Põhiline Suhted Paul Walker

Paul Walker

Teie Homseks Horoskoop

Paul Walker 1973 - 2013Koht 292 170Vanus 40 surma ajal Tähtkuju Neitsi Suhted kokku 8 Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu tutvub?

Puhka rahus.








Suhted

Paul Walker oli kihlatud Jasmine Pilchard-Gosnelliga(2008 - 2013).



Paul Walker oli suhetes Amanda Paigega(2004 - 2005), Aubrianna Atwell(2003), Christina Milian(1999 - 2000), Bliss Ellis(1999 - 2003), Rebecca McBrain(1998 - 1999)ja Denise Richards(1993).






Kuuldavasti on Paul Walker ühendanud Izabel Goulartiga(2013).



Umbes

Ameerika näitleja Paul Walker sündis 12. septembril 1973 Californias Glendale'is Californias Paul William Walker IV ja suri 30. novembril 2013 Valencia osariigis, Santa Claritas, Californias, Ameerika Ühendriikides. Tema mälestuseks on kõige kiiremad ja raevukamad. Tema Tähtkuju on Neitsi.

Paul Walker osales 9 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Ali Larter Varsity Blues (1999), Eva Mendes sisse 2 kiire 2 raevukas (2003), Leelee Sobieski aastal Rõõmsõit (2001), Denise Richards aastal Tammy ja T-Rex (1994)ja Genesis Rodriguez aastal Tunnid (2013).



Paul Walker kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, California näitlejad ja Ameerika lastenäitlejad.

Panustage

Aidake meil Paul Walkeri profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht64 aastat1 aasta2 kuud, 1 päev
Kihlatud17 aastat, 4 kuud--
Kuuldavasti1---
Kokku87 aastat, 4 kuud1 aasta, 8 kuud2 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiPaul
Keskmine nimiWilliam
PerekonnanimiWalker
Täisnimi sündidesPaul William Walker IV
Vanus40 (surma vanus) aastat
Sünnipäev12. september 1973
SünnikohtGlendale, California, Ameerika Ühendriigid
Suri30. november 2013
SurmakohtValencia, Santa Clarita, California, Ameerika Ühendriigid
Surma põhjusAutoõnnetus
MaetudForest Lawn Memorial ParkHollywood Hills, Los Angeles, California
Kõrgus6 '2' (188 cm)
Kaal86 kg (190 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusTema uhke naeratus, sügavad sinised silmad, blondid juuksed
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolSun Valley küla kristlik kool 1991. aastal
ÜlikoolMerebioloogia kogukonna kolledž
AmetitekstNäitleja ja produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKiire ja vihane
Aasta (d) aktiivne1986–2013, 1984–2013, 1975–2013, 1985–2013
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Kunstnike partnerlus
Brändi kinnitusDavidOff Cool Water Fragrance F / W 2011, DavidOff Cool Water Fragrance F / W 2012, DavidOff Cool Water Fragrance S / S 2013, Pampers Diapers telereklaam [1975]
Ametlikud veebisaididwww.facebook.com/PaulWalker, models.com/people/paul-walker, http://www.paulwalker.com/, twitter.com/RealPaulWalker, www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page = gr & GRid = 121014953, www.findadeath.com/Deceased/w/paul_walker/paul_walker_death.htm, www.nndb.com/people/200/000029113/
IsaPaul Walker III
EmaCheryl Crabtree Walker
VendCaleb Walker, Cody Walker
ÕdeAmie Lee Walker (29.08.1986), Ashlie J. Walker (15.06.1976)
PereliigeMeadow Walker (tütar), Paul William Walker II (vanaisa)
SõberTyrese Gibson (näitleja), Vin Diesel (näitleja), Rodger Rodas, Kylie Tyndall, Keaton Tyndall, Oakley Lehman, Jesse Brisendine
LemmikinimesedPaul Newman (lemmiknäitleja), Sophie Marceau (lemmiknäitleja)
LemmikfilmidSuur sinine
Lemmikud telesaatedPerepoiss
LemmiklauludHoiatusmärgid, Coldplay
LemmikraamatudKakskümmend tuhat liigat mere all, (ulmeromaan)
LemmikkohadOokean, India, Borneo, Brunei, Sarawak, Costa Rica, Fidži, Huntingtoni rand
LemmikvärvidOranž

Paul William Walker IV (12. september 1973 - 30. november 2013) oli USA näitleja. Teda tuntakse kõige rohkem Brian O'Conneri rolli eest frantsiisis Fast & Furious.

Lisateavet Paul Walkeri kohta Paul Walkeri kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
8Isabel GoulartKohtumine R Veebruar 2013Veebruar 2013-
7Jasmine Pilchard-GosnellSuheJuuli 2006Nov 20137 aastat
6Amanda PaigeSuhe R 200420051 aasta
5Aubrianna AtwellSuhe20032003-
4Christina MilianSuheNovember 199920002 kuud
3Bliss EllisSuhe199920034 aastat
kaksRebecca McBrainSuheJaanuar 1998Jaanuar 19991 aasta
1Denise RichardsSuhe19931993-
Isabel Goulart #8Kuulujutt

Isabel Goulart

2013

Izabel Goulart ja Paul Walker kuulujutud[vaata paari] Jasmine Pilchard-Gosnell #7

Jasmine Pilchard-Gosnell

2006 - 2013

Jasmine Pilchard-Gosnell ja Paul Walker olid ...[vaata paari] Amanda Paige #6Kuulujutt

Amanda Paige

2004 - 2005

Amanda Paige ja Paul Walker kuulutasid, et ...[vaata paari] Aubrianna Atwell #5

Aubrianna Atwell

2003

Aubrianna Atwell ja Paul Walker on eraldi ...[vaata paari] Christina Milian #4

Christina Milian

1999 - 2000

Paul Walker ja Christina Milian on eraldi ...[vaata paari] Bliss Ellis #3

Bliss Ellis

1999 - 2003

Bliss Ellis ja Paul Walker läksid lahku 2003. aastal ...[vaata paari] Rebecca McBrain #kaks

Rebecca McBrain

1998 - 1999

Rebecca McBrain ja Paul Walker läksid lahku ...[vaata paari] Denise Richards #1

Denise Richards

1993

Paul Walker ja Denise Richards on lahus ...[vaata paari] #8

Isabel Goulart

2013 (kuulujutt)

Izabel Goulart olevat kuuldavasti Paul Walkeri külge sidunud 2013. aasta märtsis.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #7

Jasmine Pilchard-Gosnell

2006 - 2013

Jasmine Pilchard-Gosnell ja Paul Walker olid kihlatud neli aastat enne Paul Walkeri surma, jättes oma partneri maha.

Suhe 7 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus13%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #6

Amanda Paige

2004 - 2005 (kuulujutt)

Amanda Paige olevat kuulunud Paul Walkeri külge 2004. aastal.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #5

Aubrianna Atwell

2003

Aubrianna Atwell ja Paul Walker dateerisid 2003. aastal.

vaata suhet #4

Christina Milian

1999 - 2000

Paul Walkeril ja Christina Milianil oli suhe 1999. aasta novembrist kuni 2000. aastani.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus 75% vaata suhet #3

Bliss Ellis

1999 - 2003

Bliss Ellis ja Paul Walker pärinesid aastatel 1999–2003.

Suhe 4 aastat vaata suhet #kaks

Rebecca McBrain

1998 - 1999

Rebecca McBrain ja Paul Walker dateerisid 1998. aasta kuni 1999. aasta jaanuari.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 63% Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Denise Richards

1993

Paul Walker ja Denise Richards käisid 1993. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak60%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 56% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Paul Walker40 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Isabel Goulart36 SkorpionMudel
Brasiillane
Jasmine Pilchard-Gosnell31 KaaludÜliõpilane
Ameeriklane
Amanda Paige36 SkorpionMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Aubrianna Atwell- Mudel
Christina Milian39 KaaludLaulja
Ameeriklane
Bliss Ellis-
Ameeriklane
Rebecca McBrain47 kalaÕpetaja
Ameeriklane
Denise Richardsviiskümmend VeevalajaNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
NiitNaine4. november 199822-aastane Rebecca McBrain

Pildigalerii

Paul Walker ja Denise Richards Vihane 7 (2015) Vihane 7 (2015) Vihane 7 (2015) Vihane 7 (2015) Vihane 7 (2015) Vihane 7 (2015) Vihane 7 (2015) Vihane 7 (2015) Vihane 7 (2015) Vihane 7 (2015) Vihane 7 (2015)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Vihane 72015.Brian O'ConnerFilm
Telliskivi häärberid2014Damien CollierFilm
Pandimaja kroonikad2013Toores koerFilm
Sõiduk 192013Michael WoodsFilm
Vihane 62013Brian O'ConnerFilm
Tunnid2013Nolan HayesFilm
Kiire viis2011Brian O'ConnerFilm
Võtjad2010John RahwayFilm
Conan2010Brian O'ConnerTelesaade
Kiired ja vihased2009Brian O'ConnerFilm
Laatsaruse projekt2008Ben GarveyFilm
Bobby Z surm ja elu2007Tim KearneyFilm
Lood USA2007Mikey (segment „Elu on mõistlik, kui oled kuulus”)Film
Kaheksa allpool2006Jerry ShepardFilm
Meie isade lipud2006Hank HansenFilm
Jooksmine hirmul2006Joey gazelleFilm
Sinise sisse2005JaredFilm
Noel2004Mike RileyFilm
2 kiire 2 raevukas2003Brian O'ConnerFilm
Ajaskaala2003Chris JohnstonFilm
Elu on mõistlik, kui oled kuulus2002MikeyLühifilm
Rõõmsõit2001LewisFilm
Kiired ja vihased2001Brian O'ConnerFilm
Pealuud2000Caleb MandrakeFilm
Brokenowni palee1999Jason (krediteerimata)Film
Ta on kõik see1999Dean SampsonFilm
Varsity Blues1999Lance'i sadamFilm
Tutvuge Deedlesiga1998Phil DeedleFilm
Pleasantville1998Vahele jätmaFilm
Tammy ja T-Rex1994MichaelFilm
Ingel puudutas1994JonathanTelesaade
Poisid on tagasi1994Jesse HansenTelesaade
Milline mannekeen1990RickTelesaade
Programmeeritud tapma1987Jason (Paul W. Walkeri rollis)Film
Koletis kapis1986'Professor' BennettFilm
Throb1986Jeremy BeattyTelesaade
CBS koolivaheaeg1984TilliTelesaade
Charles tasu eest1984Russell DavisTelesaade
Maantee taevasse1984Eric Travers, Todd BryantTelesaade
Kes on boss?1984Michael HaynesTelesaade
Noored ja rahutud1973Brandon CollinsTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Ali Larter ja Paul WalkerAli Larter
    • Varsity Blues
      1999
    [vaata sobivust]
  • Eva Mendes ja Paul WalkerEva mendes
    • 2 kiire 2 raevukas
      2003
    [vaata sobivust]
  • Leelee Sobieski ja Paul WalkerLeelee Sobieski
    • Rõõmsõit
      2001
    [vaata sobivust]
  • Paul Walker ja Denise RichardsDenise Richards
    • Tammy ja T-Rex
      1994
    [vaata sobivust]
  • Paul Walker ja Genesis RodriguezGenesis Rodriguez
    • Tunnid
      2013
    [vaata sobivust]
  • Paul Walker ja Jessica AlbaJessica Alba
    • Sinise sisse
      2005
    [vaata sobivust]
  • Paul Walker ja Jordana BrewsterJordana Brewster
    • Kiired ja vihased
      2001
    [+1 veel]
  • Penelope Cruz ja Paul WalkerPenelope Cruz
    • Noel
      2004
    [vaata sobivust]
  • Vera Farmiga ja Paul WalkerVera Farmiga
    • Jooksmine hirmul
      2006
    [vaata sobivust]
Veel Paul Walkeri ekraanil kuvatud võistlusi Vähem Paul Walkeri ekraanil kuvatud vasteid





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.