Põhiline Tutvumisleht Nives Ivankovic

Nives Ivankovic

Teie Homseks Horoskoop

Nives IvankovicVanus 51 aastat vana Tähtkuju Kaksikud

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Nives Ivankovic tõenäoliselt vallaline.








Jeremy Alleni valge sõbranna ajalugu

Suhted

Meil pole Nives Ivankovici varasemate suhete kohta andmeid.



Umbes

Nives Ivankovic on 51-aastane Horvaatia näitlejanna. Sündis 1. juunil 1969 Hrvatskas (Horvaatias) Splitis ja on kuulus Je l 'me netko tražio? (Telesaade). Tema sodiaagimärk on Kaksikud.






matthew hall gubler kat dennings

Panustage

Aidake meil luua Nives Ivankovici profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Üksikasjad

EesnimiNives
PerekonnanimiIvankovic
Alternatiivne nimiMiki
Vanus51 aastat
Sünnipäev1. juuni 1969
SünnikohtSplit, Horvaatia
EhitamineVolupous
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusIlus nägu ja seksikas keha
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusHorvaadi
AmetitekstFilmi-, teatri- ja telenäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKas keegi otsis mind? (Telesaade)
IsaAnte Ivanković
EmaZora Ivankovic
Lisateavet Nives Ivankovici kohta Nives Ivankovicist vähem

Pildigalerii

Nives Ivankovic - tapeet Nives Ivankovic - tapeet Nives Ivankovic - tapeet Nives Ivankovic - tapeet Nives Ivankovic - tapeet Nives Ivankovic - tapeet Nives Ivankovic - tapeet Nives Ivankovic - ajakirja kaas Nives Ivankovic - tapeet Nives Ivankovic - tapeet Nives Ivankovic - tapeet Nives Ivankovic - tapeet

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Po Tamburi2021ZoraFilm
Ainus väljapääs2021HotellijuhatajaTelesaade
Babüloni õed2016MarinkaFilm
ajaleht2016Jelena KrsnikTelesaade
Vile2015.Jelena ema, Natasha emaFilm
Piraatide aarde saladus2014UrsulaTelesaade
Tuul tõusis2011Nives OdakTelesaade
Ma usun inglitesse2009Lily võistlusFilm
Hull segaduses normaalne2007Igaüks, suvaline hekimikTelesaade
Ma pean magama, mu ingel2007sinikasFilm
Balkan Inc.2006KahtlusTelesaade
Bibini maailm2006MagdaTelesaade
Pärna kohal 352006Ettekandja Miki, MikiTelesaade
Imeline öö Splitis2004MaarjaFilm
Villa Maria2004Natasa kannTelesaade
Võitleja2001Telefilm
Cetverored1999BasiilikFilm
Nepitaanlane1999Telefilm
Ohtlike mängude kanjon1998Hilda StolzerFilm
Piin1998Izabela GeorgijevnaFilm
Kas keegi otsis mind?üheksateist üheksakümmend viisMikiTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Liza habemeajaja
Liza habemeajaja
28. mai 2021 ... Liza Barberi uudised, kuulujutud, fotod Liza Barberist, elulugu, Liza Barberi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Liza Barberi suheteloend. Liza Barberi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Liza Barberi suhetest.
Katia Vidast
Katia Vidast
28. mai 2021 ... Katia de Vidase uudised, kuulujutud, Katia de Vidase fotod, elulugu, Katia de Vidase poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Katia Vidase suhteloendist. Katia de Vidase tutvumislugu, 2021, 2020, Katia de Vidase suhete loend.
Trinidad James
Trinidad James
28. mai 2021 ... Trinidad Jamesi uudised, kuulujutud, fotod Trinidad Jamesist, elulugu, Trinidad Jamesi sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Trinidad Jamesi suhteloend. Trinidad Jamesi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Trinidad Jamesi suhetest.
Ina Victor
Ina Victor
28. mai 2021 ... Ina Victor uudised, kuulujutud, fotod Ina Victorist, elulugu, Ina Viktori poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ina Viktori suhete loend. Ina Viktori tutvumisajalugu, 2021, 2020, Ina Viktori suhete loend.
Noorkuu Kaljukitses
Noorkuu Kaljukitses
Noorkuu Kaljukitses mõjutab meid kõiki, viies meid karmalugude, vanade lõpetamata suhete ja sügavale minevikku mattunud probleemide juurde.
Ben Brazier
Ben Brazier
28. mai 2021 ... Ben Brazieri uudised, kuulujutud, fotod Ben Brazierist, elulugu, Ben Brazieri sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ben Brazieri suhteloend. Ben Brazieri tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ben Brazieri suhetest.
Michael Gambon ja Phillipa Hart
Michael Gambon ja Phillipa Hart
28. mai 2021 ... Michael Gamboni ja Phillipa Harti fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...