvumine
Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus69%'> Ühilduvus 27% Lapsed 2 last vaata suhet #3

Vaata sorvino

1998

Mira Sorvino ja Marc Anthony käisid 1998. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #kaks

Claudette Lali

1996 - 1998

Claudette Lali ja Marc Anthony dateerisid aastatel 1996–1998.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus69%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #1

Debbie Pink

1993 - 1995

Debbie Rosado ja Marc Anthony pärinesid aastatel 1993–1995.

Suhe 2 aastat Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Marc Anthony52 NeitsiLaulja
Ameeriklane
Mariana Downing26 Mudel
Ameeriklane
Chloe Green30 kalaSuhteline
Briti
Shannon De Lima39 KaljukitsMudel
Venezuela
Jennifer Lopez51 LõviLaulja
Ameeriklane
Dayanara torres46 SkorpionMudel
Puerto Rico
Vaata sorvino53 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Claudette LaliNeli, viis LõviNäitleja
Dominiiklane
Debbie Pink- Muu

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
AriannaNaine199427 aastat vana Debbie Pink
Cristian AnthonyMees5. veebruar 200120 aastat vana Dayanara torres
Ryan AnthonyMees16. august 200317-aastane Dayanara torres
Emme maribelNaine22. veebruar 200813-aastane Jennifer Lopez
Maximilian DavidMees22. veebruar 200813-aastane Jennifer Lopez

Pildigalerii

Marc Anthony Jennifer Lopez ja Marc Anthony - 17. Latin Grammy aastaauhind - näitus Jennifer Lopez ja Marc Anthony - 17. Latin Grammy aastaauhind - näitus Jennifer Lopez ja Marc Anthony - 17. Latin Grammy aastaauhind - näitus Jennifer Lopez ja Marc Anthony - 17. Latin Grammy aastaauhind - näitus Jennifer Lopez ja Marc Anthony - 17. Latin Grammy aastaauhind - näitus Jennifer Lopez ja Marc Anthony - 17. Latin Grammy aastaauhind - näitus Jennifer Lopez ja Marc Anthony - 17. Latin Grammy aastaauhind - näitus Jennifer Lopez ja Marc Anthony - 17. Latin Grammy aastaauhind - näitus Jennifer Lopez ja Marc Anthony - 17. Latin Grammy aastaauhind - näitus Jennifer Lopez ja Marc Anthony - 17. Latin Grammy aastaauhind - näitus Jennifer Lopez ja Marc Anthony - 17. Latin Grammy aastaauhind - näitus

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kõrgustes2021Film
Hawthorne2009Nick RenataTelesaade
Laulja2006Hector LavoeFilm
Mees tules2004Samuel RamosFilm
Liblikate ajal2001SegadusTelefilm
Surnute väljatoomine1999NoelFilm
Tähtis õhtuüheksateist üheksakümmend kuusKristlaneFilm
Asendajaüheksateist üheksakümmend kuusLakidFilm
Tunde taktisüheksateist üheksakümmend kuusLauljaFilm
Häkkeridüheksateist üheksakümmend viisAgent RayFilm
Õnnelikult kunagi hiljem: muinasjutud igale lapseleüheksateist üheksakümmend viisMarioTelesaade
MADtvüheksateist üheksakümmend viisJalgpallur # 30Telesaade
Looduslikud põhjused1994MerevägiFilm
Carlito tee1993Ladina bänd diskolFilm
East Side'i lugu1988ÕhukeFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Jennifer Lopez ja Marc AnthonyJennifer Lopez
    • Laulja
      2006
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.