Põhiline Suhted Marisa tomei

Marisa tomei

Teie Homseks Horoskoop

Marisa tomei VallalineKoht 366. -58Vanus 56 aastat vana Tähtkuju Ambur Suhted kokku 8

Kellega ta praegu käib?

Marisa Tomei on praegu vallaline.








Suhted

Marisa Tomei on olnud suhetes Josh Radnoriga(2014), Logan Marshall-Green(2008 - 2012), Nicholas Carpenter(2006 - 2008), Lenny Kravitz(2004), Christian Slater(2003), Frank Pugliese(2001 - 2004), Dana Ashbrook(1999)ja Robert Downey juunior(1993).



Umbes

Marisa Tomei on 56-aastane Ameerika näitleja. Sündinud 4. detsembril 1964 Brooklynis, New York City, New York, USA, on ta kuulus mu nõbu Vinny (1992), taltsutamata südame (1993), ainult sina (1994), maadleja (2008) poolest. karjääris, mis ulatub 1983. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Ambur.






Marisa Tomei on osalenud 23 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Adam Sandler Viharavi (2003), Alfred Molina aastal Perezi perekond (üheksateist üheksakümmend viis), Billy Zane sisse Ainult sina (1994), Christian Slater aastal Taltsutamatu süda (1993)ja John C. Reilly sisse Cyrus (2010).



Marisa Tomei kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja 1964. aasta sünd.

Panustage

Aidake meil luua Marisa Tomei profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht83 aastat, 1 kuu1 aasta1 kuu, 1 päev
Kokku83 aastat, 1 kuu1 aasta1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiMarisa
Neiupõlve nimiJõi
Täisnimi sündidesMarisa tomei
Alternatiivne nimiMarisa tomei
Vanus56 aastat
Sünnipäev4. detsember 1964
SünnikohtBrooklyn, New York City, New York, USA
Kõrgus5 '4½' (164 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuAmbur
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolEdward R. Murrowi keskkool, Brooklyn, New York, City, New York, Ameerika Ühendriigid (1982)
ÜlikoolBostoni ülikool, Boston, Massachusetts (ülekantud), New Yorgi ülikool, Manhattan, New York City, New York, Ameerika Ühendriigid (välja langenud)
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustMinu nõbu Vinny (1992), Taltsutamatu süda (1993), Ainult sina (1994), Maadleja (2008).
Aasta (d) aktiivne1984 – tänapäev, 1983 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Nimetuseta meelelahutus, Celebrity Talent International
Brändi kinnitusTelereklaam kaubamärgi Hanes vabaajarõivaste ja aluspesu jaoks (2005)
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)22
Puusad (tollides)3. 4
Riiete suurus4
Kinga suurus7
Ametlikud veebisaididwww.exclusivelymarisa.com, twitter.com/marisatomei, www.nndb.com/people/985/000025910/, www.instagram.com/marisatomei/?hl=et, www.allmovie.com/artist/marisa-tomei- p71267, www.rottentomatoes.com/celebrity/marisa_tomei, www.broadwayworld.com/people/Marisa-Tomei/, www.playbill.com/person/marisa-tomei-vault-0000043144
IsaGary Tomei
EmaPatricia 'Addie' Tomei
VendAdam Tomei (näitleja)
Lemmikud telesaatedSeinfeld
LemmikvärvidPunane, roosa, roheline

Marisa Tomei (sündinud 4. detsembril 1964) on USA näitleja. Ta on pälvinud erinevaid tunnustusi, sealhulgas Oscari preemia ja kandidaadid BAFTA auhinnale, kaks Kuldgloobuse auhinda ja kolm ekraaninäitlejate gildiauhinda.

Lähemalt Marisa Tomeist Marisa Tomeist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
8Josh RadnorSuheJaanuar 2014Veebruar 20141 kuu
7Logan Marshall-GreenSuheDetsember 200820123 aastat
6Nicholas CarpenterSuhe200620082 aastat
5Lenny KravitzSuhe R 20042004-
4Christian SlaterSuhe20032003-
3Frank PuglieseSuhe200120043 aastat
kaksDana AshbrookSuhe19991999-
1Robert Downey juuniorSuheAugust 1993Detsember 19934 kuud
Josh Radnor #8

Josh Radnor

2014

Josh Radnor ja Marisa Tomei läksid jaanuaris lahku ...[vaata paari] Logan Marshall-Green #7

Logan Marshall-Green

2008 - 2012

Logan Marshall-Green ja Marisa Tomei eraldasid ...[vaata paari] Nicholas Carpenter #6

Nicholas Carpenter

2006 - 2008

Nicholas Carpenter ja Marisa Tomei lahutasid ...[vaata paari] Lenny Kravitz #5Kuulujutt

Lenny Kravitz

2004

Marisa Tomei ja Lenny Kravitz on lahus ...[vaata paari] Christian Slater #4

Christian Slater

2003

Marisa Tomei ja Christian Slater on lahus ...[vaata paari] Frank Pugliese #3

Frank Pugliese

2001 - 2004

Marisa Tomei ja Frank Pugliese läksid lahku ...[vaata paari] Dana Ashbrook #kaks

Dana Ashbrook

1999

Marisa Tomei ja Dana Ashbrook on lahus ...[vaata paari] Robert Downey juunior #1

Robert Downey juunior

1993

Robert Downey juunior ja Marisa Tomei läksid lahku ...[vaata paari] #8

Josh Radnor

2014

Josh Radnor ja Marisa Tomei dateerisid 15. jaanuarist veebruarini 2014.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #7

Logan Marshall-Green

2008 - 2012

Logan Marshall-Green ja Marisa Tomei on dateeritud detsembrist 2008 kuni 2012.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #6

Nicholas Carpenter

2006 - 2008

Nicholas Carpenter ja Marisa Tomei dateerisid aastatel 2006–2008.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Vanus1%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #5

Lenny Kravitz

2004 (kuulujutt)

Marisa Tomei olevat kuulunud Lenny Kravitziga 2004. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #4

Christian Slater

2003

Marisa Tomei ja Christian Slater dateerisid 2003. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus33%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #3

Frank Pugliese

2001 - 2004

Marisa Tomei ja Frank Pugliese on dateeritud aastatel 2001–2004.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #kaks

Dana Ashbrook

1999

Marisa Tomei ja Dana Ashbrook dateerisid 1999. aastat.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #1

Robert Downey juunior

1993

Robert Downey juunior ja Marisa Tomei on dateeritud 1994. aastast kuni 1993. aasta detsembrini.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 83% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Marisa tomei56 AmburNäitleja
Ameeriklane
Josh Radnor46 LõviNäitleja
Ameeriklane
Logan Marshall-Green44 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Nicholas Carpenter40 Skorpiondirektor
Ameeriklane
Lenny Kravitz57 KaksikudLaulja
Ameeriklane
Christian Slater51 LõviNäitleja
Ameeriklane
Frank Pugliese60 KaljukitsNäitleja
Briti
Dana Ashbrook54 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Robert Downey juunior56 JäärNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Stateni saare kuningas (2020) Stateni saare kuningas (2020) Stateni saare kuningas (2020) Stateni saare kuningas (2020) Stateni saare kuningas (2020) Stateni saare kuningas (2020) Stateni saare kuningas (2020) Stateni saare kuningas (2020) Stateni saare kuningas (2020) Stateni saare kuningas (2020) Stateni saare kuningas (2020) Tommy Lee Jones ja Marisa Tomei 66. aastaauhindade jagamisel (1994)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ämblikmees: koduteed pole2021Mai ParkerFilm
Stateni saare kuningas2020Margie CarlinFilm
Sarah Cooper: Kõik on korras2020SaatanTelesaade
Avengers: Lõppmäng2019. aastaTädi maiFilm
Ma vihkan lapsi2019. aastaChristine HurleyFilm
Ämblikmees: kodust kaugel2019. aastaMai ParkerFilm
Frankie2019. aastaIleneFilm
Inimkapitali2019. aastaCarrie ManningFilm
Külm avatud2019. aastaMarisa tomeiTelesaade
Otseülekanne stuudiopubliku ees: Norman Leari teosed „Kõik peres“ ja „Jeffersonid“2019. aastaEdithTelesaade
Pime oli öö2018Margaret LangFilm
Esimene puhastus2018Arhitekt - dr UpdaleFilm
Pärast kõike2018Dr Lisa HardenFilm
Ämblikmees: kojutulek2017Mai ParkerFilm
Tüdruku jutt2017Proua O'ConnerTelesaade
Laboritingimused2017Emma HollowayLühifilm
Kapten Ameerika: kodusõda2016Mai ParkerFilm
Suur lühike2015Cynthia BaumFilm
Armasta Coopereid2015EmmaFilm
Rongiõnnetus2015KoeraomanikFilm
Impeerium2015Mimi WhitemanTelesaade
Varuosad2015Gwen KolinskyFilm
Luiskamine kavatsusega2014HammasFilm
Armastus on kummaline2014Kate HullFilm
Ümberkirjutamine2014Holly PuuseppFilm
Ta ütles, Ta ütles2013MarishkaLühifilm
Vanemate juhendamine2012Alice SimmonsFilm
Vältimatu2012FatimaFilm
Märtsi iidid2011Ida HorowiczFilm
Lincolni advokaat2011Maggie McPhersonFilm
Päästekate2011Kallis FosterFilm
Hull rumal armastus2011KateFilm
Cyrus2010MollyFilm
Maadleja2008CassidyFilm
War, Inc.2008Natalie HegalhuzenFilm
Enne kui kurat teab, et sa oled surnud2007GinaFilm
Armu on kadunud2007Naine basseinisFilm
Metssead2007MaggieFilm
Penelope pilve rikkalik siseelu2007Penelope pilvTelefilm
Danika2006Danika MerrickFilm
Factotum2005LauraFilm
Armuke2005SybilFilm
Marilyn Hotchkissi peotantsude ja võlude kool2005Meredith MorrisonFilm
Alfie2004JulieFilm
Mäng läbi2004Raquel SmashenburnTelesaade
Päästa mind2004AngieTelesaade
Viharavi2003ArmasFilm
Ainult suudlus2002PaulaFilm
Guru2002LexiFilm
Metsiku Thornberrysi film2002Bree Blackburn (hääl)Film
Magamistoas2001Natalie StroutFilm
Keegi nagu sina ...2001LizFilm
Jenifer2001Nina CapelliTelefilm
Dirk ja Betty2000PariisFilm
Rõõmsad õnnetused2000RubiinikudujaFilm
Džunglite kuningas2000The. CostelloFilm
Jälitaja2000PollyFilm
Mida naised tahavad2000LolaFilm
Beverly Hillsi slummid1998RitaFilm
Minu oma riik1998Mattie VinesTelefilm
Ainult armastus1998EvieTelefilm
Kuna olete läinud1998Tori (krediteerimata)Telefilm
Venna suudlus1997MissyFilm
Tere tulemast Sarajevosse1997NinaFilm
Võtke tähed lahtiüheksateist üheksakümmend kuusMonicaFilm
Neli tubaüheksateist üheksakümmend viisMargaretFilm
Perezi perekondüheksateist üheksakümmend viisDorita Evita PerezFilm
Ainult sina1994Usk CorvatchFilm
Paber1994Martha HackettFilm
Taltsutamatu süda1993CarolineFilm
Chaplin1992Mabel NormandFilm
Pööripäev1992Rosie RiversFilm
Minu nõbu Vinny1992Mona Lisa VitoFilm
Oscar1991Lisa ProvoloneFilm
Zandalee1991RemyFilm
Parker Kane1990Aprill HaynesTelefilm
Seinfeld1989Marisa tomeiTelesaade
Simpsonid1989Sara SloaneTelesaade
Erinev maailm1987Maggie LautenTelesaade
Jalgade töö1987Ricci naineTelesaade
Mängib Keepsi eest1986TracyFilm
Flamingo laps1984MandyFilm
Mürgine kättemaksja1984Terviseklubi tüdruk (krediteerimata)Film
ABC järelkooli eripakkumised1972Noelle CrandallTelesaade
Kui maailm pöördub1956March Thompson, Marcy Thompson, Marcy Thompson CushmanTelesaade
Delia on kadunudFranFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Adam Sandler ja Marisa TomeiAdam Sandler
    • Viharavi
      2003
    [vaata sobivust]
  • Alfred Molina ja Marisa TomeiAlfred Molina
    • Perezi perekond
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]
  • Billy Zane ja Marisa TomeiBilly Zane
    • Ainult sina
      1994
    [vaata sobivust]
  • Christian Slater ja Marisa TomeiChristian Slater
    • Taltsutamatu süda
      1993
    [vaata sobivust]
  • John C. Reilly ja Marisa TomeiJohn C. Reilly
    • Cyrus
      2010
    [vaata sobivust]
  • Jude Law ja Marisa TomeiJude Law
    • Alfie
      2004
    [vaata sobivust]
  • Marisa Tomei ja Ethan HawkeEthan Hawke
    • Enne kui kurat teab, et sa oled surnud
      2007
    [vaata sobivust]
  • Marisa Tomei ja Grace GealeyGrace Gealey
    • Impeerium
      2015
    [vaata sobivust]
  • Marisa Tomei ja Joe PesciJoe Pesci
    • Minu nõbu Vinny
      1992
    [vaata sobivust]
  • Marisa Tomei ja Kevin BaconKevin Bacon
    • Armuke
      2005
    [vaata sobivust]
  • Marisa Tomei ja Mickey RourkeMiki Rourke
    • Maadleja
      2008
    [vaata sobivust]
  • Marisa Tomei ja Naomi CampbellNaomi Campbell
    • Impeerium
      2015
    [vaata sobivust]
  • Marisa Tomei ja Nick StahlNick Stahl
    • Magamistoas
      2001
    [vaata sobivust]
  • Marisa Tomei ja Robert Downey juuniorRobert Downey juunior
    • Ainult sina
      1994
    [vaata sobivust]
  • Marisa Tomei ja Tim CurryTim Curry
    • Oscar
      1991
    [vaata sobivust]
  • Marisa Tomei ja Tom Everett ScottTom Everett Scott
    • Vanemate juhendamine
      2012
    [vaata sobivust]
  • Marisa Tomei ja Vincent DVincent D'Onofrio
    • Rõõmsad õnnetused
      2000
    [vaata sobivust]
  • Matthew McConaughey ja Marisa TomeiMatthew McConaughey
    • Lincolni advokaat
      2011
    [vaata sobivust]
  • Mel Gibson ja Marisa TomeiMel Gibson
    • Mida naised tahavad
      2000
    [vaata sobivust]
  • Michael Keaton ja Marisa TomeiMichael Keaton
    • Paber
      1994
    [vaata sobivust]
  • Philip Seymour Hoffman ja Marisa TomeiPhilip Seymour Hoffman
    • Enne kui kurat teab, et sa oled surnud
      2007
    [vaata sobivust]
  • Robert Carlyle ja Marisa TomeiRobert Carlyle
    • Marilyn Hotchkissi peotantsude ja võlude kool
      2005
    [vaata sobivust]
  • Steve Carell ja Marisa TomeiSteve Carell
    • Suur lühike
      2015
    [+1 veel]
Veel Marisa Tomei ekraanil olevaid matše Vähem Marisa Tomei ekraanil kuvatud kohtumisi





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.