Põhiline Suhted Monica

Monica

Teie Homseks Horoskoop

MonicaKoht 1589 503Vanus 40 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted 9 kokku Lapsed 3 last

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Monica tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Monica oli varem abielus Shannon Browniga(2010 - 2019).



kes on morgan freeman tutvumine

Monica on kihlatud Rodney 'Rocko' Hill Jr.(2005 - 2009).






Monica on olnud suhetes Troubleiga (räppar)(2019), Jarvis Weems(1998 - 2000), C-mõrv(1997), Layzie Bone, Usher(üheksateist üheksakümmend viis)ja Müstikal.



Monical on olnud kohtumist Young Buckiga(2004).

Umbes

Monica on 40-aastane Ameerika muusik. Sündinud Monica Denise Arnoldil 24. oktoobril 1980 College Parkis, USAs Georgia osariigis, on ta kuulus Miss Thangi poolest karjääris, mis kestab 1995. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Skorpion.



Monica kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika kontraltod, Ameerika poplauljad ja Ameerika lauljate-laulukirjutajad.

Panustage

Aidake meil Monica profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

kes on joey mcintyre abielus

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus19 aastat, 4 kuud--
Kihlatud18 aastat, 11 kuud--
Tutvumisleht624 aastat, 2 kuud4 aastat, 9 kuud8 kuud, 3 päeva
Kohtumine1---
Kokku924 aastat, 2 kuud5 aastat, 2 kuud8 kuud, 3 päeva

Üksikasjad

EesnimiMonica
Keskmine nimiDenise
PerekonnanimiPruun
Neiupõlve nimiArnold
Täisnimi sündidesMonica Denise Arnold
Alternatiivne nimiMonica, Monica Denise Brown, Monica Denise Arnold, Mo
Vanus40 aastat
Sünnipäev24. oktoober 1980
SünnikohtCollege Park, Georgia USA
Kõrgus5 '8' (173 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusOtse
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
KeskkoolNorth Claytoni keskkool, Atlanta, GA
AmetitekstLaulja, laulukirjutaja, plaadiprodutsent, näitleja
OkupatsioonMuusik
Taotle kuulsustPreili Thang
Muusikažanr (tekst)R & B, hiphopi hing, hing, hiphop
MuusikažanrR & B / hing, R & B
Aasta (d) aktiivne1993 – tänapäev, 1995 – tänapäev
MuusikastiilUrban, klubi / tants, elektroonika, kaasaegne R&B, pop / rock, pop
Muusika meeleoluPidu / pidulik, elegantne, stiilne, teatraalne, sensuaalne, sentimentaalne, kogenud, ülevoolav, enesekindel, pöörane, peegeldav, energiline, õppimine, sujuv
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaRCA, J, Arista, Rowdy, MonDeenise muusika
Seotud aktidLudacris, Rocko, Brandy, Aaliyah, Shannon Brown, Brandy Norwood. Ludacris, Trina, Dallas Austin, Missy Elliott, Rico Love, Jermaine Dupri
Ametlikud veebisaididwww.monica.com/, http://www.monica.com/, http://monica.com, http://www.monica.com
IsaM.C. 'Billy' Arnold juunior (sündinud 1948), Edward Best (kasuisa)
EmaMarilyn Best (sündinud 1952)
VendJermond Grant Arnold (poolvennanaine), Tron Best, Cypress Best, Montez (1984)
PereliigeLudacris, Polow da Don, Laiyah Shannon Brown (tütar), Rodney Ramone Hill III (poeg), Romelo Montez Hill (poeg)

Monica Denise Arnold (varem Brown; sündinud 24. oktoobril 1980) on USA laulja, laulukirjutaja, näitleja ja ärinaine. Sündinud ja kasvanud Georgia pargis College Parkis, hakkas ta esinema juba lapsena ja sai kümneaastaselt rändava gospelikoori osaks. Monica tõusis esile pärast 1993. aastal Rowdy Recordsiga sõlmitud lepingut ja kaks aastat hiljem avaldas oma debüütalbumi Miss Thang. Ta järgis seda mitmete edukate albumitega, sealhulgas ülemaailmne bestseller The Boy Is Mine (1998), samuti albumid number üks After the Storm (2003), The Makings of Me (2006) ja Still Standing (2010). Kogu tema karjääri jooksul said mitmed Monica singlid pop- ja R & B-plaatide edetabelis esikohale, sealhulgas 'Enne kui sa mu elust välja astud', 'Ära võta seda isiklikult (lihtsalt üks demi päev)', 'Like' See ja nii ',' Poiss on minu ',' Esimene öö ',' Minu ingel ',' Nii kadunud 'ja' Kõik mulle '.

Lisateavet Monica kohta Monica kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
9Häda (räppar)SuheOktoober 2019Detsember 20192 kuud
8Shannon BrownAbielusJuuni 2010Oktoober 20199 aastat
7Noor BuckKohtumine20042004-
6Rodney 'Rocko' Hill Jr.SuheNovember 2000Oktoober 20098 aastat
5Jarvis WeemsSuheJuuli 199818. juuli 20002 aastat
4C-mõrvSuheAprill 1997 -
3Layzie BoneSuheNovember 1995Jaanuar 19971 aasta
kaksUsherSuheJaanuar 1995September 19958 kuud
1MüstikalTeadmata -
Häda (räppar) #9

Häda (räppar)

2019. aasta

Häda (räppar) ja Monica on lahus ...[vaata paari] Shannon Brown #8

Shannon Brown

2010 - 2019

Shannon Brown ja Monica lahutati 22. päeval ...[vaata paari] Noor Buck #7

Noor Buck

2004

Monica ja Young Buck on lahus ...[vaata paari] Rodney #6

Rodney 'Rocko' Hill Jr.

2000 - 2009

Rodney 'Rocko' Hill Jr ja Monica läksid lahku ...[vaata paari] Jarvis Weems #5

Jarvis Weems

1998 - 2000

Jarvis Weems ja Monica olid kohtamas 2 aastat ...[vaata paari] C-mõrv #4

C-mõrv

1997

C-mõrv hakkas Monicaga tutvuma veebruaril 2020 ...[vaata paari] Layzie Bone #3

Layzie Bone

Layzie Bone ja Monica on lahus ...[vaata paari] Usher #kaks

Usher

üheksateist üheksakümmend viis

Usher ja Monica lahkusid 1995. aasta septembris pärast seda, kui ...[vaata paari] Müstikal #1

Müstikal

Mystikal ja Monica olid suhtes ...[vaata paari] #9

Häda (räppar)

2019. aasta

Trouble (räppar) ja Monica on dateeritud oktoobrist detsembrini 2019.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Vanus69%'> Ühilduvus 47% vaata suhet #8

Shannon Brown

2010 - 2019

Shannon Brown ja Monica olid abielus 8 aastat. Nad käisid 3 kuud pärast koosviibimist juunis 2010. Pärast kuu kestnud kihlust abiellusid nad 22. novembril 2010. 8 aastat hiljem läksid nad lahku märtsis 2019 ja lahutasid 22. oktoobril 2019.

Suhe 9 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 62% Lapsed 1 laps vaata suhet #7

Noor Buck

2004

Monica ja Young Buck kohtusid 2004. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #6

Rodney 'Rocko' Hill Jr.

2000 - 2009

Rodney 'Rocko' Hill Jr ja Monica olid kihlatud 3 aastat. Pärast kohtumist novembris 2000 käisid nad viis aastat. Nad olid kihlatud 24. detsembril 2005, kuid lahkusid hiljem 11. märtsil 2010.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 78% Lapsed 2 last vaata suhet #5

Jarvis Weems

1998 - 2000

Jarvis Weems ja Monica olid suhtes kaks aastat enne, kui Jarvis Weems suri 24-aastaselt.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak100%Vanus72%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #4

C-mõrv

1997

C-mõrv ja Monica on kohtunud alates 1997. aasta aprillist.

kes on george hamilton tutvumine
Suhe 24 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #3

Layzie Bone

Layzie Bone ja Monica suhe oli 1995. aasta novembrist 1997. aasta jaanuarini.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus72%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #kaks

Usher

üheksateist üheksakümmend viis

Usher ja Monica dateerisid 1995. aasta jaanuarist septembrini.

Suhe 8 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus84%'> Ühilduvus 40% vaata suhet #1

Müstikal

Mystikalil ja Monical oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Monica40 SkorpionMuusik
Ameeriklane
Häda (räppar)33 Skorpion
Shannon Brown35 AmburKorvpall
Ameeriklane
Noor Buck40 kalaRäppar
Ameeriklane
Rodney 'Rocko' Hill Jr.41 KaljukitsRäppar
Ameeriklane
Jarvis Weems24
Ameeriklane
C-mõrvviiskümmend kalaRäppar
Ameeriklane
Layzie BoneNeli, viis NeitsiLaulja
Ameeriklane
Usher42 KaaludLaulja
Ameeriklane
Müstikalviiskümmend NeitsiRäppar
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Rodney RamoneMees21. mai 200516 aastat vana Rodney 'Rocko' Hill Jr.
Romello MontezMees8. jaanuar 200813-aastane Rodney 'Rocko' Hill Jr.
Laiyah ShannonNaine3. september 20137-aastane Shannon Brown

Pildigalerii

Monica ja C-mõrv Monica ja C-mõrv Monica ja C-mõrv Monica ja Usher Raymond Monica ja Usher Raymond Monica ja Usher Raymond Monica ja Usher Raymond Monica ja Usher Raymond Monica ja Usher Raymond Monica ja Usher Raymond Monica ja Usher Raymond Lauren London

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Peaaegu jõulud2016Ettekandja (Monica Brown)Film
Täht2016TeadustajaTelesaade
Pastor Brown2009Lisa Cross (Monica Arnold)Film
ATL2006Vahvlimaja ettekandjaFilm
Ameerika unistused2002Mary WellsTelesaade
Poisid ja tüdrukud2000Katie (Monica Arnold)Film
Armastuslaul2000Camille Livingston (Monica Arnold)Telefilm
Felicity1998Sarah RobinsonTelesaade
Elav vallaline1993MarissaTelesaade
Beverly Hills, 902101990MonicaTelesaade





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.