Põhiline Suhted Mary-Kate Olsen

Mary-Kate Olsen

Teie Homseks Horoskoop

Mary-Kate OlsenKoht 813 106Vanus 34-aastane Tähtkuju Kaksikud Suhted 10 kokku

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Mary-Kate Olsen tõenäoliselt vallaline.








hertsog williams ja erica dixon

Suhted

Mary-Kate Olsen oli varem abielus Olivier Sarkozyga(2015 - 2020).



Mary-Kate Olsen on olnud suhetes Nate Lowmaniga(2008 - 2010), Heath Ledger(2007 - 2008), Max Snow(2006 - 2007), Stavros Niarchos(2005), Ali Fatourechi(2004), David Katzenberg(2003 - 2004)ja Max Winkler(2002).






Kuuldavasti on Mary-Kate Olsen end Dustin Yelliniga sidunud(2011)ja Lapo Elkann(2008).



Umbes

Mary-Kate Olsen on 34-aastane Ameerika näitleja. Sündinud 13. juunil 1986 Sherman Oaksis, CA, USAs, on ta kuulus Full House'i karjääri poolest, mis hõlmab aastaid 1986–2012 (näitleja) ja 1987–2012 (näitleja) ja 2004 - tänapäev (moedisainer). Tema sodiaagimärk on Kaksikud.

kes on lela loren dating

Mary-Kate Olsen on osalenud viiel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Billy Aaron Brown Puhkus päikese käes (2001), Jared Padalecki aastal New Yorgi minut (2004), Jesse Spencer aastal Võitnud London (2001), Lukas Behnken sisse Väljakutse (2003)ja Tahj Mowry sisse Täismaja (1987).



Mary-Kate Olsen kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika filmitootjad ja näitlejad Californias.

Panustage

Aidake meil luua Mary-Kate Olseni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus18 aastat, 1 kuu--
Tutvumisleht71 aasta, 4 kuud7 kuud, 6 päeva2 kuud, 1 päev
Kuuldavastikaks---
Kokku108 aastat, 1 kuu1 aasta, 2 kuud2 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiMary-Kate
PerekonnanimiOlsen
Täisnimi sündidesMary-Kate Olsen
Alternatiivne nimiM-K, Mary-Kate Sarkozy
Vanus34 aastat
Sünnipäev13. juuni 1986
SünnikohtSherman Oaks, CA, USA
Kõrgus5 '0¼' (153 cm)
Kaal49 kg (108 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusOlles peaaegu identne oma kaksiku Ashleyga, Short Stature
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
ReligioonAnglikaanlane / piiskoplik
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolCampbell Halli piiskopipäevakool, Hollywood, CA (2004)
ÜlikoolNew Yorgi ülikool (ei lõpetanud)
AmetitekstNäitleja, disainer, lavastus
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustTäismaja
Aasta (d) aktiivne1987– tänapäev, 1986–2012 (näitlejana), 1987–2012 (näitleja), 2004 – praegune (moedisainer)
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Thruline Entertainment, Inc.
Brändi kinnitusBadgley Mischka
(õe Ashleyga), kas teil on piima? (koos õe Ashleyga), Mary-Kate ja Ashley: tõeline mood tõelistele tüdrukutele (ilujoon), McDonalds
(koos õe Ashleyga), trükkige Aquafresh hambapasta lastele mõeldud Mary-Kate ja Ashley kaubamärgi reklaamid. (2003), toetab õde Ashley Olseniga rõivaid, meiki ja rõivamanuseid, mida müüakse ainult Wal-Marti kauplustes
Rind (tollides)33
Tassi suurusTO
Vöökoht (tollides)2. 3
Puusad (tollides)3. 4
Kinga suurus5
Ametlikud veebisaididwww.mary-kateandashley.com, www.olsen-fan.net/, www.nndb.com/people/662/000025587/, www.biography.com/people/mary-kate-olsen-10084556
IsaDavid Olsen
EmaJarnette Jones, Mackenzie Olsen (kasuema)
VendTrent Olsen, Jake Olsen (kasuvend)
ÕdeAshley Olsen (kaksik), Elizabeth Olsen, Taylor Olsen (kasuõde)
SõberJohn Stamos, Billy Brown, Bob Saget, Candace Cameron Bure, Andrea Barber, Jodie Sweetin, Dave Coulier, Riley Smith, Jared Palalecki, Jack Osbourne, Heath Ledger, Zac Posen
Seotud inimesedEugene Levy, Andrea Martin, Steve Guttenberg, Kirstie Alley, Jared Padalecki
LemmikloomadŠokolaad (hobune), Jack (koer - pool chihuahua, pool pudelisegu), Lucca (koer - šokolaadilabrador), täht (hobune), lääne (hobune)
Lemmikud telesaatedHalb seks
LemmikraamatudOliver Twist (Charles Dickens), Suur Gatsby
LemmiktoidudBrokkoli, Pizza, Tacos
LemmikvärvidNet
Lemmikud tarvikudRahakott

Mary-Kate Olsen (sündinud 13. juunil 1986) on Ameerika moelooja, endine näitleja ja produtsent. Näitlejakarjääri alustas ta üheksa kuud pärast sündi, jagades Michelle Tanneri rolli oma kaksikõe Ashley Olseniga telesituatsioonis „Täismaja” (1987–1995). Nad mängisid koos ka arvukates filmides.

Lisateave Mary-Kate Olseni kohta Mary-Kate Olsenist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
10Olivier SarkozyAbielusAprill 2012Mai 20208 aastat
9Dustin YellinKohtumine R 20112011-
8Nate LowmanSuheOktoober 2008Veebruar 20101 aasta
7Lapo ElkannKohtumine R Veebruar 2008Veebruar 2008-
6Heath LedgerSuheSeptember 200722. jaanuar 20084 kuud
5Max SnowSuheSeptember 2006Aprill 20077 kuud
4Stavros NiarchosSuheAprill 2005Oktoober 20056 kuud
3Ali FatourechiSuheOktoober 2004Detsember 20042 kuud
kaksDavid KatzenbergSuheJuuni 2003August 20041 aasta
1Max WinklerSuhe20022002-
Olivier Sarkozy #10

Olivier Sarkozy

2012 - 2020

Olivier Sarkozy ja Mary-Kate Olsen olid suurepärased ...[vaata paari] Dustin Yellin #9Kuulujutt

Dustin Yellin

2011

Dustin Yellin ja Mary-Kate Olsen on lahus ...[vaata paari] Nate Lowman #8

Nate Lowman

2008 - 2010

Nate Lowman ja Mary-Kate Olsen läksid lahku ...[vaata paari] Lapo Elkann #7Kuulujutt

Lapo Elkann

2008

Lapo Elkann ja Mary-Kate Olsen on lahus ...[vaata paari] Heath Ledger #6

Heath Ledger

2007 - 2008

Mary-Kate Olsen ja Heath Ledger olid kohtamas ...[vaata paari] Max Snow #5

Max Snow

2006 - 2007

Max Snow ja Mary-Kate Olsen lahkusid aprillis ...[vaata paari] Stavros Niarchos #4

Stavros Niarchos

2005

Stavros Niarchos ja Mary-Kate Olsen ...[vaata paari] Ali Fatourechi #3

Ali Fatourechi

2004

Ali Fatourechi ja Mary-Kate Olsen lahutasid ...[vaata paari] David Katzenberg #kaks

David Katzenberg

2003 - 2004

Mary-Kate Olsen ja David Katzenberg lahutavad eraldi ...[vaata paari] Max Winkler #1

Max Winkler

2002

Max Winkler ja Mary-Kate Olsen on lahus ...[vaata paari] #10

Olivier Sarkozy

2012 - 2020

Olivier Sarkozy ja Mary-Kate Olsen olid abielus 4 aastat. Nad said ühe aasta pärast kokkusaamist aprillis 2012. Pärast üheaastast kihlust abiellusid nad 28. novembril 2015. 4 aastat hiljem läksid nad lahku 12. mail 2020 ja lahutasid 25. jaanuaril 2021.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus13%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #9

Dustin Yellin

2011 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Dustin Yellin end 2011. aastal Mary-Kate Olseniga sidunud.

chaneli lääneranniku poiss-sõber 2019
MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus44%'> Ühilduvus 26% vaata suhet #8

Nate Lowman

2008 - 2010

Nate Lowman ja Mary-Kate Olsen kuupäevad oktoobrist 2008 kuni veebruarini 2010.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusHiina sodiaak100%Vanus69%'> Ühilduvus 42% vaata suhet #7

Lapo Elkann

2008 (kuulujutt)

Kuuldavasti ühendas Lapo Elkann veebruaris 2008 Mary-Kate Olseni.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Vanus69%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #6

Heath Ledger

2007 - 2008

Mary-Kate Olsen ja Heath Ledger olid suhtes 4 kuud, enne kui Heath Ledger suri 28-aastaselt.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus 75% vaata suhet #5

Max Snow

2006 - 2007

Max Snow ja Mary-Kate Olsen kuupäevad septembrist 2006 kuni aprillini 2007.

Suhe 7 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus98%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #4

Stavros Niarchos

2005

Stavros Niarchos ja Mary-Kate Olsen dateerisid aprillist oktoobrini 2005.

Nick Cannon ja Nicole Scherzingeri suhe
Suhe 6 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #3

Ali Fatourechi

2004

Ali Fatourechi ja Mary-Kate Olsen dateerisid oktoobrist detsembrini 2004.

Suhe 2 kuud vaata suhet #kaks

David Katzenberg

2003 - 2004

Mary-Kate Olsen ja David Katzenberg on dateeritud juunist 2003 kuni augustini 2004.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Vanus84%'> Ühilduvus 71% vaata suhet #1

Max Winkler

2002

Max Winkler ja Mary-Kate Olsen dateerisid 2002. aastat.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Vanus84%'> Ühilduvus 46% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Mary-Kate Olsen3. 4 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Olivier Sarkozy52 KaksikudÄri
Prantsuse keel
Dustin YellinNeli, viis VähkKunstnik
Ameeriklane
Nate Lowman42 Kunstnik
Ameeriklane
Lapo Elkann43 KaaludÄri
Itaalia keel
Heath Ledger28 JäärNäitleja
Austraallane
Max Snow36 Kaljukits
Briti
Stavros Niarchos36 JäärSeltskonnategelane
Kreeka keel
Ali Fatourechi-
David Katzenberg38 JäärFilmi- / teletegija
Ameeriklane
Max Winkler37 Lõvidirektor
Ameeriklane

Pildigalerii

Mary-Kate Olsen Mary-Kate Olsen - New Yorgis vaadati kohvi Mary-Kate Olsen - New Yorgis vaadati kohvi Mary-Kate Olsen - New Yorgis vaadati kohvi Mary-Kate Olsen - New Yorgis vaadati kohvi Mary-Kate Olsen - New Yorgis vaadati kohvi Mary-Kate Olsen - New Yorgis vaadati kohvi Mary-Kate Olsen - New Yorgis vaadati kohvi Sound of Freedom 2020 filmi (täisversioon) voogesitus Mary Kate Olsen - nähtud New Yorgis väljas olles ülisuuri jakki Mary Kate Olsen - nähtud New Yorgis väljas olles ülisuuri jakki Mary Kate Olsen - nähtud New Yorgis väljas olles ülisuuri jakki

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Metsik2011KendraFilm
Wackness2008LiitFilm
Samantha Kes?2007NatalieTelesaade
Vabrikutüdruk2006Kunstigalerii patroon (krediteerimata)Film
Umbrohud2005Tara LindmanTelesaade
New Yorgi minut2004Roxy RyanFilm
Charlie inglid: täielik gaas2003Tulevane ingel (krediteerimata)Film
Väljakutse2003Shane DaltonTelefilm
Mary-Kate ja Ashley tegutsemas!2001Mary-Kate, eriagent MistyTelesaade
Nii vähe aega2001Riley CarlsonTelesaade
Meie huuled on suletud2000Karla Frauenfelder, Maddie Parker, Maddy TurtlebyFilm
Kaks samasugust1998Mary-Kate BurkeTelesaade
Olete kutsutud Mary-Kate'i ja Ashley balletipeole1997Mary-KateLühifilm
7. taevasüheksateist üheksakümmend kuusCarol MurphyTelesaade
See võtab kaksüheksateist üheksakümmend viisAlyssa Callaway, Amanda LemmonFilm
Disney imeline maailmüheksateist üheksakümmend viisSamantha 'Sam' StantonTelesaade
Väikesed kelmid1994Kaksik # 2Film
Kuidas läänes oli lõbus1994Susie MartinTelefilm
Õde, õde1994Mary-Kate OlsenTelesaade
Kahekordne, kahekordne, vaev ja vaev1993Kelly Farmer, noor tädi SofiaTelefilm
Vanaema majja, kuhu läheme1992Sarah ThompsonTelefilm
Hanging härra Cooperiga1992Michelle TannerTelesaade
ABC TGIF1990Mary-Kate, Stephanie TannerTelesaade
Simpsonid1989Mary-Kate OlsenTelesaade
Täismaja1987Melina Katsopolis, Michelle TannerTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Mary-Kate Olsen ja Billy BrownBilly Aaron Brown
    • Puhkus päikese käes
      2001
    [vaata sobivust]
  • Mary-Kate Olsen ja Jared PadaleckiJared Padalecki
    • New Yorgi minut
      2004
    [vaata sobivust]
  • Mary-Kate Olsen ja Jesse SpencerJesse Spencer
    • Võitnud London
      2001
    [vaata sobivust]
  • Lukas Behnken
    • Väljakutse
      2003
    [vaata sobivust]
  • Tahj Mowry ja Mary-Kate OlsenTahj Mowry
    • Täismaja
      1987
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...