Põhiline Suhted Nia Long

Nia Long

Teie Homseks Horoskoop

Nia LongKoht 397 364Vanus 50 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted kokku 14 Lapsed 2 last

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Nia Long tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Nia Long on kihlatud Ime Udokaga(2015)ja Massai Z. Dorsey(2001).



Nia Long on olnud suhetes Kevin Phillipsiga(2008), Cuttino Mobley(2006 - 2009), Dwight Freeney(2006), T.I.(2005 - 2006), 50 Cent, Ricky Fante, Peter A. Thomas(1996 - 1998)ja Chris Webber(1993 - 1995).






Nia Longil on olnud kohtumisi Mick Jaggeriga(2004), Shemar Moore, Kendu Isaacs(1992)ja Chris Rock(1991).



Umbes

Nia Long on 50-aastane Ameerika näitleja. 30. oktoobril 1970 New Yorgis Brooklynis USA-s sündinud Nitara Carlynn Long ja hariduse saanud Püha Maarja Akadeemias on ta kuulus kolmanda kella poolest. Tema sodiaagimärk on Skorpion.

Nia Long on osalenud 5 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Coby Bell Kolmas vaht (1999), Jude Law aastal Alfie (2004), Keegan-Michael Key sisse Keanu (2016), Martin Lawrence aastal Suure emaema (2000)ja Will Smith sisse Valmistatud Ameerikas (1993).



Nia Long on järgmiste nimekirjade liige: näitlejad New Yorgist, näitlejad Californiast ja inimesed Brooklynist.

Panustage

Aidake meil oma Nia Longi profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatudkaks12 aastat, 2 kuud7 aastat, 2 kuud2 aastat, 2 kuud
Tutvumisleht82 aastat, 11 kuud1 aasta3 kuud, 2 päeva
Kohtumine49 kuud, 4 päeva3 kuud, 9 päeva1 kuu, 1 päev
Kokku1412 aastat, 2 kuud1 aasta, 8 kuud1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiNia
Keskmine nimiCarlynn
Neiupõlve nimiPikk
Täisnimi sündidesNitara Carlynn Long
Vanus50 aastat
Sünnipäev30. oktoober 1970
SünnikohtBrooklyn, New York, USA
Kõrgus5 '2' (157 cm)
Kaal140 kg (64 kg)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolWestchesteri keskkool 1989, Püha Maarja Akadeemia
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKolmas vaht
Aasta (d) aktiivne1986 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Resolutsiooni talent, kuulsuste talentide tutvustused
Rind (tollides)38
Vöökoht (tollides)28
Puusad (tollides)38
Riiete suurus12
Kinga suurus7
Ametlikud veebisaididhttp://Twitter.com/nialong, www.nndb.com/people/023/000103711/, instagram.com/iamnialong, https://twitter.com/nialong
IsaTaigna pikk
EmaTalita Long
ÕdeSommore (kasuõde) (koomik)
SõberGabrielle Union, Sanaa Lathan

Nia Talita Long (sündinud 30. oktoobril 1970) on USA näitleja. Ta on tuntud oma rollide poolest telesarjades Bel-Airi värske prints, Third Watch and Empire ning filmides Boyz n the Hood, Reede, Love Jones, Soul Food, Liiga sügaval, Parim mees, Big Momma's House ja kas me oleme seal veel ?.

Lisateave Nia Longi kohta Nia Longist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
14Ime UdokaSuheVeebruar 2009 -
13Kevin PhillipsSuheJaanuar 2008Mai 20084 kuud
12Cuttino MobleySuhe20072007-
üksteistDwight FreeneySuheJuuli 2006Oktoober 20063 kuud
10T.I.SuheSeptember 2005Juuni 20069 kuud
950 sentiSuheMai 2005September 20054 kuud
8Mick JaggerKohtumineOktoober 200420049 kuud
7Ricky fanteSuheDetsember 2003August 20048 kuud
6Massai Z. DorseySuheSeptember 1999November 20012 aastat
5Shemar MooreKohtumine -
4Peter A. ThomasSuheAprill 1996Jaanuar 19981 aasta
3Chris WebberSuheJaanuar 1993Detsember 19952 aastat
kaksEemaldage IsaacsKohtumine19921992-
1Chris RockKohtumineOktoober 1991November 19911 kuu
Ime Udoka #14

Ime Udoka

2009

Ime Udoka ja Nia Long kihlusid 201. aasta mais ...[vaata paari] Kevin Phillips #13

Kevin Phillips

2008

Kevin Phillips ja Nia Long lahkusid 2008. aastal ...[vaata paari] Cuttino Mobley #12

Cuttino Mobley

2006 - 2009

Cuttino Mobley ja Nia Long on lahus ...[vaata paari] Dwight Freeney #üksteist

Dwight Freeney

2006

Dwight Freeney ja Nia Long on lahus ...[vaata paari] T.I. #10

T.I.

2005 - 2006

T.I. ja Nia Long lahkusid juunis 2006 pärast ...[vaata paari] 50 senti #9

50 senti

50 Cent ja Nia Long on lahutatud ...[vaata paari] Mick Jagger #8

Mick Jagger

2004

Mick Jagger ja Nia Long on lahus ...[vaata paari] #7

Ricky fante

Ricky Fante ja Nia Long on lahus ...[vaata paari] Massai Z. Dorsey #6

Massai Z. Dorsey

1999 - 2001

Nia Long ja Massai Z. Dorsey lahutasid 20 ...[vaata paari] Shemar Moore #5

Shemar Moore

Shemar Moore ja Nia Long olid suhetes ...[vaata paari] Peter A. Thomas #4

Peter A. Thomas

1996 - 1998

Peter A. Thomas ja Nia Long on lahus ...[vaata paari] Chris Webber #3

Chris Webber

1993 - 1995

Nia Long ja Chris Webber on lahus ...[vaata paari] Eemaldage Isaacs #kaks

Eemaldage Isaacs

1992

Kendu Isaacs ja Nia Long on lahus ...[vaata paari] Chris Rock #1

Chris Rock

1991

Nia Long ja Chris Rock on lahus ...[vaata paari] #14

Ime Udoka

2009

Ime Udoka ja Nia Long on olnud kihlatud 5 aastat. Nad hakkasid kohtama 2009. aastal ja pärast 6 aastat olid nad kihlatud 2015. aasta mais.

Suhe 12 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 33% Lapsed 1 laps vaata suhet #13

Kevin Phillips

2008

Kevin Phillips ja Nia Long dateerisid 2006. aastat kuni 2008. aasta maini.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Vanus1%'> Ühilduvus üksteist% vaata suhet #12

Cuttino Mobley

2006 - 2009

Cuttino Mobley ja Nia Long olid suhetes aastatel 2007–2007.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus33%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #üksteist

Dwight Freeney

2006

Dwight Freeney ja Nia Long olid suhetes juulist 2006 kuni oktoobrini 2006.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #10

T.I.

2005 - 2006

T.I. ja Nia Long dateeriti 2005. aasta septembrist 2006. aasta juunini.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #9

50 senti

50 Centil ja Nia Longil oli suhe maist 2005 kuni septembrini 2005.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 72% vaata suhet #8

Mick Jagger

2004

Mick Jagger ja Nia Long kohtusid 2004. aasta oktoobris.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 29% vaata suhet #7

Ricky fante

Ricky Fantel ja Nia Longil oli suhe 2003. aasta detsembrist kuni 2004. aasta augustini.

MõõdaTulemusHiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 28% vaata suhet #6

Massai Z. Dorsey

1999 - 2001

Nia Long ja Massai Z. Dorsey olid kihlatud 10 kuud. Nad kogunesid aasta pärast kokkutulekut septembris 1999. Nad olid kihlatud 2001. aastal, kuid hiljem lahutasid 2001. aastal.

Suhe 2 aastat Lapsed 1 laps vaata suhet #5

Shemar Moore

Shemar Moore'il ja Nia Longil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #4

Peter A. Thomas

1996 - 1998

Peter A. Thomasel ja Nia Longil oli suhe märtsist 1996 kuni jaanuarini 1998.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus84%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #3

Chris Webber

1993 - 1995

Nia Longil ja Chris Webberil oli suhe 1993. aasta jaanuarist kuni 1995. aasta detsembrini.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus52%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #kaks

Eemaldage Isaacs

1992

Kendu Isaacs ja Nia Long kohtusid 1992. aastal.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Vanus84%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #1

Chris Rock

1991

Nia Long ja Chris Rock kohtusid 1991. aasta oktoobris.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 46% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Nia Longviiskümmend SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Ime Udoka43 LõviKorvpall
Nigeerlane
Kevin Phillips39 AmburNäitleja
Ameeriklane
Cuttino MobleyNeli, viis NeitsiKorvpall
Ameeriklane
Dwight Freeney41 VeevalajaAmeerika jalgpall
Ameeriklane
T.I.40 KaaludRäppar
Ameeriklane
50 sentiNeli, viis VähkRäppar
Ameeriklane
Mick Jagger77 LõviMuusik
Briti
Ricky fante43
Massai Z. Dorsey- Näitleja
Shemar Moore51 JäärNäitleja
Ameeriklane
Peter A. Thomas53 NeitsiMuusikaprodutsent
Jamaica
Chris Webber48 kalaKorvpall
Ameeriklane
Eemaldage Isaacs52 LõviMuusikaprodutsent
Ameeriklane
Chris Rock56 VeevalajaKoomiks
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Massai nooremMees26. november 200020 aastat vana Massai Z. Dorsey
Times pühapäevMees7. november 20119-aastane Ime Udoka

Pildigalerii

Nia Long - kuberneride auhinnad 2019 LA-s Nia Long - kuberneride auhinnad 2019 LA-s Nia Long - kuberneride auhinnad 2019 LA-s Nia Long - kuberneride auhinnad 2019 LA-s Impeerium (2015) Roxanne Roxanne - Nia Long Nia Long ja Will Smith Sidrun (2017) Keanu (2016) Keanu (2016) Nia Long - ‘Nappily Ever After’ linastus LA-s Nia Long - ‘Nappily Ever After’ linastus LA-s

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Pankur2020Eunice GarrettFilm
Elu aastal2020KatariinaFilm
#BlackAF2020PesulapidTelesaade
Saatuslik suhe2020Ellie WarrenFilm
47 meetrit all: puurimata2019. aastaJenniferFilm
Goldbergid: 1990-midagi2018Lucy SomersTelefilm
Kallid valged inimesed2017Neika HobbsTelesaade
Roxanne Roxanne2017Pr PeggyFilm
Sidrun2017CleoFilm
Rannad2017Hillary WhitneyTelefilm
Keanu2016HannahFilm
Onu Buck2016Alexis RussellTelesaade
Impeerium2015Giuliana, Giuliana GreenTelesaade
Lõhe2014Billie PageTelesaade
Üksikute emade klubi2014MaiFilm
Jumala käsi2014IzzyTelesaade
Parima mehe puhkus2013JordaaniaFilm
Valede maja2012TamaraTelesaade
Tagaajamine2010Melissa RandolphTelesaade
Mooz-Lum2010Safiyah Mahdi |Film
Bostoni parim2010Taylor SanchezTelefilm
Clevelandi näitus2009Roberta TubbsTelesaade
NCIS: Los Angeles2009Direktori abi Shay MosleyTelesaade
Gospel Hill2008Proua PalmerFilm
Kas oleme siiski valmis?2007Suzanne IsikudFilm
Eelaimdus2007AnnieFilm
Suured kaadrid2007Katie GrahamTelesaade
Suure emme maja 22006SherriFilm
Kas me oleme seal veel?2005Suzanne KingstonFilm
Alfie2004LonetteFilm
Boston Legal2004Vanessa WalkerTelesaade
Baadasssss!2003SandraFilm
Vaatamisväärsused: Heartland Ghost2002LouTelefilm
Everwood2002CassieTelesaade
Suure emaema2000Sherry PierceFilm
Boileri ruum2000Abbie HalpertFilm
Klubi Murtud Südamed: romantiline komöödia2000LeslieFilm
Kui need seinad suudaksid rääkida 22000Karen (segment '1972')Telefilm
Hoidis1999RaeFilm
Liiga sügaval1999MyraFilm
Stigmata1999Naine ChadwayFilm
Parim mees1999Jordan ArmstrongFilm
Naiste salajane naer1999Nimi Da SilvaFilm
Amy hindamine1999Andrea SolomonTelesaade
Kolmas vaht1999Sasha MonroeTelesaade
Või1998Carmen JonesFilm
Must Jaq1998Jaqueline 'Jaq' BlackmanTelefilm
Hav palju1997TrudyFilm
Armastan Jonesit1997Nina MosleyFilm
Hingetoit1997LindFilm
Moeshaüheksateist üheksakümmend kuusLapsehoidjaTelesaade
Reedeüheksateist üheksakümmend viisDebbieFilm
Otsepiltüheksateist üheksakümmend viisRamona GreerTelesaade
ON1994Christy WilsonTelesaade
Valmistatud Ameerikas1993Zora MathewsFilm
Elav vallaline1993Stacey EvansTelesaade
Boyz ja kapuuts1991BrandiFilm
Elusalt maetud1990SõrmedFilm
Bel-Airi värske prints1990Claudia Prescott, Lisa WilkesTelesaade
2271985TüdrukTelesaade
Disney maagiline maailm1954Darla PerkinsTelesaade
Juhitav valgus1952Kathryn räägibTelesaade
Kuu unistusedFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Coby Bell
    • Kolmas vaht
      1999
    [vaata sobivust]
  • Jude Law ja Nia LongJude Law
    • Alfie
      2004
    [vaata sobivust]
  • Keegan-Michael Key ja Nia LongKeegan-Michael Key
    • Keanu
      2016
    [vaata sobivust]
  • Martin Lawrence ja Nia LongMartin Lawrence
    • Suure emme maja 2
      2006
    [+1 veel]
  • Nia Long ja Will SmithWill Smith
    • Valmistatud Ameerikas
      1993
    [+1 veel]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Amy Allan
Amy Allan
28. mai 2021 ... Amy Allani uudised, kuulujutud, fotod Amy Allanist, elulugu, Amy Allani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amy Allani suhteloend. Amy Allani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Amy Allani suhetest.
Mattie Blaylock
Mattie Blaylock
28. mai 2021 ... Mattie Blaylocki uudised, kuulujutud, fotod Mattie Blaylockist, elulugu, Mattie Blaylocki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mattie Blaylocki suhteloend. Mattie Blaylocki tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Mattie Blaylocki suhetest.
Alexandra Chando
Alexandra Chando
28. mai 2021 ... Alexandra Chando uudised, kuulujutud, fotod Alexandra Chandost, elulugu, Alexandra Chando poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alexandra Chando suhete nimekiri. Alexandra Chando tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Alexandra Chando suhetest.
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
28. mai 2021 ... Kylie Jenneri ja Stitchesi (räppar) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Conrad Hilton Jr.
Conrad Hilton Jr.
28. mai 2021 ... Conrad Hilton juuniori uudised, kuulujutud, fotod Conrad Hilton juuniorist, elulugu, Conrad Hilton juuniori tüdruksõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Conrad Hilton juuniori suhteloend. Conrad Hilton Jr. tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Conrad Hilton Jr. suhetest.
Nädal
Nädal
28. mai 2021 ... The Weeknd'i uudised, kuulujutud, The Weeknd'i fotod, elulugu, The Weeknd'i tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nädalasuhete loend. The Weeknd tutvumislugu, 2021, 2020, The Weekndi suhete loend.
Uta Schorn
Uta Schorn
28. mai 2021 ... Uta Schorni uudised, kuulujutud, fotod Uta Schornist, elulugu, Uta Schorni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Uta Schorni suhete loend. Uta Schorni tutvumisajalugu, 2021, 2020, Uta Schorni suhete loend.