Põhiline Suhted Marie Osmond

Marie Osmond

Teie Homseks Horoskoop

Marie Osmond AbielusVanus 61 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted 5 kokku Lapsed
8 last

Kellega ta praegu käib?

Marie Osmond ja Steve CraigSteve Craig ja Marie Osmond on alates 26. juunist 1982 olnud abielus 38 aastat. vaata suhet

Suhted

Marie Osmond oli varem abielus Brian Blosiliga(1986 - 2007).








Marie Osmond on olnud suhetes John Schneideriga(1981 - 1982), Andy Gibb(1979 - 1980)ja Dirk Benedict(1978 - 1979).



Umbes

Marie Osmond on 61-aastane Ameerika meelelahutaja. 13. oktoobril 1959 Utahis Ogdenis sündinud Olive Marie Osmondist on ta kuulus Donny ja Marie Show poolest. Tema Tähtkuju on Kaalud.






Marie Osmond on osalenud neljal ekraanil peetud matšil, sealhulgas Jonathan Robertsil Tantsud tähtedega (2005), Bruce Boxleitner aastal Ma abiellusin Wyatt Earpiga (1983), John James sisse Armastuspaat (1977)ja Joseph Bottoms aastal Kõrvuti: Osmondide perekonna tõeline lugu (1982).



Marie Osmond kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika naislauljad, Ameerika poplauljad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Marie Osmondi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks40 aastat, 3 kuud31 aastat, 3 kuud22 aastat, 3 kuud
Tutvumisleht31 aasta1 aasta-
Kokku540 aastat, 3 kuud13 aastat, 1 kuu1 aasta

Üksikasjad

EesnimiOliiv
Keskmine nimiMarie
PerekonnanimiCraig
Neiupõlve nimiOsmond
Täisnimi sündidesOliiv Marie Osmond
Alternatiivne nimiMarie Osmond
Vanus61 aastat
Sünnipäev13. oktoober 1959
SünnikohtOgden, Utah
Kõrgus5 '5' (165 cm)
Kaal54 kg (120 naela)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
ReligioonMormoon
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstLaulja, näitleja, nukudisainer
OkupatsioonMeelelahutaja
Taotle kuulsustDonny ja Marie näitus
Muusikažanr (tekst)Riik, pop
MuusikažanrRiik
Aasta (d) aktiivne1973 – praegune
MuusikastiilPop / Rock, Pehme Rock, AM Pop, Kantri-Pop
Muusika meeleoluHoolimatu, kapriisne, teeniv, sõbralik / heatahtlik, rõõmsameelne, kevadine, mänguline, suhkrune, süütu, seljataha / leebe, õrn, armas, sentimentaalne, romantiline
PlaadifirmaMGM, Curb, Columbia
Rind (tollides)39
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)27
Puusad (tollides)37
Riiete suurus6
Kinga suurus6
Ametlikud veebisaididhttp://www.marieosmond.com, www.bodymeasurements.org/marie-osmond/, http://marieosmond.com
IsaGeorge Osmond
EmaOliiv Osmond
VendVirl Osmond, Tom Osmond, Alan Osmond, Wayne Osmond, Merril Osmond, Jay Osmond, Donny Osmond, Jimmy Osmond

Olive Marie Osmond (sündinud 13. oktoobril 1959) on Ameerika Ühendriikide laulja, näitleja, kirjanik, filantroop, jutusaatejuht ja show-äri Osmondide perekonna liige. Kuigi ta ei kuulunud kunagi oma pere laulugruppi, saavutas ta edu 1970. ja 1980. aastatel soolomuusikakunstnikuna. Tema tuntuim lugu on kantri popballaadi „Paper Roses” uusversioon. Aastatel 1976–1979 juhtisid nad koos lauljatarist venna Donny Osmondiga televisiooni varieteed Donny & Marie. 9. septembril 2019 esietendus Osmond The Talk'i uue saatejuhina.

Lisateavet Marie Osmondi kohta Marie Osmondist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Brian BlosilAbielusJuuli 1985Oktoober 200722 aastat
4John SchneiderSuheüheksateist kaheksakümmend üks19821 aasta
3Steve CraigAbielusüheksateist kaheksakümmend ükskohal40 aastat
kaksAndy GibbSuhe197919801 aasta
1Dirk BenedictSuhe197819791 aasta
Brian Blosil #5

Brian Blosil

1985 - 2007

Marie Osmond ja Brian Blosil lahutati ...[vaata paari] John Schneider #4

John Schneider

1981 - 1982

Marie Osmond ja John Schneider läksid lahku ...[vaata paari] Steve Craig #3

Steve Craig

üheksateist kaheksakümmend üks

Steve Craig ja Marie Osmond on abiellunud ...[vaata paari] Andy Gibb #kaks

Andy Gibb

1979 - 1980

Marie Osmond ja Andy Gibb on lahus ...[vaata paari] Dirk Benedict #1

Dirk Benedict

1978 - 1979

Dirk Benedict ja Marie Osmond läksid lahku ...[vaata paari] #5

Brian Blosil

1985 - 2007

Marie Osmond ja Brian Blosil olid abielus 20 aastat. Pärast kohtumist juulis 1985 käisid nad 9 kuud ja abiellusid 28. oktoobril 1986. 20 aastat hiljem lahutasid nad 2007. aastal.

Suhe 22 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Vanus69%'> Ühilduvus 67% Lapsed
7 last
vaata suhet #4

John Schneider

1981 - 1982

Marie Osmond ja John Schneider dateerisid 1981. – 1982.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 97% vaata suhet #3

Steve Craig

üheksateist kaheksakümmend üks

Steve Craig ja Marie Osmond on olnud abielus 38 aastat. Nad olid kohtunud 27 aastat pärast kokkutulekut 1981. aastal ja abiellusid 26. juunil 1982.

Suhe 40 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak1%Vanus98%'> Ühilduvus 25% Lapsed 1 laps vaata suhet #kaks

Andy Gibb

1979 - 1980

Marie Osmond ja Andy Gibb käisid 1980. aastal.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Vanus98%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #1

Dirk Benedict

1978 - 1979

Dirk Benedict ja Marie Osmond dateerisid aastatel 1978–1979.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 59% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Marie Osmond61 KaaludMeelelahutaja
Ameeriklane
Brian Blosil68 AmburAbikaasa
Ameeriklane
John Schneider61 JäärNäitleja
Ameeriklane
Steve Craig62 Tootmise disainer
Ameeriklane
Andy Gibb30 kalaMuusik
Briti
Dirk Benedict76 kalaNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Stephen JamesMees20. aprill 198338-aastane Steve Craig
Jessica MarieNaine17. detsember 198733 aastat vana Brian Blosil
Rachael LaurenNaine19. august 198931 aastat vana Brian Blosil
Michael ThomasMees4. mai 199130 aastat vana Brian Blosil
Brandon WarrenMeesNovember 199624 aastat vana Brian Blosil
Brianna patriciaNaine19. november 199723-aastane Brian Blosil
Matthew RichardMees6. juuli 199921 aastat vana Brian Blosil
Abigail michelleNaine5. september 200218 aastat vana Brian Blosil

Pildigalerii

Brady Bunchi varieteetund - Florence Henderson Brady Bunchi varieteetund - Maureen McCormick Armastuspaat Marie - Marie Osmond Marie Osmond - 2018. aasta päevased Emmy auhinnad Pasadenas Marie Osmond - 2018. aasta päevased Emmy auhinnad Pasadenas Marie Osmond - 2018. aasta päevased Emmy auhinnad Pasadenas Marie Osmond - 2018. aasta päevased Emmy auhinnad Pasadenas Marie Osmond - 2018. aasta päevased Emmy auhinnad Pasadenas Marie Osmond Marie Osmond Marie Osmond

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Jõuluväljaanne2020MelanieTelefilm
Tee koju jõuludeks2019. aastaCassieTelefilm
Filmitähed1999Marie OsmondTelesaade
Peaaegu täiusliküheksateist üheksakümmend viisMarie OsmondTelesaade
Ehk seekordüheksateist üheksakümmend viisJulia WallaceTelesaade
Diagnoos mõrv1993Marie OsmondTelesaade
Roosi kroonlehe koht: tõelised sõbrad1985Roosi kroonleht (hääl)Telefilm
Sametjänes1984Lasteaia võluhaldjas (hääl), Velveteen JänesTelefilm
Roosi kroonlehe koht1984Roosi kroonleht (hääl)Telefilm
Ma abiellusin Wyatt Earpiga1983Josephine 'Josie' MarcusTelefilm
Kukk1982Õde Mae DavisTelefilm
Kõrvuti: Osmondide perekonna tõeline lugu1982Oliiv OsmondTelefilm
Marie1979Marie OwensTelefilm
Kookospähklid1978MarieFilm
Armastuse kingitus1978Beth AthertonTelefilm
Armastuspaat1977Maria RosselliTelesaade
Brady Bunchi varietee1976MarieTelesaade
Hugo jõehobu1975LauljaFilm
Rohkem kui soovisinMargaretFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Jonathan Roberts ja Marie OsmondJonathan Roberts
    • Tantsud tähtedega
      2005
    [vaata sobivust]
  • Marie Osmond ja Bruce BoxleitnerBruce Boxleitner
    • Ma abiellusin Wyatt Earpiga
      1983
    [vaata sobivust]
  • Marie Osmond ja John JamesJohn James
    • Armastuspaat
      1977
    [vaata sobivust]
  • Joseph Bottoms
    • Kõrvuti: Osmondide perekonna tõeline lugu
      1982
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi