Põhiline Suhted Marlo Thomas

Marlo Thomas

Teie Homseks Horoskoop

Marlo ThomasKoht 5195 -1034Vanus 83 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted 5 kokku

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Marlo Thomas tõenäoliselt vallaline.








claire van der buumi abikaasa

Suhted

Marlo Thomas oli varem abielus Phil Donahue'ga(1980).



Marlo Thomas on olnud suhetes David Geffeniga(üheksateist üheksakümmend kuus), Herb Gardner(1971), Ron DeBlasio ja Henry Kissinger.






Umbes

Marlo Thomas on 83-aastane Ameerika näitleja. 21. novembril 1937 Detroitis (Michigan, USA) sündinud Margaret Julia Thomas on sündinud selle tüdruku poolest. Tema sodiaagimärk on Skorpion.



Marlo Thomas on osalenud kahel ekraanil peetud matšil, sealhulgas Ron Leibmanil Sõbrad (1994)ja Ted Bessell sisse See tüdruk (1966).

Marlo Thomas kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Bell Recordsi artistid, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika telenäitlejad.



kui vana on shayne topp

Panustage

Aidake meil luua Marlo Thomase profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus145 aastat, 4 kuud--
Tutvumisleht43 kuud22 päeva-
Kokku545 aastat, 4 kuud9 aastat, 1 kuu3 kuud

Üksikasjad

EesnimiMarlo
PerekonnanimiDonahue
Neiupõlve nimiThomas
Täisnimi sündidesMargaret Julia Thomas
Alternatiivne nimiPreili Iseseisvus, Mugsy
Vanus83 aastat
Sünnipäev21. november 1937
SünnikohtDetroit, Michigan, USA
Kõrgus5 '4' (163 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolMarymounti keskkool Los Angeleses
ÜlikoolLõuna-California ülikool
AmetitekstNäitleja, produtsent, aktivist, filantroop
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustSee tüdruk
Aasta (d) aktiivne1960 – tänapäev
IsaDanny Thomas (1912–1991)
EmaRose Marie Cassaniti (1914–2000)
VendTony Thomas
ÕdeThomas Earth

Margaret Julia 'Marlo' Thomas (sündinud 21. novembril 1937) on Ameerika näitleja, produtsent, kirjanik ja ühiskonnategelane, kes on tuntud peaosa saatesarjas 'See tüdruk' (1966–1971) ja tema laste frantsiisis 'Free to be ... You'. ja mina. Ta on televisioonis tehtud töö eest saanud neli Emmy, Kuldgloobuse ja Peabody auhinna ning ta on valitud ringhäälingu ja kaabli kuulsuste saali. Samuti on ta saanud Grammy auhinna oma lastealbumi Marlo Thomas and Friends: Thanks & Giving aastaringselt eest. 2014. aastal autasustati teda presidendi vabaduse medaliga.

Lisateave Marlo Thomasest Marlo Thomasest vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5David GeffenSuheVeebruar 1996Mai 19963 kuud
4Phil DonahueAbielus1976 -
3Herb GardnerSuhe19711971-
kaksHenry KissingerSuhe -
1Ron DeBlasioSuhe -
David Geffen #5

David Geffen

üheksateist üheksakümmend kuus

Marlo Thomas ja David Geffen lahkusid Ma ...[vaata paari] Phil Donahue #4

Phil Donahue

1976

Phil Donahue ja Marlo Thomas on olnud abielus ...[vaata paari] Herb Gardner #3

Herb Gardner

1971

Herb Gardner ja Marlo Thomas on lahus ...[vaata paari] Henry Kissinger #kaks

Henry Kissinger

Henry Kissinger ja Marlo Thomas on eraldi ...[vaata paari] #1

Ron DeBlasio

Ron DeBlasio ja Marlo Thomas on lahus ...[vaata paari] #5

David Geffen

üheksateist üheksakümmend kuus

Marlo Thomas ja David Geffen dateerisid 1996. aasta veebruarist maini.

kes on kaubamärgi tutvumine
Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Vanus1%'> Ühilduvus 26% vaata suhet #4

Phil Donahue

1976

Phil Donahue ja Marlo Thomas on olnud abielus 40 aastat. Pärast kohtumist 1976. aastal olid nad neli aastat kohtunud ja abiellusid 21. mail 1980.

Suhe 45 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak60%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #3

Herb Gardner

1971

Herb Gardneril ja Marlo Thomasel oli suhe aastatel 1971–1971.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Vanus84%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #kaks

Henry Kissinger

Henry Kissingeril ja Marlo Thomasel oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak60%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #1

Ron DeBlasio

Ron DeBlasiol ja Marlo Thomasel oli suhe.

vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Marlo Thomas83 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
David Geffen78 kalaÄri
Ameeriklane
Phil Donahue85 AmburVestlussaate juht
Ameeriklane
Herb Gardner68 KaljukitsKirjanik
Ameeriklane
Henry Kissinger98 KaksikudValitsus
Ameeriklane
Ron DeBlasio- Agent
Ameeriklane

Pildigalerii

Jõulud Marlo Thomas Marlo Thomas - Dobie Gillise paljud armastused Marlo Thomas ja Herb Gardner hea arsti avamisel Marlo Thomas ja Herb Gardner hea arsti avamisel Marlo Thomas ja Herb Gardner hea arsti avamisel Marlo Thomas - ajakirja TV Time pilt [Ameerika Ühendriigid] (10. märts 1974) Marlo Thomas - tavalise müüja telenädala ajakiri (Ameerika Ühendriigid) (3. juuni 1966) Marlo Thomas - tavalise müüja telenädala ajakiri (Ameerika Ühendriigid) (17. november 1967) Marlo Thomas - telekava ajakirja pilt [Ameerika Ühendriigid] (17. mai 1969) Marlo Thomas - telekava ajakirja pilt [Ameerika Ühendriigid] (17. mai 1969) Marlo Thomas - telekava ajakirja pilt [Ameerika Ühendriigid] (17. mai 1969)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Rocketeer (telesari)2019. aastaProua Abboud, SittiTelesaade
Ookeani kaheksa2018ReneFilm
Märg kuum Ameerika suvi: kümme aastat hiljem2017Nad elasidTelesaade
Naise aju2017LynneFilm
Papist poksija2016Film
Pallurid2015Jasoni emaTelesaade
LOL2012SuurepäraneFilm
Uus normaalne2012Nancy NilesTelesaade
Õnneks mitte kunagi pärast2012JutustajaTelesaade
Kole Betty2006Sandra WinthropTelesaade
Pettus2004Ellen McCarthyTelefilm
Kaks aja vastu2002Julie PortmanTelefilm
Mängib Mona Lisat2000Sheila GoldsteinFilm
Deuce Bigalow: mees Gigolo1999Margaret (krediteerimata)Film
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Kohtunik Mary ClarkTelesaade
Tähtede löök1998Armas faffleFilm
Päris blond1997BlairFilm
Ally McBeal1997Lynnie BishopTelesaade
Taaskohtumine1994Jessie YatesTelefilm
Ülim reetmine1994Sharon RodgersTelefilm
Sõbrad1994Sandra GreenTelesaade
Frasier1993SophieTelesaade
Pandi pantvangi: Sis ja Jerry Levini lugu1991Lucille 'Sis' LevinTelefilm
Vaimus1990Reva ProskyFilm
Roseanne1988Tina BeežTelesaade
Keegi pole laps1986Marie BalterTelefilm
Nõusolek täiskasvanule1985Tess LyndTelefilm
Kathryn Becki kaotatud au1984Kathryn BeckTelefilm
Vargad1977Sally CramerFilm
See juhtus ühel jõulul1977Mary Bailey HatchTelefilm
Praktika1976Judy SinclairTelesaade
Armastuse teod ja muud komöödiad1973Gina, host, SusanTelefilm
ABC laupäeva superstaarifilm1972Anne MarieTelesaade
Jenny1970JennyFilm
Danny Thomase tund1967Bertha PlummerTelesaade
Kriket koldel1967Bertha (hääl)Telefilm
See tüdruk1966Ann MarieTelesaade
Kahe seltskond1965Caroline SommersTelefilm
Valentini päev1964StacyTelesaade
Wendy ja mina1964CarolTelesaade
Vahistamine ja kohtuprotsess1963Angela TucciTelesaade
Minu lemmik marslane1963PaulaTelesaade
McHale'i merevägi1962Cynthia PrenticeTelesaade
Olen Casey1961Claire SchaefferTelesaade
Joey piiskopinäitus1961Stella BarnesTelesaade
Insight1960Jeanne BrownTelesaade
Põnevik1960Susan BakerTelesaade
Bonanza1959Tai LeeTelesaade
Dobie Gillise paljud armastused1959Franki tüdruksõberTelesaade
77 Päikeseloojanguriba1958AmiinTelesaade
Donna pilliroo näitus1958Davidi ristitütar Louise BissellTelesaade
Zane Gray teater1956Laurie DubroTelesaade
Tee isale ruumi1953Stella MasonTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Marlo Thomas ja Ron LeibmanRon Leibman
    • Sõbrad
      1994
    [vaata sobivust]
  • Ted Bessell ja Marlo ThomasTed Bessell
    • See tüdruk
      1966
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Khalil Barrage
Khalil Barrage
28. mai 2021 ... Khalil Barrage'i uudised, kuulujutud, fotod Khalil Barrage'ist, elulugu, Khalil Barrage'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Khalil Barrage'i suhete loend. Khalil Barrage'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Khalil Barrage'i suhetest.
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
28. mai 2021 ... Milla Jovovichi ja Shawn Andrewsi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Grace Kelly
Grace Kelly
28. mai 2021 ... Grace Kelly uudised, kuulujutud, fotod Grace Kellyst, elulugu, Grace Kelly poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Grace Kelly suhete loend. Grace Kelly tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Grace Kelly suhetest.
Don Dacus
Don Dacus
28. mai 2021 ... Don Dacuse uudised, kuulujutud, fotod Don Dacusest, elulugu, Don Dacuse sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Don Dacuse suhete loend. Don Dacuse tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Don Dacuse suhetest.
Heather Tom
Heather Tom
28. mai 2021 ... Heather Tomi uudised, kuulujutud, fotod Heather Tomist, elulugu, Heather Tomi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Heather Tomi suhete nimekiri. Heather Tomi tutvumislugu, 2021, 2020, Heather Tomi suhete loend.
Idris Elba ja Kim Elba
Idris Elba ja Kim Elba
28. mai 2021 ... Idris Elba ja Kim Elba fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Mayte Rodriguez
Mayte Rodriguez
28. mai 2021 ... Mayte Rodríguezi uudised, kuulujutud, fotod Mayte Rodríguezist, elulugu, Mayte Rodríguezi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mayte Rodríguezi suhete loend. Mayte Rodríguezi tutvumislugu, 2021., 2020. aasta, Mayte Rodríguezi suhete loend.