Põhiline Suhted Milana Vayntrub

Milana Vayntrub

Milana Vayntrub VallalineKoht 572 668Vanus 34-aastane Tähtkuju kala Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu käib?

Milana Vayntrub on praegu vallaline.

Suhted

Milana Vayntrub on olnud suhtes John Mayeriga(2006 - 2007).



Umbes

Milana Vayntrub on 34-aastane Usbekistani näitleja. Sündinud 8. märtsil 1987 Usbeki NSV-s Taškendis, NSV Liidus Taškendis Milana Aleksandrovna Vayntrubis ja saanud hariduse GED-tunnistuse järgi. Ta on tuntud AT & T telereklaamide seerias 'Lily Adams'. Tema sodiaagimärk on Kalad.

Milana Vayntrub on ekraanil kohtunud Justin Hartleyga Need oleme meie (2016).

Milana Vayntrub kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika juudid, 1987. aasta sünd ja Ameerika ekraaninäitleja, 1980. aastate sünd.



Panustage

Aidake meil luua Milana Vayntrubi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht11 aasta--
Kokku11 aasta--

Üksikasjad

EesnimiMilano
Keskmine nimiAleksandrovna
PerekonnanimiVayntrub
Täisnimi sündidesMilana Aleksandrovna Vayntrub
Alternatiivne nimiMilana Aleksandrovna Vayntrub, Milana Vayntrub, Milana
Vanus34 aastat
Sünnipäev8. märts 1987
SünnikohtTaškent, Usbeki NSV, NSVL
Kõrgus5 '3' (160 cm)
Kaal57 kg (126 naela)
EhitamineVolupous
Silmade värvPruun - hele
JuuksevärvPruun - hele
Eristav tunnusVõluv isiksus, Ilus naeratus
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
ReligioonJuudi
RahvusValge
RahvusUsbekistan
KeskkoolBeverly Hillsi keskkool (üks aasta), GED-tunnistus
ÜlikoolCalifornia ülikool, San Diego
AmetitekstNäitleja, koomik, häälekunstnik, ühiskondlik aktivist
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsust'' Lily Adams '' tegelane AT&T telereklaamide seerias
Aasta (d) aktiivne1995 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)3 kunsti meelelahutust, Dave Becky, juhataja 9460 Wilshire Blvd, 7. korrus Beverly Hills, ca 90212 Ameerika Ühendriigid, United Talent Agency
Brändi kinnitusAT&T reklaamid, AT&T (2014), Buffalo Wild Wings (2013)
Rind (tollides)35
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)25
Puusad (tollides)36
Riiete suurus4
Kinga suurus7
Ametlikud veebisaididwww.milanavayntrub.com/, www.facebook.com/MilanaVayntrub, www.youtube.com/user/LivePrudeGirls/featured, www.instagram.com/mintmilana/, www.behindthevoiceactors.com/Milana-Vayntrub/

Milana Aleksandrovna Vayntrub (VYN-troob; ​​usbeki kirillitsa: Милана Александровна Вайнтруб; sündinud 8. märtsil 1987) on Nõukogude Liidu päritolu USA näitleja, koomik ja aktivist. Juudipagulaste tütar alustas ta lapsnäitlejakarjääri varsti pärast immigratsiooni USA-sse. Ta tuli esile AT&T telereklaamides esinemiste eest müüjanna Lily Adamsina aastatel 2013–2016 ja alates 2020. Lisaks kommertsesinemistele oli ta regulaarselt sarjas Muu kosmos (2015) ja korduvalt mängis filmis See oleme meie (2016–2017). Vayntrub on alates 2018. aastast Marvel Risingi frantsiisis ka Oravatüdrukut väljendanud, pärast seda, kui ta on New Warriorsi õhutamata televisioonipiloodi tegelaskujuks valinud.

Lisateave Milana Vayntrubi kohta Milana Vayntrubi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1John MayerSuhe200620071 aasta
John Mayer #1

John Mayer

2006 - 2007

Milana Vayntrub ja John Mayer läksid lahku ...[vaata paari] #1

John Mayer

2006 - 2007

Milana Vayntrub ja John Mayer dateerisid aastatel 2006–2007.



Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus44%'> Ühilduvus 44% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Milana Vayntrub3. 4 kalaNäitleja
Usbekistan
John Mayer43 KaaludMuusik
Ameeriklane

Pildigalerii

Šabod Goy - Milana Vayntrub Muu ruum - Milana Vayntrub Milana Vayntrub - Marveli Stan Lee ürituse tähistamine New Yorgis Milana Vayntrub - Marveli Stan Lee ürituse tähistamine New Yorgis Milana Vayntrub - Marveli Stan Lee ürituse tähistamine New Yorgis Milana Vayntrub - Marveli Stan Lee ürituse tähistamine New Yorgis Milana Vayntrub - Marveli Stan Lee ürituse tähistamine New Yorgis Milana Vayntrub - ABC ja Marvel Honor Stan Lee NYC-s Milana Vayntrub - ABC ja Marvel Honor Stan Lee NYC-s Milana Vayntrub - ABC ja Marvel Honor Stan Lee NYC-s Milana Vayntrub - paneel 'Robot Chicken' - 2019. aasta New Yorgi koomiksikonverents Milana Vayntrub - paneel 'Robot Chicken' - 2019. aasta New Yorgi koomiksikonverents

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Libahundid sees2021Film
Hart2020LeahTelesaade
Marvel Rising: Raua süda2019. aastaDoreen Green (hääl), oravatüdrukTelesaade
Kingpin Katie2019. aastaTeatajaTelesaade
Sa ei ole koletis2019. aastaSõrmustüdrukTelesaade
Šabod Goy2019. aastaHannah LevyFilm
Marvel Rising: Tulega mängimine2019. aastaDoreen Green (hääl), oravatüdrukTelefilm
Isa2019. aastaDiane, DianebotTelesaade
New Warriors (telesari)2018Doreen Green, oravatüdrukTelesaade
Marvel Rising: salajased sõdalased2018Doreen Green, oravatüdruk (hääl)Telefilm
Dallas ja röövimine2018EllieTelesaade
Liigutav rikkumine2018TaraLühifilm
Marvel Rising: algatamine2018Doreen Green, oravatüdrukTelesaade
Ema väikesed abilised2018Lucy uhkusFilm
Öö läbi kestev2017Terri SadlerFilm
Drive Share2017ReisijaTelesaade
Niidid2017Telesaade
See hetk millal2017JillTelesaade
Tondipüüdjad2016Metroo rotinaineFilm
Armastus2016NatalieTelesaade
Need oleme meie2016Sloane SandburgTelesaade
Pealkirjata Laura Steineli projekt2016AlexTelefilm
Tihe koht2016DanielleLühifilm
Üksildane ja kiimas2016ElanaTelesaade
Muu ruum2015.Tina ŠukshinTelesaade
Normaalsed uksed2015.RoryLühifilm
Silicon Valley2014TaraTelesaade
Sellepärast olete vallaline2014Uus MariaTelefilm
Hullunud2014Nitini grupikaaslaneFilm
Palgamõrvarid jookske2013Nanny (krediteerimata)Film
Isa teab kõige paremini2013NancyTelesaade
Emane puhkev nägu2013Lits kiigelLühifilm
Teeme seda2013Lühifilm
CosmoNots2013AnnieLühifilm
Klaus2013Girlie tüdruku sõberTelesaade
Toakaaslased vaenlased2013DeniseTelesaade
Sperma pank2013Lühifilm
Rämpsu2012NatashaFilm
Valede maja2012ChristyTelesaade
Zach Stone saab kuulsaks2012FelciaTelesaade
Key ja Peele2012VampiirTelesaade
Clandestine2012AnnaTelesaade
Loobu kummitusest2012MargotLühifilm
Ja Dunno2012JaniceLühifilm
Üle keskmise kingitused2012SõbrannaTelesaade
Elu juhtub2011Jayde sõber TanyaFilm
6 naist2010Natalie StoneLühifilm
Liiga2009Armas tüdruk baarisTelesaade
Sisserändajad (L.A. Dolce Vita)2008Anya (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Californikastumine2007Halb näitlejaTelesaade
Jake ja Amir2007JuliaTelesaade
CollegeHumori originaalid2006Uudishimulik naine, Milana, MollyTelesaade
Kana robot2005Helen Henny, Natasha Fatale, Peppa PigTelesaade
Lizzie McGuire2001Armas Burper, tantsija, Posse liige # 1Telesaade
Jaoskond2001Katerina OminskyTelesaade
ON1994TatjanaTelesaade
Meie elupäevad1965Noor KristenTelesaade
Marvel Rising: Kummituste jälitamineDoreen Green (hääl), oravatüdrukTelefilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Milana Vayntrub ja Justin HartleyJustin Hartley
    • Need oleme meie
      2016
    [vaata sobivust]

Huvitavad Artiklid

Toimetaja Valik

Racquel Darrian
Racquel Darrian
28. mai 2021 ... Racquel Darrian uudised, kuulujutud, fotod Racquel Darrianist, elulugu, Racquel Darrian poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Racquel Darriani suhete loend. Racquel Darriani tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Racquel Darriani suhetest.
Mario Lopez
Mario Lopez
28. mai 2021 ... Mario Lopezi uudised, kuulujutud, fotod Mario Lopezist, elulugu, Mario Lopezi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mario Lopezi suhete nimekiri. Mario Lopezi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Mario Lopezi suhetest.
Eric Dane ja Chyler Leigh
Eric Dane ja Chyler Leigh
28. mai 2021 ... Eric Dane ja Chyler Leigh fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Ciro Batelli
Ciro Batelli
28. mai 2021 ... Ciro Batelli uudised, kuulujutud, fotod Ciro Batellist, elulugu, Ciro Batelli sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ciro Batelli suhete nimekiri. Ciro Batelli tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ciro Batelli suhetest.
David Lemieux (poksija)
David Lemieux (poksija)
28. mai 2021 ... David Lemieux (poksija) uudised, kuulujutud, fotod David Lemieux'st (poksija), elulugu, David Lemieux (poksija) sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. David Lemieux (poksija) suhete nimekiri. David Lemieux (poksija) tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu David Lemieux (poksija) suhetest.
Aglaja Brix
Aglaja Brix
28. mai 2021 ... Aglaja Brixi uudised, kuulujutud, fotod Aglaja Brixist, elulugu, Aglaja Brixi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aglaja Brixi suhete loend. Aglaja Brixi tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aglaja Brixi suhetest.
Frits Lambrechts
Frits Lambrechts
28. mai 2021 ... Frits Lambrechti uudised, kuulujutud, fotod Frits Lambrechtsist, elulugu, Frits Lambrechti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Frits Lambrechtsi suhete loend. Frits Lambrechtsi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Frits Lambrechti suhetest.