Põhiline Suhted Michael Strahan

Michael Strahan

Teie Homseks Horoskoop

Michael Strahan TutvumislehtKoht 4959 3Vanus 49 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted 5 kokku Lapsed
4 last

Kellega ta praegu tutvub?

Marianna Hewitt ja Michael StrahanMarianna Hewitt hakkas Michael Strahaniga kohtuma 2014. aasta oktoobris. vaata suhet

Suhted

Michael Strahan oli varem abielus Jean Muggliga(1999 - 2006)ja Wanda Hutchins Strahan(1991 - 1996).








Michael Strahan on kihlatud Nicole Mitchell Murphyga(2009 - 2014).



Michael Strahan on olnud suhetes Stefani Varaga(2006 - 2007).






Umbes

Michael Strahan on 49-aastane Ameerika jalgpalli (Ameerika) mängija. Sündinud 21. novembril 1971 USAs Texase osariigis Houstonis Michael Anthony Strahanis, on ta kuulus Rahvusliku Jalgpalliliiga New York Giants, Brothers, Live! Kelly ja Michaeliga, Good Morning America, 100 000 dollari suurune püramiid. Tema Tähtkuju on Skorpion.



Michael Strahan kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika telenäod, Ameerika jalgpalli tagamängijad ja 1971. aasta sünd.

Panustage

Aidake meil luua Michael Strahani profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



kellel on Charlie Sheen dateeritud

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks8 aastat, 6 kuud7 aastat, 3 kuud-
Kihlatud16 aastat, 9 kuud--
Tutvumislehtkaks6 aastat, 7 kuud3 aastat, 10 kuud1 aasta
Kokku58 aastat, 6 kuud5 aastat, 9 kuud1 aasta

Üksikasjad

EesnimiMichael
Keskmine nimiAnthony
PerekonnanimiStrahan
Täisnimi sündidesMichael Anthony Strahan
Vanus49 aastat
Sünnipäev21. november 1971
SünnikohtHouston, Texas, USA
Kõrgus6 '5' (196 cm)
Kaal125 kg (275 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvMust
JuuksevärvMust
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusOtse
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
ÜlikoolTexase lõunaosa
AmetitekstProfessionaalne jalgpallur, telenägu
OkupatsioonAmeerika jalgpall
Ameerika jalgpalli positsioonKaitsev lõpp
MustandNew York Giants koostas 1993. aasta NFL-i drafti 2. voorus (üldarvestuses 40. koht).
Taotle kuulsustRahvusliku jalgpalliliiga New Yorgi hiiglased, vennad, otseülekanded! Kelly ja Michaeliga, Good Morning America, 100 000 dollari suurune püramiid
EmaLouise Strahan

Michael Anthony Strahan (; sündinud 21. novembril 1971) on Ameerika televisiooni saatejuht ja endine elukutseline jalgpallur, kes oli kaitseotstarbeline ja veetis kogu oma 15-aastase karjääri Rahvusliku Jalgpalliliiga (NFL) New Yorgi Giantsis. Strahan püstitas 2001. aastal hooaja enim kotte kogunud rekordi ning aitas hiiglastel viimasel hooajal 2007. aastal võita Super Bowl XLII New England Patriotsi üle. Pärast NFL-ist lahkumist sai temast meediaisiks. Ta valiti Pro Footballi kuulsuste halli 2014. aastal.

Lisateavet Michael Strahani kohta Michael Strahanist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Marianna HewittSuheOktoober 2014kohal6 aastat
4Nicole Mitchell MurphySuheOktoober 2007Juuli 20146 aastat
3Stefani VaraSuhe200620071 aasta
kaksMuggli teksadAbielus1998Juuli 20068 aastat
1Wanda Hutchins StrahanAbielus1990üheksateist üheksakümmend kuus6 aastat
Marianna Hewitt #5

Marianna Hewitt

2014

Marianna Hewitt hakkas kohtuma Michael Strahaga ...[vaata paari] Nicole Mitchell Murphy #4

Nicole Mitchell Murphy

2007 - 2014

Michael Strahan ja Nicole Mitchell Murphy ...[vaata paari] Stefani Vara #3

Stefani Vara

2006 - 2007

Stefani Vara ja Michael Strahan läksid lahku ...[vaata paari] Muggli teksad #kaks

Muggli teksad

1998 - 2006

Michael Strahan ja Jean Muggli lahutati ...[vaata paari] Wanda Hutchins Strahan #1

Wanda Hutchins Strahan

1990 - 1996

Wanda Hutchins Strahan ja Michael Strahan me ...[vaata paari] #5

Marianna Hewitt

2014

Marianna Hewitt ja Michael Strahan käivad kohtamas alates 2014. aasta oktoobrist.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus13%'> Ühilduvus 71% vaata suhet #4

Nicole Mitchell Murphy

2007 - 2014

Michael Strahan ja Nicole Mitchell Murphy olid kihlatud 5 aastat. Nad said ühe aasta pärast kokkutulekut oktoobris 2007. Nad olid kihlatud 22. mail 2009, kuid hiljem lahutasid nad juulis 2014.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #3

Stefani Vara

2006 - 2007

Stefani Vara ja Michael Strahan dateerisid aastatel 2006–2007.

Suhe 1 aasta vaata suhet #kaks

Muggli teksad

1998 - 2006

Michael Strahan ja Jean Muggli olid abielus 6 aastat. Pärast kohtumist 1998. aastal käisid nad ühe aasta ja abiellusid 18. juulil 1999. 6 aastat hiljem lahutasid nad 20. juulil 2006.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak40%Vanus1%'> Ühilduvus 10% Lapsed 2 last vaata suhet #1

Wanda Hutchins Strahan

1990 - 1996

Wanda Hutchins Strahan ja Michael Strahan olid abielus 5 aastat. Nad käisid ühe aasta pärast kokkutulekut 1990 ja abiellusid 1991. Viis aastat hiljem lahutasid nad 1996. aastal.

Suhe 6 aastat Lapsed 2 last vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Michael Strahan49 SkorpionAmeerika jalgpall
Ameeriklane
Marianna Hewitt3. 4 KaaludIseloom
Ameeriklane
Nicole Mitchell Murphy53 KaljukitsMudel
Ameeriklane
Stefani Vara-
Ameeriklane
Muggli teksad56
Ameeriklane
Wanda Hutchins Strahan- Suhteline

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
TanitaNaine199229-aastane Wanda Hutchins Strahan
MichaelMeesüheksateist üheksakümmend viis26-aastane Wanda Hutchins Strahan
IsabellaNaine28. oktoober 200416 aastat vana Muggli teksad
SophiaNaine28. oktoober 200416 aastat vana Muggli teksad

Pildigalerii

'Miss Peregrine' koosseis - ABC 'Good Morning America' ​​- 2016 'Miss Peregrine' koosseis - ABC 'Good Morning America' ​​- 2016 'Miss Peregrine' koosseis - ABC 'Good Morning America' ​​- 2016 'Miss Peregrine' koosseis - ABC 'Good Morning America' ​​- 2016 'Miss Peregrine' koosseis - ABC 'Good Morning America' ​​- 2016 'Miss Peregrine' koosseis - ABC 'Good Morning America' ​​- 2016 Salma Hayek New Yorgis Good Morning America'is Kristen Stewart, Naomi Scott ja Ella Balinska - Good Morning America NYC-s Kristen Stewart, Naomi Scott ja Ella Balinska - Good Morning America NYC-s Kristen Stewart, Naomi Scott ja Ella Balinska - Good Morning America NYC-s Kristen Stewart, Naomi Scott ja Ella Balinska - Good Morning America NYC-s Kristen Stewart, Naomi Scott ja Ella Balinska - Good Morning America NYC-s

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Charlie inglid2019. aastaNY BosleyFilm
LEGO Ninjago film2017Michael Strahan (hääl)Film
Jääaeg: kokkupõrkekursus2016Teddy (hääl)Film
Öine müts2016Michael StrahanTelesaade
Maagiline Mike XXL2015augustFilm
Must-ish2014Juuni vigaTelesaade
Amy Schumeri sees2013Michael StrahanTelesaade
Kas me oleme seal veel?2010HüppajaTelesaade
Vennad2009Mike TrainorTelesaade
Chuck2007MinuTelesaade
Entourage2004Michael StrahanTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Lil Dicky
Lil Dicky
28. mai 2021 ... Lil Dicky uudised, kuulujutud, fotod Lil Dickyst, elulugu, Lil Dicky sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lil Dicky suhete loend. Lil Dicky tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lil Dicky suhete loend.
Zuri Hall ja Mettini koopiamasin
Zuri Hall ja Mettini koopiamasin
28. mai 2021 ... Zuri saali ja Mettini koopiamasina fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Maciej Zakoscielny
Maciej Zakoscielny
28. mai 2021 ... Maciej Zakoscielny uudised, kuulujutud, fotod Maciej Zakoscielnyst, elulugu, Maciej Zakoscielny sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maciej Zakoscielny suhete nimekiri. Maciej Zakoscielny tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maciej Zakoscielny suhetest.
Mercedes Carreño
Mercedes Carreño
28. mai 2021 ... Mercedes Carreño uudised, kuulujutud, fotod Mercedes Carreñost, elulugu, Mercedes Carreño poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mercedes Carreño suhete loend. Mercedes Carreño tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mercedes Carreño suhetest.
Monaco printsess Caroline
Monaco printsess Caroline
28. mai 2021 ... Monaco printsessi Caroline'i uudised, kuulujutud, fotod Monaco printsess Caroline'ist, elulugu, Monaco printsess Caroline poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Monaco printsess Caroline suhete nimekiri. Monaco printsess Caroline tutvumisajalugu, 2021, 2020, Monaco printsess Caroline suhete loend.
Chris Marquette
Chris Marquette
28. mai 2021 ... Chris Marquette'i uudised, kuulujutud, fotod Chris Marquette'ist, elulugu, Chris Marquette'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Chris Marquette'i suhete loend. Chris Marquette'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Chris Marquette'i suhetest.
Ilm Marina Occhienas
Ilm Marina Occhienas
28. mai 2021 ... Marina Occhiena uudised, kuulujutud, fotod Marina Occhienast, elulugu, Marina Occhiena poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marina Occhiena suhete loend. Marina Occhiena tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marina Occhiena suhetest.