Põhiline Suhted Mary J. Blige

Mary J. Blige

Mary J. Blige VallalineKoht 994 92Vanus 50 aastat vana Tähtkuju Kaljukits Suhted 7 kokku

Kellega ta praegu käib?

Mary J. Blige on praegu vallaline.

Suhted

Mary J. Blige oli varem abielus Kendu Isaacsiga(2003 - 2018).



Mary J. Blige on kihlatud K-Ci Haileyga(1996 - 2002).

Mary J. Blige on olnud Nasega suhetes(1996 - 1997), Juhtum(1995 - 1996)ja Grand Puba.

Mary J. Blige on Tupac Shakuriga kokku puutunud(1995 - 1996)ja Sean 'Diddy' kammid.



Umbes

Mary J. Blige on 50-aastane Ameerika laulja. Sündinud Mary Jane Blige'is 11. jaanuaril 1971 New Yorgis New Yorgis The Bronxis New Yorgis, on ta kuulus hiphop-hinge kuninganna poolest karjääris, mis kestab 1990. aastast kuni 1989. aastani ja 1991. aastani. Tema sodiaagimärk on Kaljukits.

kes on kimberly elise dating

Mary J. Blige kuulub järgmistesse nimekirjadesse: näitlejad New Yorgist, Ameerika plaaditootjad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil oma Mary J. Blige'i profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus118 aastat, 2 kuud--
Kihlatud19 aastat, 1 kuu--
Tutvumisleht310 kuud, 5 päeva6 kuud, 12 päeva9 kuud, 3 päeva
Kohtuminekaks3 kuud, 2 päeva1 kuu, 16 päeva-
Kokku718 aastat, 2 kuud4 aastat, 1 kuu3 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiMaarja
Keskmine nimiJane
PerekonnanimiBlige
Täisnimi sündidesMary Jane Blige
Alternatiivne nimiHip Hop-Souli kuninganna Mary Jane Blige, Mary J. Blige, Brook Lynn
Vanus50 aastat
Sünnipäev11. jaanuar 1971
SünnikohtBronx, New York, New York, USA
Kõrgus5 '9' (175 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvVärvitud blond
TähtkujuKaljukits
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
AmetitekstLaulja-laulukirjutaja, näitleja, filantroop
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustHiphopi hingekuninganna
Muusikažanr (tekst)R & B, hing, hip-hop-hing, uushing, hip-hop, uus Jacki kiik, evangeelium
MuusikažanrR & B / hing, R & B
Aasta (d) aktiivne1989 – tänapäev, 1990 – tänapäev, 1989 – tänapäev, 1991 – tänapäev
MuusikastiilUrbanistlik, kaasaegne R&B, pop / rock, klubi / tants, elektrooniline, pop
Muusika meeleoluEnesekindel, vastandlik, sujuv, vaprus, pidu / pidulik, elegantne, stiilne, sensuaalne, julge, tänavatark, energiline, ambitsioonikas, rahustav, intiimne, teravmeelne, ärevusttekitav, kirglik, seksikas, arukas, nõtke, agressiivne
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaMatriarh / Capitol (praegune), Uptown / MCA / Geffen / Interscope, Verve Records (endine), Matriarch, Capitol (praegune), Uptown, MCA, Geffen, Interscope, Verve (endine), Republic (praegune), Verve, Capitol ( endine), Universaalne, Kapitoolium, Vabariik, Matriach (praegune), MCA (endine), Uptown (endine), Matriarh (praegune)
Seotud aktidDiddy, Missy Elliott, Nas, The Notorious B.I.G., Lil 'Kim, R. Kelly, Monica, Method Man, Mariah Carey, Jessie J, Jay-Z, Whitney Houston Celine Dion 2face Idibia
T.I, Tiziano Ferro, Whitney Houston, Celine Dion, 2face Idibia, Sam Smith, Disclosure, Puff Daddy, Musiq Soulchild, Jimmy Napes, Rodney Jerkins, Sean Combs, Dr. Dre, Q-Tip, Swizz Beatz
Ametlikud veebisaididmjblige.com, myspace.com/maryjblige, maryluvs.com, http://www.maryjblige.com/, http://maryjblige.com
IsaThomas Blige
EmaCora blige
VendBruce Miller (kasuvend)
ÕdeLaTonya Blige
SõberMartine McCutcheon
LemmikinimesedMeryl Streep, Frank Sinatra, Angela Bassett, Allison Janney

Mary Jane Blige (; sündinud 11. jaanuaril 1971) on USA laulja-laulukirjutaja, näitleja ja filantroop. Tema karjäär algas 1991. aastal, kui ta allkirjastati Uptown Recordsile. Ta andis välja 13 stuudioalbumit, millest kaheksa on saavutanud kogu maailmas mitmeplaatinase müügi. Blige on müünud ​​Ameerika Ühendriikides 50 miljonit albumit ja kogu maailmas 80 miljonit plaati. Blige on võitnud üheksa Grammy auhinda, neli Ameerika muusikaauhinda, kaksteist Billboardi muusikaauhinda ja saanud ka kolm Kuldgloobuse auhinna nominatsiooni, sealhulgas ühe toetava rolli eest filmis Mudbound (2017) ja teise originaalloo „Mighty River” eest. Lisaks sai ta ka nominatsiooni Oscari auhinnale parima naiskõrvalosatäitja ja parima originaalloo eest, olles samal aastal esimene näitleja- ja laulukirjutajaks nimetatud isik.

Lisateavet Mary J. Blige'i kohta Mary J. Blige'ist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
7Eemaldage IsaacsAbielusAprill 2000Juuni 201818 aastat
6AastalSuheOktoober 1996Juuli 19979 kuud
5JuhtumSuheDetsember 1995Oktoober 199610 kuud
4Tupac ShakurKohtumineOktoober 1995Jaanuar 19963 kuud
3K-Ci HaileySuheDetsember 1992Jaanuar 20029 aastat
kaksSuur-PubaTeadmata -
1Sean 'Diddy' kammidKohtumine -
Eemaldage Isaacs #7

Eemaldage Isaacs

2000 - 2018

Kendu Isaacs ja Mary J. Blige lahutati ...[vaata paari] Aastal #6

Aastal

1996 - 1997

Nas ja Mary J. Blige läksid lahku 1997. aastal pärast ...[vaata paari] Juhtum #5

Juhtum

1995 - 1996

Case ja Mary J. Blige on lahus ...[vaata paari] Tupac Shakur #4

Tupac Shakur

1995 - 1996

Mary J. Blige ja Tupac Shakur lahkusid J ...[vaata paari] K-Ci Hailey #3

K-Ci Hailey

1992 - 2002

K-Ci Hailey ja Mary J. Blige läksid lahku 19 ...[vaata paari] Suur-Puba #kaks

Suur-Puba

Grand Puba ja Mary J. Blige olid suguluses ...[vaata paari] Sean #1

Sean 'Diddy' kammid

Mary J. Blige ja Sean 'Diddy' kammid on eraldi ...[vaata paari] #7

Eemaldage Isaacs

2000 - 2018

Kendu Isaacs ja Mary J. Blige olid abielus 14 aastat. Nad käisid 3 aastat pärast kokkusaamist 2000. aasta aprillis ja abiellusid 7. detsembril 2003. 14 aastat hiljem lahutasid nad 21. juunil 2018.

Suhe 18 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Vanus84%'> Ühilduvus 36% vaata suhet #6

Aastal

1996 - 1997

Nas ja Mary J. Blige pärinesid 1997. aasta juulist 1997.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak60%Kõrgus37%Vanus52%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #5

Juhtum

1995 - 1996

Caseil ja Mary J. Blige'il oli suhe detsembrist 1995 kuni oktoobrini 1996.

Suhe 10 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Vanus33%'> Ühilduvus 38% vaata suhet #4

Tupac Shakur

1995 - 1996

Mary J. Blige ja Tupac Shakur kohtusid 1995. aasta oktoobris.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #3

K-Ci Hailey

1992 - 2002

K-Ci Hailey ja Mary J. Blige olid kihlatud 6 aastat. Pärast kohtumist detsembris 1992 käisid nad neli aastat. Nad olid kihlatud 1996. aastal, kuid lahutasid hiljem 1997. aastal.

Suhe 9 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus84%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #kaks

Suur-Puba

Grand Pubal ja Mary J. Blige'il olid suhted.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Vanus33%'> Ühilduvus 29% vaata suhet #1

Sean 'Diddy' kammid

Mary J. Blige kohtas Sean 'Diddy' Combsi.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 65% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Mary J. Bligeviiskümmend KaljukitsLaulja
Ameeriklane
Eemaldage Isaacs52 LõviMuusikaprodutsent
Ameeriklane
Aastal47 NeitsiRäppar
Ameeriklane
JuhtumNeli, viis KaaludLaulja
Ameeriklane
Tupac Shakur25 KaksikudRäppar
Ameeriklane
K-Ci Hailey51 NeitsiLaulja
Suur-Puba55 kala
Sean 'Diddy' kammid51 SkorpionMuusikaprodutsent
Ameeriklane

Pildigalerii

Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens Mary J Blige - ‘Power Book 2-Ghost’ setin Queens

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Austus2021Dinah WashingtonFilm
Trollide maailmaturnee2020Queen Essence (hääl)Film
Kehakaamera2020Renee Lomito-SmithFilm
Vägivaldne süda2020NinaFilm
Roosa taevas ees2020Doktor MonroeFilm
II võimuraamat: kummitus2020PaljuTelesaade
Vihmavarju akadeemia2019. aastaCha Cha tantsTelesaade
Sherlocki päkapikud2018Irene (hääl)Film
Muditud2017Florence JacksonFilm
Impeerium2015.AngieTelesaade
Karje: telesari2015.Sherry ElliotTelesaade
Wiz Live!2015.EvilleneTelefilm
Kuidas mõrvast lahti saada2014RolandTelesaade
Must-ish2014MirabelleTelesaade
Betty ja Coretta2013Dr Betty ShabazzTelefilm
Must sünd2013IngelFilm
Aegade kivi2012ÕiglusFilm
Chico ja Rita2010Film
Ma saan kõik halvasti ise teha2009KüsiFilm
30 Rock2006Mary J. BligeTelesaade
Kummituselausuja2005Jackie BoydTelesaade
Entourage2004Mary J. BligeTelesaade
Mary J Blige ft. Ja reegel: Vihmane Dayz2002Mary J. BligeLühifilm
Vanglaul2001EmaFilm
Tugev meditsiin2000Simone FellowsTelesaade
Jamie Foxxi saadeüheksateist üheksakümmend kuusOla MaeTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Huvitavad Artiklid

Toimetaja Valik

Nuno Gomes ja Patricia Aguilar
Nuno Gomes ja Patricia Aguilar
28. mai 2021 ... Nuno Gomes ja Patricia Aguilar fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Russell Wilson
Russell Wilson
28. mai 2021 ... Russell Wilsoni uudised, kuulujutud, fotod Russell Wilsonist, elulugu, Russell Wilsoni tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Russell Wilsoni suhete loend. Russell Wilsoni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Russell Wilsoni suhetest.
Kimber James
Kimber James
28. mai 2021 ... Kimber Jamesi uudised, kuulujutud, fotod Kimber Jamesist, elulugu, Kimber Jamesi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kimber Jamesi suhete nimekiri. Kimber Jamesi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Kimber Jamesi suhetest.
Paula Marcellini
Paula Marcellini
28. mai 2021 ... Paula Marcellini uudised, kuulujutud, fotod Paula Marcellinist, elulugu, Paula Marcellini poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paula Marcellini suhete nimekiri. Paula Marcellini tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paula Marcellini suhetest.
Jessica Dime
Jessica Dime
28. mai 2021 ... Jessica Dime uudised, kuulujutud, Jessica Dime'i fotod, elulugu, Jessica Dime poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Dime suhete loend. Jessica Dime tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Dime suhete loend.
Priscilla Presley
Priscilla Presley
28. mai 2021 ... Priscilla Presley uudised, kuulujutud, fotod Priscilla Presley'st, elulugu, Priscilla Presley poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Priscilla Presley suhete loend. Priscilla Presley tutvumisajalugu, 2021, 2020, Priscilla Presley suhete loend.
Brittany Paige Bouck
Brittany Paige Bouck
28. mai 2021 ... Brittany Paige Boucki uudised, kuulujutud, fotod Brittany Paige Bouckist, elulugu, Brittany Paige Boucki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brittany Paige Boucki suhete nimekiri. Brittany Paige Boucki tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Brittany Paige Boucki suhetest.