Põhiline Suhted Melissa Sue Anderson

Melissa Sue Anderson

Teie Homseks Horoskoop

Melissa Sue Anderson AbielusVanus 58 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted 5 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu käib?

Melissa Sue Anderson ja Michael SloanMichael Sloan ja Melissa Sue Anderson on olnud abielus 31 aastat alates 17. märtsist 1990. vaata suhet

Suhted

Melissa Sue Anderson on olnud suhetes Frank Sinatra juunioriga.(1980 - 1981), Lorenzo Lamas(1979 - 1980), Lance Kerwin(1977)ja Timothy Hutton.








Umbes

Melissa Sue Anderson on 58-aastane Kanada näitleja. Sündinud 26. septembril 1962 Berkeleys, Californias, USA-s, on ta kuulus Mary Ingallsi eest Emmy preemia laureaadis Prairie väikeses majas. Tema Tähtkuju on Kaalud.



Melissa Sue Anderson on osalenud 14 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Joel Higgins Esimene asi (1983), Ken Olandt sisse hotell (1983), John Saxon aastal Mõrv, ta kirjutas (1984), Linwood Boomer sisse Väike maja preerias (1974)ja Lorenzo Lamas aastal Armastuspaat (1977).






Melissa Sue Anderson kuulub järgmistesse loenditesse: 1962 sündi, Kanadas väljarännanud ameeriklased ja Ameerika telenäitlejad.



Panustage

Aidake meil luua Melissa Sue Andersoni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus132 aastat, 4 kuud--
Tutvumisleht444 aastat, 4 kuud11 aastat, 7 kuud1 aasta
Kokku544 aastat, 4 kuud15 aastat, 9 kuud1 aasta

Üksikasjad

EesnimiMelissa Sue
PerekonnanimiSloan
Neiupõlve nimiAnderson
Täisnimi sündidesMelissa Sue Anderson
Alternatiivne nimiMel, Missy (autor Michael Landon), Melissa Sloan, Melissa Anderson-Sloan
Vanus58 aastat
Sünnipäev26. september 1962
SünnikohtBerkeley, California, USA
Kõrgus5 '3' (160 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusKanada
AmetitekstNäitleja, autor
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustMary Ingalls väikeses majas preerias, Emmy auhinna võitja
Aasta (d) aktiivne1972 – praegune
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Globe Pequot Press, Inc.
Brändi kinnitusMalibu Barbie Pool Party'i telereklaam (1973), teravilja Alpen telereklaam
Ametlikud veebisaididwww.facebook.com/pages/Melissa-Sue-Anderson/128480260345
PereliigeMichael Sloan (abikaasa), Piper (tütar), Griffin (poeg)
SõberMichael Landon (näitleja) (režissöör) (produtsent), Karen Grassle (näitleja), Melissa Gilbert (näitleja)

Melissa Sue Anderson (sündinud 26. septembril 1962) on Kanada-Ameerika näitleja. Ta alustas oma karjääri lapsnäitlejana pärast seda, kui ta esines Los Angeleses mitmes reklaamklipis. Anderson on tuntud Mary Ingallsi rollist NBC draamasarjas 'Väike maja preerias', kus ta mängis aastatel 1974 kuni 1981. Ta on tuntud ka oma filmirollide poolest, sealhulgas Vivian filmis 'Kesköö pakkumised' (1981), Ginny filmis slasher-film Head sünnipäeva mulle (1981) ja Alex filmis ABC Afterschool Special, Milline ema on minu oma? (1979).



Lisateave Melissa Sue Andersoni kohta Melissa Sue Andersoni kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Michael SloanAbielus1989kohal32 aastat
4Frank Sinatra nooremSuhe1980üheksateist kaheksakümmend üks1 aasta
3Lorenzo LamasSuhe197919801 aasta
kaksLance KerwinSuhe19771977-
1Timothy HuttonSuhe -
Michael Sloan #5

Michael Sloan

1989

Michael Sloanil ja Melissa Sue Andersonil on ...[vaata paari] Frank Sinatra noorem #4

Frank Sinatra noorem

1980 - 1981

Melissa Sue Anderson ja Frank Sinatra noorem ...[vaata paari] Lorenzo Lamas #3

Lorenzo Lamas

1979 - 1980

Melissa Sue Anderson ja Lorenzo Lamas lahutavad ...[vaata paari] Lance Kerwin #kaks

Lance Kerwin

1977

Lance Kerwin ja Melissa Sue Anderson on ...[vaata paari] Timothy Hutton #1

Timothy Hutton

Melissa Sue Anderson ja Timothy Hutton on s ...[vaata paari] #5

Michael Sloan

1989

Michael Sloan ja Melissa Sue Anderson on olnud abielus 31 aastat. Pärast kohtumist 1989. aastal olid nad ühe aasta jooksul kohtunud ja abiellusid 17. märtsil 1990.

Suhe 32 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Vanus13%'> Ühilduvus 24% Lapsed 2 last vaata suhet #4

Frank Sinatra noorem

1980 - 1981

Melissa Sue Anderson ja Frank Sinatra juunior dateerisid aastatel 1980-1981.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Vanus13%'> Ühilduvus 33% vaata suhet #3

Lorenzo Lamas

1979 - 1980

Melissa Sue Anderson ja Lorenzo Lamas dateerisid aastatel 1979–1980.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus72%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #kaks

Lance Kerwin

1977

Lance Kerwinil ja Melissa Sue Andersonil oli suhe aastatel 1977–1977.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus84%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #1

Timothy Hutton

Melissa Sue Andersonil ja Timothy Huttonil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 69% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Melissa Sue Anderson58 KaaludNäitleja
Kanada
Michael Sloan74. KaaludKirjanik
Kanada
Frank Sinatra noorem72 KaljukitsLaulja
Ameeriklane
Lorenzo Lamas63 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Lance Kerwin60 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Timothy Hutton60 LõviNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
PiperNaineVeebruar 199130 aastat vana Michael Sloan
GriffinMeesJuuni 199624-aastane Michael Sloan

Pildigalerii

Pannal üles - Melissa Sue Anderson Armastuspaat Armastuspaat Palju õnne sünnipäevaks mulle Palju õnne sünnipäevaks mulle Melissa Anderson ja Linwood Boomer Melissa Anderson ja Linwood Boomer Melissa Anderson ja Linwood Boomer Melissa Anderson ja Linwood Boomer Väike maja preerias Melissa Sue Anderson - Movie News Magazine Pictorial [Singapur] (veebruar 1979) Brady kamp

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Con on sisse lülitatud2018Kaks külalist (rollis Melissa Anderson)Film
Veronica Mars2014Stoshi ema (krediteerimata)Film
Marker 1872010Lühifilm
Sel ajal kui ta väljas oli2008Cassie (hääl, krediteerimata)Film
Marco Polo2007Ema (hääl, krediteerimata)Telefilm
Hullud kaheksad2006Haigla patsient (krediteerimata)Film
10.5: Apokalüpsis2006Esimene leedi Megan HollisterTelesaade
Õhuke jää2000Küsis FergusonTelefilm
Partnerid1999Cheryl DarrinTelesaade
Maavärin New Yorgis1998Dr Marilyn Blake (Melissa Anderson)Telefilm
Killer Ladyüheksateist üheksakümmend viisAmeerika leediFilm
Burke'i seadus1994Michelle RyderTelesaade
Üks Lääne-Waikiki1994Melissa BlackwoodTelesaade
Bradymania: väga brady eriline1993Telefilm
Shelley Duvalli unejutud1992Jõulu nõidTelesaade
X mehed1992LumelindTelesaade
Surnud mehed ei sure1990Dulcie Niles (rollis Melissa Anderson)Film
Manuel1990Film
Funktsioon Fitness1990Fitnessmonitor (rollis Melissa Anderson)Lühifilm
Sam McCloudi tagasitulek1989Colleen McCloud (Melissa Anderson)Telefilm
Parima väljanägemisega1989Film
Kaug-Põhjas1988Noor õde (rollis Melissa Anderson)Film
Suitsiidiklubi1988Laura Donovan telerisFilm
Mälestusi Manonist1988Yvette Marcel (rollis Melissa Anderson)Telefilm
Merejaht1987Jennifer NelsonTelesaade
Tumedad mõisad1986Noelle DrakeTelefilm
Marie1985Tommy Pratteri tüdruksõber (krediteerimata)Film
Alfred Hitchcock esitleb1985Julie Fenton, Laura DonovanTelesaade
Ekvalaiser1985Yvette MarcelTelesaade
Chattanooga Choo Choo1984JennieFilm
Kummi-21984Kukki (krediteerimata)Film
Kadunud armastuste leidja1984Nikki KassidTelesaade
Sära1984ElizabethTelesaade
Mõrv, ta kirjutas1984Eeva kristallTelesaade
Esimene asi1983Toby KingTelefilm
hotell1983Annie Goldman, Cassie RayTelesaade
Süütu armastus1982Molly RushTelefilm
See on telekas1982Erinevad tegelasedTelefilm
Palju õnne sünnipäevaks mulleüheksateist kaheksakümmend üksVirginia WainwrightFilm
Kesköö pakkumisedüheksateist kaheksakümmend üksVivian SotherlandTelefilm
Ämblikmees ja tema hämmastavad sõbradüheksateist kaheksakümmend üksKitty Pryde, SpriteTelesaade
Nõuanne Lovelornileüheksateist kaheksakümmend üksMaureen TylerTelefilm
Väikesed maja aastad1979Mary IngallsTelefilm
Uut tüüpi perekond1979LisaTelesaade
Dana ellujäämine1979Dana LeeTelefilm
Hanna-Barbera õnnetund1978Muusikali direktorTelesaade
Pere ja muud elusolendid1978KooritüdrukFilm
CHiP-id1977Melissa Sue AndersonTelesaade
Fantaasia saar1977Amy MarsonTelesaade
James kell 161977Lacey StevensTelesaade
Armastuspaat1977Cathy Cummings, Cindy Jerome, Dana ColtonTelesaade
Tsirkus, lõvid, tiigrid ja ka Melissas1977RingmeisterFilm
Üksildane jooksja1976Nancy RizziTelefilm
Väike maja preerias1974Mary Ingalls, Mary Ingalls KendallTelesaade
Võlli1973Cathy CunninghamTelesaade
ABC järelkooli eripakkumised1972Alexandria 'Alex' Benton, KateTelesaade
Brady kamp1969MilitsentTelesaade
Lummatud1964TüdrukTelesaade
Insight1960Mary BethTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Joel Higgins
    • Esimene asi
      1983
    [vaata sobivust]
  • Ken Olandt
    • hotell
      1983
    [vaata sobivust]
  • John Saxon
    • Mõrv, ta kirjutas
      1984
    [vaata sobivust]
  • Melissa Anderson ja Linwood BoomerLinwood Boomer
    • Väike maja preerias
      1974
    [vaata sobivust]
  • Melissa Anderson ja Lorenzo LamasLorenzo Lamas
    • Armastuspaat
      1977
    [vaata sobivust]
  • Morgan Stevens
    • Mõrv, ta kirjutas
      1984
    [vaata sobivust]
  • Patrick Cassidy
    • Kesköö pakkumised
      üheksateist kaheksakümmend üks
    [vaata sobivust]
  • Melissa Anderson ja Radames PeraRadames Pera
    • Väike maja preerias
      1974
    [vaata sobivust]
  • Melissa Sue Anderson ja Lance KerwinLance Kerwin
    • James kell 16
      1977
    [vaata sobivust]
  • Melissa Sue Anderson ja Mitch VogelMitch Vogel
    • Väike maja preerias
      1974
    [vaata sobivust]
  • Melissa Sue Anderson ja Robert CarradineRobert Carradine
    • Dana ellujäämine
      1979
    [vaata sobivust]
  • Melissa Sue Anderson ja Timothy BusfieldTimothy Busfield
    • hotell
      1983
    [vaata sobivust]
  • Melissa Sue Anderson ja William R. MosesWilliam R. Moses
    • Armastuspaat
      1977
    [vaata sobivust]
  • Mike Lookinland ja Melissa AndersonMike Lookinland
    • Brady kamp
      1969
    [vaata sobivust]
Veel Melissa Sue Andersoni ekraanil olevad võistlused Vähem Melissa Sue Andersoni ekraanil kuvatud kohtumisi





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Khalil Barrage
Khalil Barrage
28. mai 2021 ... Khalil Barrage'i uudised, kuulujutud, fotod Khalil Barrage'ist, elulugu, Khalil Barrage'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Khalil Barrage'i suhete loend. Khalil Barrage'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Khalil Barrage'i suhetest.
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
28. mai 2021 ... Milla Jovovichi ja Shawn Andrewsi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Grace Kelly
Grace Kelly
28. mai 2021 ... Grace Kelly uudised, kuulujutud, fotod Grace Kellyst, elulugu, Grace Kelly poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Grace Kelly suhete loend. Grace Kelly tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Grace Kelly suhetest.
Don Dacus
Don Dacus
28. mai 2021 ... Don Dacuse uudised, kuulujutud, fotod Don Dacusest, elulugu, Don Dacuse sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Don Dacuse suhete loend. Don Dacuse tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Don Dacuse suhetest.
Heather Tom
Heather Tom
28. mai 2021 ... Heather Tomi uudised, kuulujutud, fotod Heather Tomist, elulugu, Heather Tomi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Heather Tomi suhete nimekiri. Heather Tomi tutvumislugu, 2021, 2020, Heather Tomi suhete loend.
Idris Elba ja Kim Elba
Idris Elba ja Kim Elba
28. mai 2021 ... Idris Elba ja Kim Elba fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Mayte Rodriguez
Mayte Rodriguez
28. mai 2021 ... Mayte Rodríguezi uudised, kuulujutud, fotod Mayte Rodríguezist, elulugu, Mayte Rodríguezi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mayte Rodríguezi suhete loend. Mayte Rodríguezi tutvumislugu, 2021., 2020. aasta, Mayte Rodríguezi suhete loend.