Põhiline Suhted Oliver Wnuk

Oliver Wnuk

Teie Homseks Horoskoop

Oliver Wnuk TutvumislehtVanus 45 aastat vana Tähtkuju Veevalaja Suhted 1 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu tutvub?

Yvonne Catterfeld ja Oliver Wnuk Oliver Wnuk kohtub Yvonne Catterfeldiga vaata suhet

Suhted

Oliver Wnukil pole olnud muid suhteid, millest me teaksime.






Umbes

Oliver Wnuk on 45-aastane Saksa näitleja, sündinud 28. jaanuaril 1976 Saksamaal Konstanzis. Tema sodiaagimärk on Veevalaja



kellel on vin diisel dateeritud

Oliver Wnuk kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1976 sündi, saksa näitleja stubs ja saksa meesfilminäitlejad.






Panustage

Aidake meil luua Oliver Wnuki profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht113 aastat, 7 kuud--
Kokku113 aastat, 7 kuud--

Üksikasjad

EesnimiOliver
PerekonnanimiLapselaps
Vanus45 aastat
Sünnipäev28. jaanuar 1976
SünnikohtKonstanz, Saksamaa
Kõrgus5 '8½' (174 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuVeevalaja
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusSaksa keel
KeskkoolGeschwister-Scholl-Schule Konstanz, Saksamaa
ÜlikoolBaieri Teatriakadeemia August Everding, Saksamaa
AmetitekstNäitleja, autor
OkupatsioonNäitleja
Aasta (d) aktiivne1998-tänapäev, 1998-tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Agentur ContrAct, Saksamaa

Oliver Wnuk (sündinud 28. jaanuaril 1976) on saksa näitleja. Tuntud on ta Ulf Steinke rollis telesarjas Stromberg.

Lisateave Oliver Wnuki kohta Oliver Wnuki kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Yvonne CatterfeldSuheAugust 2007kohal13 aastat
Yvonne Catterfeld #1

Yvonne Catterfeld

2007

Oliver Wnuk kohtub Yvonne Catterfeldiga ...[vaata paari] #1

Yvonne Catterfeld

2007

Oliver Wnuk ja Yvonne Catterfeld on kohtunud alates 2007. aasta augustist.



kes kohtub romeo möldriga
Suhe 13 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 60% Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Oliver Wnuk Neli, viis VeevalajaNäitleja
Saksa keel
Yvonne Catterfeld41 AmburNäitleja
Saksa keel

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
CharlieMeesMai 20147-aastane Yvonne Catterfeld

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Aita mu ema ...2019. aastaBennyTelefilm
Tippkoerad2019. aastaMarkusTelefilm
Vaiksed tilgad2019. aastaChris KrausTelefilm
Juust ja plii2019. aastaSörenLühifilm
Klassi kokkutulek2019. aastaThorstenTelefilm
Kui Hopfingen kukub, langeb kogu maailm2018Andreas BühlerTelefilm
Klassikokkutulek (telefilm)2018ThorstenTelesaade
Topelt loterii2017MoTelefilm
Meeste päev2016PeeterFilm
Jella jaoks kolm lapselast2016MommeTelefilm
Lihtsalt pole stressi2015.Thilo TrimmbornTelefilm
Kontor2015.Thomas ZuhseTelesaade
Stromberg - film2014Ulf Steinke (Oliver K. Wnuk)Film
Jõulud algajatele2014MatthiasTelefilm
LottoKönige2012Dr. Rüdiger RösslerTelesaade
Naelad koos peadega2012MikisTelefilm
Šerif2011Mirko PetersTelefilm
Põhja-Põhja mõrv2011Hinnerk FeldmannTelesaade
Valetage edasi, kallis2010Rudi Wegener (rollis Oliver K. Wnuk)Telefilm
Danni Lowinski2010Ystävänpäivä ristTelesaade
Viimane võmm2010Ulrich HubertyTelesaade
Üksi aja vastu2010KivineTelesaade
2 kõigil juhtudel - laul mõrvarile2010Alexander Lohf (Oliver K. Wnuk rollis)Telefilm
Õigluse vari2009Henry Rost (Oliver K. Wnuk rollis)Telefilm
Või kala2009Michael 'Mikis' KoslowskiTelefilm
U-9002008Samuel WeinsteinFilm
Mäearst2008RenéTelesaade
Tolm kuiv2008SimonLühifilm
29 ... ja ikka Neitsi2007KaruTelefilm
Armastus krediidi järgi2007RonaldTelefilm
ProSiebeni muinasjututund2006Prints Gutfried, prints Hemold von PoppelTelesaade
Müür - Berliin '612006ID-kontroller rongisTelefilm
Ära kunagi usalda oma väimeest!2006KarlTelefilm
Paks2005Thomas ZuhseTelesaade
Prokurör2005Norbert FischbachTelesaade
Stromberg2004Ulf SteinkeTelesaade
Sooloalbum2003Alf (rollis Oliver K. Wnuk)Film
Tüdruk nr 12003Sebastian (Oliver K. Wnuk rollis)Telefilm
SOKO Köln2003Martin Probst, Nick FunkeTelesaade
Üksik ilma lõputa2003HenriLühifilm
Mehed vähehaaval2003Politseinik Günther SchnippelTelefilm
K3 - Hamburgi kriminaalpolitseiamet2003Murat AlpayTelesaade
Sõprade sõbrad2002Telefilm
Suudle ja jookse2002Dominik SchwarzFilm
Finanzamt Mitte - kangelased ametis2002Pascal HartmannTelesaade
Keda suudleb pruut?2002Peter (Oliver K. Wnuki rollis)Telefilm
Tüdruk2001Mike (rollis Oliver K. Wnuk)Film
Manitou king2001JackFilm
Sinan Toprak on hävimatu2001Matthias ReuterTelesaade
Jumal on surnud kala2001MarkFilm
Anatoomia2000Ludwig (Oliver K. Wnuk rollis)Film
Jacks Baby1999Telefilm
Loll Kuu ... tagasi Kleindinghartingi juurde1998Lühifilm
Rannavalve1997Lars BomannTelesaade
Uudised Büttenwarderilt1997René SchlatterTelesaade
Alarm Cobra 11 jaoks - Autobahni politseiüheksateist üheksakümmend kuusJo RicksTelesaade
Pull Tölzistüheksateist üheksakümmend kuusTom GerstlTelesaade
Wilsbergüheksateist üheksakümmend viisRolf BlankTelesaade
Bella Block1994Fredi HettcheTelesaade
Topelt pühendumus1994Rocco SchulzeTelesaade
tugev meeskond1994Frank GallwitzTelesaade
Pealinna piirkond1986NöörTelesaade
kuriteopaik1970Steffen RattkeTelesaade
Terasvõrk1958De WinterTelesaade
Mine üksiGeorg PachleitnerTelefilm
võimalik, et armunudTommiTelefilm
Freddy - Elu pole lasteaedFreddyTelefilm
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Brad Hall ja Julia Louis-Dreyfus
Brad Hall ja Julia Louis-Dreyfus
28. mai 2021 ... Brad Halli ja Julia Louis-Dreyfuse fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Elfriede Geiringer
Elfriede Geiringer
28. mai 2021 ... Elfriede Geiringeri uudised, kuulujutud, fotod Elfriede Geiringerist, elulugu, Elfriede Geiringeri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Elfriede Geiringeri suhete loend. Elfriede Geiringeri tutvumislugu, 2021, 2020, Elfriede Geiringeri suhete loend.
Nikki Nicole (stilist)
Nikki Nicole (stilist)
28. mai 2021 ... Nikki Nicole (Stilist) uudised, kuulujutud, fotod Nikki Nicole'ist (Stilist), elulugu, Nikki Nicole (Stilist) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikki Nicole (Stilist) suhteloend. Nikki Nicole (Stilist) tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikki Nicole (Stilist) suhetest.
Pisike Tim
Pisike Tim
28. mai 2021 ... Tiny Tim'i uudised, kuulujutud, fotod Tiny Timist, elulugu, Tiny Tim'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Pisike Timi suhete loend. Tiny Tim tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Tiny Tim'i suhetest.
Sophie Ellis-Bextor ja Richard Jones
Sophie Ellis-Bextor ja Richard Jones
28. mai 2021 ... Sophie Ellis-Bextori ja Richard Jonesi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Laverne Cox
Laverne Cox
28. mai 2021 ... Laverne Coxi uudised, klatšid, fotod Laverne Coxist, elulugu, Laverne Coxi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laverne Coxi suhteloend. Laverne Coxi tutvumislugu, 2021, 2020, Laverne Coxi suhete loend.
Bradley Cooper
Bradley Cooper
28. mai 2021 ... Bradley Cooperi uudised, kuulujutud, fotod Bradley Cooperist, elulugu, Bradley Cooperi sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Bradley Cooperi suhete loend. Bradley Cooperi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Bradley Cooperi suhetest.