Põhiline Suhted Matthew Gray Gubler

Matthew Gray Gubler

Teie Homseks Horoskoop

Matthew Gray GublerKoht 364 -132Vanus 41 aastat vana Tähtkuju kala Suhted 4 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Matthew Gray Gubler tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Matthew Gray Gubler on olnud suhetes Victoria Asheriga(2010 - 2011), Marisa Morris(2008 - 2010), Kat Dennings(2007)ja Eeva Tuul.



Maria Elisa Camargo ja Tony Dalton

Umbes

Matthew Gray Gubler on 41-aastane Ameerika näitleja. Sündinud 9. märtsil 1980 Las Vegases, Nevadas, USA-s ja saanud hariduse Las Vegase Rahvusvaheliste Uuringute Akadeemias, on ta kuulus kuritegelike meelte poolest karjääris, mis ulatub 2004. aastast kuni praeguseni. Tema Tähtkuju on Kalad.






Matthew Gray Gubler on osalenud 3 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Anna Faris Alvin ja pähklid: Squeakquel (2009), Kat Dennings aastal Äärelinna gootika (2014)ja Mindy Cohn sisse Scooby-Doo! Legend Phantosaurusest (2011).



Matthew Gray Gubler kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika häälnäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Matthew Gray Gubleri profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht42 aastat10 kuud, 27 päeva7 kuud, 2 päeva
Kokku42 aastat10 kuud, 27 päeva7 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiMatthew
Keskmine nimiHall
PerekonnanimiGubler
Täisnimi sündidesMatthew Gray Gubler
Alternatiivne nimiGube
Vanus41 aastat
Sünnipäev9. märts 1980
SünnikohtLas Vegas, Nevada, USA
Kõrgus6 '1¼ (186 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - hele
JuuksevärvPruun - hele
Eristav tunnusJuuksed
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolLas Vegase võrdväärse kunsti akadeemia keskkool, Las Vegase rahvusvaheliste uuringute akadeemia
ÜlikoolNew Yorgi Tischi kunstikool, Tischi kunstikool
AmetitekstNäitleja / modell
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKriminaalsed meeled
Aasta (d) aktiivne2004 - tänapäev, 2004 - tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)DNA mudelijuhtimine - New York
Ametlikud veebisaididwww.matthewgraygubler.com, www.dnamodels.com/celebrity/matthew-gray-gubler/portfolio#/page/1, models.com/people/matthew-gray-gubler, http://matthewgraygubler.com
IsaJohn Gubler
EmaMarilyn Gubler
VendHall Gubler
ÕdeLaura Dahl (ta on moelooja)
PereliigeMaxwell Kelch (vanaisa)
LemmikloomadMallory (koer)
LemmikvärvidPunane, roheline

Matthew Gray Gubler (; sündinud 9. märtsil 1980) on USA näitleja, filmitegija, moemudel, maalikunstnik, illustraator, režissöör ja autor. Teda tuntakse kõige paremini kriminaalprofiilija dr Spencer Reidi rollist CBSi telesaates Criminal Minds ning ta on lavastanud osa saate episoodidest. Gubler on esinenud filmis 'Elu veekeskkonnas' koos Steve Zissou'ga, (500) suve päeva, elu pärast Bethi, äärelinna gootikat, uuenduslikkust ning Simoni häälena filmis Alvin and the Chipmunks ja selle kolmes järgus.

Lisateave Matthew Gray Gubleri kohta Vähem Matthew Gray Gubleri kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
4Victoria AsherSuhe201020111 aasta
3Marisa MorrisSuhe200820102 aastat
kaksKat DenningsSuheJaanuar 2007August 20077 kuud
1Eeva tuulTeadmata -
Victoria Asher #4

Victoria Asher

2010 - 2011

Victoria Asher ja Matthew Gray Gubler on ...[vaata paari] Marisa Morris #3

Marisa Morris

2008 - 2010

Marisa Morris ja Matthew Gray Gubler eraldasid ...[vaata paari] Kat Dennings #kaks

Kat Dennings

2007

Matthew Gray Gubler ja Kat Dennings lahutavad ...[vaata paari] Eeva tuul #1

Eeva tuul

Eve Wind ja Matthew Gray Gubler olid ...[vaata paari] #4

Victoria Asher

2010 - 2011

Victoria Asheril ja Matthew Gray Gubleril oli suhe aastatel 2010–2011.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #3

Marisa Morris

2008 - 2010

Marisa Morris ja Matthew Gray Gubler dateerisid aastatel 2008–2010.

Harry Karl ja Debbie Reynolds
Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 71% vaata suhet #kaks

Kat Dennings

2007

Matthew Gray Gubler ja Kat Dennings dateerisid jaanuarist augustini 2007.

Suhe 7 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #1

Eeva tuul

Eve Windil ja Matthew Gray Gubleril oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 71% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Matthew Gray Gubler41 kalaNäitleja
Ameeriklane
Victoria Asher37 KaljukitsLaulja
Ameeriklane
Marisa Morris33 KaksikudNäitleja
Portugali keel
Kat Dennings3. 4 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Eeva tuul33 LõviLaulja
Ameeriklane

Pildigalerii

Alvin ja pähklid: maanteekiip (2015) Alvin ja pähklid: maanteekiip (2015) Alvin ja pähklid: maanteekiip (2015) Alvin ja pähklid: maanteekiip (2015) Alvin ja pähklid: maanteekiip (2015) Alvin ja pähklid: maanteekiip (2015) Alvin ja pähklid: maanteekiip (2015) Alvin ja pähklid: maanteekiip (2015) Alvin ja pähklid: maanteekiip (2015) Alvin ja pähklid: maanteekiip (2015) Alvin ja pähklid: maanteekiip (2015) Alvin ja pähklid: maanteekiip (2015)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kino röstsai2021Telesaade
Kuningas Rüütel2020OkkFilm
Hobustüdruk2020Darren ColtFilm
Algaja õnn2020FranklinLühifilm
Nukunägu2019. aastaWesTelesaade
Lõpud, algused2019. aastaAdrianFilm
Zoe2018Kõhn meesFilm
Laagri pihtimused2018Telesaade
68 Tapa2017KiipFilm
Uuendus2017PaulFilm
Prügikastituli2016CalebFilm
Alvin ja pähklid: maanteekiip2015Simon (hääl)Film
Kuum õhk2015LesleyFilm
Röövlite bänd2015Joe HarperFilm
Ilus tüdruk2014ZiggyFilm
Elu pärast Bethi2014Kyle OrfmanFilm
Äärelinna gootika2014RaymondFilm
Soov2014JamesLühifilm
El Hormiguero MX2014Telesaade
Ekstsisioon2012Hr ClaybaughFilm
Ilu sees2012Alex # 26, Alex # 42Telesaade
Õppimiskõver2012David Sedaris (hääl)Lühifilm
Ilu sees: Alexi videopäevikud2012Alex # 42Telesaade
Maagia org2011KruusFilm
Alvin ja pähklid: purustatud2011Simon (hääl)Film
500 päeva suve2009PaulFilm
Alvin ja pähklid: Squeakquel2009Simon (hääl)Film
Kuidas olla sarimõrvar2008BartFilm
Suur Buck Howard2008RussellFilm
Alvin ja pähklid2007Simon (hääl)Film
RV2006Joe joeFilm
Matthew Gray Gubler: Volitamata dokumentaalfilm2006Lühifilm
Kriminaalsed meeled2005Dr Spencer ReidTelesaade
Life Aquatic koos Steve Zissouga20041. praktikantFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Matthew Gray Gubler ja Anna FarisAnna Faris
    • Alvin ja pähklid: Squeakquel
      2009
    [+1 veel]
  • Matthew Gray Gubler ja Kat DenningsKat Dennings
    • Äärelinna gootika
      2014
    [vaata sobivust]
  • Mindy Cohn ja Matthew Gray GublerMindy Cohn
    • Scooby-Doo! Legend Phantosaurusest
      2011
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Johnny Horton ja Billie Jean Jones
Johnny Horton ja Billie Jean Jones
28. mai 2021 ... Johnny Hortoni ja Billie Jean Jonesi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Gregory Smith
Gregory Smith
28. mai 2021 ... Gregory Smithi uudised, kuulujutud, fotod Gregory Smithist, elulugu, Gregory Smithi sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gregory Smithi suhteloend. Gregory Smithi tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Gregory Smithi suhetest.
Alice peneaca
Alice peneaca
28. mai 2021 ... Alice Peneaca uudised, kuulujutud, fotod Alice Peneacast, elulugu, Alice Peneaca poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alice Peneaca suhete loend. Alice Peneaca tutvumisajalugu, 2021, 2020, Alice Peneaca suhete loend.
Luciana Barroso ja Matt Damon
Luciana Barroso ja Matt Damon
28. mai 2021 ... Luciana Barroso ja Matt Damoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Fred Astaire ja Phyllis Livingston Potter
Fred Astaire ja Phyllis Livingston Potter
28. mai 2021 ... Fred Astaire ja Phyllis Livingston Potteri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tiffany Claus
Tiffany Claus
28. mai 2021 ... Tiffany Clausi uudised, kuulujutud, fotod Tiffany Claust, elulugu, Tiffany Clausi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tiffany Clausi suhete loend. Tiffany Clausi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Tiffany Clausi suhetest.
Kimberly Ann Voltemas
Kimberly Ann Voltemas
28. mai 2021 ... Kimberly Ann Voltemase uudised, kuulujutud, fotod Kimberly Ann Voltemasest, elulugu, Kimberly Ann Voltemase poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kimberly Ann Voltemase suhete nimekiri. Kimberly Ann Voltemase tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Kimberly Ann Voltemase suhetest.