Põhiline Suhted Pat sajak

Pat sajak

Teie Homseks Horoskoop

Pat sajak AbielusVanus 74 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted 2 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Pat Sajak ja Lesly BrownPat Sajak ja Lesly Brown on alates 31. detsembrist 1989 olnud abielus 31 aastat. vaata suhet

Suhted

Pat Sajak oli varem abielus Sherrill Sajakiga(1979 - 1986).








Umbes

Pat Sajak on 74-aastane Ameerika telenägu. Patrick Leonard Sajdak sündis 26. oktoobril 1946 USA-s Illinoisi osariigis Chicagos ja on kuulus õnneratta poolest. karjääris, mis ulatub 1968. aastast kuni praeguseni. Tema Tähtkuju on Skorpion.



kes on erykah badu dating

Pat Sajak kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1946 sündi, California vabariiklased ja Ameerika telenäod.






Panustage

Aidake meil luua Pat Sajaki profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Cagatay Ulusoy ja tema naine

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks33 aastat, 4 kuud20 aastat, 8 kuud8 aastat
Kokkukaks33 aastat, 4 kuud20 aastat, 8 kuud8 aastat

Üksikasjad

EesnimiPat
PerekonnanimiSajak
Täisnimi sündidesPatrick Leonard Sajdak
Vanus74 aastat
Sünnipäev26. oktoober 1946
SünnikohtChicago, Illinois, USA
Kõrgus5 '10' (178 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolFarraguti karjääriakadeemia keskkool, Chicago, Illinois, Ameerika Ühendriigid (1964)
ÜlikoolColumbia kolledž Chicago, Chicago, Illinois, Ameerika Ühendriigid (1968)
AmetitekstTelevisioonipersoon, endine ilmatark, näitleja ja jutusaatejuht.
OkupatsioonTelenägu
Taotle kuulsustÕnneratas.
Aasta (d) aktiivne1975 – praegune, 1968 – praegune

Pat Sajak (SAY-jak, sündinud Patrick Leonard Sajdak; 26. oktoober 1946) on Ameerika televisiooni isiksus, endine ilmatark ja jutusaadete juht, tuntud kui Ameerika telemängusaate Õnneratas saatejuht. Rattal töötamise eest on Sajak saanud 19 nominatsiooni Daytime Emmy auhinnale silmapaistva mängude saatejuhi eest, võites 3 korda.

Lisateave Pat Sajaki kohta Pat Sajaki kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksLesly BrownAbielus1988kohal33 aastat
1Sherrill SajakAbielus197819868 aastat
Lesly Brown #kaks

Lesly Brown

1988

Pat Sajak ja Lesly Brown on abielus olnud ...[vaata paari] #1

Sherrill Sajak

1978 - 1986

Sherrill Sajak ja Pat Sajak lahutati ...[vaata paari] #kaks

Lesly Brown

1988

Pat Sajak ja Lesly Brown on olnud abielus 31 aastat. Pärast kohtumist 1988. aastal käisid nad ühe aasta ja abiellusid 31. detsembril 1989.



Suhe 33 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus13%'> Ühilduvus 9% Lapsed 2 last vaata suhet #1

Sherrill Sajak

1978 - 1986

Sherrill Sajak ja Pat Sajak olid abielus 7 aastat. Nad käisid ühe aasta pärast kokkutulekut 1978. aastal ja abiellusid 1979. 7 aastat hiljem lahutati 1986. aastal.

Suhe 8 aastat vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Pat sajak74. SkorpionTelenägu
Ameeriklane
Lesly Brown56 VeevalajaIseloom
Sherrill Sajak-

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Patrick Michael JamesMees22. september 199030 aastat vana Lesly Brown
Maggie MarieNaine5. jaanuar 199526-aastane Lesly Brown

Pildigalerii

Pat sajak Vanna White Pat Sajak ja Lesly Brown Pat Sajak ja Lesly Brown Pat Sajak ja Lesly Brown Pat sajak Pat sajak Pat sajak Pat sajak Pat sajak Pat sajak Pat sajak

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Värskelt paadist väljas2015Pat sajakTelesaade
Sullivan ja poeg2012Pat sajakTelesaade
Kuninganna kuningas1998Pat sajakTelesaade
Tulista mind lihtsalt!1997Pat sajakTelesaade
Larry Sanders Show1992Pat sajakTelesaade
Commish1991Dr Brian BrandonTelesaade
Rugrats1990Pat sajakTelesaade
2271985Pat sajakTelesaade
Pesupesemine1985TeadustajaTelesaade
Püha Barbara1984Pat sajakTelesaade
A-Rühm1983Pat sajakTelesaade
Lennuk II: järg1982Pühvli ankrumeesFilm
Andke puhkust!üheksateist kaheksakümmend üksPat sajakTelesaade
Meie elupäevad1965Kevin Hathaway (1983)Telesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.