Põhiline Suhted Paul Hogan

Paul Hogan

Teie Homseks Horoskoop

Paul Hogan VallalineVanus 81 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted 2 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Paul Hogan on praegu vallaline.








Suhted

Paul Hogan oli varem abielus Linda Kozlowskiga(1990 - 2014)ja Noelene Hogan(1958 - 1989).



Umbes

Paul Hogan on 81-aastane Austraalia näitleja. Austraalias Uus-Lõuna-Walesis Lightning Ridge'is sündinud 8. oktoobril 1939 on ta kuulus krokodill Dundee poolest. Tema Tähtkuju on Kaalud.






Paul Hogan on olnud ekraanil Linda Kozlowskiga Krokodill Dundee (1986).



Paul Hogan kuulub järgmistesse nimekirjadesse: parima muusikali- või komöödianäitleja Kuldgloobuse (film) võitjad, California inimesed ja Austraalia rooma katoliiklased.

Panustage

Aidake meil luua Paul Hogani profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks32 aastat30 aastat, 2 kuud28 aastat, 5 kuud
Kokkukaks32 aastat30 aastat, 2 kuud28 aastat, 5 kuud

Üksikasjad

EesnimiPaul
PerekonnanimiHogan
Täisnimi sündidesPaul Hogan
Vanus81 aastat
Sünnipäev8. oktoober 1939
SünnikohtLightning Ridge, Uus-Lõuna-Wales, Austraalia
Kõrgus5 '9' (175 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAustraallane
KeskkoolParramatta Maristi keskkool
AmetitekstNäitleja, kirjanik, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKrokodill Dundee
Aasta (d) aktiivne1971 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Douglas Management Group, Inc, spetsiaalne kunstnike agentuur (hääleülekanne)
Brändi kinnitus(1985) Austraalia turismi telereklaam 'Krevetid Barbil', (1986) Fosteri õlle telereklaamid, (1995) Subaru Outback'i sõidukite telereklaamid, (1995) Subaru Outbacki nelikveoliste sõidureklaamide reklaamid , Reklaam ja sigarettide Winfield reklaamtreklaamid (1970ndad)
Ametlikud veebisaididwww.biography.com/people/paul-hogan-9341507, www.nndb.com/people/020/000023948/

Paul Hogan, AM (sündinud 8. oktoobril 1939) on Austraalia näitleja, koomik, kirjanik ja telesaatejuht. Ta nomineeriti parima originaalse stsenaariumi Oscari auhinnale ja pälvis Kuldgloobuse auhinna parima meesnäitlejana - filmide muusikal või komöödia, kui mängis tagamaade seikleja Michael 'Crocodile' Dundee filmis Crocodile Dundee (1986), esimene krokodillidundees filmisari. Ta abiellus USA näitleja Linda Kozlowskiga pärast kohtumist temaga Crocodile Dundee võtteplatsil.

Lisateavet Paul Hogani kohta Paul Hogani kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksLinda KozlowskiAbielusVeebruar 1986Juuli 201428 aastat
1Noelene HoganAbielus1957198932 aastat
Linda Kozlowski #kaks

Linda Kozlowski

1986 - 2014

Paul Hogan ja Linda Kozlowski lahutasid ...[vaata paari] #1

Noelene Hogan

1957 - 1989

Noelene Hogan ja Paul Hogan lahutati ...[vaata paari] #kaks

Linda Kozlowski

1986 - 2014

Paul Hogan ja Linda Kozlowski olid abielus 24 aastat. Nad said neli aastat pärast koosviibimist veebruaris 1986 ja abiellusid 5. mail 1990. 24 aastat hiljem lahutasid nad 23. juulil 2014.

Suhe 28 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 42% Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Noelene Hogan

1957 - 1989

Noelene Hogan ja Paul Hogan olid abielus 31 aastat. Nad käisid ühe aasta pärast kokkutulekut 1957. aastal ja abiellusid 1958. 31 aastat hiljem lahutati 1989. aastal.

Suhe 32 aastat Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Paul Hogan81 KaaludNäitleja
Austraallane
Linda Kozlowski63 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Noelene Hogan-

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
BrettMees Noelene Hogan
JuhusMees Linda Kozlowski

Pildigalerii

Krokodill Dundee - Paul Hogan Paul Hogan ja Linda Kozlowski - Cine Tele Revue ajakirja pilt [Prantsusmaa] (22. märts 1990) Paul Hogan ja Linda Kozlowski Paul Hogan ja Linda Kozlowski Paul Hogan ja Linda Kozlowski Paul Hogan ja Linda Kozlowski Paul Hogan ja Linda Kozlowski Paul Hogan ja Linda Kozlowski Paul Hogan ja Linda Kozlowski Paul Hogan Paul Hogan Paul Hogan

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Väga suurepärane hr Dundee2020PaulFilm
See pole minu koer!2018PaulFilm
Avage Slather2015KardinalTelesaade
Charlie ja saapad2009Charlie McFarlandFilm
Imelikud voodikaaslased2004Vince HopgoodFilm
Krokodill Dundee Los Angeleses2001Mick DundeeFilm
Ujuv eemal1998ShaneTelefilm
Flipperüheksateist üheksakümmend kuusPorter RicksFilm
Välk Jack1994Välk Jack KaneFilm
Peaaegu Ingel1990Terry DeanFilm
Krokodill Dundee II1988Mick 'Krokodill' DundeeFilm
Krokodill Dundee1986Mick 'Krokodill' DundeeFilm
Anzacs1985Cpl. Pat Cleary, L, Pte. Pat ClearyTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Paul Hogan ja Linda KozlowskiLinda Kozlowski
    • Krokodill Dundee
      1986
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.