Põhiline Suhted Mena suvari

Mena suvari

Teie Homseks Horoskoop

Mena suvari AbielusKoht 4577 -93Vanus 42 aastat vana Tähtkuju Veevalaja Suhted 5 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Mena Suvari ja Michael Hope (I)Michael Hope (I) ja Mena Suvari on alates 21. oktoobrist 2018 olnud kaks aastat abielus. vaata suhet

Suhted

Mena Suvari oli varem abielus Simone Sestitoga(2010 - 2012)ja Robert Brinkmann(2000–2005).








Mena Suvari on olnud suhetes Salvador Sanchezega(2012 - 2015)ja Mike Carrasco(2005).



Umbes

Mena Suvari on 42-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Mena Alexandra Suvaris 13. veebruaril 1979 RI-s Newportis, on ta kuulus Ameerika ilu, Ameerika piruka, karjääri jooksul, mis ulatub 1995. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.






Mena Suvari on osalenud kümnel ekraanil peetud matšil, sealhulgas Alexandra Breckenridge Ameerika õuduslugu (2011), Chris Klein sisse Ameerika pirukas 2 (2001), Jason Biggs sisse Kaotaja (2000), Justin Chambers sisse Musketär (2001)ja Kevin Spacey sisse Ameerika ilu (1999).



Mena Suvari kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika lapsnäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Mena Suvari profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



logan paul ja jessica pärisorjus

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus37 aastat, 4 kuud5 aastat, 11 kuud5 aastat, 1 kuu
Tutvumislehtkaks2 aastat, 3 kuud1 aasta, 1 kuu-
Kokku57 aastat, 4 kuud4 aastat2 aastat, 3 kuud

Üksikasjad

EesnimiMena
Keskmine nimiAlexandra
PerekonnanimiLootus
Neiupõlve nimiSuvari
Täisnimi sündidesMena Alexandra Suvari
Alternatiivne nimiMena A. suvari
Vanus42 aastat
Sünnipäev13. veebruar 1979
SünnikohtNewport, RI
Kõrgus5 '4' (163 cm)
Kaal47 kg (103 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusUnistavad silmad
TähtkujuVeevalaja
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolProvidence'i keskkool, Burbank, CA
AmetitekstNäitleja, modell, produtsent, häälekunstnik, moekunstnik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustAmeerika ilu, Ameerika pirukas
Aasta (d) aktiivne1993 – tänapäev, 1995 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Alchemy Entertainment, Millie Lewise mudelid ja talent (Summerville, SC), meelelahutuse broneerimise agentuur, Celebrity Talent International, juhtimistootmismeelelahutus (LA)
Brändi kinnitusRice-A-Roni telereklaam (1992), Trükireklaam bussinahale (2000), Lancome'i kosmeetika mudel, Lancôme Paris Adaptîve (2004) prindikuulutused
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)26
Puusad (tollides)36
Riiete suurus4
Kinga suurus6
Ametlikud veebisaididwww.instagram.com/mena13suvari/?hl=et, twitter.com/mena13suvari, www.facebook.com/mena13suvari/, www.millielewischarleston.com/mena-suvari/, www.nndb.com/people/942/000044810 /, www.behindthevoiceactors.com/Mena-Suvari/
LemmikvärvidPunane, roheline

Mena Alexandra Suvari (; sündinud 13. veebruaril 1979) on USA näitleja, moekunstnik ja modell. Pärast modellikarjääri ja mitmetes telesarjades peaosa mängimist tegi ta oma filmi debüüdi draamas Nowhere (1997).

Lisateave Mena Suvari kohta Mena Suvari kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Michael Hope (I)Abielus2016kohal5 aastat
4Salvador SanchezSuheOktoober 201220152 aastat
3Simone SestitoAbielusSeptember 20071. oktoober 20125 aastat
kaksMike carrascoSuheOktoober 2005Oktoober 2005-
1Robert BrinkmannAbielus199810. mai 20057 aastat
Michael Hope (I) #5

Michael Hope (I)

2016

Michael Hope (I) ja Mena Suvari on olnud ...[vaata paari] Salvador Sanchez #4

Salvador Sanchez

2012 - 2015

Salvador Sanchez ja Mena Suvari on eraldi ...[vaata paari] Simone Sestito #3

Simone Sestito

2007 - 2012

Simone Sestito ja Mena Suvari lahutati ...[vaata paari] Mike carrasco #kaks

Mike carrasco

2005

Mike Carrasco ja Mena Suvari on lahus ...[vaata paari] Robert Brinkmann #1

Robert Brinkmann

1998 - 2005

Robert Brinkmann ja Mena Suvari olid lahutatud ...[vaata paari] #5

Michael Hope (I)

2016

Michael Hope (I) ja Mena Suvari on olnud abielus 2 aastat.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%'> Ühilduvus kakskümmend% Lapsed 1 laps vaata suhet #4

Salvador Sanchez

2012 - 2015

Salvador Sanchez ja Mena Suvari olid abielus. Nad käisid 2 aastat pärast kokkutulekut oktoobris 2012 ja abiellusid 2015. aastal.

kes on gary allan dating
Suhe 2 aastat MõõdaTulemusKõrgus37%'> Ühilduvus 9% vaata suhet #3

Simone Sestito

2007 - 2012

Simone Sestito ja Mena Suvari olid abielus 2 aastat. Nad said ühe aasta pärast kokkutulekut septembris 2007. Pärast kaheaastast kihlust abiellusid 26. juunil 2010. 2 aastat hiljem läksid nad lahku 1. novembril 2011 ja lahutasid 1. oktoobril 2012.

Suhe 5 aastat vaata suhet #kaks

Mike carrasco

2005

Mike Carrasco ja Mena Suvari dateerisid oktoobris 2005.

vaata suhet #1

Robert Brinkmann

1998 - 2005

Robert Brinkmann ja Mena Suvari olid abielus 5 aastat. Pärast kohtumist 1998. aastal käisid nad 2 kuud ja abiellusid 4. märtsil 2000. Viis aastat hiljem lahutasid nad 2005. aasta mais.

Suhe 7 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus13%'> Ühilduvus 9% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Mena suvari42 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Michael Hope (I)- Kaksikud
Kanada
Salvador Sanchez- Kunstnik
Ameeriklane
Simone Sestito- Produtsent
Itaalia keel
Mike carrasco-
Robert Brinkmann59 SkorpionOperaator
Saksa keel

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Christopher AlexanderMeesAprill 20211 kuu vana Michael Hope (I)

Pildigalerii

Mena suvari Mena suvari Mena suvari Mena suvari Mena Suvari 72. aastaauhindade jagamisel - saabumised (2000) Mena Suvari 72. aastaauhindade jagamisel (2000) Cameron Diaz ja Mena Suvari 72. aastaauhindade jagamisel (2000) Mena Suvari 72. aastaauhindade jagamisel (2000) Mena Suvari 72. aastaauhindade jagamisel - saabumised (2000) Mena Suvari 72. aastaauhindade jagamisel - saabumised (2000) Cameron Diaz ja Mena Suvari 72. aastaauhindade jagamisel - saabumised (2000) Mena Suvari 72. aastaauhindade jagamisel - saabumised (2000)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Paradiisi lahesopp2021TraceyFilm
Sisse lukustatud2021MaggieFilm
Mis asub allpool2020Michelle WellsFilm
Ära räägi hingele2020CarolFilm
Neljas klass2020BarbaraFilm
Peida2020SarahLühifilm
Välimus2019. aastaAnnaFilm
Nicole Brown Simpsoni mõrv2019. aastaNicole Brown SimpsonFilm
Ameerika naine2018Kathleen CallahanTelesaade
Becks2017ElyseFilm
Psych: film2017Allison CowleyTelefilm
Kuum kuupäev2017Seksikaupluse omanikTelesaade
Justice League Action2016Killer FrostTelesaade
Jõuluks tulen koju2016Jackie FosterTelefilm
Aumärk2015Jessica DawsonFilm
Grace ja Grit2015Treya WilberFilm
Põrgust lõuna pool2015Maria abascalTelesaade
Ära pilguta2014TracyFilm
Vastassugu2014JaneFilm
Hüsteeria2014Logan HarlenTelesaade
Hirmu sosin2013IvyTelefilm
Amy Schumeri sees2013MenaTelesaade
Selgus2013Beebi, Belsoni ema, CynthiaTelesaade
Lakewood Plaza Turbo2013Enid, Ginger (hääl)Telesaade
Ameerika kokkutulek2012HeatherFilm
Sõlm2012SarahFilm
Reagan2012Jane WymanFilm
Õnnelik org2012LizzyTelefilm
Chicago tulekahju2012IsabellaTelesaade
Pruuti ei tohi suudelda2011TonyaFilm
Neem2011Täring, Tracey JerrodTelesaade
Tagastamine2011HeatherFilm
Ameerika õuduslugu2011Elizabeth ShortTelesaade
Ei anna alla2011Amelia davisTelefilm
Ämbliku lapsed2010SimoneLühifilm
Eedeni aed2008Catherine Hill BourneFilm
Pittsburghi müsteeriumid2008Phlox LombardiFilm
Seks ja valed patulinnas2008Sandy MurphyTelefilm
Brooklyni reeglid2007VastuFilm
Kinni2007Brandi jumalikFilm
Kofeiin2006VanessaFilm
Vabrikutüdruk2006Richie berlinFilm
Koera probleem2006JulesFilm
Orpheus2006Sue EllenTelefilm
Psühh2006Allison CowleyTelesaade
Ilupood2005JoanneFilm
Domino2005KimmieFilm
Edmond2005HoorFilm
Final Fantasy VII: Advendilapsed2005Aerith Gainsborough (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Kuulujutt on see...2005Annie HuttingerFilm
Paigal seisma2005LanaFilm
Trauma2004CharlotteFilm
Sonny2002CarolFilm
ma ütlen2002KüpsisFilm
Ameerika pirukas 22001HeatherFilm
Suhkur ja vürts2001Kansas HillFilm
Musketär2001Francesca BonacieuxFilm
Mulla all2001EdieTelesaade
Kaotaja2000Dora DiamondFilm
Ameerika ilu1999Angela HayesFilm
Ameerika pirukas1999HeatherFilm
Ameerika neitsi1999KatrinaFilm
Raev: Carrie 21999LisaFilm
Aatomirong1999Grace SegerTelesaade
Beverly Hillsi slummid1998Rachel (Mëna Süväri rollis)Film
Suudle tüdrukuid1997Coty Pierce (Mena A. Suvari rollis)Film
Mitte kusagil1997ZoeFilm
Snide ja eelarvamused1997Geli RaubalFilm
413 Hope St.1997KristallTelesaade
Tulista mind lihtsalt!1997Põsepuna kaane tüdrukTelesaade
Suur vahejuhtumüheksateist üheksakümmend kuusJill MarshTelesaade
Väiksemad kohandusedüheksateist üheksakümmend viisEmilyTelesaade
Chicago lootus1994Ivy MooreTelesaade
ON1994Laura-Lee ArmitageTelesaade
Poiss kohtub maailmaga1993Hilary, LauraTelesaade
Metsaline, kulutuli Fort McMurray linnasMena, rebane (hääl)Film
PärandRachel DuboseFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Alexandra Breckenridge ja Mena SuvariAlexandra Breckenridge
    • Ameerika õuduslugu
      2011
    [vaata sobivust]
  • Chris Klein ja Mena SuvariChris Klein
    • Ameerika pirukas 2
      2001
    [+1 veel]
  • Jason Biggs ja Mena SuvariJason Biggs
    • Kaotaja
      2000
    [vaata sobivust]
  • Justin Chambers ja Mena SuvariJustin Chambers
    • Musketär
      2001
    [vaata sobivust]
  • Kevin Spacey ja Mena SuvariKevin Spacey
    • Ameerika ilu
      1999
    [vaata sobivust]
  • Lauren Ambrose ja Mena SuvariLauren Ambrose
    • Mulla all
      2001
    [vaata sobivust]
  • Matthew Modine ja Mena SuvariMatthew Modine
    • Seks ja valed patulinnas
      2008
    [vaata sobivust]
  • Mena Suvari ja Greg KinnearGreg Kinnear
    • Kaotaja
      2000
    [vaata sobivust]
  • Mena Suvari ja Johnathon SchaechJohnathon Schaech
    • Seks ja valed patulinnas
      2008
    [vaata sobivust]
  • Mena Suvari ja Steve SandvossSteve Sandvoss
    • Kuulujutt on see...
      2005
    [vaata sobivust]
Veel Mena Suvari ekraanil kuvatavaid mänge Vähem Mena Suvari ekraanil kuvatud võistlusi





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
28. mai 2021 ... hõivatud Philipps ja Marc Silverstein fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Justin Shenkarow
Justin Shenkarow
28. mai 2021 ... Justin Shenkarowi uudised, kuulujutud, fotod Justin Shenkarowist, elulugu, Justin Shenkarowi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Justin Shenkarowi suhteloend. Justin Shenkarow tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Justin Shenkarowi suhetest.
Columbus Lühike
Columbus Lühike
28. mai 2021 ... Columbuse lühiuudised, kuulujutud, fotod Columbus Shortist, elulugu, Columbuse lühike sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Columbus Lühike suhete loend. Columbuse lühike tutvumislugu, 2021, 2020, Columbuse lühikeste suhete loend.
Kristina hagan
Kristina hagan
28. mai 2021 ... Kristina Hagani uudised, kuulujutud, fotod Kristina Haganist, elulugu, Kristina Hagani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kristina Hagani suhteloend. Kristina Hagani tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kristina Hagani suhetest.
Lisa Distefano ja Paul Watson
Lisa Distefano ja Paul Watson
28. mai 2021 ... Lisa Distefano ja Paul Watsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Natalia Tena
Natalia Tena
28. mai 2021 ... Natalia Tena uudised, kuulujutud, fotod Natalia Tenast, elulugu, Natalia Tena poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Natalia Tena suhteloend. Natalia Tena tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Natalia Tena suhetest.
Gina Gershon
Gina Gershon
28. mai 2021 ... Gina Gershoni uudised, kuulujutud, fotod Gina Gershonist, elulugu, Gina Gershoni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gina Gershoni suhete loend. Gina Gershoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Gina Gershoni suhetest.