Põhiline Suhted Paul Wesley

Paul Wesley

Teie Homseks Horoskoop

Paul Wesley AbielusKoht 178 -13Vanus 38 aastat vana Tähtkuju Vähk Suhted 4 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Paul Wesley ja Ines de RamonInes de Ramon ja Paul Wesley on olnud abielus kaks aastat alates 8. veebruarist 2019. vaata suhet

Suhted

Paul Wesley oli varem abielus Torrey DeVitto'ga(2011 - 2013).








Paul Wesley on olnud suhetes Phoebe Tonkiniga(2013 - 2017)ja Marnette Patterson(2004 - 2005).



kes on kate uptoni poiss

Umbes

Paul Wesley on 38-aastane Ameerika näitleja. Sündis Pawel Tomasz Wasilewskis 23. juulil 1982 New Brunswickis, New Jersey osariigis USA-s ja on hariduse saanud Christian Brothersi akadeemias Lincroftis, New Jersey osariigis. Tema Tähtkuju on Vähk.






Paul Wesley on osalenud viiel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Candice Kingis Vampiiripäevikud (2009), Nina Dobrev sisse Vampiiripäevikud (2009), Kaley Cuoco aastal 8 lihtsat reeglit (2002), Claire Holt sisse Vampiiripäevikud (2009)ja Janina Gavankar aastal Vampiiripäevikud (2009).



Paul Wesley kuulub järgmistesse nimekirjadesse: New Jersey näitlejad, Ameerika telenäitlejad ja 1982. aasta sünd.

Panustage

Aidake meil luua Paul Wesley profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks6 aastat, 8 kuud4 aastat, 10 kuud2 aastat, 11 kuud
Tutvumislehtkaks4 aastat, 3 kuud2 aastat, 2 kuud2 kuud, 1 päev
Kokku46 aastat, 8 kuud3 aastat, 6 kuud2 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiPaul
Keskmine nimiThomas
PerekonnanimiWesley
Täisnimi sündidesPawel Tomasz Wasilewski
Alternatiivne nimiP-Dub, Pawel Tomasz Wasilewski, Pawel Wasilewsk, Paul Wesley, Paul Thomas Wasilewski, Stef
Vanus38 aastat
Sünnipäev23. juuli 1982
SünnikohtNew Brunswick, New Jersey osariik, USA
Kõrgus5 '11' (180 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvRoheline
JuuksevärvPruun - hele
Eristav tunnusTeravad tumedad juuksed, kohevad kulmud
TähtkujuVähk
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolMarlboro keskkool, Marlboro, New Jersey osariik, USA, Christian Brothersi akadeemia Lincroftis, New Jersey osariigis
ÜlikoolRutgersi ülikool, New Jersey osariik, USA (pooleli jätnud)
AmetitekstNäitleja | Produtsent | Direktor
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustStefan Salvatore filmis 'Vampiiripäevikud'
Aasta (d) aktiivne1999 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)ICM Partnerid
Brändi kinnitusNoorte suitsetamise ennetamise telereklaamid (1999)
Ametlikud veebisaididtwitter.com/paulwesley, www.nndb.com/people/232/000160749/, www.facebook.com/paulwesleyofficial, instagram.com/paulvedere, paul-wesley.org/
IsaTomasz Wasilewski, Giuseppe Salvatore
EmaAgnieszka Wasilewska
VendDamon Salvatore
ÕdeMonika Wasilewski, Julia Wasilewski, Leah Wasilewski
PereliigeZachariach Salvatore (poolvennapoeg), Joseph Salvatore (poolvennapoeg), Zach Salvatore (poolvennapoeg)
SõberIan Somerhalder, Nina Dobrev, Matthew Davis, Ben McKenzie, Candice Accola, Claire Holt, Joseph Morgan, Kat Graham, Zach Roerig, Michael Trevino, Julie Plec, Nathaniel Buzolic, Elena Gilbert, Caroline Forbes, Rebekah Mikealson, Bonnie Bennet, Lexi Branson , Meredith Fell
Seotud inimesedIan Somerhalder, Nina Dobrev, Torrey DeVitto
LemmiktoidudKala, sushi

Paweł Tomasz Wasilewski (sündinud 23. juulil 1982), ametialaselt tuntud kui Paul Wesley ja varem Paul Wasilewski, on USA näitleja ja lavastaja. Ta on tuntud oma peaosa rollis Stefan Salvatore'ina draamasarjas 'Vampiiripäevikud', samuti mitme filmi- ja telerolli, sealhulgas antoloogiasarjaga 'Räägi mulle lugu'.

Lisateavet Paul Wesley kohta Paul Wesley kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
4Ines de RamonAbielusJuuni 2018kohal2 aastat
3Phoebe TonkinSuheJuuli 2013Oktoober 20174 aastat
kaksTorrey DeVittoAbielusAprill 200723. detsember 20136 aastat
1Marnette PattersonSuheNovember 200420052 kuud
Ines de Ramon #4

Ines de Ramon

2018

Ines de Ramon ja Paul Wesley on olnud abielus ...[vaata paari] Phoebe Tonkin #3

Phoebe Tonkin

2013 - 2017

Phoebe Tonkin ja Paul Wesley lahkusid Oc ...[vaata paari] Torrey DeVitto #kaks

Torrey DeVitto

2007 - 2013

Paul Wesley ja Torrey DeVitto lahutati ...[vaata paari] Marnette Patterson #1

Marnette Patterson

2004 - 2005

Paul Wesley ja Marnette Patterson läksid lahku ...[vaata paari] #4

Ines de Ramon

2018

Ines de Ramon ja Paul Wesley on olnud abielus 2 aastat.

yvonne strahovski ja zachary levi suhe
Suhe 2 aastat vaata suhet #3

Phoebe Tonkin

2013 - 2017

Phoebe Tonkin ja Paul Wesley käisid 2017. aasta märtsist oktoobrini.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #kaks

Torrey DeVitto

2007 - 2013

Paul Wesley ja Torrey DeVitto olid abielus 2 aastat. Nad said 4 aastat pärast kokkusaamist aprillis 2007 ja abiellusid 17. aprillil 2011. Kaks aastat hiljem lahutasid nad 23. detsembril 2013.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 65% vaata suhet #1

Marnette Patterson

2004 - 2005

Paul Wesley ja Marnette Patterson on dateeritud novembrist 2004 kuni 2005.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 72% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Paul Wesley38 VähkNäitleja
Ameeriklane
Ines de Ramon-
Phoebe Tonkin31 VähkNäitleja
Austraallane
Torrey DeVitto36 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Marnette Patterson41 SõnnNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Paul Wesley - suunav valgus Sinise all - Paul Wesley Nina Dobrev - Paul Wesley Kõndivad surnud (2010) Paul Wesley Paul Wesley - CW tähistab New Yorgis Paul Wesley - CW tähistab New Yorgis Paul Wesley - CW tähistab New Yorgis Paul Wesley Paul Wesley Fatima Ptacek Paul Wesley - 18. september 2015-2015 Entertainment Weekly Pre-Emmy pidu - punane vaip

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Võimalik (telesari)2018JoshTelesaade
Räägi mulle lugu2018Eddie Longo, Tucker ReedTelesaade
Aumärk2018Clint RomeshaTelesaade
Tulnukad2018Jutustaja (hääl)Lühifilm
Hiline õitseng2016CharlieFilm
Emad ja tütred2016KevinFilm
Amira ja Sam2014CharlieFilm
Enne kui ma kadun2014GideonFilm
Originaalsed2013Stefan SalvatoreTelesaade
Baytown Outlaws2012ReeseFilm
Sinise all2010CraigFilm
Mujal2009BillyFilm
Vampiiripäevikud2009Ambrose, Silas, Stefan SalvatoreTelesaade
Tapjafilm2008Jake TannerFilm
Russelli tüdruk2008Evan CarrollTelefilm
Armee naised2007PFC Logan AtwaterTelesaade
Koer2007NickTelesaade
Kukkunud2007Aaron CorbettTelesaade
Pilv 92006JacksonFilm
Lenexa, 1 miil2006Rick LausierFilm
Rahumeelne sõdalane2006TrevorFilm
Kukkunud2006Aaron CorbettTelefilm
Hai2006Justin BishopTelesaade
Veereta põrge2005TroyFilm
Kana robot2005Kurt von Trapp, Piccolo, sõdurTelesaade
Viimane jooks2004Seth (Paul Wasilewski rollis)Film
CSI: NY2004Steve SamprassTelesaade
Serv2003Telefilm
Külmjuhtum2003Petey Murphy '08Telesaade
O.C.2003DonnieTelesaade
Vähemuste aruanne2002Nathan jalgrattaga (krediteerimata)Film
Noor Arthur2002Lancelot (Paul Wasilewski rollis)Telefilm
8 lihtsat reeglit2002DamianTelesaade
Ameerika unistused2002Tommy DeFeliceTelesaade
CSI: Miami2002Jack Warner BradfordTelesaade
Everwood2002Tommy CallahanTelesaade
Südamesse lastud2001Gary (vanus 15–22) (Paul Wasilewski rollis)Telefilm
242001StephenTelesaade
Ületades Jordani2001Quentin BakerTelesaade
Seadus ja kord: kuritegelik kavatsus2001Luke MillerTelesaade
Smallville2001Lucas LuthorTelesaade
Max Bickfordi haridus2001CraigTelesaade
Hundijärv2001Luke CatesTelesaade
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Danny Burrell, Luke BreslinTelesaade
Teine maailm1964Sean McKinnonTelesaade
Juhitav valgus1952Max NickersonTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Candice King ja Paul WesleyCandice King
    • Vampiiripäevikud
      2009
    [vaata sobivust]
  • Elena Gilbert ja Stefan SalvatoreNina Dobrev
    • Vampiiripäevikud
      2009
    [vaata sobivust]
  • Kaley Cuoco
    • 8 lihtsat reeglit
      2002
    [vaata sobivust]
  • Paul Wesley ja Claire HoltClaire Holt
    • Vampiiripäevikud
      2009
    [vaata sobivust]
  • Paul Wesley ja Janina GavankarJanina Gavankar
    • Vampiiripäevikud
      2009
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Khalil Barrage
Khalil Barrage
28. mai 2021 ... Khalil Barrage'i uudised, kuulujutud, fotod Khalil Barrage'ist, elulugu, Khalil Barrage'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Khalil Barrage'i suhete loend. Khalil Barrage'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Khalil Barrage'i suhetest.
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
28. mai 2021 ... Milla Jovovichi ja Shawn Andrewsi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Grace Kelly
Grace Kelly
28. mai 2021 ... Grace Kelly uudised, kuulujutud, fotod Grace Kellyst, elulugu, Grace Kelly poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Grace Kelly suhete loend. Grace Kelly tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Grace Kelly suhetest.
Don Dacus
Don Dacus
28. mai 2021 ... Don Dacuse uudised, kuulujutud, fotod Don Dacusest, elulugu, Don Dacuse sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Don Dacuse suhete loend. Don Dacuse tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Don Dacuse suhetest.
Heather Tom
Heather Tom
28. mai 2021 ... Heather Tomi uudised, kuulujutud, fotod Heather Tomist, elulugu, Heather Tomi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Heather Tomi suhete nimekiri. Heather Tomi tutvumislugu, 2021, 2020, Heather Tomi suhete loend.
Idris Elba ja Kim Elba
Idris Elba ja Kim Elba
28. mai 2021 ... Idris Elba ja Kim Elba fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Mayte Rodriguez
Mayte Rodriguez
28. mai 2021 ... Mayte Rodríguezi uudised, kuulujutud, fotod Mayte Rodríguezist, elulugu, Mayte Rodríguezi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mayte Rodríguezi suhete loend. Mayte Rodríguezi tutvumislugu, 2021., 2020. aasta, Mayte Rodríguezi suhete loend.