Põhiline Suhted Meister P

Meister P

Teie Homseks Horoskoop

Meister PKoht 4303 -409Vanus 54 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted 2 kokku Lapsed
7 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on meister P tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Meister P oli varem abielus Sonya Milleriga(1991 - 2014).



Meister P-l on olnud kohtumist Karrine Steffansiga(2005).






Umbes

Meister P on 54-aastane Ameerika räppar. 29. aprillil 1967 New Orleansis Louisiana osariigis Ameerika Ühendriikides sündinud Percy Robert Millerist on ta kuulus No Limit Recordsi tegevjuhi karjäärist, mis kestab 1989. aastast kuni praeguseni. Tema Tähtkuju on Sõnn.



Meister P on olnud Ashly DelGrosso ekraanil Tantsud tähtedega (2005).

Meister P on järgmiste nimekirjade liige: Ameerika telenäitlejad, Ameerika häälnäitlejad ja 1967. aasta sünd.



Panustage

Aidake meil luua meister P profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus127 aastat--
Kohtumine1---
Kokkukaks27 aastat13 aastat, 6 kuud-

Üksikasjad

EesnimiMeister
PerekonnanimiP
Täisnimi sündidesPercy Robert Miller
Alternatiivne nimiPercy Miller, P. Miller, jäätisemees
Vanus54 aastat
Sünnipäev29. aprill 1967
SünnikohtNew Orleans, Louisiana, Ameerika Ühendriigid
Kõrgus6 '3' (191 cm)
EhitamineSuur
Silmade värvMust
JuuksevärvMust
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolWarren Eastoni keskkool
ÜlikoolHoustoni ülikool, Merritti kolledž
AmetitekstRäppar, näitleja, kirjanik
OkupatsioonRäppar
Taotle kuulsustNo Limit Recordsi tegevjuht
Muusikažanr (tekst)Hip hop, hip hop, Southern Hip Hop
MuusikažanrPop, räpp
Aasta (d) aktiivne1990 – tänapäev, 1989 – tänapäev
MuusikastiilGangsta räpp, lõunaräpp, kõva räpp
Muusika meeleoluThuggish, jultunud, lohakas, mässumeelne, pidu / pidulik, uimas, agressiivne, tänavatark, kohmakas, ärritav, vastandlik, ähvardav, karm, hõre, ambitsioonikas, vaprus, mõru, enesekindel, vastumeelne, vaenulik, tootja
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaIgavesti piiranguteta, Piiranguteta, Prioriteetne, Minutisisene, Päike, EMI, Uus piiranguteta, Universaalne, Guttari muusika, E1 muusika, Igavesti piiranguteta (praegune), Piiranguteta, Minutisisene, SOLAR, Prioriteet, EMI, The New No Limit, Universal, Guttar Music, E1 Music (endine), Take A Stand, E1, Guttar, Minut
Seotud aktidSnoop Dogg, Mystikal, Silkk the Shocker, C-mõrv, Montell Jordan, E-40, Scarface (räppar), Romeo Miller, 504 Boyz, Rick Ross, Alley Boy, Tru, Bone Thugs N Harmony, Jermaine Dupri, LL Cool J , Scarface, Mia X, Mo B. Dick, Ugk, Mack 10, Maserati Rome, Bone Thugs-n-Harmony, Lil Jon, Gucci Mane, Kirko Bangz, Fat Trel, Drumma Boy, Solange, Sons of Funk, Young Vee, DMX, Big Daddy Kane, Beats by the Pound, Fiend, Soulja Slim
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Southfieldi küla meelelahutus
Ametlikud veebisaididnolimitforeverrecords.com/, myspace.com/masterp, twitter.com/MasterPMiller, www.youtube.com/user/nolimitforeverteam, http://nolimitforeverrecords.com/
PereliigePercy Miller (poeg), Vercy Miller, Tytyana Miller (tütar), Intyliana Miller, Hercy Miller, Itali Miller, Mercy Miller, Cymphonique Miller (tütar), Veno Miller, Jamel Cook

Percy Robert Miller, tuntud ka lavanime Master P järgi, on Ameerika räppar, näitleja, plaadiprodutsent, ettevõtja ja endine korvpallur. Ta on plaadifirma No Limit Records asutaja, mis taaskäivitati Universal Noordi ja Koch Recordsi kaudu New No Limit Recordsi nime all, seejärel taas Guttar Music Entertainmenti ja praegu No Limit Forever Recordsi nime all. Ta on asutaja ja tegevjuht ettevõttes P. Miller Enterprises ja Better Black Television, mis oli lühiajaline veebitelevõrk.

Lisateave meister P kohta Meister P kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksKarrine SteffansKohtumine20052005-
1Sonya MillerAbielus1987201427 aastat
Karrine Steffans #kaks

Karrine Steffans

2005

Karrine Steffans ja meister P on lahus ...[vaata paari] Sonya Miller #1

Sonya Miller

1987 - 2014

Sonya Miller ja Master P lahutasid 20 ...[vaata paari] #kaks

Karrine Steffans

2005

Karrine Steffans ja meister P kohtusid 2005. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 74% vaata suhet #1

Sonya Miller

1987 - 2014

Sonya Miller ja meister P lahutatakse pärast 23-aastast abielu. Neil oli 7 last.

Suhe 27 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak80%Vanus98%'> Ühilduvus Neli, viis% Lapsed
7 last
vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Meister P54 SõnnRäppar
Ameeriklane
Karrine Steffans42 NeitsiAutor
Ameeriklane
Sonya Miller53 Filmi- / teletegija
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Romeo MillerMees19. august 198931 aastat vana Sonya Miller
VenoMees26. juuli 199129-aastane Sonya Miller
TytyanaNaine15. juuni 199228 aastat vana Sonya Miller
IntylyanaNaine25. juuni 199327 aastat vana Sonya Miller
SümfoonilineNaine1. august 199624-aastane Sonya Miller
ItaaliaNaine1. jaanuar 199922-aastane Sonya Miller
HalastusMees4. juuni 200317-aastane Sonya Miller

Pildigalerii

Cymphonique Miller Meister P Meister P Meister P Meister P Meister P Meister P Meister P Meister P Meister P Meister P Meister P

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Mitte kunagi ja jälle2021ÜlemusemeesFilm
Lühiraja laupäeva õhtu2021Rex AllenFilm
Tahe kodust2020Telesaade
Sain konksu üles 22019. aastaMustFilm
Pole kunagi kuulnud2018JasonFilm
Hasselhoffi tapmine2017Del toroFilm
Lõuna kuningas2017Film
Hävitamine Los Angeles2017Jay JonesTelefilm
Koputage koputajaid2011Pimp PFilm
Alla ja kaugus2010Treener DallasFilm
Searahvas2009Film
Jalgpallimemm2008Wally (nagu P. Miller ehk Master P)Film
Mürgine2008IngelFilm
Postimees2008RobFilm
Tingimisi2007Suur AlFilm
Onu P2007Percy Miller (rollis Percy Miller)Film
Kana robot2005Nicki sõberTelesaade
CSI: NY2004Kevin VickTelesaade
Hollywoodi mõrv2003Julius ArmsFilm
Romeo!2003Percy MillerTelesaade
Tumesinine2002ManiakkFilm
Vaieldamatu2002Gat Boyzi räppar 1Film
Popkorni krevetid2001sandistamaLühifilm
Kadunud kuuskümmend sekundit2000Johnnie B. (krediteerimata)Film
Täielik sulgemine2000Korista äraFilm
Võta maha2000BradFilm
Tume ingel2000DuvalierTelesaade
Loll1999Quentin 'Fifty Dollah' WaiseFilm
Ei homme1999TegijaFilm
Sain konksu üles1998MustFilm
Mängijate klubi1998KuttFilm
Oz1997Curtis BennettTelesaade
Malcolm ja Eddieüheksateist üheksakümmend kuusHärra OTelesaade
Moeshaüheksateist üheksakümmend kuusKannatlikkustTelesaade
Hiline saade koos David Lettermaniga1993Telesaade
Angola 1, 2 ja 3Robert KingFilm
JõulutantsVend MooreFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Ashly DelGrosso ja meister PAshly DelGrosso
    • Tantsud tähtedega
      2005
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.