Põhiline Suhted Peyton Meyer

Peyton Meyer

Teie Homseks Horoskoop

Peyton MeyerKoht 1858 -420Vanus 22 aastat vana Tähtkuju Ambur Suhted 4 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Peyton Meyer tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Peyton Meyer on olnud suhetes Angeline Appeliga(2018), Vanessa Rose Lowden(2017 - 2018), Pariis Berelc(2017)ja Rowan Blanchard(2015).



Umbes

Peyton Meyer on 22-aastane Ameerika näitleja. Sündinud 24. novembril 1998 Nevadas Las Vegases, on ta tuntud Girl Meets Worldi poolest. Tema sodiaagimärk on Ambur.






Peyton Meyer on osalenud 3 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Genevieve Hannelius aastal Koer blogiga (2012), Sabrina Puusepp aastal Tüdruk vastab maailmale (2014)ja Rowan Blanchard aastal Tüdruk vastab maailmale (2014).



Peyton Meyer kuulub järgmistesse loenditesse: 1998 sündinud, Ameerika telenäitleja, 1990ndate sünnitüved ja Ameerika meessoost näitlejad.

Panustage

Aidake meil oma Peyton Meyeri profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht44 aastat, 4 kuud2 aastat3 kuud, 1 päev
Kokku44 aastat, 4 kuud2 aastat3 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiPeyton
Keskmine nimiGraham
PerekonnanimiMeyer
Vanus22 aastat
Sünnipäev24. november 1998
SünnikohtVegas, Nevada
Kõrgus5 '11' (180 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvRoheline
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuAmbur
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustTüdruk vastab maailmale
Aasta (d) aktiivne2013 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Selge talentide rühm (LA)
Brändi kinnitus(2012) Lauren Dundee eeskujul filmi 'Pepsi' jaoks
Ametlikud veebisaididtwitter.com/peytonmeyer9, www.instagram.com/peytonmeyer/?hl=et, www.facebook.com/peytonmeyerofficialpage/
SõberRowan Blanchard, Sabrina Carpenter, Teo Halm, Corey Fogelmanis, August Maturo
Seotud inimesedRowan Blanchard, Ben Savage
LemmikinimesedJohnny Depp, Selena Gomez (Celeb Crush), Rowan Blanchard
Lemmikud telesaatedTüdruk vastab maailmale

Peyton Meyer (sündinud 24. novembril 1998) on USA näitleja. Ta on tuntud oma Lucas Friar rolli eest Disney Channel'i telesarjas 'Girl Meets World' ja varasema korduva rolli eest Wes Manningu rollis Disney Channel'i ajaveebi koeras.

Lisateave Peyton Meyeri kohta Peyton Meyeri kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
4Angeline AppelSuhe10. august 2018 -
3Vanessa Rose LowdenSuheMai 201720188 kuud
kaksParis BerelcTeadmata R 20172017-
1Pihlakas BlanchardSuheSeptember 2015Detsember 20153 kuud
Angeline Appel #4

Angeline Appel

2018

Peyton Meyer kohtub Angeline Appeliga ...[vaata paari] Vanessa Rose Lowden #3

Vanessa Rose Lowden

2017 - 2018

Vanessa Rose Lowden kohtub Peyton Meyeriga ...[vaata paari] Paris Berelc #kaksKuulujutt

Paris Berelc

2017

Paris Berelc ja Peyton Meyer on lahus ...[vaata paari] Pihlakas Blanchard #1

Pihlakas Blanchard

2015.

Peyton Meyer ja Rowan Blanchard on eraldi ...[vaata paari] #4

Angeline Appel

2018

Peyton Meyer ja Angeline Appel on kohtunud alates 10. augustist 2018.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus33%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #3

Vanessa Rose Lowden

2017 - 2018

Vanessa Rose Lowden ja Peyton Meyer on kohtunud alates 2017. aasta maist.

Suhe 8 kuud vaata suhet #kaks

Paris Berelc

2017 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Paris Berelc end 2017. aastal ühendanud Peyton Meyeriga.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #1

Pihlakas Blanchard

2015.

Peyton Meyeril ja Rowan Blanchardil oli suhe 2015. aasta septembrist kuni 2015. aasta detsembrini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 60% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Peyton Meyer22 AmburNäitleja
Ameeriklane
Angeline Appel27 LõviNäitleja
Ameeriklane
Vanessa Rose Lowden-
Paris Berelc22 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Pihlakas Blanchard19 KaaludNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Peyton Meyer ja Vanessa Rose Lowden Peyton Meyer ja Vanessa Rose Lowden Peyton Meyer ja Vanessa Rose Lowden Peyton Meyer ja Vanessa Rose Lowden Peyton Meyer ja Vanessa Rose Lowden 1. hooaeg 1. hooaeg Tüdruk vastab rahale Corey Fogelmanis ja Sabrina Carpenter Corey Fogelmanis ja Sabrina Carpenter Corey Fogelmanis ja Sabrina Carpenter Corey Fogelmanis ja Sabrina Carpenter

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Wayne2019. aastaBradleyTelesaade
Versus2017EthanTelesaade
Gibby2016TommyFilm
Ta on kõik see2016Jordan Van DraanenFilm
Ameerika koduperenaine2016Reis WindsorTelesaade
Parimad sõbrad alati2015.Lucas FriarTelesaade
Tüdruk vastab maailmale2014Lucas Friar, Merlin Scoggins, minaTelesaade
Koer blogiga2012Wes ManningTelesaade

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Peyton Meyer ja G. HanneliusGenevieve Hannelius
    • Koer blogiga
      2012
    [vaata sobivust]
  • Peyton Meyer ja Sabrina CarpenterSabrina Puusepp
    • Tüdruk vastab maailmale
      2014
    [vaata sobivust]
  • Rowan Blanchard ja Peyton MeyerPihlakas Blanchard
    • Tüdruk vastab maailmale
      2014
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...