Põhiline Suhted Meg Ryan

Meg Ryan

Meg RyanKoht 649 -3. 4Vanus 59 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted kokku 6 Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Meg Ryan tõenäoliselt vallaline.

Suhted

Meg Ryan oli varem abielus Dennis Quaidiga(1991 - 2001).



Meg Ryan on olnud kihlatud John Mellencampiga(2018 - 2019).

kes on lea michele tutvumine 2017. aastal

Meg Ryan on olnud suhetes John Cusackiga(2002 - 2003), Russell Crowe(1999 - 2001)ja Anthony Edwards(1986 - 1987).

Meg Ryan on kuuldavasti haakinud Matthew Perryga(2007).



Umbes

Meg Ryan on 59-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Margaret Mary Emily Anne Hyras 19. novembril 1961 Fairfieldis Connecticutis ja hariduse omandanud Betheli keskkoolis Bethelis, CT (1979), on ta kuulus kui Harry kohtus Sallyga, unetult Seattle'is, inglite linnas karjääris. 1981–2016. Tema sodiaagimärk on Skorpion.

Meg Ryan on osalenud 24 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Adam Brody Naiste maal (2007), Dennis Quaid sisse Siseruum (1987), Kevin Kline sisse Prantsuse suudlus (üheksateist üheksakümmend viis), Alec Baldwin aastal Suudluse eelmäng (1992)ja Andy Garcia sisse Kui mees armastab naist (1994).

Meg Ryan kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, endised rooma katoliiklased ja Ameerika telenäitlejad.



Panustage

Aidake meil Meg Ryani profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus114 aastat, 2 kuud--
Kihlatud18 aastat, 11 kuud--
Tutvumisleht31 aasta, 2 kuud1 aasta1 aasta
Kuuldavasti1---
Kokku614 aastat, 2 kuud4 aastat, 4 kuud1 aasta

Üksikasjad

EesnimiMeg
Keskmine nimiMary Emily Anne
PerekonnanimiRyan
Täisnimi sündidesMargaret Mary Emily Anne Hyra
Vanus59 aastat
Sünnipäev19. november 1961
SünnikohtFairfield, Connecticut
Kõrgus5 '7' (170 cm)
Kaal57 kg (125 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusOtse
ReligioonBudistlik
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolChoate Rosemary Hall, Wallingford, CT, Beteli keskkool, Bethel, CT (1979)
ÜlikoolAjakirjandus, Connecticuti ülikool, ajakirjandus, New Yorgi ülikool (väljalangenud 1 semester varakult)
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKui Harry kohtus Sallyga, magamata Seattle'is, Inglite linnas
Aasta (d) aktiivne1981 – praegune, 1981–2016
Rind (tollides)35
Tassi suurusTO
Vöökoht (tollides)25
Puusad (tollides)35
Riiete suurus6
Kinga suurusüksteist
Ametlikud veebisaididmegryaninfo.com/
EmaSusan Jordan
VendAndrew Hyra
ÕdeDana Hyra, Annie Hyra

Meg Ryan (sündinud Margaret Mary Emily Hyra; 19. november 1961) on USA näitleja ja produtsent. Ryan alustas näitlejakarjääri 1981. aastal väikerollides, enne kui liitus CBS-i seebiooperi koosseisuga Kui maailm pöördub 1982. aastal. Seejärel hakkas ta 1980. aastate keskel esinema filmide kõrvalosades nagu kassahitt Top Gun, saavutades tunnustuse sõltumatutes filmides nagu Tõotatud maa (1987), enne kui ta Rob Roberi lavastatud romantilises komöödias 'Kui Harry kohtus Sallyga' (1989) esines, tõi ta laialdase tähelepanu ja tema esimese Kuldgloobuse nominatsiooni.

Lisateave Meg Ryani kohta Meg Ryanist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
6John MellencampSuheNov 2010Oktoober 20198 aastat
5Matthew PerryKohtumine R 20072007-
4John CusackSuhe200220031 aasta
3Russell CroweSuheNovember 1999Jaanuar 20011 aasta
kaksDennis QuaidAbielusMai 1987Juuli 200114 aastat
1Anthony EdwardsSuhe198619871 aasta
John Mellencamp #6

John Mellencamp

2010 - 2019

John Mellencamp ja Meg Ryan läksid lahku oktoobris ...[vaata paari] Matthew Perry #5Kuulujutt

Matthew Perry

2007

Meg Ryan ja Matthew Perry on lahus ...[vaata paari] John Cusack #4

John Cusack

2002 - 2003

Meg Ryan ja John Cusack on lahus ...[vaata paari] Russell Crowe #3

Russell Crowe

1999 - 2001

Russell Crowe ja Meg Ryan läksid lahku 2. jaanuaril ...[vaata paari] Dennis Quaid #kaks

Dennis Quaid

1987 - 2001

Meg Ryan ja Dennis Quaid lahutasid 16 ...[vaata paari] Anthony Edwards #1

Anthony Edwards

1986 - 1987

Anthony Edwards ja Meg Ryan läksid lahku 198 ...[vaata paari] #6

John Mellencamp

2010 - 2019

John Mellencamp ja Meg Ryan olid kihlatud 10 kuud. Nad said neli aastat pärast kokkutulekut novembris 2010. Nad olid kihlatud 8. novembril 2018, kuid lahutasid hiljem oktoobris 2019.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #5

Matthew Perry

2007 (kuulujutt)

Meg Ryan on kuuldavasti 2007. aastal Matthew Perryga haakinud.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #4

John Cusack

2002 - 2003

Meg Ryanil ja John Cusackil oli suhe aastatel 2002–2003.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 47% vaata suhet #3

Russell Crowe

1999 - 2001

Russell Crowe ja Meg Ryan pärinesid novembrist 1999 kuni jaanuarini 2001.

johnny simmons ja emma watson
Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 37% vaata suhet #kaks

Dennis Quaid

1987 - 2001

Meg Ryan ja Dennis Quaid olid abielus 10 aastat. Nad käisid kohtumas kolm aastat pärast kokkutulekut mais 1987 ja abiellusid 14. veebruaril 1991. 10 aastat hiljem lahutasid nad 16. juulil 2001.

Suhe 14 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 41% Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Anthony Edwards

1986 - 1987

Anthony Edwards ja Meg Ryan käisid ajavahemikul 1986–1987.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Meg Ryan59 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
John Mellencamp69 KaaludLaulja
Ameeriklane
Matthew Perry51 LõviNäitleja
Ameeriklane
John Cusack54 VähkNäitleja
Ameeriklane
Russell Crowe57 JäärNäitleja
Uusmeremaalane
Dennis Quaid67 JäärNäitleja
Ameeriklane
Anthony Edwards58 VähkNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Jack HenryMees24. aprill 199229-aastane Dennis Quaid

Pildigalerii

Meg Ryan - Kandidaadid Santa Barbaras Molluski surfipoes Meg Ryan - Kandidaadid Santa Barbaras Molluski surfipoes Meg Ryan - Kandidaadid Santa Barbaras Molluski surfipoes Meg Ryan - Kandidaadid Santa Barbaras Molluski surfipoes Meg Ryan - Kandidaadid Santa Barbaras Molluski surfipoes Meg Ryan - Kandidaadid Santa Barbaras Molluski surfipoes Meg Ryan - Kandidaadid Santa Barbaras Molluski surfipoes Meg Ryan - Kandidaadid Santa Barbaras Molluski surfipoes Meg Ryan - Kandidaadid Santa Barbaras Molluski surfipoes Meg Ryan - Kandidaadid Santa Barbaras Molluski surfipoes Meg Ryan - Santa Barbaras väljas olles väljas rohelise hernekattega Meg Ryan - Santa Barbaras väljas olles väljas rohelise hernekattega

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ithaca2015.Proua MacauleyFilm
Fännitüdruk2015.Mary FarrowTelefilm
Kuidas ma su isaga kohtusin2014JutustajaTelefilm
Veebiteraapia2011Karen SharpeTelesaade
Tõsine kuuvalgus2009LouiseFilm
Mu ema uus poiss-sõber2008Martha DurandFilm
Diil2008Deidre HearnFilm
Naised2008Mary HainesFilm
Veebiteraapia2008Karen SharpeTelesaade
Naiste maal2007Sarah HardwickeFilm
Köite vastu2004Jackie KallenFilm
Lõikes2003Frannie AveryFilm
Kate ja Leopold2001Kate McKayFilm
Üles riputama2000EveFilm
Elu tõestus2000Alice BowmanFilm
Ohjeldage oma entusiasmi2000Meg RyanTelesaade
Inglite linn1998Dr Maggie RiceFilm
Hurlyburly1998BonnieFilm
Teil on post1998Kathleen KellyFilm
Armastusest sõltuvuses1997MaggieFilm
Anastasia1997Anastasia (hääl)Film
Julgus tule allüheksateist üheksakümmend kuusKaren WaldenFilm
Prantsuse suudlusüheksateist üheksakümmend viisKateFilm
Restaureerimineüheksateist üheksakümmend viisKatharineFilm
I.Q.1994Catherine BoydFilm
Kui mees armastab naist1994Alice GreenFilm
Liha ja luu1993Kay DaviesFilm
Magamata Seattle'is1993Annie ReedFilm
Suudluse eelmäng1992Rita BoyleFilm
Uksed1991Pamela CoursonFilm
Joe versus vulkaan1990Angelica, DeDe, PatriciaFilm
Kapten Planeet ja planeedid1990Dr BlightTelesaade
Kui Harry kohtus Sallyga ...1989Sally AlbrightFilm
Simpsonid1989Dr SwansonTelesaade
D.O.A.1988Sydney FullerFilm
Presidio1988Donna CaldwellFilm
Siseruum1987Lydia MaxwellFilm
Tõotatud maa1987BevFilm
Relvastatud ja ohtlik1986Maggie CavanaughFilm
Tippkutt1986CaroleFilm
Metsik pool1985Cally OaksTelesaade
Charles tasu eest1984Meagan Parker, MeganTelesaade
Amityville 3-D1983LisaFilm
Üks poistest1982JaneTelesaade
Rikas ja kuulusüheksateist kaheksakümmend üksDebby 18-aastaseltFilm
ABC järelkooli eripakkumised1972DeniseTelesaade
Kui maailm pöördub1956Betsy Montgomery, Betsy StewartTelesaade
Pilt PariisTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Adam Brody ja Meg RyanAdam Brody
    • Naiste maal
      2007
    [vaata sobivust]
  • Dennis Quaid ja Meg RyanDennis Quaid
    • Liha ja luu
      1993
    [+2 veel]
  • Kevin Kline ja Meg RyanKevin Kline
    • Prantsuse suudlus
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]
  • Meg Ryan ja Alec BaldwinAlec Baldwin
    • Suudluse eelmäng
      1992
    [vaata sobivust]
  • Meg Ryan ja Andy GarciaAndy garcia
    • Kui mees armastab naist
      1994
    [vaata sobivust]
  • Meg Ryan ja Anthony EdwardsAnthony Edwards
    • Tippkutt
      1986
    [vaata sobivust]
  • Meg Ryan ja Antonio BanderasAntonio Banderas
    • Mu ema uus poiss-sõber
      2008
    [vaata sobivust]
  • Meg Ryan ja Billy CrystalBilly Crystal
    • Kui Harry kohtus Sallyga ...
      1989
    [vaata sobivust]
  • Meg Ryan ja Clark GreggClark Gregg
    • Naiste maal
      2007
    [vaata sobivust]
  • Meg Ryan ja Frank RunyeonFrank Runyeon
    • Kui maailm pöördub
      1956
    [vaata sobivust]
  • Meg Ryan ja Hugh JackmanHugh Jackman
    • Kate ja Leopold
      2001
    [vaata sobivust]
  • Meg Ryan ja John CusackJohn Cusack
    • Anastasia
      1997
    [vaata sobivust]
  • Meg Ryan ja Kiefer SutherlandKiefer Sutherland
    • Tõotatud maa
      1987
    [vaata sobivust]
  • Meg Ryan ja Mark HarmonMark Harmon
    • Presidio
      1988
    [vaata sobivust]
  • Meg Ryan ja Mark RuffaloMark Ruffalo
    • Lõikes
      2003
    [vaata sobivust]
  • Meg Ryan ja Matthew BroderickMatthew Broderick
    • Armastusest sõltuvuses
      1997
    [vaata sobivust]
  • Meg Ryan ja Nicolas CageNicolas puur
    • Inglite linn
      1998
    [vaata sobivust]
  • Meg Ryan ja Robert Downey Jr.Robert Downey juunior
    • Restaureerimine
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]
  • Meg Ryan ja Russell CroweRussell Crowe
    • Elu tõestus
      2000
    [vaata sobivust]
  • Meg Ryan ja Tim RobbinsTim Robbins
    • I.Q.
      1994
    [vaata sobivust]
  • Meg Ryan ja Tom HanksTom Hanks
    • Teil on post
      1998
    [+3 veel]
  • Meg Ryan ja Val KilmerVal Kilmer
    • Uksed
      1991
    [vaata sobivust]
  • Scott Bryce ja Meg RyanScott Bryce
    • Kui maailm pöördub
      1956
    [vaata sobivust]
  • Timothy Hutton ja Meg RyanTimothy Hutton
    • Prantsuse suudlus
      üheksateist üheksakümmend viis
    [+1 veel]
Rohkem Meg Ryani ekraanil kuvatud võistlusi Vähem Meg Ryani ekraanil kuvatud vasteid

Huvitavad Artiklid

Toimetaja Valik

Nuno Gomes ja Patricia Aguilar
Nuno Gomes ja Patricia Aguilar
28. mai 2021 ... Nuno Gomes ja Patricia Aguilar fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Russell Wilson
Russell Wilson
28. mai 2021 ... Russell Wilsoni uudised, kuulujutud, fotod Russell Wilsonist, elulugu, Russell Wilsoni tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Russell Wilsoni suhete loend. Russell Wilsoni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Russell Wilsoni suhetest.
Kimber James
Kimber James
28. mai 2021 ... Kimber Jamesi uudised, kuulujutud, fotod Kimber Jamesist, elulugu, Kimber Jamesi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kimber Jamesi suhete nimekiri. Kimber Jamesi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Kimber Jamesi suhetest.
Paula Marcellini
Paula Marcellini
28. mai 2021 ... Paula Marcellini uudised, kuulujutud, fotod Paula Marcellinist, elulugu, Paula Marcellini poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paula Marcellini suhete nimekiri. Paula Marcellini tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paula Marcellini suhetest.
Jessica Dime
Jessica Dime
28. mai 2021 ... Jessica Dime uudised, kuulujutud, Jessica Dime'i fotod, elulugu, Jessica Dime poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Dime suhete loend. Jessica Dime tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Dime suhete loend.
Priscilla Presley
Priscilla Presley
28. mai 2021 ... Priscilla Presley uudised, kuulujutud, fotod Priscilla Presley'st, elulugu, Priscilla Presley poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Priscilla Presley suhete loend. Priscilla Presley tutvumisajalugu, 2021, 2020, Priscilla Presley suhete loend.
Brittany Paige Bouck
Brittany Paige Bouck
28. mai 2021 ... Brittany Paige Boucki uudised, kuulujutud, fotod Brittany Paige Bouckist, elulugu, Brittany Paige Boucki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brittany Paige Boucki suhete nimekiri. Brittany Paige Boucki tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Brittany Paige Boucki suhetest.