Põhiline Suhted Nick Jonas

Nick Jonas

Teie Homseks Horoskoop

Nick Jonas AbielusKoht 92 viisteistVanus 28 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted kokku 16

Kellega ta praegu tutvub?

Priyanka Chopra ja Nick JonasNick Jonas ja Priyanka Chopra on olnud abielus kaks aastat alates 1. detsembrist 2018. vaata suhet

Suhted

Nick Jonas on olnud suhetes Cherry D-ga (tantsija)(2016), Olivia Culpo(2013 - 2015), Gigi Hadid(2012), Delta Goodrem(2011 - 2012), Samantha Barks(2010 - 2011), Jordan Pruitt(2009), Selena Gomez(2008 - 2010), Jessica Cemovic(2008)ja Miley Cyrus(2006 - 2009).








Nick Jonasel on olnud kohtumisi Georgia Fowleriga(2017), Lily Collins(2016), Kate Hudson(2015)ja Nicole Gale Anderson(2010).



Nick Jonas on kuuldavasti haakinud end Kendall Jenneriga(2015)ja Courtney Platt(2009).






Umbes

Nick Jonas on 28-aastane Ameerika laulja. Sündinud Nicholas Jerry Jonasena 16. septembril 1992 Dallasis, Texases, USAs ja saanud hariduse kodus õppides, on ta kuulus Jonas Brothersi poolest. Tema Tähtkuju on Neitsi.



Nick Jonas on osalenud kaheksal ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Bridgit Mendler Joonas (2009), Chloe sillad sisse Camp Rock 2: viimane moos (2010), Jasmine Richards aastal Camp Rock (2008), Miley Cyrus sisse Hannah Montana (2006)ja Isabel Lucas aastal Ettevaatlik, mida soovite (2015).

Nick Jonas kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Jonas Brothers, New Jersey näitlejad ja Ameerika filminäitlejad.



Panustage

Aidake meil oma Nick Jonase profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus13 aastat--
Tutvumisleht93 aastat11 kuud, 17 päeva-
Kohtumine41 kuu, 1 päev15 päeva-
Kuuldavastikaks1 kuu15 päeva-
Kokku163 aastat9 kuud1 kuu

Üksikasjad

EesnimiNicholas
Keskmine nimiJerry
PerekonnanimiJoonas
Täisnimi sündidesNicholas Jerry Jonas
Alternatiivne nimiNick, Nick J., Jefferson 'Vesilennuk' McDonough
Vanus28 aastat
Sünnipäev16. september 1992
SünnikohtDallas, Texas, USA
Kõrgus5 '7' (170 cm)
Kaal150 kg (68 kg)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusSportlik tüüp
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolPõhja-Ida keskkool (Haledon, NJ), kodune haridus
AmetitekstLaulja, muusik, näitleja, laulja ja laulukirjutaja, produtsent
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustJonase vennad
Muusikažanr (tekst)Pop, R & B, Soul, Pop Rock, Teen Pop, Blues Rock
MuusikažanrRiik
Aasta (d) aktiivne2000 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaal, kitarr, bass, klaver, klaviatuurid, löökriistad, trummid, klaviatuur
PlaadifirmaColumbia, Hollywood, Island, Vabariik, seif, hoiukirjad, Walt Disney
Seotud aktidJonas Brothers, Nick Jonas & The Administration, Demi Lovato, Miley Cyrus
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Jonase rühmitus, Richard De La Font
Brändi kinnitusBeebipudelipop, Burger King, Hommikusöögipausid, Gi Joe, Legoes (enne kui nad olid kuulsad), tulemas, (2012) alaealiste diabeedi uurimisfondi (JDRF) PSA.
Kinga suurus8
Ametlikud veebisaididwww.myspace.com/jonasbrothers, www.justin.tv/jonasbrothers, nickjonasandtheadministration.com/, www.JonasBrothers.com, www.twitter.com/nickjonas, facebook.com/nickjonas, instagram.com/nickjonas, www.nickjonas .com /, http://www.nickjonas.com, www.instagram.com/nickjonas/, http://nickjonas.com
IsaPaul Kevin Jonas
EmaDenise Jonas
VendKevin Jonas, Joe Jonas, Frankie Jonas
PereliigeAlena Jonas (õetütar), Danielle Jonas (õemees)
SõberMandy Vanduyne, Maya Kibble (Jonas Brothersi parim sõber alates Nicki nelja-aastasest), Demi Lovato, Cody Linley, Moises Arias, Selena Gomez (endine tüdruksõber), David Henrie, Vanessa Hudgens, Zac Efron, Gregory Robert Garbowsky, Ben Clark, Caitlin Evanson, Rebecca Cherry, Claudia Chopek, Eleanor Norton, Melissa Reiner, Jennifer Takamatsu, Adrienne Woods, Alwyn Wright, Patrick Bodenhausen, David Penuel, Tiffany Brouwer, Greg Accetta, John Cates, Alexandra Daddario, Brandon Espinoza, Sabina Gadecki , Brianna Shea Russo, Sofia Sokolov, Chelsea Harris, Rebekah Brandes, Kyra Hendricks, Tadia Musgrave, Felicia Culotta, Matthew Petroff, Christine Cattell, Grace Bannon, Alana Cadiz, Aurelius DiBarsanti, Kari Benson, Ashley Klein, Tara Perry, Abbey Scott, Jordan Sparks, Dolly Parton, David Archuleta, Tina Gomez, Bridget Mendler, Melissa Remo (vanadest sõpradest said uued leegid), Justin Beiber, Jesse McCartney, Chelsea Stub, Samantha Barks, Lucie Jones, Miley Cyrus (endine tüdruksõber)
Seotud inimesedJoe Jonas, Kevin Jonas, Frankie Jonas, Miley Cyrus, Demi Lovato, Selena Gomez
LemmikloomadElvis (koer), Cocco (koer)
LemmikinimesedMatt Long, Keri Lynn Pratt, Stevie Wonder, Fall Out Boy, Johnny Cash, Elvis Costello, Switchfoot, Demi Lovato
LemmikfilmidNeverlandi leidmine [2004], Juno, Superman
Lemmikud telesaatedAmeerika iidol, kadunud
LemmikbändidFall Out Boy, Stevie Wonder, Switchfoot, The Black Eyed Peas, Nsync, The Backstreet Boys, The Beatles, Sinine, Elvis Costello, Johnny Cash
LemmiklauludEbausk (Stevie Wonder), ma pean tundma (must silmadega herned) [2009], hei Jude (The Bealtles), natuke kauem
LemmikkohadLimited Too, Ameerika Outfitters, American Apparel, Urban Outfitters, La
LemmiktoidudPraad, Cinammoni röstsaia krõmps, sushi
LemmikvärvidSinine, Punane
Lemmikud tarvikudValge vöö, kitarr, hõbedane kell

Nicholas Jerry Jonas (sündinud 16. septembril 1992) on USA laulja, laulukirjutaja ja näitleja. Jonas alustas teatris näitlemist seitsmeaastaselt ja andis oma debüütsingli välja 2002. aastal, mis pälvis Columbia Recordsi tähelepanu, kus Jonas lõi koos oma vanemate vendade Joe ja Keviniga bändi, kes olid tuntud kui Jonas Brothers. Grupp andis oma debüütstuudioalbumi It's About Time välja Columbia sildi kaudu 2006. aastal. Pärast Columbia Recordsist lahkumist ja allkirjastamist Hollywood Recordsiga andis grupp 2007. aastal välja oma omanimelise teise stuudioalbumi, millest sai nende läbimurre. Ansamblist said selle aja jooksul Disney Channel'i silmapaistvad tegelased, kes võtsid võrgu kaudu palju jälgijaid ning nad esinesid ka väga edukas muusikalises telefilmis Camp Rock (2008) ja selle järjel Camp Rock 2: The Final Jam (2010). kahe oma seeriana: Jonas Brothers: Elamine unenäos (2008–2010) ja Jonas (2009–2010).

Lisateave Nick Jonase kohta Vähem Nick Jonasest

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
16Priyanka chopraAbielusMai 2018kohal3 aastat
viisteistGeorgia FowlerKohtumine20172017-
14Cherry D (tantsija)SuheAugust 2016August 2016-
13Lily CollinsKohtumineJaanuar 2016Veebruar 20161 kuu
12Kate HudsonKohtumineSeptember 2015September 2015-
üksteistKendall JennerKohtumine R August 2015August 2015-
10Olivia culpoSuheAugust 2013Juuni 20151 aasta
9Gigi HadidSuhe R Detsember 2012Detsember 2012-
8Delta GoodremSuheAprill 2011Veebruar 201210 kuud
7Samantha HaugubSuheJuuni 2010Jaanuar 20117 kuud
6Nicole Gale AndersonKohtumineVeebruar 2010Aprill 20101 kuu
5Courtney PlattKohtumine R September 2009Oktoober 20091 kuu
4Jordan PruittSuhe R Jaanuar 2009Aprill 20093 kuud
3Selena GomezSuheVeebruar 2008Veebruar 20102 aastat
kaksJessica CemovicTeadmata R 20082008-
1Miley CyrusSuhe11. juuni 2006Juuli 20093 aastat
Priyanka chopra #16

Priyanka chopra

2018

Nick Jonas ja Priyanka Chopra on olnud abielus ...[vaata paari] Georgia Fowler #viisteist

Georgia Fowler

2017

Georgia Fowler ja Nick Jonas lahutatakse ...[vaata paari] Cherry D (tantsija) #14

Cherry D (tantsija)

2016

Cherry D (tantsija) ja Nick Jonas on eraldi ...[vaata paari] Lily Collins #13

Lily Collins

2016

Lily Collins ja Nick Jonas läksid lahku veebruaris ...[vaata paari] Kate Hudson #12

Kate Hudson

2015.

Nick Jonas ja Kate Hudson on lahus ...[vaata paari] Kendall Jenner #üksteistKuulujutt

Kendall Jenner

2015.

Kendall Jenner ja Nick Jonas on lahus ...[vaata paari] Olivia culpo #10

Olivia culpo

2013 - 2015

Olivia Culpo ja Nick Jonas läksid juunis lahku ...[vaata paari] Gigi Hadid #9Kuulujutt

Gigi Hadid

2012

Gigi Hadid ja Nick Jonas on lahus ...[vaata paari] Delta Goodrem #8

Delta Goodrem

2011 - 2012

Nick Jonas ja Delta Goodrem läksid veebruaris lahku ...[vaata paari] Samantha Haugub #7

Samantha Haugub

2010 - 2011

Samantha Barks ja Nick Jonas lahkusid Ja ...[vaata paari] Nicole Gale Anderson #6

Nicole Gale Anderson

2010

Nicole Gale Anderson ja Nick Jonas läksid lahku ...[vaata paari] Courtney Platt #5Kuulujutt

Courtney Platt

2009

Courtney Platt ja Nick Jonas kuulutasid, et ...[vaata paari] Jordan Pruitt #4Kuulujutt

Jordan Pruitt

2009

Kuulduste kohaselt kuulutasid Jordan Pruitt ja Nick Jonas ...[vaata paari] Selena Gomez #3

Selena Gomez

2008 - 2010

Selena Gomez ja Nick Jonas läksid lahku märtsis ...[vaata paari] #kaksKuulujutt

Jessica Cemovic

2008

Jessica Cemovic ja Nick Jonas lahutatakse ...[vaata paari] Miley Cyrus #1

Miley Cyrus

2006 - 2009

Miley Cyrus ja Nick Jonas läksid lahku 2. juulil ...[vaata paari] #16

Priyanka chopra

2018

Nick Jonas ja Priyanka Chopra on olnud abielus 2 aastat. Nad käisid 2 kuud pärast kokkutulekut mais 2018. Pärast 4-kuulist kihlumist abiellusid nad 1. detsembril 2018.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #viisteist

Georgia Fowler

2017

Georgia Fowler ja Nick Jonas kohtusid 2017. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #14

Cherry D (tantsija)

2016

Cherry D-l (tantsija) ja Nick Jonasel oli suhe 2016. aasta augustist kuni 2016. aasta augustini.

vaata suhet #13

Lily Collins

2016

Lily Collins ja Nick Jonas kohtusid 2016. aasta jaanuaris.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #12

Kate Hudson

2015.

Nick Jonas ja Kate Hudson kohtusid 2015. aasta septembris.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #üksteist

Kendall Jenner

2015 (kuulujutt)

Kendall Jenner olevat kuulunud Nick Jonase külge 2015. aasta augustis.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus84%'> Ühilduvus 31% vaata suhet #10

Olivia culpo

2013 - 2015

Olivia Culpo ja Nick Jonas on dateeritud augustist 2013 kuni juunini 2015.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #9

Gigi Hadid

2012 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Gigi Hadid end Nick Jonasega sidunud 2012. aasta detsembris.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus84%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #8

Delta Goodrem

2011 - 2012

Nick Jonas ja Delta Goodrem on dateeritud aprillist 2011 kuni veebruarini 2012.

Suhe 10 kuud MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #7

Samantha Haugub

2010 - 2011

Samantha Barks ja Nick Jonas on dateeritud juunist 2010 kuni jaanuarini 2011.

Suhe 7 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus52%'> Ühilduvus 37% vaata suhet #6

Nicole Gale Anderson

2010

Nicole Gale Anderson ja Nick Jonas kohtusid 2010. aasta märtsis.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 37% vaata suhet #5

Courtney Platt

2009 (kuulujutt)

Kuuldavasti ühendas Courtney Platt Nick Jonasega 2009. aasta septembris.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Vanus33%'> Ühilduvus 33% vaata suhet #4

Jordan Pruitt

2009 (kuulujutt)

Kuulduste kohaselt oli Jordan Pruitt end 2009. aasta jaanuaris ühendanud Nick Jonasega.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 88% vaata suhet #3

Selena Gomez

2008 - 2010

Selena Gomez ja Nick Jonas kuupäevad märtsist 2008 kuni märtsini 2010.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #kaks

Jessica Cemovic

2008 (kuulujutt)

Jessica Cemovic olevat kuulunud Nick Jonasega 2008. aastal.

vaata suhet #1

Miley Cyrus

2006 - 2009

Miley Cyrus ja Nick Jonas on dateeritud 11. juunist 2006 kuni juulini 2009.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Nick Jonas28 NeitsiLaulja
Ameeriklane
Priyanka chopra38 VähkNäitleja
Indiaanlane
Georgia Fowler28 KaksikudMudel
Uusmeremaalane
Cherry D (tantsija)- Tantsija
Ameeriklane
Lily Collins32 kalaNäitleja
Briti
Kate Hudson42 JäärNäitleja
Ameeriklane
Kendall Jenner25 SkorpionMudel
Ameeriklane
Olivia culpo29 SõnnMudel
Ameeriklane
Gigi Hadid26 SõnnMudel
Ameeriklane
Delta Goodrem36 SkorpionLaulja
Austraallane
Samantha Haugub30 KaaludNäitleja
Briti
Nicole Gale Anderson30 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Courtney Platt32 KaksikudTantsija
Ameeriklane
Jordan Pruitt30 SõnnLaulja
Ameeriklane
Selena Gomez28 VähkLaulja
Ameeriklane
Jessica Cemovic-
Kanada
Miley Cyrus28 AmburLaulja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

Nick Jonas Nick Jonas Priyanka Chopra ja Nick Jonas - teade akadeemia auhindade nominatsioonide kohta (märts 2021) Nick Jonas ja Priyanka Chopra - sõbrapäeva lõunasöök Milanos Nick Jonas ja Priyanka Chopra - sõbrapäeva lõunasöök Milanos Nick Jonas ja Priyanka Chopra - sõbrapäeva lõunasöök Milanos Nick Jonas ja Priyanka Chopra - sõbrapäeva lõunasöök Milanos Nick Jonas ja Priyanka Chopra - sõbrapäeva lõunasöök Milanos Nick Jonas ja Priyanka Chopra - sõbrapäeva lõunasöök Milanos Nick Jonas ja Priyanka Chopra - sõbrapäeva lõunasöök Milanos Nick Jonas ja Priyanka Chopra - sõbrapäeva lõunasöök Milanos Nick Jonas ja Priyanka Chopra - sõbrapäeva lõunasöök Milanos

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kaosega kõndimine2021Davy Prentiss Jr.Film
Dash & Lily2020Nick JonasTelesaade
UglyDolls2019. aastaLou (hääl)Film
Keskel2019. aastaBruno GaidoFilm
Jumanji: järgmine tase2019. aastaVesilennukFilm
El Hormiguero: Puhkus Titanicus2019. aastaNick JonasLühifilm
Sinep ja Nick Jonas: kõikjal2018Nick JonasLühifilm
Nick Jonas & Robin Schulz: Praegu2018Nick JonasLühifilm
Jumanji: Tere tulemast džunglisse2017AlexFilm
Kits2016BrettFilm
Maya ja Marty2016ErinevadTelesaade
Ettevaatlik, mida soovite2015.Doug MartinFilm
Karju kuningannad2015.Boone ClemensTelesaade
Kuningriik2014Nate KulinaTelesaade
Smash2012Lyle WestTelesaade
Härra Päikesepaiste2011Eli CutlerTelesaade
Viimne mees seisab2011RyanTelesaade
Camp Rock 2: viimane moos2010NateTelefilm
Hawaii viis-02010Ian WrightTelesaade
Les Misérables kontserdil: 25. aastapäev2010Marius PontmercyFilm
Ainult esildised2010Üksildane tantsijaTelesaade
Nick Jonas ja administratsioon: roosiaed2010Nick JonasLühifilm
Öö muuseumis: Smithsoniani lahing2009Keerub (hääl)Film
Joonas2009Nick LucasTelesaade
Hiline õhtu Jimmy Falloniga2009J. Pierrepont FinchTelesaade
Camp Rock2008NateTelefilm
SeppWes LoomisFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Bridgit Mendler ja Nicholas JonasBridgit Mendler
    • Joonas
      2009
    [vaata sobivust]
  • Chloe Bridges ja Nick JonasChloe sillad
    • Camp Rock 2: viimane moos
      2010
    [vaata sobivust]
  • Jasmine Richards ja Nick JonasJasmine Richards
    • Camp Rock
      2008
    [+1 veel]
  • Nicholas Jonas ja Miley CyrusMiley Cyrus
    • Hannah Montana
      2006
    [vaata sobivust]
  • Nick Jonas ja Isabel LucasIsabel lucas
    • Ettevaatlik, mida soovite
      2015.
    [vaata sobivust]
  • Nick Jonas ja Jonathan HowardJonathan Howard
    • Kuningriik
      2014
    [vaata sobivust]
  • Nicole Anderson ja Nick JonasNicole Gale Anderson
    • Joonas
      2009
    [vaata sobivust]
  • Shay Mitchell ja Nick JonasShay Mitchell
    • Nick Jonas: Teie all
      2016
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.